• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
[h=2] تغییر رویه بانک مرکزی در انتشار نرخ رسمی ارز:[/h]اعلام نرخ 2477.5 تومان با عنوان نرخ ارز مرجع و حذف ارز 1226 تومانی تغییراتی است که امروز در جدول نرخ ارز منتشر شده بر روی سایت بانک مرکزی قابل مشاهده است

اینم بانک مرکزی ما ...
انگار خودشون نمیخوان بیارنش پایین

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
دوستان امروز رو چند بسته شد؟
3330
اینم بانک مرکزی ما ...
انگار خودشون نمیخوان بیارنش پایین

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
اگه بخوان هم نمیتونن

یه حساب سرانگشتیه ...

تورم جهانی هیچی
استهلاک صنعت نفت ایران هیچی
تحریم و کاهش صادرات نفت ایران هیچی

فکر کن همه چی سالم و برگردیم به سال 75 . قیمت متوسط نفت 20 دلار بود .حقوق متوسط یک کارمند و کارگر زیر 50 هزار تومن . جمعیت کشور 50 میلیون نفر. دلار حدود 500 تومن
الان نفت 4-5 برابر شده. حقوق ها 16 برابر شده . جمعیت 1.5 برابر . هیچی به صادراتمون اضافه نشده. همون نفتیه که 100 ساله داره صادر میشه. دولت توان این رو نداره که به کارمندش حقوق 800 دلاری بده. یا بایست دلار بره بالا یا حقوق ها بیاد پایین. اگر حقوق بیاد پایین باید مخارج هم بیاد پایین. مخارج و حقوق و دلار اگر همه با هم بیاد پایین ، میشه همون مسئله حذف صفر از پول ملی:D. قدرت خرید افزایش پیدا نمیکنه ، فقط با اعداد بازی میشه

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
یه حساب سرانگشتی دیگه :D

تصور کنید از فردا همه تحریمها برداشته بشه و دوباره ایران روزی 2.4 میلیون بشکه نفت صادر بکنه -بهترین حالت- ، قیمت نفت هم 100 دلار بمونه - بهترین قیمت یکسال اخیر-

2.4 میلیون * 100 دلار * 365 = 87 میلیارد دلار. سهم هر ایرانی در ماه میشه 97 دلار ! یعنی شما یه لپ تاپ 1000 دلاری که از خارج میخری ، سهم یک سالت رو خوردی :lol: بقیه سال باید هوا بخوری . یه ماشین 10 هزار دلاری که میخری تا 10 سال سهمت رو پیشخور کردی

خب دولت یه سری واردات داره -مثل دستگاه و ماشین آلات صنعتی و مایحتاج عمومی - که باید از همون 97 دلار پرداخت بشه. یه سری هزینه های عمومی و عمرانی - از جمله حقوق- داره که باید به پشتوانه همون 97 دلار به شکل ریالی پرداخت بشه. یه سری از این هزینه ها از درآمد های سال های قبل که به شکل مالیات و عوارض و قبوض از مردم دوباره دریافت شده ، پرداخت میشه. اما یه حساب سرانگشتی نشون میده که در 5-6 سالی که قیمت دلار ثابت بود ، مردم تمام سهمشون از اون 97 دلار رو بجاش اجناس خارجی وارد میکردن . پس کل درآمد نفتی دولت صرف واردات میشده. هزینه های عمومی و جاری از محل باز پس گرفتن پرداخت های قبلی از مردم - در قالب مالیات و عوارض- و چاپ پول جدید پرداخت میشده.
دولت با حذف یارانه ها و سختگیری روی مالیات میخواست سهم قسمت اول رو در بودجه بیشتر کنه اما باز هم کم بود. اجبارا قیمت دلار هم بالا رفت تا هم واردات کمتر بشه و هم دریافتهای ریالی دولت بابت عوارض زیادتر بشه

خروج از این بن بست هم فقط یک راه داره. افزایش و تنوع صادرات ، کاهش واردات . افزایش صادرات در بخش غیر نفتی و صنعتی که در حد رویاست. کاهش واردات هم که یعنی ریاضت اقتصادی که باندی که قراره سر کار بیاد تو این کار استاده :p

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283

تصور کنید از فردا همه تحریمها برداشته بشه و دوباره ایران روزی 2.4 میلیون بشکه نفت صادر بکنه -بهترین حالت- ، قیمت نفت هم 100 دلار بمونه - بهترین قیمت یکسال اخیر-

