• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
واقعا تا وقتي يه آداميي مثل H a s t i هستن ملت ما نبايد پيشرفت هم داشته باشن
يكي كه مياد ملت رو ميگه خر حواسش نيست فك و فاميل و خانواده خودش هم جزء اين مردم هستن؟!
درست حرف بزن H a s t i
حالا دقيقا به من و خانواده من توهين كردي!
در ضمن خود شماها به غير از زندگي ورزشي يكي مثل رضازاده،از زندگي غير ورزشي ايشون چي ميدونيد؟!
حالا چون شما هيچي نميدونيد پس حتما چيزي بارش نيست؟!

مگه پستش غیر از حقیقت بوده؟

حقیقت تلخه

بحث رضازاده نیست بحث کلی ه
تازه رضازاده پرفسورشونه

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
مگه پستش غیر از حقیقت بوده؟

حقیقت تلخه

بحث رضازاده نیست بحث کلی ه
تازه رضازاده پرفسورشونه

:lol:
داداش اون فرایض بلند مرتبه والا حضرت نیکزاد رو شما نشنیدی
اکه اونارو میشنیدی کلا از زندگی تو این جامعه قروقاتی انصراف میدادی:lol:
رضازاده پیشش 100 رحمت معروف بود:D

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
واقعا تا وقتي يه آداميي مثل H a s t i هستن ملت ما نبايد پيشرفت هم داشته باشن
يكي كه مياد ملت رو ميگه خر حواسش نيست فك و فاميل و خانواده خودش هم جزء اين مردم هستن؟!
درست حرف بزن H a s t i
حالا دقيقا به من و خانواده من توهين كردي!
در ضمن خود شماها به غير از زندگي ورزشي يكي مثل رضازاده،از زندگي غير ورزشي ايشون چي ميدونيد؟!
حالا چون شما هيچي نميدونيد پس حتما چيزي بارش نيست؟!

دکتـــــــــــــــــــــــر علیرضا دبِِِِِِِِِِِِِِِیر :D دکترای مغز اعصاب یا جراحی چیزین!!!

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان بزرگتریت اشتباه اینه که دلار رو نگه دارن
من 2950 تو همین جوه روحانی خریدم حدود 10ملیون تومن فروختم دیشب 3390
خدا رو شکر 1ملیون سود کردم توی 10روز
دلار رو باید مدام خرید فروش کنید نگه داشتن بزرگترین اشتباه هست

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
انتخاب آدم های معروف برای کارهای سیاسی و جکومتی در کشورهای دیگه هم بابه.
مثلا همین آرنولد عزیز و کالیفرنیا.

ولی فرقش تو ایران اینه که این بزرگان وقتی میرن سر یک کار مهم کلا یادشون میره که از کجا اومده بودن و کجا رفتن.

قانون اول زندگی در ایران رو فراموش نکنید:
وقتی رفتی سر یک کار اونقدر بخور که نفر بعدی چیزی برای خوردن نداشته باشه!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان بزرگتریت اشتباه اینه که دلار رو نگه دارن
من 2950 تو همین جوه روحانی خریدم حدود 10ملیون تومن فروختم دیشب 3390
خدا رو شکر 1ملیون سود کردم توی 10روز
دلار رو باید مدام خرید فروش کنید نگه داشتن بزرگترین اشتباه هست

در همون دوران دعوا دلار بانک دی حساب روز شمار گذاشته بود 20 درصد .
گذاشته بودی همینقدر سود می کردی بدون اینکه ریسک خطر بکنی.

سود کردن کوتاه مدت از ارز و طلا به طور کلی اشتباهه.
همونطوری که یک دوستی گفتند کیک اقتصادی اندازه ثابتی داره. اگر شما در این مدت 1 میلیون سودی کردی مطمئنا کس دیگه ای بوده که به همین اندازه ضرر کرده.

متاسفانه این سودهای کوتاه مدت اگر اندازه کمی داشته باشه مثل 1 میلیون و 2 میلیون و 10 میلیون در کوتاه مدت از آشفتگی بازار و افزایش قیمت ها جبران میشه.
اگر قرار بود 1 میلیارد خرید کنی و 100 میلیون سود کنی آدم خیالش راحت بود که با اون سود میشه کاری کرد.

