• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
تنها راه درست شدن وضع اقتصادی ایران حرکت به سمت اقتصاد آزاده. بر عکس دوستان من اعتقاد دارم هیچ نوع دخالت دولتی نباید وجود داشته باشه. تعرفه های گمرکی باید به سمت صفر شدن پیش بره. مجوز ها باید حذف بشن تا رانت ها و ارتشا حذف بشه. تصمیم گیریهای اقتصادی باید بر عهده خود بازار - مصرف کننده و تامین کننده- گذاشته بشه. هر چی دولت بیشتر در امور دخالت کنه ، فساد به نسبت مضاعف بیشتر میشه

یکی از دوستام حرف قشنگی زد
دقیقاً همین حرف شمارو و گفت تمام بدبختیای ما دخالت دولت بوده و هست،
یعنی اگر روحانی کاری به کار این ملت نداشته باشه توی هیچ چیزی دخالت نکنه و بذاره مردم خودشون کشورشونو هر طور راحتند اداره کنند،
صبح بیاد بشینه دفتر کارش منچ و ماروپله بازی کنه شب بره خونه کار به کار کسیو چیزی نداشته باشیه تمام مشکلات مملکت خودبخود میشه!
golf.gif
talk012.gif

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
گفتم كه بوش مياد :) از نظر من يكي وضعيت يك ساعت ديگه رو نميشه تحليل كرد مگر اينكه از قوانين و تصميمات يك ساعت ديگه با خبر باشي

من رو حساب تجربه خودم ميگم هيچي هم از تكنيكال و قرنيكال و ... سر در نميارم

شايدم به كل نادرست باشه ... كسي رو نظراي من دقت و توجه نكنه چون هيچ جنبه علمي و تحليلي خاصي رو به دنبال نداره
با سرکار اومدن دولت روحانی دلار بصورت مقطعی پایین میاد

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
دوستان عزیز
به نظر شما چه دلایلی می تونه وجود داشته باشه که بعد از تنفیذ رئیس جمهور جدید، ارز کاهش یا افزایش پیدا کنه؟
و هر دلیل چقدر تأثیر داره (از لحاظ درصد کاهش یا افزایش) و چه مدت ماندگار خواهد بود.
به نظرم این مطلب می تونه برامون مفید باشه.

پیشنهاد می کنم اثرات این موارد رو بررسی کنید:
رفع تحریم ها، رشد اقتصادی، افزایش تولید، انتظارات عمومی (مردم)، وضعیت اقتصاد جهان، رابطه با کشور های تأثیر گذار و ...

ممنونم

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
دوستان عزیز
به نظر شما چه دلایلی می تونه وجود داشته باشه که بعد از تنفیذ رئیس جمهور جدید، ارز کاهش یا افزایش پیدا کنه؟
و هر دلیل چقدر تأثیر داره (از لحاظ درصد کاهش یا افزایش) و چه مدت ماندگار خواهد بود.
به نظرم این مطلب می تونه برامون مفید باشه.

پیشنهاد می کنم اثرات این موارد رو بررسی کنید:
رفع تحریم ها، رشد اقتصادی، افزایش تولید، انتظارات عمومی (مردم)، وضعیت اقتصاد جهان، رابطه با کشور های تأثیر گذار و ...

ممنونم

به نظر من هیچ کدوم از تحریم ها و رشد اقتصادی و... در کوتاه مدت حل نخواهد شد, فقط یه دوره احساسی ارز میاد پایین و بعد از دو ماه بر میگرده...
تغییرات اساسی خیلی خوشبینانه 4 5 سال طول میکشه, البته اگر سازشی صورت بگیره...