2.4 میلیون * 100 دلار * 365 = 87 میلیارد دلار. سهم هر ایرانی در ماه میشه 97 دلار ! یعنی شما یه لپ تاپ 1000 دلاری که از خارج میخری ، سهم یک سالت رو خوردی :lol: بقیه سال باید هوا بخوری . یه ماشین 10 هزار دلاری که میخری تا 10 سال سهمت رو پیشخور کردی

خب دولت یه سری واردات داره -مثل دستگاه و ماشین آلات صنعتی و مایحتاج عمومی - که باید از همون 97 دلار پرداخت بشه. یه سری هزینه های عمومی و عمرانی - از جمله حقوق- داره که باید به پشتوانه همون 97 دلار به شکل ریالی پرداخت بشه. یه سری از این هزینه ها از درآمد های سال های قبل که به شکل مالیات و عوارض و قبوض از مردم دوباره دریافت شده ، پرداخت میشه. اما یه حساب سرانگشتی نشون میده که در 5-6 سالی که قیمت دلار ثابت بود ، مردم تمام سهمشون از اون 97 دلار رو بجاش اجناس خارجی وارد میکردن . پس کل درآمد نفتی دولت صرف واردات میشده. هزینه های عمومی و جاری از محل باز پس گرفتن پرداخت های قبلی از مردم - در قالب مالیات و عوارض- و چاپ پول جدید پرداخت میشده.
دولت با حذف یارانه ها و سختگیری روی مالیات میخواست سهم قسمت اول رو در بودجه بیشتر کنه اما باز هم کم بود. اجبارا قیمت دلار هم بالا رفت تا هم واردات کمتر بشه و هم دریافتهای ریالی دولت بابت عوارض زیادتر بشه

خروج از این بن بست هم فقط یک راه داره. افزایش و تنوع صادرات ، کاهش واردات . افزایش صادرات در بخش غیر نفتی و صنعتی که در حد رویاست. کاهش واردات هم که یعنی ریاضت اقتصادی که باندی که قراره سر کار بیاد تو این کار استاده :p

بدترین تحلیلی بود که تابحال دیده بودم. فروش نفت یعنی درآمد مستقیم ملت که باهاش حساب کنیم یک لپتاپ رو؟؟ خود ملت کار نمیکنند؟ بازار داخلی هیچی شد؟؟ سرمایه داخلی اصلا نداریم؟؟ انباشته داخلی نداریم؟ پس فکر کردید الان که فروش نفت هزینه دولت رو هم کفاف نمیده مردم از کجا میخورند؟ هوا؟

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215

ببخشید من اقتصاد دان نیستم ولی کاملا روشنه مطلبتون غلطه
این بخش که تمام هزینه های جاری کشور فقط از فروش نفت تامین میشه درسته ولی مردم در این موضوع هیچ نقشی نداشتن چون کجا اون 97دلار به مردم پرداخت شده و رفتن باهاش لبتاب خریدن؟(البته اره چند ساله یه قسمت ازش به اسم یارانه دارن میدن)
بلکه خوده دولت بوده فقط رفته با این پول برنج و روغن و گندم و پورشه و... خریده و اورده و اون لبتاب هم کسی خریده با پول خودش خریده مثل کاشتن سیب زمینی و فروختنش و خریدن لپتاپ
دقیقا مالیات و عوارض به اون 97دلار نباید تعلق بگیره بلکه به درامد افراد باید تعلق بگیره مثل همون سیب زمینی کاشتن

مشکل اینه ما فکر میکنیم پولی بدست اوردیم باید بریم بخوریمش دیگه فکر نمیکنیم اگه من این 97دلار یا همون 87میلیارد رو بیارم باهاش خودم لپتاپ بسازم و هم خودم استفاده کنم هم بفروشم به همونا که نفت بهشون فروختم ای 97دلارم میشه 197 بعد 1097 و ....
کاری که تا 34سال پیش داشت میشد ولی از 34سال قبل دقیقا یه سری ادم کند ذهن و بی سواد و البته دزد اومدن و ....تو همه چیز

اینم اصلا کاری نداره و در حد رویا نیست بلکه فقط زحمت داره و باید کار کرد تا نتیجه هم گرفت نه اینکه همه بگیم بابا نون تو دلالیه برو ماشین خرید فروش کن، گوشی از چین بیار ، دلار بخر و نگه دار و نذر بده تا گرون بشه بعد بفروش
هرچند دولت و حکومت باید این کارو بکنه و فرد نمیتونه کاری بکنه تا سیستم درست نباشه

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
لامصب اون پست اول تاپیک رو که میبینم اشک جلو چشمام رو میگیره
قیمت دلارو نگا....
یعنی تو کمتر از 2 سال ارزش پولمون یک سوم شده...

