• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
تاریخ دقیق روی کار امدن دولت جدید کسی میدونه؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تاریخ دقیق روی کار امدن دولت جدید کسی میدونه؟

12 ام دولت رو تحویل می گیره.

از چند هفته قبل هم معلوم بود که دولت جدید دلار رو ارزون تحویل می گیره.لازم نبود این همه صبر کنیم.
دولت فعلی مجبوره به دولت بعدی ارز رو پایین تحویل بده که روحانی فردا نگه من کشور رو گرون تحویل گرفتم.
البته مقطعیه و بعد از جابجا شدن دولت دوباره کمی افزایش خواهیم داشت ولی با توجه به نامه سناتور های آمریکا به نظر میاد میشه امید داشت طی یک سال قیمت دلار آزاد و دولتی (2500 تومنی ) به هم نزدیک بشن.

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
اميدوارم دلار مثل فنر فشرده نشه يك دفعه پرش كنه ... نميدونم چرا احساسي خوبي نسبت به اين پايين اومدنا ندارم ( چون هيچ توجيهي نداره و فقط رو حساب رواني و اينكه همه چيز استپ شده ) ، خوبه ولي اگر بخواد ١٠٠ بياد پايين و ١٠٠٠ بره روش همون بهتر كه ...

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

همونطور که تصور میشد دلار امروز کف یعنی 3080 میرسه و برمیگرده
فردا تا 3140 و پسفردا احتمالن 3160 خواهد بود

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016

همونطور که تصور میشد دلار امروز کف یعنی 3080 میرسه و برمیگرده
فردا تا 3140 و پسفردا احتمالن 3160 خواهد بود

درسته
قیمت 3080 بود امروز من فروختم

برای فردا پس فردا چرا می ره بالا؟

مگه این روند نزولی بخاطره جا به جایی دولت نیست؟

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
تا حالا اول هفته ندیده بودم دلار نزولی بیاد پایین
احتمالا این روند تا اخر هفته ادامه داره !!!
دولت جدید بیاد چقدر افزایشی میشه ؟؟ یعنی برمگرده 3600 ؟؟!

من حدود 20 ملیون پول ماشینم رو که فروختم دلار بخرم چطوره !!؟
سود و ضررش چقدر !!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
تا حالا اول هفته ندیده بودم دلار نزولی بیاد پایین
احتمالا این روند تا اخر هفته ادامه داره !!!
دولت جدید بیاد چقدر افزایشی میشه ؟؟ یعنی برمگرده 3600 ؟؟!

من حدود 20 ملیون پول ماشینم رو که فروختم دلار بخرم چطوره !!؟
سود و ضررش چقدر !!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

همین حول و حوش 3080 اینا تا هست بخر
البته 5 روزی که دولت جابجا میشه هم انتظار سقوط شدید هست ولی الانم بخری ضرر نمیکنی

چون کسانی ضرر کردن که 3600 خریدن تا 4000 بشه اما نشد و الان دارن 3050 میفروشند

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
بعید میدونم زیر 3000 تومن بیاد
منافع خیلی ها به خطر میفته

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
به نظرم ملتی که ۳۷ ساله داره میگه مرگ بر عمریکا هیچوفت نمیتونه این عادت رو ترک کنه....ما ملت ایران هیچ چراغ سبزی از جانب رییس جمهور اینده در این خصوص ندیدیم بعدشم بحث هسته ای که در خط قرمز رییس جمهوره به روحانی مربوط نمیشه!!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
این هم تایید سناریویی که دوستان یکماهه دارن مطرح میکنن:
http://www.khabaronline.ir/detail/304444/Economy/financial-market

الان تقریباً واردات 0 شده هیچ کس دست به سیاه سفید نمیزنه هیچ اقدامی نمیکنن چون ریسکش بالاست برای وارد کننده و اکثراً دلالی جنس های وارد شده 3-4 ماه پیش رو میکنند از این میخرن به مشتریاشون میفروشن که یه کاسبی و گردش کاری داشته باشند
کسایی که وارد میکنند جزو شاید 5% خوش شانسهایی هستند که ارز مبادله ای میگیرند و حرف عسکر اولادی دقیقاً درسته.

