• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
گرفتن نوسان بازار خودش شکستن شاخ غوله
من انتظار دارم یه برنامه واسه واردات کالا وضع کنه
مثلا بیاد بگه جنس هایی که تو ایران توانایی تولید هست 300% گمرکی بخوره- قطعاتی که برای ساخت جنس تو ایران بهش نیازه و کشور توانایی تولیدشو داره 200% گمرکی -مواد اولیه خام و مورد نیاز 100% گمرکی و اونوقت یه درصدی از اینا رو بده به کسانی که صادرات دارن

اون وقت میدونی با درصد های شما چه اتفاقی میوفته؟ یه تورم وحشتناک پیش میاد ، در اصل پول رو از جیب مردم عادی در میاره و به جیب صادر کننده میریزه . قاچاق هم سر به فلک میزاره و سود زیادی تو جیب قاچاقچی ها میره از جمله همونایی که همه میدونیم. همه این سود ها پول ها از جیب مردم مصرف کننده سرازیر میشه به جیب افرادی که ذکر کردم.
البته اصلاح وضعیت صادرات و واردات چیز خوبیه.

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,617
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
مژده ای منتظران ماه خدا امده است / ماه شبهای مناجات و دعا امده است
ماه دلدادگی بنده به معبود رسید / بر سر سفره شاهانه گدا امده است . . .
فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، ماه مهمانی خدا، ماه بارش رحمت الهی، ماه بهار قرآن را به شما تبریک عرض می نماییم.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
البته طبق این آمار جگر پخته شده پونزده برابر شده ، ممکنه جیگر خام به تناسب گوشت ارزشش بالا رفته باشه ...
پیروز باشی

معلومه که مشکل از گوسفنده نیست. مشکل از جیگر پزست.
:lol:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
اون وقت میدونی با درصد های شما چه اتفاقی میوفته؟ یه تورم وحشتناک پیش میاد ، در اصل پول رو از جیب مردم عادی در میاره و به جیب صادر کننده میریزه . قاچاق هم سر به فلک میزاره و سود زیادی تو جیب قاچاقچی ها میره از جمله همونایی که همه میدونیم. همه این سود ها پول ها از جیب مردم مصرف کننده سرازیر میشه به جیب افرادی که ذکر کردم.
البته اصلاح وضعیت صادرات و واردات چیز خوبیه.

امیرجان منم در ابتدا گفتم "مثلا" اصول باید اینجوری باشه یعنی به صورت پله کانی از تولید کننده حمایت بشه و در عین حال رقابت هم وجود داشته باشه
حالا درصدها هرچیزی ممکنه باشه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
گرفتن نوسان بازار خودش شکستن شاخ غوله
من انتظار دارم یه برنامه واسه واردات کالا وضع کنه
مثلا بیاد بگه جنس هایی که تو ایران توانایی تولید هست 300% گمرکی بخوره- قطعاتی که برای ساخت جنس تو ایران بهش نیازه و کشور توانایی تولیدشو داره 200% گمرکی -مواد اولیه خام و مورد نیاز 100% گمرکی و اونوقت یه درصدی از اینا رو بده به کسانی که صادرات دارن

خدا رو صد هزار مرتبه شکر که قرار نیست بر مبنای انتظارات شما قانونی وضع بشه! وگرنه همین نیمچه اقتصاد مملکت هم تو یه نصف روز با نابودی کامل روبرو میشد. واقعاً خدا رو شکر!!!

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
خدا رو صد هزار مرتبه شکر که قرار نیست بر مبنای انتظارات شما قانونی وضع بشه! وگرنه همین نیمچه اقتصاد مملکت هم تو یه نصف روز با نابودی کامل روبرو میشد. واقعاً خدا رو شکر!!!

خدا رو هزار مرتبه شکر
یعنی میشد هزاران برابر وضعمون بدتر از حالا میشد، اما حکمت خداوند متعال بر آن تعلق نگرفت، الهی شکرت :D

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
من نميدونم مشكلات داخلي چه ارتباطي به خدا داره كه مردم مشكلات خودشون رو از طرف خداوند ميدانند ... كلا ياد گرفتيم براي كاراي ريدمالمون يك جوري توجيه پيدا كنيم تا خودمون رو تسكين روحي بديم ... همه چيز رو به همه ربط ميديم تا توجيه كنيم و كاري به اصل موضوع نداريم ...

مثلا تيم كبدي ميره جلو امريكا ميبازه ميگن هان ديديد اونا كه كافر و بي خدا هستند بردن و خدا به بنده هاي مسلمونش كمك نكرد پس ما هم ديگر كاري به خدا نداريم و بي دين ميشيم !!!! تفكرات احمقانه ...

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
من نميدونم مشكلات داخلي چه ارتباطي به خدا داره كه مردم مشكلات خودشون رو از طرف خداوند ميدانند ...

