• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
درسته،در بهترین حالت فعلی اختلاف 500 تا 700 تومنی خودش رو حفظ میکنه جهت جلوگیری از کوچ خریداران از مرکز مبادلات به بازار آزاد.

مشکل عرضه است.
اگه یه نفر فهیم اونجا پیشنهاد میداد که دلار روی 4000 تومان تک نرخی بشه مملکت درست میشد( به موارد لازم یارانه ریالی میدادن)
مشکل اینجاسن یه سری دارن از این اختلاف نون میخورن( که دولت هم میتونه جزشون باشه)

saeed_jr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان سلام

می خواستم بدونم در هفته های آتی قیمت دلار ممکنه خیلی پایین بیاد

من نزدیک 40000 دلار دارم. الان بفروشم یا صبر کنم

لطفا نظر بدید دوستان

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان سلام

لطفا نظر بدید دوستان

رو چه قیمتی خرید کردید؟
به پول نیاز دارید؟

ببینید قضیه تنفیذ و تحلیف خودش بار روانی کاهشی داره ، پس یه فرصت خرید بسیار ویژه اون موقع ایجاد میشه.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوستان سلام

لطفا نظر بدید دوستان

بنظرم بفروش. یک ماه پیش که میشد بعد از انتخابات بازار داشت شروع میکرد به افت، 6500 یورو داشتم فروختم، ریسک نکردم، اما گذشت زمان نشون داد کار درستی کردم، بنظرم تا الان هم طمع کردی.

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
رو چه قیمتی خرید کردید؟
به پول نیاز دارید؟

ببینید قضیه تنفیذ و تحلیف خودش بار روانی کاهشی داره ، پس یه فرصت خرید بسیار ویژه اون موقع ایجاد میشه.

من دویست هزار تا دارم

روی از 800 تومان خرید داشتم تا 2000 تومان الانم برای خرید پول نیاز دارم یه مقدارشو برای بعیانه خونه میخوام بدم

کی بفروشم؟چی کار کنم؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من دویست هزار تا دارم

روی از 800 تومان خرید داشتم تا 2000 تومان الانم برای خرید پول نیاز دارم یه مقدارشو برای بعیانه خونه میخوام بدم

کی بفروشم؟چی کار کنم؟
ای کاش همون موقع که دکتر فروخت میفروختید.
کی پول لازم دارید؟
اگه تا 1 ماه آینده نیاز ندارید به نظرم ماه بعد موقعیت فروش بهتری رو پیدا می کنید.( این رو میگم چون دولت جدید با حجم گسترده ای از کارشکنی ها ، انبارهایی با موجودی کم و... مواجه خواهد بود، پس استعداد افزایش وجود داره مگر اینکه دولت بخواد مصنوعی نگه داره ، ولی اگه مصنوعی هم باشه بالاخره نشون میده و این رو با این وضعیت موجود قطعی میدونم مگر اینکه اتفاقات خارق العاده بیفته)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستانی که تو این بخش فعالیت میکنند لطفا توجه داشته باشید تحت هیچ شرایطی توهین به کاربران رو نمی پذیریم
اگر کاربری خلاف قوانین پستی ارسال کرد و یا توهین کرد به خودم گزارش بدید رسیدگی میکنم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستانی که تو این بخش فعالیت میکنند لطفا توجه داشته باشید تحت هیچ شرایطی توهین به کاربران رو نمی پذیریم
اگر کاربری خلاف قوانین پستی ارسال کرد و یا توهین کرد به خودم گزارش بدید رسیدگی میکنم
شما یه تاپیک منو بستی ، حوصله نداشتم دلیلشو بپرسم !
هر چی فکر کردم متوجهش نشدم !

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
ای کاش همون موقع که دکتر فروخت میفروختید.
کی پول لازم دارید؟
اگه تا 1 ماه آینده نیاز ندارید به نظرم ماه بعد موقعیت فروش بهتری رو پیدا می کنید.( این رو میگم چون دولت جدید با حجم گسترده ای از کارشکنی ها ، انبارهایی با موجودی کم و... مواجه خواهد بود، پس استعداد افزایش وجود داره مگر اینکه دولت بخواد مصنوعی نگه داره ، ولی اگه مصنوعی هم باشه بالاخره نشون میده و این رو با این وضعیت موجود قطعی میدونم مگر اینکه اتفاقات خارق العاده بیفته)

مرسی از راهنمایی

والا تا 1 ماه دیگه میتونیم دوام بیارم

چون خونه قرار دادش تموم میشه و تصمیم گرفتیم بخریم

ansarweb

Registered User
لایک‌ها
46
مرسی از راهنمایی

والا تا 1 ماه دیگه میتونیم دوام بیارم

چون خونه قرار دادش تموم میشه و تصمیم گرفتیم بخریم

داداش رک بهت بگم
الان اقتصاد توسط بزرگان اداره نمیشه خود آقای بهمنی و حسینی هم نمیدونند چه اتفاقی میافته
شده بازی شطرنج با مهره های قرمز و بنفش که هر حرکتی از هر طرف عکس العمل طرف مقابل رو داره
آمریکا هم این وسط هر از گاهی دستش رو میزنه زیر صفحه و یه تعدادی از مهرها رو بهم میریزه

حالا خودت بگو همچین بازیی قابل پیش بینیه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

همونطور که دیروز گفتم و پستش هم هست امروز قیمت به 3180 میرسد
و

ansarweb

Registered User
لایک‌ها
46

همونطور که دیروز گفتم و پستش هم هست امروز قیمت به 3180 میرسد
و

و چی داداش؟؟؟؟؟؟؟؟
لطف کن قیمت سه شنبه هفته آینده رو بده میتونید؟
امروزم به نظر من از 3180 شما پایین تر میاد چون پنجشنبس
اما میتونید هفته دیگه رو پیش بینی کنید؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
و چی داداش؟؟؟؟؟؟؟؟
لطف کن قیمت سه شنبه هفته آینده رو بده میتونید؟
امروزم به نظر من از 3180 شما پایین تر میاد چون پنجشنبس
اما میتونید هفته دیگه رو پیش بینی کنید؟

تا فردا شب میگم دقیق شنبه و یکشنبه رو
سه شنبه رو نه نه نمیتونم
آره امروز تا 3160 هم ممکنه بیاد .

