• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
حیف از وقت که واسه سر زدن به این تاپیک مزخرف بذاری!
متاسفم برای برخی تحلیل گرانِ قَدَر ...

mm.caffee

Registered User
لایک‌ها
3
حیف از وقت که واسه سر زدن به این تاپیک مزخرف بذاری!
متاسفم برای برخی تحلیل گرانِ قَدَر ...

واقعا كه حقيقت رو گفتيد
منم يكي 2 بار اومدم اينجا يه چيزي از آينده بازار و تحليل دوستان دستگيرم بشه ولي پشيمون شدم!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
من تعجب میکنم یه انجمن هست که نمیخوام اسمش فاش بشه :دی همه جور بحثی آزاده ، هیتلر هم نمیشه :دی از سوکس بگیر تا بحث های 30یا29+1 ، یه نفر ندیدم بگه خاک تو سرت چون طرفدار فلانی هستی و یک نفر ندیدم بگه خاک تو سر خودت چون فلانی رو قبول نداری :دی ، اما اینجا یه چند نفر هستند که خودشون رو عقل کل میدونن و همونا هم تاپیک رو ریختند به هم :) ، و باید باهاشون برخورد بشه تا درس عبرتی باشد برای سایرین...

اگر همون روز اول که آقای X اومد گفت دلار داره میاد پایین و... ( حتی اگر تحلیلش غلط باشه ) و آقای Y با فحش و ناسزا جوابش رو داد بن دائم میشد دیگه کسی جرات نمیکرد خودش رو عقل کل بدونه و همیشه بپره ، به این و اون.. باز خدا رو شکر سایه ی دکتر بالا سر این بخش هست وگرنه وضعش بدتر هم میشد...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
متاسفانه امثال من که تا حالا 1 دلار از نزدیک ندیدن هی میان میگن دلار ارزون میشه ، اونایی هم که 5 دلار و 6 سنت خریداری کردند ، میگن نـــــه ، وضع ایران خیلی خرابه ، حالا حالا ها هم دلار پایین نمیاد ... آقایون هیچ چیز مشخص نیست ، وااللا به خدا اینا همیش بازی ِ ـه ، مگه توی 48 ساعت دلار 700-800ت بالا نرفت؟؟؟ این امکان هم وجود داره که کمتر از 1 ماه 1500ت بیاد پایین :) ، توی اون 1 روز چه اتفاق مهم سیاسی رخ داد؟؟ تحریم جدید؟؟ ایران 35 ساله تحریمه... من نه طرفدارم نه مخالف !! اما این رو بهتون بگم که اگر آلمان با اون قدرتش فقط 1 سال تحریم بشه ، بلایی سرش میاد که اون سرش ناپیدا ....

قیمت ارز هم که الان رفته بالا و نوسان داره ، خیلی ها رو پولدار کرده ، این رو درک کنید .. همونا تمام سعی و تلاششون رو میکنند که دلار بالا و بالاتر بره..

بدرود.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
ملت اعصاب ندارن :D

دلار 3295 و ریت یورو - دلار 1.28 هست پس یا باید یورو 4217 تومن بشه (که نیست و 4280 بسته شد) یا دلار باید بر اساس یورو 3343 بسته میشد که نشد پس این نشون میده

ریت جلالی 1.3 و ریت بن بست هم همین (4290 و 3305) هست!

بگذریم از استثناعات بازار ارزی داخل که معلوم نیست با چه منطقی حرکت میکنه.

برای کسایی که علاقه مند به انواع حوالجات رایج کشور هستند (خدا LC و انواعش رو که محکمترین نوع حواله قبل از این که این کاغذ پاره ها صادر بشه بود و کلی از کلاهبرداری شرکت های چینی مخصوصاً میکاست بیامرزه، روحش شاد!)

