abdolrahim1
Registered User
- نوشتهها
- 1,579
- لایکها
- 326
امریکا تحریم می کنه پس چرا خودش برنج می فرسته ایران؟:blink:
نوشته اصلی توسط e h s a n نمایش نوشته ها
بازار داخلی ؟! سرمایه داخلی؟! عزیزم ریال = پهن !
نه تو ایران بلکه کل دنیا! افغانستان و عراق هم دیگه پول مارو exchange نمیکنند پیشنهاد میکنم یه سر اونور از شاه عبد العظیم هم سفر کنی
سرمایه داخلی همش شده تورم زا و هیچ تولیدی در کار نیست نکنه بسته بندی محصولات خارجی رو میگی تولید؟ نکنه چشم انداز صادرات پیکان 1400 رو روشن میبینی
توهم تا این اندازه؟!!!!!!!!! لطفاً وقتی در حد کسی نیستیو سواد نداری readear باش کسی شمارو مجبور نکرده سخنان گهربارتو نثار این تاپیک کنی و به قول خودت انباشته هات رو روی انباشته های داخلی که میگی انباشته کن!
قربونت
امریکا تحریم می کنه پس چرا خودش برنج می فرسته ایران؟:blink:
واقعا باید برای این کشور تاسف خورد
کانال 1 اخبار رسمی صداوسیما یارو کارشناس اومده نشسته میگه شهادت مصری ها رو به **** انقلاب تسلیت میگم!
کشته شدن و نفله شدن 50 - 60 نفر تروریست عرب رو توسط ارتش مصر شهادت میگه!
بازم به غیرت ارتش مصر که اومد جلوی تبدیل شدن این کشور رو به یه افغانستان و ایران که توسط علمای مرتجع ***** بشه، گرفت.
قیمت بلیط اتوبوس یه شبه 70 درصد گرون شد و ملت شهید پرور صداشون در نیومد اخ که چه ملت صبوری داریم گاهی ادم دلش میخواد به خاطر این صبوری بیش از حد بگیر پارشون کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نوادگانمون بگیم ما اتوبوس 20 تومنی یه روز سوار میشدیم براشون مثل افسانه و قصه میمونه .قیمت اتوبوسو گرون میکنن ولی دریغ از یه تغییر تو اتوبوس های درب داغون مال 40 سال پیششون تو دوره شاهنشاه قیمت اتوبوس یه بار یه قرون گرون شد مردم ریختن بیرون و اتوبوس اتیش زدن ولی الان دیگه حتی جرات یه اعتراض کوچیکم ندارن نور به قبر شاه بباره که این قدر ریخت جلوی این ملت و براشون اسایشو رفاه فراهم کرد که مردم از خوشی زیاد هار شدن و ریختن همه چیرو بهم ریختن البته نقش انگلیس و امریکا هم کسی نباید نادیده بگیره و گرنه 4 تا اخ وند شپیشو به تنهایی نمیتونستن ایران و این طوری به خاک سیاه بشونن هرچی سر این ملت بیاد حقشونه چون مسیریه که خودشون انتخاب کردن 4 سال همه مینالن و فحش به بالا و پایین **** میدن بعد موقع انتصابات میرن صف میکشن به یه ملا رای میدن تا بیاد نجاتشون بده ملت خوشحالی داریم .حالا باز بیاید بنم کنید چون به مچکریم توهین شد
واقعا تاپيك باحاليه
همه چي توش پيداش ميشه جز تحليل بازار دلار!
البته اين اواخر بوده و قبلا بهتر بود
و چه تخفیف بزرگی خورده
قیمت هر انسان!
من درست یادم نیست ولی چون زیاد از اتوبوس استفاده میکنم، حدودی میگم تا سال 89 اتوبوس عموما 50 تومن بود. بعد که خصوصی شد همینطوری بالا رفت.... به هر بهانه ای بالا رفتخوبه شما 70 درصد گرون شده. یزد 250 درصد افزایش قیمت داشت یک شبه. ملت هم واسشون خیلی عادی...
یک نکته جالب دیدم امشب.
شانسی رفتم یه جگرکی که 7 سال پیش رفته بودم و اونجا از قیمت ها با d410 که اون موقع داشتم عکس گرفته بودم.
جیگر سیخی 100 بود.
الان شده بود 1500.
15 برابر.
گوسفندها هم مثل اینکه دلار میخورن. !!!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
گوسفندا دلار نمیخورن
اما صاحب گوسفندا نون به نرخ دلار میخورن دیگه
کاش میشد گوشت صاحبا رو خورد!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
به نظرتون چی رو تحلیل کنند ؟ مثلا با توجه به رشد اقتصادی و قیمت انس دلار بالا پایین می ره ؟
تو ایران منطقی هست ؟
جدا بازار ایران ، منطقش ، منطق خر حساب می شه
من همیشه سر می زنم و برسی می کنم ولی واقعا انتظار بیجایی هست