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
هیچ دولتی نمیتونه اوضاع موجود رو تغییر بده مگه اینکه توافقی عملی با غرب صورت بگیره و در یک کلام بی خیال بمب اتمی و این داستانها بشیم. بارها گفته شده که تنها راه تغییر وضع فعلی، فقط لغو کامل تحریمهاست. اگه دولت جدید هم نتونه طی مدت زمان مشخصی که خیلی هم طولانی نیست با دنیا توافقی کنه ، شرایط دوباره بحرانی میشه. اولین اولویت دولت آینده فقط باید این باشه که این معضل هسته ای رو تو کوتاه ترین زمان حل کنه. این ، کلید همه اقدام های بعدی هست. تا این قفل باز نشه هیچ برنامه و سیاست و قانون و بخشنامه و تبصره و ماده ای نمیتونه شرایط اقتصادی رو بهبود ببخشه.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
هیچ دولتی نمیتونه اوضاع موجود رو تغییر بده مگه اینکه توافقی عملی با غرب صورت بگیره و در یک کلام بی خیال بمب اتمی و این داستانها بشیم. بارها گفته شده که تنها راه تغییر وضع فعلی، فقط لغو کامل تحریمهاست. اگه دولت جدید هم نتونه طی مدت زمان مشخصی که خیلی هم طولانی نیست با دنیا توافقی کنه ، شرایط دوباره بحرانی میشه. اولین اولویت دولت آینده فقط باید این باشه که این معضل هسته ای رو تو کوتاه ترین زمان حل کنه. این ، کلید همه اقدام های بعدی هست. تا این قفل باز نشه هیچ برنامه و سیاست و قانون و بخشنامه و تبصره و ماده ای نمیتونه شرایط اقتصادی رو بهبود ببخشه.

با حرفات کاملا موافقم..ولی بعضی ها چشم گوش بسته میان میگن این گرونی ها درصد اصلیش بر می گرده به خاطر سوء مدیریت...اصلا چنین چیزی قابل قبول نیست..درصد اصلیش و بالای 80% به خاطر تحریم هاست و بقیش به خاطر سوء مدیریت هست.

جهان داره به سمتی میره که اگر با کشورهای جهان اول تعامل نداشته باشی و تحریم باشی شدیدا بهت ضربه میخوره ...ولی ما بلدیم هر از چند ماهی یه راهپیمایی راه بندازیم و 4 تا مرگ بر امریکا و .. ول بدیم و بگیم " تحریم اثر ندارد " و تو تلویزیون و جهان نشون بدیم که اولویت ما انرژی هسته ای هست..انرژی هسته ای اولویتی که برای ساخت تجهیزات نظامی که از نان شب ملت هم برای برادران مهمتر است...در واقع داریم دقیقا خط کره شمالی رو پیش میگیریم و تا الان هم که دوام اوردیم فقط به خاطر منابع سرشار طبیعی هست که تو کشور داریم.

روحانی هم که بیاد بعد از 4 5 تا مذاکره با غرب میاد میگه این ها حق مسلم مارو میخوان نادیده بگیرن و هیج توافقی هم شکل نخواهد گرفت ...دلار هم با جو روانی بالا پایین خواهد امد ولی بعد از طی مدتی دوباره روند صعودی به خودش خواهد گرفت

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
با حرفات کاملا موافقم..ولی بعضی ها چشم گوش بسته میان میگن این گرونی ها درصد اصلیش بر می گرده به خاطر سوء مدیریت...اصلا چنین چیزی قابل قبول نیست..درصد اصلیش و بالای 80% به خاطر تحریم هاست و بقیش به خاطر سوء مدیریت هست.

جهان داره به سمتی میره که اگر با کشورهای جهان اول تعامل نداشته باشی و تحریم باشی شدیدا بهت ضربه میخوره ...ولی ما بلدیم هر از چند ماهی یه راهپیمایی راه بندازیم و 4 تا مرگ بر امریکا و .. ول بدیم و بگیم " تحریم اثر ندارد " و تو تلویزیون و جهان نشون بدیم که اولویت ما انرژی هسته ای هست..انرژی هسته ای اولویتی که برای ساخت تجهیزات نظامی که از نان شب ملت هم برای برادران مهمتر است...در واقع داریم دقیقا خط کره شمالی رو پیش میگیریم و تا الان هم که دوام اوردیم فقط به خاطر منابع سرشار طبیعی هست که تو کشور داریم.