به نظر من در بازار الان به ریسکش نمی ارزه.
اگر دلار داریم باید نگه داریم.
و اگر قصد خرید داریم باید صبر کنیم.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

شما باز از اون نظرات گهربار تاریخی دادی؟! واقعاً چه جوری حساب کردی که سود بانکی 10 میلیون تومن در 10 روز شد یک میلیون؟! بی صبرانه منتظرم تا فرمول محاسباتت رو برامون اینجا بگذاری. شاید ما حساب و کتاب بلد نیستیم!!!!!

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195

سود کردن کوتاه مدت از ارز و طلا به طور کلی اشتباهه.
همونطوری که یک دوستی گفتند کیک اقتصادی اندازه ثابتی داره. اگر شما در این مدت 1 میلیون سودی کردی مطمئنا کس دیگه ای بوده که به همین اندازه ضرر کرده.

متاسفانه این سودهای کوتاه مدت اگر اندازه کمی داشته باشه مثل 1 میلیون و 2 میلیون و 10 میلیون در کوتاه مدت از آشفتگی بازار و افزایش قیمت ها جبران میشه.
اگر قرار بود 1 میلیارد خرید کنی و 100 میلیون سود کنی آدم خیالش راحت بود که با اون سود میشه کاری کرد.

به نظر من در بازار الان به ریسکش نمی ارزه.
اگر دلار داریم باید نگه داریم.
و اگر قصد خرید داریم باید صبر کنیم.

برادر شما واقعا انگار یه چیزیت میشه!
سود 20 درصد رو سالیانه پرداخت میکنن بانک ها در سررسیدهای کوتاه مدت یا میان مدت.

کدوم بانکی رو پیدا میکنید که تو یه دوره کوتاه مدت حدود 2 هفته ای بیاد و به 10 میلیون 1 میلیون سود بده یعنی 10 درصد در دو هفته ؟

دیگه هر آدمی که از خدا یه پشیز عقل گرفته باشه میدونه بانکی که سودش از نرخ تورم عقب تره ارزش نداره حتی برای یک روز توش پول خوابوند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شما باز از اون نظرات گهربار تاریخی دادی؟! واقعاً چه جوری حساب کردی که سود بانکی 10 میلیون تومن در 10 روز شد یک میلیون؟! بی صبرانه منتظرم تا فرمول محاسباتت رو برامون اینجا بگذاری. شاید ما حساب و کتاب بلد نیستیم!!!!!

برادر شما واقعا انگار یه چیزیت میشه!
سود 20 درصد رو سالیانه پرداخت میکنن بانک ها در سررسیدهای کوتاه مدت یا میان مدت.

کدوم بانکی رو پیدا میکنید که تو یه دوره کوتاه مدت حدود 2 هفته ای بیاد و به 10 میلیون 1 میلیون سود بده یعنی 10 درصد در دو هفته ؟

دیگه هر آدمی که از خدا یه پشیز عقل گرفته باشه میدونه بانکی که سودش از نرخ تورم عقب تره ارزش نداره حتی برای یک روز توش پول خوابوند.

جق با هر دوی شماست برای یک ماه میشه 200 تومن ولی برای کسی که کلا سرمایش 10 میلیونه بهتر اینه که خطر نکنه.
بره پولشو بزاره بانک خیالش راحتتره.

سود 20 درصد برای حسابهای کوچیک، پایینه کمتر از نرخ تورمه.
ولی برای حسابهای بالای 1 تومن معمولا سود کمی فرق می کنه.
مثلا من از همین بانک دی که سوال کردم برای 1 تومن به بالا نزدیک 33 درصد و برای 10 تومن تا 50 درصد هم سود می دن.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
جق با هر دوی شماست برای یک ماه میشه 200 تومن ولی برای کسی که کلا سرمایش 10 میلیونه بهتر اینه که خطر نکنه.
بره پولشو بزاره بانک خیالش راحتتره.

سود 20 درصد برای حسابهای کوچیک، پایینه کمتر از نرخ تورمه.
ولی برای حسابهای بالای 1 تومن معمولا سود کمی فرق می کنه.
مثلا من از همین بانک دی که سوال کردم برای 1 تومن به بالا نزدیک 33 درصد و برای 10 تومن تا 50 درصد هم سود می دن.

بله خوب کسی که سرمایه میلیاردی داشته باشه بلده چطور از پول پول در بیاره و درصدی از سرمایه ش رو بانک میذاره برای اعتبار سازی.
سودهای بالاتر از 20 درصد برای دوره های بالای 4 سال است که افراد عادی هیچ موغع همچین زمان طولانی پول رو دور از دسترس خودشون تو بانک نمیذارن.