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
داداش رک بهت بگم
الان اقتصاد توسط بزرگان اداره نمیشه خود آقای بهمنی و حسینی هم نمیدونند چه اتفاقی میافته
شده بازی شطرنج با مهره های قرمز و بنفش که هر حرکتی از هر طرف عکس العمل طرف مقابل رو داره
آمریکا هم این وسط هر از گاهی دستش رو میزنه زیر صفحه و یه تعدادی از مهرها رو بهم میریزه

حالا خودت بگو همچین بازیی قابل پیش بینیه

نه والا

البته خودشون کم و بیش میدونن چه خبره

کلان این جور سرمایه ها استرس زا و خطرناکه

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
با خیر باورنکردنی زیر، بنظر شنبه و یکشنه شاهد دلار 3000 هزار تومانی خواهیم بود:

Eranico - نامه 118 نماینده کنگره آمریکا به اوباما در حمایت از ایران - ارانیکو

یک چهارم نمایندگان این درخواست رو کردند!

خبری جالب و افتخار آمیز:
مقامات بانک جهانی اعلام کرده اند که در پی عدم باز پرداخت بدهی های ایران به این بانک در قبال وام های دریافتی، ایران بعد از این توان دریافت وام از این بانک را نخواهد داشت و در کنار زیماوه به عنوان کشوری با وضعیت غیر تعهدی قرار میگیرد.

این بیچاره ها خبر ندارن دولت ما از پرداخت بدهی های ريالی خودش به بانک مرکزی عاجزه ! جداً چی فکر کردند :D

پ ن: راستی این زیمباوه کجای نقشه هست که اینقدر اسمش رو همیشه میشنویم و بسیار از نظر اقتصادی بهشون شباهت پیدا کردیم؟!!!!!!!!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
یک چهارم نمایندگان این درخواست رو کردند!

خبری جالب و افتخار آمیز:
مقامات بانک جهانی اعلام کرده اند که در پی عدم باز پرداخت بدهی های ایران به این بانک در قبال وام های دریافتی، ایران بعد از این توان دریافت وام از این بانک را نخواهد داشت و در کنار زیماوه به عنوان کشوری با وضعیت غیر تعهدی قرار میگیرد.

این بیچاره ها خبر ندارن دولت ما از پرداخت بدهی های ريالی خودش به بانک مرکزی عاجزه ! جداً چی فکر کردند :D

پ ن: راستی این زیمباوه کجای نقشه هست که اینقدر اسمش رو همیشه میشنویم و بسیار از نظر اقتصادی بهشون شباهت پیدا کردیم؟!!!!!!!!

یک نکته اینکه تو این کنگره لامصبی اگه 1 نفر هم حرفی بزنه میشه جدی گرفت،چه برسه به یک چهارم که بیش از 100 نفر میشه.ینو بگم د

در مورد باز پرداخت هم فقط باید اینو بگم بیچاره روحانی که با کلی بدبختی مواجه خواهد بود....

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
یک نکته اینکه تو این کنگره لامصبی اگه 1 نفر هم حرفی بزنه میشه جدی گرفت،چه برسه به یک چهارم که بیش از 100 نفر میشه.ینو بگم د

در مورد باز پرداخت هم فقط باید اینو بگم بیچاره روحانی که با کلی بدبختی مواجه خواهد بود....

خوب البته از قدیم جنگ افکار بین دموکرات جمهوریخواه بوده و توی این درخواست 100 نفر حدوداً دموکرات و فقط 15 نفر جمهوری خواه اونو امضاء کردند :D ببینیم رئیس جمهور دل کدوم جبهرو شاد میکنه...
ما که نفهمیدیم یه روز میگن تحریم های شدید زدن خطوط کشتیرانی ترکوندند
فرداش میکن مذاکره!
تکلیف خودشونم معلوم نیست

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
خوب البته از قدیم جنگ افکار بین دموکرات جمهوریخواه بوده و توی این درخواست 100 نفر حدوداً دموکرات و فقط 15 نفر جمهوری خواه اونو امضاء کردند :D ببینیم رئیس جمهور دل کدوم جبهرو شاد میکنه...
ما که نفهمیدیم یه روز میگن تحریم های شدید زدن خطوط کشتیرانی ترکوندند
فرداش میکن مذاکره!
تکلیف خودشونم معلوم نیست
اینا همش سیاست چماق و هویجه

به شخصه اگه این **** تخم داشت و وجودشو داشت حاضر بوم یک سال نون خالی بخورم ولی کلک این آمریکا و اسرائیل و انگلیس خار### و ازاون بدتر روسیه کنده میشد
ولی خوب نمیشه و در عوض کلک خودمون کندس چون تو این مملکت همه از حفره یونشون زر میزنن و نه از دهن و فکرشون
پس بهتره همین حالا داستامونو ببریم بالا و تسلیم بشیم بهتره تا اینکه 10 سال زجر و بدبختی بکشیم و بازم آخرش تسلیم بشیم

بالا