روحانی هم که بیاد بعد از 4 5 تا مذاکره با غرب میاد میگه این ها حق مسلم مارو میخوان نادیده بگیرن و هیج توافقی هم شکل نخواهد گرفت ...دلار هم با جو روانی بالا پایین خواهد امد ولی بعد از طی مدتی دوباره روند صعودی به خودش خواهد گرفت

به نظرتون همون تحریم ها هم نتیجه ی سوء مدیریت نیست؟
به نظرم نمیشه گفت 80 درصد از علت گرونی ها نتیجه ی سوء مدیریته بلکه باید گفت صد درصدش
تو دنیایی که اکثر کشورها به خاطر منافع مردمشون به شدت روی روابط خارجی حساس هستن و حتی نمی ذارن یک کشور باهاشون قطع رابطه کنه
ولی اینجا....

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نظرتون همون تحریم ها هم نتیجه ی سوء مدیریت نیست؟
به نظرم نمیشه گفت 80 درصد از علت گرونی ها نتیجه ی سوء مدیریته بلکه باید گفت صد درصدش
تو دنیایی که اکثر کشورها به خاطر منافع مردمشون به شدت روی روابط خارجی حساس هستن و حتی نمی ذارن یک کشور باهاشون قطع رابطه کنه
ولی اینجا....
تحریم ها نتیجه سوء مدیریت نیست..نتیجه تحریم ها به خاطر پا فشاری حکومت برای داشتن بمب اتم هست.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
تحریم ها نتیجه سوء مدیریت نیست..نتیجه تحریم ها به خاطر پا فشاری حکومت برای داشتن بمب اتم هست.

ببخشید ، اما همین پافشاری بر داشتن بمب اتم اون هم به این بهای سنگین که همه شاهدش هستیم ، خودش به نوعی سوء مدیریت محسوب نمیشه؟!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
l
من با این قضیه بمب اتم نمی تونم کنار بیام.
مث اینکه زیادی این مملکت رو پیشرفته در نظر گرفتیم.
الان عمریه دارن رو یک راکتور کار می کنن هنوز نتونستن ازش برق بسازن بمب اتم که سالها مونده.
به نظرم بیشتر تبلیغات اسرائیله.

دو سال قبل استاکس نت رو فراموش کردی.
ببین چه گاگولایی تو انرژی اتمی کار میکنن که ویروسه اومده بوده سرعت سانتریفوژها رو کم کرده بوده اینها چند ماه نفهمیده بودن.
بعد روسها از روی غلظت اورانیوم غنی شده فهمیدن که یه مشکلی تو سانتریفیوژها هست.

فکر می کنی این دانشمندان متعهذ (به جای متخصص) می تونن بمب اتم بسازن.!

Last edited:

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
به نظر شما تاریکی شب ها تقصیر خورشیده؟
(خدا سرچشمه خوبی هاست، و اگر بدی ای می بینید، به دلیل پشت کردن به خداست)
فکر نمی کنم درکش سخت باشه ...

اونوقت کی پشتش به خدا بود که بم لرزيد 40000 نفر مردن کلی خسارت بار امد؟
و ميليون ها نفر بد بخت شدن؟
اين شرو ورا ماله فيسبوک و اس ام اس هاست رو منبر هم استفاده ميشه

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
دوست عزیز لطفا جانب احترام رو نگهدارید.
اگر مایل به بحث هستید، در پیام خصوصی در خدمتتون هستم. این تاپیک جای مناسبی نیست.
ممنونم

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

مشکل ما بی دینی شماهاست

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بحث مذهب بیخوده.
اینکه خدا هست و نیست و چی کار میکنه و نمیکنه یک اعتقاد شخصیه و باید در دل افراد نگه داشته بشه.
کسی حق نداره دیگری رو به دلیل اعتقاداتش مسخره کنه.
ولی متاسفانه در ایران اونقدر این اعتقادات شخصی جنبه حکومتی گرفتند که رییس جمهور مملکت از یک مداح می ترسه.
!!!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
اكثر مردم مذهبي نيستن
چون خيلي ها نقشش رو بازي ميكنن

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

چه جدی چه اینکه نقشش رو بازی کنن مثل یک سم مهلکه برای هر کشوری

Sent from my LG-P768 using Tapatalk 2

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
انگار مدیران دست به بنشون فقط برای امثال بنده خوبه !

پ.ن:خدا کنه به خاطر همین پست بن نشم :دی

بالا