• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
چه ربطی داره ؟
ورزشکاره و 500 تا مدال المپیک هم اورده باشه باید اداره ی مملکتو بدین دستش؟

در ضمن بیشتر مشکل ما با اکثریت مسئولی هست که از اول 30 یاسی بودن و اندازه ی گاو سرشون نمیشه

اینجا تاپیک اقتصادیه منم حوصله کل کل الکی با شمارو سر موضوع بیخود ندارم.درک افراد از موضوعات مختلف فرق میکنه.صحبت من این بود که نباید به ورزشکار توهین بشه.چون خطاب دوستمون بنه همه ورزشکارا بود.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
برای اولین بار در دو دهه گذشته به رای گذاشته می شود
طرح جدید کنگره آمریکا برای رفع تحریم ایران

دو نماینده کنگره آمریکا، چارلی دنت و دیوید پرایس، طرحی جدید و مورد حمایت هر دو حزب را در کنگره مطرح کرده اند که برای اولین بار از کاهش و رفع تحریم های آمریکا علیه ایران سخن به میان آمده است.

تاریخ ثبت: 13 تير 1392 ساعت 13:34 کد خبر: 12209تعداد بازدید: 3065 مرتبهمنبع خبر: اقتصادآنلایننسخه مخصوص چاپ
به گزارش اقتصادآنلاین، دو نماینده کنگره آمریکا، چارلی دنت و دیوید پرایس، طرحی جدید و مورد حمایت هر دو حزب را در کنگره مطرح کرده اند که برای اولین بار از رفع و کاهش تحریم های آمریکا علیه ایران سخن می گوید.

در این طرح که روز گذشته نسخه هایی از آن در صحن کنگره توزیع شده است آمده است:

"رییس جمهور از این فرصت بدست آمده در ایران استفاده کند و باید مطمئن باشد که می تواند تحریم ها را پای میز مذاکره کاهش دهد.... باید فرصتی دوباره به دیپلماسی داد و از حرکاتی که مخدوش کننده این فرصت باشد پرهیز کرد."

شایان ذکر است که این طرح در روزهای آتی به رای گذاشته خواهد شد.

این طرح در صورت تصویب می تواند مذاکرات 1+5با ایران یا هرگونه مذاکرات مستقیم با ایران را معنادار کند. چرا که تا پیش از این همانطور که بارها از سوی ایران اعلام شده است، طرف های مذاکره حاضر به ارایه هیچ پیشنهاد مشخصی به ایران نبودند. آمریکایی ها با زیاده خواهی حتی نمی خواستند تحریم ها را کاهش دهند و با زبان تهدید سخن می گفتند.

با این رویکرد با فرصت سازی که انتخابات ایرات به دنبال داشته است، می توان باعث برگشت ورق نا امیدی ها و ارائه پیشنهادات واقعی و جدی از طرف مذاکره کنندگان غربی باشیم.

این دو تا سناتور یکی شون جمهوری خواهه و دیگری دموکرات . ولی معنیش این نیست که این طرح مورد حمایت هر دو حزب قرار داره . مگه حزب یکی دو نفره . تو نامه ای که این دو نفر به اوباما نوشتن من بیشتر دیدم تاکید بر این شده که دولت اوباما باید از این فرصت استفاده کنه و با رئیس جمهور جدید ایران به مذاکره بشینه و این صحبت ها ، کلا اندازه نیم خط در مورد تحریم ها بحث شده بود :D .

کلا مذاکره دولت های دو طرف فرصتی هست که ممکنه دیگه به این زودی ها به دست نیاد . اوباما اگر نتونه این مشکلات خارجی رو حل کنه ممکنه دور بعد یک جمهوری خواه تندرو بیاد روی کار و دوباره ایران بشه محور شرارت و ...

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
بکس تحلیل گر و حرفه ای شنبه میرم یه خونه رو برای خرید بیعانه بدم کی برم دلار هامو بفروشم؟مقداری هم طلا هست??