وقتی خود دولت اعلام کرده نرخ تورم میانگین امسال 31 درصد بوده است دیگه هر کسی زیر این میزان در سال سود کنه عملا از تورم عقب افتاده و بازنده است.
هر کسی هم بلد باشه بیشتر از این سود کنه که مشخص است در همون شغل و حرفه ی خودش سرمایه ش رو بکار میگیره و باز هم سود بیشتری میکنه.

پول تو بانک گذاشتن برای چند دسته مناسبه:
افرادی که شکم سیر هستن و سرمایه بالا دارن که درصدی از اون رو میذارن بانک برای در گردش بودن و اعتبارسازی
افرادی که شغل و حرفه ی مناسبی بلد نیستن و سرمایه ای کوچک یا بزرگ دستشون اومده و نمیدونن کجا بذارنش
افرادی که اهل هیچگونه ریسکی نیستن و بخشی از کارمندان دولتی و پا به سن گذاشته ها که عملا همیشه از دنیا و نرخ تورم عقب افتادن

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اکثراً اگه دقت کنید ، پیرزن پیرمردها و زن های خونه دار پولشون رو تو بانک سپرده می کنند. هر آدم عاقلی میدونه که سپرده کردن پول تو بانک کاری است بس اشتباه.

mm.caffee

Registered User
لایک‌ها
3
انتخاب آدم های معروف برای کارهای سیاسی و جکومتی در کشورهای دیگه هم بابه.
مثلا همین آرنولد عزیز و کالیفرنیا.

ولی فرقش تو ایران اینه که این بزرگان وقتی میرن سر یک کار مهم کلا یادشون میره که از کجا اومده بودن و کجا رفتن.

قانون اول زندگی در ایران رو فراموش نکنید:
وقتی رفتی سر یک کار اونقدر بخور که نفر بعدی چیزی برای خوردن نداشته باشه!

ببخشيد من كاليفرنيا يا جاهاي ديگه آمريكا نرفتم كه ببينم اونجا همه دارن واسه مردم خدمت ميكنن و مردم اونجا تو رفاه كامل هستن!!
ولي در جواب دوستان، همونطور كه همتون ميدونيد تو تمام دنيا اين موضوع وجود داره و اگه اين موضوع خلاف بود كه ميگفتن فقط دكتراي علوم سياسي بيان!!
پس نگيد ايران اينطوريه و ...!
تازه ايشون خوبه رئيس فدراسيون بوده و در زمانشون موفق بوده و حداقل يه سابقه مديريتي هر چند كمي داره، خيلي از افرادي كه جاهاي ديگه دنيا هستن كه همين رو هم ندارن و فقط چون بازيگر يا فوتباليست يا ... بودن اومدن!
تازه يكي از كشورا كه يادمه يه ورزشكار رئيس جمهورش شد!
تازه اون حرف H a s t i خيلي توهين آميز بود كه گفت مردم خر!
حواست باشه به مردم توهين نكن كه اين مردم من و امثال خودتون هم هستيم
تازه مگه خودتون به كيا رأي داديد؟!
ميشه كامل بگيد تا ببينيم خودتون به همه ي كساني كه لياقت داشتند رأي داديد يا نه!

xms

Registered User
لایک‌ها
387
امريكا اگر تحريم رو برداشت با اينا چي كار كنيم :
وقتي رضا زاده رو ميكنيم عضو شوراي شهر كه اندازه گوسفند از مديريت شهري چيزي نه ميدونه و نه ميدونسته ... و امثال ايشون

حالا مردم خر اومدن بش راي دادن اخه گوسفند تو پيش خودت چه فكري كردي ، با چه پشتوانه اي بلند شدي اومدي كه ميخواي عضو شوراي شهر بشي ...

تا ادما نخوان تو ايران درست رفتار كنند همين داستان ادامه دارد ...

جالب اينه هر چي بيشتر تحريم ميشيم خودمون بيشتر سر هم كلاه ميزاريم ...

خوبه تو ايران يه چيزي به اسم دين هست يكم ازش ميترسند چون جديدا چيزي از وجدان تو ماها مشاهد نميشه ...

کلا این بی ####ی خارومادر#### مملکت رو نمودن
فقط اون گوسفند نیست که امثال علی دایی و یه #### مثل نیک زاد رو هم تو لیست داشته باش
یه مشت خر 24 سیلندر

1000000000000000 تا لایک هم برای این دو تا پست بالایی کمه.