برای اطلاعات عمومی توی جدول دوم سایت جلالی دقت کنید دو نوع حواله داره TT و MG
MG ظاهراً money gram ، برای حواله های کوچیک، و ظرف چند ساعت به حساب میرسه
TTیا Telegraphic Transfer هم ظاهراً برای حواله های بزرگ و طی چند روز و با نرخ فروش پایین تر ارسال میشه .
در کل کارمزد هردوشون یکیه اما MG گرونتره هم بعلت سرعت تبادل بین بانکی ازین جهت که نظارت زیادی روی اون اعمال نمیشه و حجمش کمه و سیستم پولشویی بین المللی نظارت زیادی روش نداره.
ولی نوع TT برعکس.
یه چیزی توی مایه های ساتنا و پایا خودمونه.

اگر اشتباه میکنم تصحیح فرمایید...

امروز توی پنل یه بانک نه چندان معروف لهستانی میگشتم دیدم اینقدر خدمات میده انواع کارت های ویزا و مستر،بیمه مسافرتی و عمر،افتتاح حساب جدید و ویزا کارت هدیه و prepaid و ... واقعاً ما در مقایسه با سیستم بانکی دنیا دقیقاً مثل یه موسسه اعتباری کوچیک یا یه صندوق قرض الحسنه ورشکسته در مقابل بانک مرکزی هستیم! البته هنوز هم معتقدیم ما منزوی نشدیم!

و اما آخرین وضعیت کشتیرانی!
خطوط بین‌المللی کشتیرانی در پاسخ به درخواست بخش خصوصی ایران برای حمل کالاها یا ارقام نجومی اعلام می‌کند و یا اینکه از حمل کالا خودداری می‌کند.

جدای این لطیفه هایی که کشتیرانی جمهوری اسلامی میگه جالبه بدونید کرایه حمل از بندر kindao چین 1600 دلار (900 دلار قبلاً) و از بنادر هند حدود 1400 دلار به ازاء هر کانتینر 20 فوت هست.
ضمن اینکه مدت تمدید قراردادشون نه چند ماهه مثل قبل بلکه چند روزه شده و ممکنه فردا یه قیمت دیگه بگن!

و حالا نتیجه گیری:
آیا به نظر شما این پیگیری پرونده که میگن به جک بیشتر شبیه نیست؟ چون خود HDSL داره از آب گلالود ماهی میگیره و الان با یکه تازیش داره 2 برابر مبلغ قبلی پول میگیره! قضاوت با شما...

نمیدونم آقایون واقعاً توی این مملکت زندگی میکنند یا نه؟ چون وقتی به خبر ها مراجعه میکنم ضرغامی داره راجع به تبلیغات کرم حلزون و م ش ا ی ی داره راجع به جهانی شدن رئیس جمهور و ایجاد روزنامه مختص به اون صحبت میکنه!

Last edited:

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143

اختیار داری سالار
در فشانی فرمودید، انصافا به شخصه از مطلبتون کیف کردم بخدا

امروز توی پنل یه بانک نه چندان معروف لهستانی میگشتم دیدم اینقدر خدمات میده انواع کارت های ویزا و مستر،بیمه مسافرتی و عمر،افتتاح حساب جدید و ویزا کارت هدیه و prepaid و ... واقعاً ما در مقایسه با سیستم بانکی دنیا دقیقاً مثل یه موسسه اعتباری کوچیک یا یه صندوق قرض الحسنه در مقابل بانک مرکزی هستیم! البته هنوز هم معتقدیم ما منزوی نشدیم!

آقا این چند خط آخر رو نمیتونستم توی پستتون ببینم، چیز جالبی رو عنوان فرمودید.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
یکی از دوستام حرف قشنگی زد
دقیقاً همین حرف شمارو و گفت تمام بدبختیای ما دخالت دولت بوده و هست،
یعنی اگر روحانی کاری به کار این ملت نداشته باشه توی هیچ چیزی دخالت نکنه و بذاره مردم خودشون کشورشونو هر طور راحتند اداره کنند،
صبح بیاد بشینه دفتر کارش منچ و ماروپله بازی کنه شب بره خونه کار به کار کسیو چیزی نداشته باشیه تمام مشکلات مملکت خودبخود میشه!
golf.gif
talk012.gif