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
بجای اینکه کرکری بخوانی در اینجا و نوشابه باز کنی اگر سری به تایپیک طلا بزنی معنی تحلیل را میفهمی
ضمنا من خود خبر را نگذاشته بودم اول عنوان خبر را گذاشته بودم
از آنجا که دیدم خبر دیگری باهاش اشتباه شده خبر رو قرار دادم نخبه
چون به نظرم میتونست ارز رو تاثیر پذیر کنه
بچه جان برو اينجا رو با سره گوچه تون اشتباه گرفتي حرف دهنت رو هم بفهم هر چي لايق خودته به ملت نثار نكن

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
ارزفروشخريد
دلار آمريکا33553320

يورو

43954350
درهم امارات920905

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
چی میگی شما ؟
این بنده خدا نظرشو گفته با شما کاری نداشته سیریشش شدی .
این پستی که نقل قول کردی هم توش توهینی من نمیبینم که کشتی خودتو .
خوب مگه من چيزي گفتم ؟
گفتم زهي خيال باطل كه راسته
بعدشم خودش اومده ميگه تحيل بذاريد و فلان خودش مياد پست خبري ميذاره جالبه

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
بچه جان برو اينجا رو با سره گوچه تون اشتباه گرفتي حرف دهنت رو هم بفهم هر چي لايق خودته به ملت نثار نكن
بچه جان متاسفانه هر روز من در حال درس دادن به بچه هایی مثل تو هستم فهمیدی بچه جان . الان هم نزدیک به سن بازنشستگی هستم
فکر کنم فرزند بزرگم هم سن تو باشه بچه جان
مثل اینکه از اونایی هستی که انقلاب که سهله زمان جنگ رو هم ندیدی
اما بچه جان من همه این دوران رو تجربه کردم البته متاسفانه بچه جان
ضمنا وقتی شما شکم مادرتان تشریف داشتید من تحلیل تکنیکال یاد می دادم چه برسه به اینکه یاد بگیرم
فقط از این حیفم آمد که هم زبانم هستی

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
بچه جان متاسفانه هر روز من در حال درس دادن به بچه هایی مثل تو هستم فهمیدی بچه جان . الان هم نزدیک به سن بازنشستگی هستم
ضمنا وقتی شما شکم مادرتان تشریف داشتید من تحلیل تکنیکال یاد می دادم چه برسه به اینکه یاد بگیرم

دوستان خواهشا بحث نکنید.
بزرگی به عقله به سن نیست.
اما در هر صورت احترام همدیگرو چه بزرگتر چه کوچک تر نگه داریم.

قیمت دلار که بدون تغییر آنچنانی نسبت به دیروز بسته شد
رفت تا شنبه و دوشنبه که احتمال میدم اندکی افزایش داشته باشیم { نظر شخصی }

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان خواهشا بحث نکنید.
بزرگی به عقله به سن نیست.
اما در هر صورت احترام همدیگرو چه بزرگتر چه کوچک تر نگه داریم.

قیمت دلار که بدون تغییر آنچنانی نسبت به دیروز بسته شد
رفت تا شنبه و دوشنبه که احتمال میدم اندکی افزایش داشته باشیم { نظر شخصی }

من به ایشان حرفی نزدم ولی ایشان به من توهین کردند
در فضای مجازی یا باید یاد بدی یا یاد بگیری
این آقا تا حالا که ندیدیم چیزی یاد داده باشن پس فقط واستن یاد بگیرن
مزاحم بقیه هم نشن

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
این تاپیک بار علمی نداره و تحلیل هم که نداره
امید به آقای موذنی بود که ایشان هم دیگه پست نمیذارن

تاپیک خیلی ضعیفه

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
تأیید میشه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
آره، فرزاد خان
ما یکی چاکرتیم داداش
اگه ازش ناراحتی بزنم هکش کنم، نابودشه :ph34r2:

قربانت
مخلصتم عزیز
نه سایت خوبیه تابناک
فقط خواستم بدونم اخبارایی که میزاره همش معتبره ؟

ممنونم

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121

دوست عزیز به کل کل شما و بقیه افراد کاری ندارم!! جسارتا میشه بپرسم کجا تدریس می کنید ؟؟ چون اگر سر جلسه تدریس هم با لفظ بچه جان بچه جان صحبت کنید ،همه دانشجویان ناخودآگاه عصبی می شوند. :) در نهایت استاد کسی نیست که ادعا بکند بی نیاز از یادگیری هست ،همه آدم ها تا لحظه مرگ در حال یادگیری هستند هرچند جزئی.!!

در آخر "آقایون تاپیک تحلیل بازار ارز و سکه هست نه بحث های الکی و بدون نتیجه" پس اجازه بدید مثل روال سابق ،هر روز از نرخ واقعی ارز در بازار که دوستان لطف می کنند اطلاع پیدا کنیم و از تحلیل های دوستان با سابقه استفاده بکنیم البته هرکس برداشت خودش رو دارد و مسئول سود و زیان خودش

xms

Registered User
لایک‌ها
387
دوست عزیز شما فکر میکنین پس شورای شهر همه باید دکتر و مهندس باشن؟؟؟همه آدم های عادیه جامعه هستن.بعدش شما معیار سنجش شعور یک فرد رو چی میدونین که به ورزشکارا توهین میکنین؟؟؟من از هیچ شخصی حمایت نمیکنم ولی فکر نکنم کاری که یه ورزشکار میکنه و مدال آور جهان بوده کمتر از کاری باشه که یک متخصص میکنه!!!حالا شما برو 10 تا مدال مثل این و امثال این آقا بیار ببینم میتونین.متاسفانه ما عادت به تخریب همدیگه داریم .این زیرآب ونو بزنه پیش یکی اون یکی هم همین کارو کنه...نگرشتون رو درست کنین و اینقدر جنگ ستیز نباشید