بطور مثال میگم برای دریافت ارز مبادلاتی تقریباً مراحل زیر طی میشه:

درخواست ثبت سفارش به بازرگانی ارسال میشه.
بعدز 1 هفته بررسی میشه و مراحل دریافت ایرنکد و بازرسی و .. هم حدود 1 هفته طول میکشه.
در صورتی که مشکل خاصی نباشه و کالای وارداتی جزو کالاهای ممنوعه نباشه (بیشتر گروه کالایی 10 ممنوع هست) میتونه آزاد حوالش رو بزنه.
درصورتی که جزو گروه کالایی یک تا سه باشه تازه میشه راجع به اینکه آیا ارز مبادلاتی تخصیص داده میشه یا نه صحبت کرد!
بعدز تایید سیستم به بانک گشایش کننده اعتبار میگه شما میتونید به آقا یا شرکت x ارز مبادلاتی بدین.
===========================================================
این تازه شروع کار وارد کنندست.
بانک شعبش یه lc داخلی با بانک مرکزی باز میکنه.
بعدز چند روز جواب بانک مرکزی اگر خوش شانس باشین میاد به سیستم ثبت سفارش و شماره حمل اعتبار اسنادی میخوره.
ازین جا بانک شعبتون میکه کاراش انجام شده و در صف قرار میگیرید!.
باز ازینجا تازه شروع کاره
یعنی باید روزی از x جا با y نفر در ارتباط و پیگیری باشی و اگه سوپر من باشی و کلی شیتیل این و اونو بدی (قبل این مراحل هم دادی) و 100 تا 120 درصد از پولشم سپرده کرده باشی و خوش حساب باشی و مبلغ حوالت کم باشه و ارز حواله به روپیه و ازین ارزهای آتشغال باشه بعدز 2-3 ماه تازه حوالت زده میشه باز قصه اینکه کی توی حساب فروشنده میشینه این پول و اونور شاکی نشه بخاطر تاخیر و روی قیمت مابه تفاوت یوال دلار یا مثلاً وون (کره) - دلار نکشه تازه مراحل ترخیص شروع میشه

بگذریم با توجه به خواب پول و تاخیر و مسائل دیگه هر کسی از خداشه دلار زیر 3 تومن بیاد تا وارداتش رو آزاد حواله بزنه و 2 روز بعد جنسش حمل بشه و پول اضافه دموراژ (تاخیر) کانتینر و خیلی اعصاب خوردیا دیگرو نده...

پ ن : مراحل فوق الذکر mp3 شده و خیلی خلاصه شده هست و حدود 20 مرحله هم توی قسمت بازرگانیش هست که چون ربطی به دلار نداره ذکر نشده!

به نظرم ملتی که ۳۷ ساله داره میگه مرگ بر عمریکا هیچوفت نمیتونه این عادت رو ترک کنه....ما ملت ایران هیچ چراغ سبزی از جانب رییس جمهور اینده در این خصوص ندیدیم بعدشم بحث هسته ای که در خط قرمز رییس جمهوره به روحانی مربوط نمیشه!!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

عمریکارو خوب اومدی با لهجه British دقیق ترش اینه: عمه ریکا :D

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
الان تقریباً واردات 0 شده هیچ کس دست به سیاه سفید نمیزنه هیچ اقدامی نمیکنن چون ریسکش بالاست برای وارد کننده و اکثراً دلالی جنس های وارد شده 3-4 ماه پیش رو میکنند از این میخرن به مشتریاشون میفروشن که یه کاسبی و گردش کاری داشته باشند
کسایی که وارد میکنند جزو شاید 5% خوش شانسهایی هستند که ارز مبادله ای میگیرند و حرف عسکر اولادی دقیقاً درسته.