این مشکلات بخاطر اینه که سیستم فکری ما سیستم دیکتاتوریه. اگر هزار تا قانون و تبصره هم برای اداره یک سازمان بذاریم ، آخرش باز هم تصمیم گیرنده میشه 1 نفر و بر اساس سلایق شخصی. دقت کردی چقدر بخشنامه توی ادارات ایران زیاده ؟ بخشنامه دقیقا یعنی حکومت ملوک الطوایفی و قانون شخصی

مشکل دوم اینجاست که نمیشه یه خط فرضی ترسیم کرد و مردم رو از دولت جدا کرد. **** اداری ایران بر اساس چارت سازمانی 22 تا رده داره. مثلا 19 وزیره . 18 معاون وزیر . 17 مدیر کل ... خب این دولتی که همه تقصیرها رو داره و بهش فحش میدیم :p از کجای این چارت شروع میشه ؟ اتفاقا بیشتر خرابکاریها مال مدیران میانیه که جزو حزب و دولت نیستن و مردم عادین
هیچ دولتی نمیتونه اوضاع موجود رو تغییر بده مگه اینکه توافقی عملی با غرب صورت بگیره و در یک کلام بی خیال بمب اتمی و این داستانها بشیم. بارها گفته شده که تنها راه تغییر وضع فعلی، فقط لغو کامل تحریمهاست. اگه دولت جدید هم نتونه طی مدت زمان مشخصی که خیلی هم طولانی نیست با دنیا توافقی کنه ، شرایط دوباره بحرانی میشه. اولین اولویت دولت آینده فقط باید این باشه که این معضل هسته ای رو تو کوتاه ترین زمان حل کنه. این ، کلید همه اقدام های بعدی هست. تا این قفل باز نشه هیچ برنامه و سیاست و قانون و بخشنامه و تبصره و ماده ای نمیتونه شرایط اقتصادی رو بهبود ببخشه.

به نظر من انرژی هسته ای و بمب اتم بهانه است.امریکاییها میخوان ایران توی تحریم بمونه تا اقتصاد عراق رو شکوفا کنن و هرچی توی عراق خرج کردن ، 10 برابرشو در بیارن. خود اون بنده خدا شماره 22 :D هم تو حرفای اخیرش گفت اگر ما اینو هم درست کنیم ، یه چیز دیگه برامون میتراشن.ما رو خسته کردن

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
ملت اعصاب ندارن :D

دلار 3295 و ریت یورو - دلار 1.28 هست پس یا باید یورو 4217 تومن بشه (که نیست و 4280 بسته شد) یا دلار باید بر اساس یورو 3343 بسته میشد که نشد پس این نشون میده

ریت جلالی 1.3 و ریت بن بست هم همین (4290 و 3305) هست!

بگذریم از استثناعات بازار ارزی داخل که معلوم نیست با چه منطقی حرکت میکنه.

یورو تقریبا همیشه با ریت جهانی نمیخونه. میگن بخاطر اینه که یورو تو بازار ایران کمه - اسکناس و حواله هر دو -
برای کسایی که علاقه مند به انواع حوالجات رایج کشور هستند (خدا LC و انواعش رو که محکمترین نوع حواله قبل از این که این کاغذ پاره ها صادر بشه بود و کلی از کلاهبرداری شرکت های چینی مخصوصاً میکاست بیامرزه، روحش شاد!)

TTیا Telegraphic Transfer هم ظاهراً برای حواله های بزرگ و طی چند روز و با نرخ فروش پایین تر ارسال میشه .
در کل کارمزد هردوشون یکیه اما MG گرونتره هم بعلت سرعت تبادل بین بانکی ازین جهت که نظارت زیادی روی اون اعمال نمیشه و حجمش کمه و سیستم پولشویی بین المللی نظارت زیادی روش نداره.
ولی نوع TT برعکس.