آخه معلوم نیست ورزشکار را چه به شورای شهر .
گوسفند تر مردمی هستند که به اینها رای میدن

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
ببخشيد من كاليفرنيا يا جاهاي ديگه آمريكا نرفتم كه ببينم اونجا همه دارن واسه مردم خدمت ميكنن و مردم اونجا تو رفاه كامل هستن!!
ولي در جواب دوستان، همونطور كه همتون ميدونيد تو تمام دنيا اين موضوع وجود داره و اگه اين موضوع خلاف بود كه ميگفتن فقط دكتراي علوم سياسي بيان!!
پس نگيد ايران اينطوريه و ...!
تازه ايشون خوبه رئيس فدراسيون بوده و در زمانشون موفق بوده و حداقل يه سابقه مديريتي هر چند كمي داره، خيلي از افرادي كه جاهاي ديگه دنيا هستن كه همين رو هم ندارن و فقط چون بازيگر يا فوتباليست يا ... بودن اومدن!
تازه يكي از كشورا كه يادمه يه ورزشكار رئيس جمهورش شد!
تازه اون حرف H a s t i خيلي توهين آميز بود كه گفت مردم خر!
حواست باشه به مردم توهين نكن كه اين مردم من و امثال خودتون هم هستيم
تازه مگه خودتون به كيا رأي داديد؟!
ميشه كامل بگيد تا ببينيم خودتون به همه ي كساني كه لياقت داشتند رأي داديد يا نه!

عزیز اینجا که فیسبوک نیست! ما خودمون داریم میبینیم با چه ملتی داریم زندگی میکنیم. ملت ما درک و هوش و فرهنگش از یمن و این کشورای عقب افتاده هم کمتره.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
آخه معلوم نیست ورزشکار را چه به شورای شهر .
گوسفند تر مردمی هستند که به اینها رای میدن

دوست عزیز شما فکر میکنین پس شورای شهر همه باید دکتر و مهندس باشن؟؟؟همه آدم های عادیه جامعه هستن.بعدش شما معیار سنجش شعور یک فرد رو چی میدونین که به ورزشکارا توهین میکنین؟؟؟من از هیچ شخصی حمایت نمیکنم ولی فکر نکنم کاری که یه ورزشکار میکنه و مدال آور جهان بوده کمتر از کاری باشه که یک متخصص میکنه!!!حالا شما برو 10 تا مدال مثل این و امثال این آقا بیار ببینم میتونین.متاسفانه ما عادت به تخریب همدیگه داریم .این زیرآب ونو بزنه پیش یکی اون یکی هم همین کارو کنه...نگرشتون رو درست کنین و اینقدر جنگ ستیز نباشید

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121
دوست عزیز شما فکر میکنین پس شورای شهر همه باید دکتر و مهندس باشن؟؟؟همه آدم های عادیه جامعه هستن.بعدش شما معیار سنجش شعور یک فرد رو چی میدونین که به ورزشکارا توهین میکنین؟؟؟من از هیچ شخصی حمایت نمیکنم ولی فکر نکنم کاری که یه ورزشکار میکنه و مدال آور جهان بوده کمتر از کاری باشه که یک متخصص میکنه!!!حالا شما برو 10 تا مدال مثل این و امثال این آقا بیار ببینم میتونین.متاسفانه ما عادت به تخریب همدیگه داریم .این زیرآب ونو بزنه پیش یکی اون یکی هم همین کارو کنه...نگرشتون رو درست کنین و اینقدر جنگ ستیز نباشید

دوست عزیز توهین به هرکسی و به هردلیلی ناپسند هست. شورای شهر نباید فقط از قشر خاصی تشکیل شده باشه .مثلا اگر تمام اعضای شورا دکتر باشند هم فایده ای ندارد و اگر هم همه ورزشکار یا هر شغل دیگری داشته باشند. باید افراد تحصیل کرده و از تمام صنوف و اقشار مردم در آن عضو باشند . از مهندس عمران و شهرسازی که تخصص در امور شهری دارد تا کارشناس مدیریت شهری و دکتر و مهندس وکاسب تا با همفکری نسبت به رفع مشکلات شهری اقدام کنند.ورزشکار هم می تواند عضو باشد ،ولی باید قبول کرد که مردم ایران مانند برخی کشورها(برزیل_هندو...) به تخصص و سابقه افراد کاری ندارند و فقط کافی است ،فرد کاندیدا مثلا بازیگر باشد یا ورزشکار و کلا اسم و رسمی داشته باشد ،دیگر به این فکر نمی کنیم که این آقای قهرمان المپیک ،آیا قادر است تا در جهت رفع مشکلات شهری قدم بردارد یا نه؟ آیا این آقای بازیگر تخصص لازم و دانش کافی را در امور شهری دارد یا نه؟ که پاسخ بسیار واضح است!! خیر هیچکدام از ورزشکاران و بازیگران و امثال آنها دانش و تخصص کافی برای این امور را ندارند.پس انتخاب آنها نه تنها ثمری ندارد ،بلکه باعث بوجود آمدن مشکلات بعدی می شود. تا کی باید مثل هندوستان فقط بخاطر بازیگر بودن فرد ،خواننده بودن ،ورزشکار بودن فرد و کلا مشهور بودن فرد ،به او رای بدهیم.