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
صرافی های محترم انگار مجددا میخوان طرح رو کلید بزنن
طرح واسه کاهش قیمت و خرید دلارهای باقی مانده ی ملت عزیز با فی ارزان
و مجدداً بعد یک الی دو هفته فروش با چندصد تومان بالاتر.

دیگه پشت این عقبه به دولت روحانی خوشه دیگه :D

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
دوستان من 23 تیر باید دلار تحویل بدم به شخصی به نظرتون الان بخرم یا صبر كنم ؟! الان 3290 امكان خرید دارم

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان من 23 تیر باید دلار تحویل بدم به شخصی به نظرتون الان بخرم یا صبر كنم ؟! الان 3290 امكان خرید دارم

به هر حال اگر الان بخری که ضرر نمی کنی.
از دیروز بهتر خریدی.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
صرافی های محترم انگار مجددا میخوان طرح رو کلید بزنن
طرح واسه کاهش قیمت و خرید دلارهای باقی مانده ی ملت عزیز با فی ارزان
و مجدداً بعد یک الی دو هفته فروش با چندصد تومان بالاتر.

دیگه پشت این عقبه به دولت روحانی خوشه دیگه :D

جناب المونکس شما از این بازی های خبری نداری؟
بالاخره کار شما با ارز هست.
به نظرت بازار دوباره نوسان بالا پایین داره بعد می ره بالا؟

به نظر میاد تغییرات قیمت در راستای حذف ارز دولتی باشه.
ولی من بازم دارم به ارز های دیگه توجه می کنم و خیلی برام جالبه که باز درهم تغییر نکرده.
رینگت تقریبا ثابت مونده.
دلار کانادا افزایش داشته.
یورو نوسان شدیدتری داشته.
به نظر میاد یا بازار داره در مقابل تغییر مقاومت می کنه یا قیمت برای مدت کوتهای داره میاد پایین.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
والا دقیقا که خیر مگر اینکه به بچه های بالا وصل باشید وگرنه نمیشه اطلاع دقیق از همه چیز داشت.
دلار رو باز دارن دوستان صراف کاهشی اعلام میکنند و احتمالا تا 3150 - 3050 بیارنش پایین تا قبل رمضون یه مقدار باز دلار ارزون بخرن از ملت
و بعدش مجدد با اختلاف بفروشن و نوسان گیری کوتاه مدت خوبی بکنن.

رمضان طلا میکشه پایین و توجه میره رو دلار.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
بدترین تحلیلی بود که تابحال دیده بودم. فروش نفت یعنی درآمد مستقیم ملت که باهاش حساب کنیم یک لپتاپ رو؟؟ خود ملت کار نمیکنند؟ بازار داخلی هیچی شد؟؟ سرمایه داخلی اصلا نداریم؟؟ انباشته داخلی نداریم؟ پس فکر کردید الان که فروش نفت هزینه دولت رو هم کفاف نمیده مردم از کجا میخورند؟ هوا؟

بازار داخلی ؟! سرمایه داخلی؟! عزیزم ریال = پهن !
نه تو ایران بلکه کل دنیا! افغانستان و عراق هم دیگه پول مارو exchange نمیکنند پیشنهاد میکنم یه سر اونور از شاه عبد العظیم هم سفر کنی
سرمایه داخلی همش شده تورم زا و هیچ تولیدی در کار نیست نکنه بسته بندی محصولات خارجی رو میگی تولید؟ نکنه چشم انداز صادرات پیکان 1400 رو روشن میبینی
توهم تا این اندازه؟!!!!!!!!! لطفاً وقتی در حد کسی نیستیو سواد نداری readear باش کسی شمارو مجبور نکرده سخنان گهربارتو نثار این تاپیک کنی و به قول خودت انباشته هات رو روی انباشته های داخلی که میگی انباشته کن!
قربونت

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
عزیزم ریال = پهن !

داداش با اینکه همیشه باهات هم نظرم اما این یکی حرفتو قبول ندارم
چون خدا وکیلی پهن هم کلی ارزشش بالاتره، میدونی پهن گاوی پوسیده گونی چنده؟! آخه

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
بازار و اقتصاد ايران شده مثل يك فنر ...