بحثی نداریم . ورزشکار در ورزش موفق هستند ارزشش محفوظ هست به جای خودش چه ربطی به مدیریت شهر هرکسی باید سرجای خودش باشد .
متاسفانه مردم ما همه چیز را با هم قاطی می کنند.
چه دلیلی دارد مردم سرنوشت شهرشان را بسپارند دست کسی که فقط در ورزش موفق بوده.

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121
"آقایون تاپیک تحلیل بازار ارز و سکه هست نه بحث های الکی و بدون نتیجه" پس اجازه بدید مثل روال سابق ،هر روز از نرخ واقعی ارز در بازار که دوستان لطف می کنند اطلاع پیدا کنیم و از تحلیل های دوستان با سابقه استفاده بکنیم البته هرکس برداشت خودش رو دارد و مسئول سود و زیان خودش

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان یک نکته ای که کمتر بهش دقت میکنیم.

با وجود اعمال تجریم های جدید و خبر از تحریم های آتی سنا. قیمت دلار تکون زیادی نخورده.
به نظر میاد این مدت 4 یا 5 روزه بازار با چنگ و دندون رو این قیمت بالا نگه داشته شده بوده تا زمان تحریم برسه.

فکر می کنم باید برای هفته بعد همه با هم یک صحبتی فردا بکنیم ببینیم وضعیت چطور میشه.
من کمی نگران هستم برای شکستن سد قیمت دلار و افزایش ناگهانی تا سقف 3700 تومن.
نظر شما چیه؟

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
وضعیت دلار مطمئن باشید که صعودی خواهد بود اون هم بصورت جهشی، فعلا برای حفظ آبرو و لجبازی و یا هر چیز دیگه همینجوری نیگرش داشتن، تا حالا کی پیمانه‌ بریزد و صبویی بشکند

دلیل:
هر هزار دینار عراق دقیقا 4 روز پیش فروشش 2400 تومان بود از پریروز شده 3000 تومان
خودتان حدیث مفصل بخوانید از این مجمل

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
وضعیت دلار مطمئن باشید که صعودی خواهد بود اون هم بصورت جهشی، فعلا برای حفظ آبرو و لجبازی و یا هر چیز دیگه همینجوری نیگرش داشتن، تا حالا کی پیمانه‌ بریزد و صبویی بشکند

دلیل:
هر هزار دینار عراق دقیقا 4 روز پیش فروشش 2400 تومان بود از پریروز شده 3000 تومان
خودتان حدیث مفصل بخوانید از این مجمل
برادر شما چی فکر میکنی؟ مگه میشه دینار قیمتش بالا بره و دلار بالا نره؟ یا برعکس دلار بالا بره و دینار نره؟ همه شون با هم نسبتشون ثابته و معنی نداره یکی قیمتش بالا بره و دیگری نره.

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
برادر شما چی فکر میکنی؟ مگه میشه دینار قیمتش بالا بره و دلار بالا نره؟ یا برعکس دلار بالا بره و دینار نره؟ همه شون با هم نسبتشون ثابته و معنی نداره یکی قیمتش بالا بره و دیگری نره.

بنده هم گفتم که حدیث مفصل بخوان از این مجمل
حالا که شده داداش من، یه نیگاه اگه به ارزهای دیگه بندازی و اونها رو زیر نظر بگیری میفهمی چی میگم، حالا شما توجیه کن چرا 4 روز پیش 2400 بود حالا شده 3000؟!!!

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
بنده هم گفتم که حدیث مفصل بخوان از این مجمل
حالا که شده داداش من، یه نیگاه اگه به ارزهای دیگه بندازی و اونها رو زیر نظر بگیری میفهمی چی میگم، حالا شما توجیه کن چرا 4 روز پیش 2400 بود حالا شده 3000؟!!!
:) برادر جان شما بازم متوجه نشدی چی گفتم.
اگه اینطوره خوب شما میرفتی دینار میخریدی بعد میومدی تبدیل به دلار میکردی و بعد دلارو میفروختی و روش سود میکردی.

اگه این حرف شما امکان داشت همه همین کارو میکردن.

بالا