مانی گرام مثل تلفنگرامه. قدیم که فکس نبود ، نامه اداری فوری رو پشت تلفن کلمه به کلمه میخوندن و اداره مقصد یادداشت میکرد و این جنبه قانونی پیدا میکرد. در مانی گرام هم بانک مبدا با بانک مقصد تماس میگیره و یه کد رمز میده به بانک مقصد که بر اساس اون از حساب لوکال صرافی یا بانک در بانک مقصد برداشت میشه و به حساب مشتری ریخته میشه. انتقال پول محلی انجام میشه.

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
ولی نوع TT برعکس.

و اما آخرین وضعیت کشتیرانی!
خطوط بین‌المللی کشتیرانی در پاسخ به درخواست بخش خصوصی ایران برای حمل کالاها یا ارقام نجومی اعلام می‌کند و یا اینکه از حمل کالا خودداری می‌کند.

و حالا نتیجه گیری:
آیا به نظر شما این پیگیری پرونده که میگن به جک بیشتر شبیه نیست؟ چون خود HDSL داره از آب گلالود ماهی میگیره و الان با یکه تازیش داره 2 برابر مبلغ قبلی پول میگیره! قضاوت با شما...

!

این صرافی جلالی مزخرفترین صرافی هست که دیدم یکبار چند ماه پیش که دفترشون سر منوجهری بود رفتم بودم شبیه قهوه خانه بود پر دود بود همه داشتن سیگار میکشدن خیلی کثیف از همون جا برگشتم مسولش صدا کرد گفتم اقا اشتباه اومدن اینجا شبیه قهوه خانه هست :)
درباره حواله هم دو نوع رایج هست در ایران T.T که از طریق دبی و یا ترکیه و یا مالزی ارسال میشه که تحت شبکه SWIFT انجام میشه حداقل زمانش 3 الی 7 روز کاری هست معمولا از 30 دلار کارمزد صرافی + 20 تا 30 دلار کارمزد بانک ثالث + و 20 الی 30 دلار بانک مقصد هست که کم میشه و میرسه به مقصد
روش دوم ارسال پول داخلی هست در شبکه داخلی بانک چین - دبی - ترکیه - هنگ کنگ و... انجام میشه و لحظه ای پول به حساب میشینه
درباره کشتیرانی متاسفانه تحریم شدیم رفت پیش بینی بانک مرکزی از افزایش قیمت ها در پاییز خبر میده البته فعلا اینطوری عمل میشه بارها به دبی ارسال میشن و سپس از اونجا به ایران اینطوری هزینه ها معقول تره ولی کشتیرانی HDSL یکبار قیمت هاش را تا 3 برابر افزایش داده چون انحصارش دست خودش افتاده

nani900

Registered User
لایک‌ها
81
یورو چنده? کسی تهران هست واسه شنبه 20 یورو بده بخریم ارش?چند جساب میکنه?

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
كسي ميدونه اين تحريم جديد داخل در كدوم حلقه تحريم ها قرار ميگيره طبق منشور سازمان ملل ؟

lachin

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان من تو حساب ارزیم حدودا 10000 تا دلار حواله ای دارم . یه زمانی می خواستم بگیرمش بانک گفت که به قیمت دلار (1260 یارانه ای) بجاش پول می ده . منم با این فیمت ضرر داشتم .واسه همین برداشت نکردم. حالا که ارز یارانه ای حذف شده ایا بانک با ارز مبادله ای پول می ده؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان من تو حساب ارزیم حدودا 10000 تا دلار حواله ای دارم . یه زمانی می خواستم بگیرمش بانک گفت که به قیمت دلار (1260 یارانه ای) بجاش پول می ده . منم با این فیمت ضرر داشتم .واسه همین برداشت نکردم. حالا که ارز یارانه ای حذف شده ایا بانک با ارز مبادله ای پول می ده؟

این قانون مدتهاست عوض شده. برید در خواست بدید اسکن بگیرید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

lachin

Registered User
لایک‌ها
30
من تا 3ماه پیش درگیر بودم . 3جا خواستم بگیرم گفتم با دلار 1260 میدیم. یعنی الان با مبادله ای میدن!

ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
تحريم هاي بانكي مربوط به مواد غذايي برداشته شد

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
بالا