بطور مثال میگم برای دریافت ارز مبادلاتی تقریباً مراحل زیر طی میشه:

درخواست ثبت سفارش به بازرگانی ارسال میشه.
بعدز 1 هفته بررسی میشه و مراحل دریافت ایرنکد و بازرسی و .. هم حدود 1 هفته طول میکشه.
در صورتی که مشکل خاصی نباشه و کالای وارداتی جزو کالاهای ممنوعه نباشه (بیشتر گروه کالایی 10 ممنوع هست) میتونه آزاد حوالش رو بزنه.
درصورتی که جزو گروه کالایی یک تا سه باشه تازه میشه راجع به اینکه آیا ارز مبادلاتی تخصیص داده میشه یا نه صحبت کرد!
بعدز تایید سیستم به بانک گشایش کننده اعتبار میگه شما میتونید به آقا یا شرکت x ارز مبادلاتی بدین.
===========================================================
این تازه شروع کار وارد کنندست.
بانک شعبش یه lc داخلی با بانک مرکزی باز میکنه.
بعدز چند روز جواب بانک مرکزی اگر خوش شانس باشین میاد به سیستم ثبت سفارش و شماره حمل اعتبار اسنادی میخوره.
ازین جا بانک شعبتون میکه کاراش انجام شده و در صف قرار میگیرید!.
باز ازینجا تازه شروع کاره
یعنی باید روزی از x جا با y نفر در ارتباط و پیگیری باشی و اگه سوپر من باشی و کلی شیتیل این و اونو بدی (قبل این مراحل هم دادی) و 100 تا 120 درصد از پولشم سپرده کرده باشی و خوش حساب باشی و مبلغ حوالت کم باشه و ارز حواله به روپیه و ازین ارزهای آتشغال باشه بعدز 2-3 ماه تازه حوالت زده میشه باز قصه اینکه کی توی حساب فروشنده میشینه این پول و اونور شاکی نشه بخاطر تاخیر و روی قیمت مابه تفاوت یوال دلار یا مثلاً وون (کره) - دلار نکشه تازه مراحل ترخیص شروع میشه

بگذریم با توجه به خواب پول و تاخیر و مسائل دیگه هر کسی از خداشه دلار زیر 3 تومن بیاد تا وارداتش رو آزاد حواله بزنه و 2 روز بعد جنسش حمل بشه و پول اضافه دموراژ (تاخیر) کانتینر و خیلی اعصاب خوردیا دیگرو نده...

پ ن : مراحل فوق الذکر mp3 شده و خیلی خلاصه شده هست و حدود 20 مرحله هم توی قسمت بازرگانیش هست که چون ربطی به دلار نداره ذکر نشده!

عمریکارو خوب اومدی با لهجه British دقیق ترش اینه: عمه ریکا :D

یک مشکل هم من به مشکلاتی که احسان گفت اضافه کنم.
اگر وارد کننده رسمی تجهیزات از اروپا نباشی مثلا از یک واسطه گرفته باشی مجوز صادرات به ایران رو نداری در اینصورت اگر رد ارز مبادلاتی گرفته بشه واسطه محترم به فنا میره و ارتباطشو با کمپانی مادر قطع می کنن.

مراحل فوق برای ارز مبادله ای برای محصولاتی که از آمریکا می یان و افک دارن خیلی راحتتره چرا که آمریکا حواله کرد از هر بانکی رو قبول می کنه و می تونید مثلا پول رو به یک حساب در چین به یوان حواله کنید که البته به لطف دولت خدمتگذار همیشه هم در دسترسه. بعد از اونجا دلار بزنید به آمریکا التبه با نرخ تبدیل افتضاح.

alisaei

Registered User
لایک‌ها
6
من فقط میخام که نذارید خودتون یا فامیلاتون وارد این بازی بشن
ترس برشون داره دلار رو ۳ بدن پس فردا جنس رو رو ۴شایدم ۵ بخرن
این پست یادگاری باشه واسه شهریور که ارز ۵ تومنه
در ضمن من غیر از چند دلار شاباش هیچ ارزی ندارم که شاد بشم
و دوست دارم با ارز ۱ تومن محصولات اپل رو بخرم
ولی وجود ارز در طولانی مدت فقط به عرضه نفت بستگی داره و هیچ!!!

In The Rain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از بین سایت های زیر کدوم معتبر تر هست

صرافی جلالی
صرافی المپیک
فی بازار
کیتکوفا

fafaly

Registered User
لایک‌ها