در اروپای آزاد ،دیگر به این نگاه نمی کنند که این آقا از آفریقا آمده یا ایران یا عراق!! به این نگاه می کنند که سابقه فرد چه بوده و آیا قادر به رفع مشکلات شهری می باشد یا خیر؟؟ همچنانکه تعدادی از هموطنانمان در آلمان /هلند/نروژ و... شهردار /عضو شورای شهر/عضور پارلمان و... هستند .بخاطر تخصص و سابقه شان و نه چیز دیگر

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085

چه ربطی داره ؟
ورزشکاره و 500 تا مدال المپیک هم اورده باشه باید اداره ی مملکتو بدین دستش؟

در ضمن بیشتر مشکل ما با اکثریت مسئولی هست که از اول 30 یاسی بودن و اندازه ی گاو سرشون نمیشه

Last edited:

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
به سلامتی محمد مرسی هم برکنار شد.
دیگه دنیای امروز حتی اعراب مصر هم فهمیدن دولت اسلامی که فقط شعار بده و اندازه جلبک از تحولات امروز اطلاع نداشته باشه عمرش سر اومده. :D
دولت لاییک جدید که بیاد سر کار باید منتظر بهبود روابط هرچه بیشتر با اسرائیل و تقویت قدرت امریکا در منطقه شد و چه بسا تاثیر مثت روی ارزش برابری دلار

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
به سلامتی محمد مرسی هم برکنار شد.
دیگه دنیای امروز حتی اعراب مصر هم فهمیدن دولت اسلامی که فقط شعار بده و اندازه جلبک از تحولات امروز اطلاع نداشته باشه عمرش سر اومده. :D
دولت لاییک جدید که بیاد سر کار باید منتظر بهبود روابط هرچه بیشتر با اسرائیل و تقویت قدرت امریکا در منطقه شد و چه بسا تاثیر مثت روی ارزش برابری دلار

ملت مصر یک سال نکشید که فهمیدن عجب کلاه گشادی سرشون رفته و قبل از اینکه 34 سال طول بکشه(!) ، آب رفته رو سریع به جوی بازگردوندند. واقعاً درود به شرفشون که واسه رسیدن به یه کشور آزاد از جونشون و دار و ندارشون مایه گذاشتند.

mm.caffee

Registered User
لایک‌ها
3
عزیز اینجا که فیسبوک نیست! ما خودمون داریم میبینیم با چه ملتی داریم زندگی میکنیم. ملت ما درک و هوش و فرهنگش از یمن و این کشورای عقب افتاده هم کمتره.

عزيز من چه ربطي دره؟!
حداقل دور ور خود من هستن افرادي كه هميشه به كشورهاي ديگه آسيايي يا اروپايي مثل انگليس يا آمريكايي مثل خود آمريكا سفر ميكنن و يا اقامت دائم دارند!
تو همه جاي جهان اينطوريه
در ضمن يه نفر كه ميخواد بره عضو شوراي شهر بشه ميشه بگيد دقيقا بايد چه مدرك تحصيلي داشته باشه؟
آيا توي هلند،اوكراين،آلمان،انگليس،آمريكا و ... بازيگر يا ورزشكار عضو شورا يا مجلسشون نيست؟
پس به قول اون دوستمون همه جز خودشون، گوسفند و خر هستن
در ضمن بازيگرا كه در نيومدن!
اگه هم كسي باشه كه يكي دوتا بيشتر نيست، اونم به نظر من اگه كسي نباشه كه فكر مردم باشه،اشتباه بوده بهش رأي بديم ولي كساني كه بهش رأي دادن رو گوسفند نميدونم چون انسان هستن

بالا