فنري كه اگر چند سال فشرده نگهش داري ممكن هست تغيير حالت بده و همينطور جمع بمونه ( اگر درست برنامه ريزي بشه و تصميمات كاربردي بلند مدت گرفته بشه ) در غير اينصورت و در وضعيت كنوني ( تصميمات مقطعي و ناكارامد و غير تخصصي ) هر لحظه ممكن هست فنر به سر جاش برگرده و گاهي هم از سر فشار پرتاب بشه

فقط اميدوارم كم كم طول اين فنر بلند و قطور نشه ، كه ديگه نميشه يك سانت هم اون رو جمع كرد ...

sadia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mersi ehsan ++++++++++++++++++

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
نه تو ایران بلکه کل دنیا! افغانستان و عراق هم دیگه پول مارو exchange نمیکنند پیشنهاد میکنم یه سر اونور از شاه عبد العظیم هم سفر کنی
سرمایه داخلی همش شده تورم زا و هیچ تولیدی در کار نیست نکنه بسته بندی محصولات خارجی رو میگی تولید؟ نکنه چشم انداز صادرات پیکان 1400 رو روشن میبینی
توهم تا این اندازه؟!!!!!!!!! لطفاً وقتی در حد کسی نیستیو سواد نداری readear باش کسی شمارو مجبور نکرده سخنان گهربارتو نثار این تاپیک کنی و به قول خودت انباشته هات رو روی انباشته های داخلی که میگی انباشته کن!
قربونت

شما که سطحت در حد خورده دلال جماعته لطفا بفرما با پهن داری پول خرجی روزانتو میدی؟؟ الان که فروش نفت خیلی پایینتر از هزینه خود دولته میشه بفرمایید از کجا میچرخه؟؟ نکنه امداد غیبیه؟ شما هنوز نمیدونی سرمایه انباشته داخلی هم تو بخش مسکن هست هم خودرو هم ... نکنه اینا هم از بین رفته و ما بیخبریم؟ یا هرکی مسکن داره اونم تبدیل به پهن شده؟؟ بهتره در حد و اندازه سوادت حرف بزنی از بقیه هم ایراد نگیری. نمیمیری اگه بلد نباشی ساکت بشینی. باور کن.

بحث اصلا سر ریال یا ارزش اون نبوده که تقریبا بی ارزشترین پول شده، اگر حمایت نشه بدتر هم میشه. بحث ایشون سر چگونگی اثربخشی فروش نفت بوده که به نظر من همونطور که گفتم کاملا اشتباهه.

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
قربونت

کل این تاپیکو بگردی یه حرف درست باشه همینه
++++
صددرصد تایید میشه

شما که سطحت در حد خورده دلال جماعته لطفا بفرما با پهن داری پول خرجی روزانتو میدی؟؟ الان که فروش نفت خیلی پایینتر از هزینه خود دولته میشه بفرمایید از کجا میچرخه؟؟ نکنه امداد غیبیه؟ شما هنوز نمیدونی سرمایه انباشته داخلی هم تو بخش مسکن هست هم خودرو هم ... نکنه اینا هم از بین رفته و ما بیخبریم؟ یا هرکی مسکن داره اونم تبدیل به پهن شده؟؟ بهتره در حد و اندازه سوادت حرف بزنی از بقیه هم ایراد نگیری. نمیمیری اگه بلد نباشی ساکت بشینی. باور کن.

بحث اصلا سر ریال یا ارزش اون نبوده که تقریبا بی ارزشترین پول شده، اگر حمایت نشه بدتر هم میشه. بحث ایشون سر چگونگی اثربخشی فروش نفت بوده که به نظر من همونطور که گفتم کاملا اشتباهه.

شما احساسی حرف می زنید
حرف ایشون کاملا درسته

و حقیقت تلخه

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
بدترین تحلیلی بود که تابحال دیده بودم.

ببخشید من اقتصاد دان نیستم ولی کاملا روشنه مطلبتون غلطه
با تشکر از شما دو عزیز ، 2-3 سال دیگه جوابتون رو از بازار دریافت میکنید:D
قربونت
آقا اعصابتو خرد نکن... ما وضعمون خوب میشه...فقط یه ذره همت میخواد ...میتونیم لپ تاپ بسازیم و به امریکا صادر کنیم. حالا درسته که گلاب به روتون لولهنگ توالتمون چینیه ، اما با جوانان نخبه ای که داریم و تحت مدیریت سوپرمن روحانی قله ها رو یکی پس از دیگری فتح میکنیم. وقتی جناب ترکان سخنگوی تدبیر و امید که تا میانسالی 5 کلاس سواد داشته یهو دکتر میشه، ارزون شدن دلار که سهله ،هر اتفاقی ممکنه بیفته ،حتی ابوعطا خوندن قورباغه ! :D

بالا