خب وقتی موفقیتها رو از عنایات خدا بدونیم ، مشکلات هم تقصیر خداست دیگه ! اگر هم بخوایم کلا بگیم خدا هیچ تاثیری در موفقیتها و مشکلات نداره و همه چیز نتیجه تلاش انسانه ، پس خدایی که بود و نبودش فرقی نمیکنه به چه دردی میخوره ؟:D

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
تنها راه درست شدن وضع اقتصادی ایران حرکت به سمت اقتصاد آزاده. بر عکس دوستان من اعتقاد دارم هیچ نوع دخالت دولتی نباید وجود داشته باشه. تعرفه های گمرکی باید به سمت صفر شدن پیش بره. مجوز ها باید حذف بشن تا رانت ها و ارتشا حذف بشه. تصمیم گیریهای اقتصادی باید بر عهده خود بازار - مصرف کننده و تامین کننده- گذاشته بشه. هر چی دولت بیشتر در امور دخالت کنه ، فساد به نسبت مضاعف بیشتر میشه

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
تنها راه درست شدن وضع اقتصادی ایران حرکت به سمت اقتصاد آزاده. بر عکس دوستان من اعتقاد دارم هیچ نوع دخالت دولتی نباید وجود داشته باشه. تعرفه های گمرکی باید به سمت صفر شدن پیش بره. مجوز ها باید حذف بشن تا رانت ها و ارتشا حذف بشه. تصمیم گیریهای اقتصادی باید بر عهده خود بازار - مصرف کننده و تامین کننده- گذاشته بشه. هر چی دولت بیشتر در امور دخالت کنه ، فساد به نسبت مضاعف بیشتر میشه

کشور ما مثل یه گور بسته میمونه که فقط سقفش بازه - هرگز تا زمانی که **** اینه روی آزادی در اقتصاد و... رو نخواهید دید-اینا جزو سیاست های کلی نظامه
تواین چندسال اخیر که همه میگن از زمان جنگم بدتر بوده حکومت هیچ نرمشی تو هیچ حوزه ای از خودش نشون نداده این ثابت میکنه ...........

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143

کشور ما مثل یه گور بسته میمونه که فقط سقفش بازه - هرگز تا زمانی که **** اینه روی آزادی در اقتصاد و... رو نخواهید دید-اینا جزو سیاست های کلی نظامه
تواین چندسال اخیر که همه میگن از زمان جنگم بدتر بوده حکومت هیچ نرمشی تو هیچ حوزه ای از خودش نشون نداده این ثابت میکنه ...........

این هم سندش:
آمارهای گمرک از گرانی‌های پاییز خبر می‌دهد - Tabnak.IR | تابناك

خدا بخیر بگذرونه

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
من چشم آب نمی خوره به این زودی ارز به مقدار قابل توجهی پایین بیاد اگر هم بیاد، درحد نوسانات جرئی هست.
خب وقتی موفقیتها رو از عنایات خدا بدونیم ، مشکلات هم تقصیر خداست دیگه ! اگر هم بخوایم کلا بگیم خدا هیچ تاثیری در موفقیتها و مشکلات نداره و همه چیز نتیجه تلاش انسانه ، پس خدایی که بود و نبودش فرقی نمیکنه به چه دردی میخوره ؟:D
به نظر شما تاریکی شب ها تقصیر خورشیده؟
(خدا سرچشمه خوبی هاست، و اگر بدی ای می بینید، به دلیل پشت کردن به خداست)
فکر نمی کنم درکش سخت باشه ...

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
من چشم آب نمی خوره به این زودی ارز به مقدار قابل توجهی پایین بیاد اگر هم بیاد، درحد نوسانات جرئی هست.

چند هفته اينده دلار سر به فلك ميكشه ... نه تو كار دلار هستم نه خوشم مياد از خريد و فروشش ولي اين جوري بوش مياد

Last edited:

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147

البته اینجا جای بحث مذهبی نیست ، اما با اینجور توجیهات من هم میتونم خدا باشم.:D هرچی خوبیه از جانب منه ، هرچی هم بدیه از خودتونه - مطابق نص صریح قرآن- . قبول ندارید ؟ شما قومی جاهل هستید :p

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
البته اینجا جای بحث مذهبی نیست ، اما با اینجور توجیهات من هم میتونم خدا باشم.:D هرچی خوبیه از جانب منه ، هرچی هم بدیه از خودتونه - مطابق نص صریح قرآن- . قبول ندارید ؟ شما قومی جاهل هستید :p

دوست عزیز این بحثمون بی فایده هست و به تاپیک هم ارتباطی نداره. بهتره ادامه ندیم.
اگر مایل باشید، در پیام خصوصی در خدمتتون هستم.
ممنونم

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
دوست عزیز این بحثمون بی فایده هست و به تاپیک هم ارتباطی نداره. بهتره ادامه ندیم.
اگر مایل باشید، در پیام خصوصی در خدمتتون هستم.
ممنونم

موافقم ادامه ندیم.
در پیام خصوصی هم ادامه ندیم بهتره.وقت آدم بیشتر از این حرفا ارزش داره:)

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425

گفتم كه بوش مياد :) از نظر من يكي وضعيت يك ساعت ديگه رو نميشه تحليل كرد مگر اينكه از قوانين و تصميمات يك ساعت ديگه با خبر باشي

من رو حساب تجربه خودم ميگم هيچي هم از تكنيكال و قرنيكال و ... سر در نميارم

شايدم به كل نادرست باشه ... كسي رو نظراي من دقت و توجه نكنه چون هيچ جنبه علمي و تحليلي خاصي رو به دنبال نداره

بالا