• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
از بین سایت های زیر کدوم معتبر تر هست

صرافی جلالی
صرافی المپیک
فی بازار
کیتکوفا

صرافی جلالی زد هر چی زد 20 تومن کم کن
فی بازار خوبه
2 قرون هم خوبه
معتبرترین بن بست هست

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
فردا هم ممکنه کاهسش باشه؟

Sent from my C6602 using Tapatalk 4 Beta

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
دولت می‌خواهد دلار را ۳۰۰۰ تومان تحویل روحانی دهد
اسدالله عسگر اولادی در گفت‌‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سؤال که دلیل کاهش قیمت دلار و سایر ارزهای خارجی چیست؟ آیا گشایشی در مبادلات تجاری کشور رخ داده است؟ اظهار داشت: به هیچ کدام از این موارد که گفتید ربطی ندارد در حال حاضر واردات به کمترین میزان خود رسیده و ثبت سفارش انجام نمی‌شود. وی افزود: بانک مرکزی و مرکز مبادلات ارزی دلاری در اختیار واردکنندگان قرار نمی‌دهند و کالاهای وارد شده در گمرکات جنوبی کشور در انتظار دلار است تا بتوانند وارد کشو شوند. عسگر اولادی افزود: در حال حاضر مقدار زیادی کالا در گمرکات انبار شده است. وی افزود: شاید انتخاب آقای روحانی به لحاظ روانی در بازار تأثیرگذار باشد و این تصور وجود داشته باشد که با روی کار آمدن وی ایران با غرب وارد مذاکره می‌شود. عضو هیات نمایندگان اتاق ایران و تهران اظهار داشت: شاید قیمت اسکناس دلار پایین آمده باشد و آنهم به این دلیل است که مردم پول خود را در بازار نقد می‌کنند، اما حواله کم شده است. عسگر اولادی گفت: دولت به دنبال آن است تا دلار را با قیمت 3 هزار تومان به دولت یازدهم تحویل دهد.

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15

دقیقا همون بلای که جرج بوش گرامی‌ سر دولت اوباما آورد و کشورو با کلی‌ بده کاری برای جنگ و سقف خراب تحویل این اوباما داد ،حالا بده کاری که بوش واسه کشور بوجود آورد یک/دهم ضربه‌ای که ۲دولت ماموت به ایران زد هم نیست، هر چند که اینم عروسک خیمه شب بازی بود و در واقع هیچ کاره. خدا به داده بقالی سر کوچه تو نارمک برسه من که بودم مغازرو نصف قیمت میفروختم فقط اینو هرروز با اون دمپایش نبینم بیاد ناز و قمیش کنه
:puke:
ahmadinejad_4_saman_aghvami.jpg

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776

دقیقا همون بلای که جرج بوش گرامی‌ سر دولت اوباما آورد و کشورو با کلی‌ بده کاری برای جنگ و سقف خراب تحویل این اوباما داد ،حالا بده کاری که بوش واسه کشور بوجود آورد یک/دهم ضربه‌ای که ۲دولت ماموت به ایران زد هم نیست، هر چند که اینم عروسک خیمه شب بازی بود و در واقع هیچ کاره. خدا به داده بقالی سر کوچه تو نارمک برسه من که بودم مغازرو نصف قیمت میفروختم فقط اینو هرروز با اون دمپایش نبینم بیاد ناز و قمیش کنه
:puke:
مشاهده پیوست 413261

دقیقا درسته. 8 سال پیش یادمه توی گفتگوی عازاد تاپیکی بود که "به کی رای میدی؟" چند نفر میگفتن به احمدی نژاد. دقیقا یادمه جمله ای که در جواب بهشون گفتم "برید رای بدید، بعد از 8 سال بیاید یه سرزمین سوخته ی لم یزرع که گویی بمب اتم توش منفجر کردن و تا هزاران سال چیزی نمی روید رو تحویل بگیرید" الان وضعیت این مملکت اینجوریه. الان هم میخوان دلار رو ارزون تر تحویل بدهند به روحانی.

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
یك توصیه به خریداران :

برای خرید به صرافی‌های طرف میدان تجریش یا صادقیه برید و گول حرفای صرافی‌های حوالی فردوسی رو نخورید كه زورشون میاد دلار بفروشن.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
یك توصیه به خریداران :

برای خرید به صرافی‌های طرف میدان تجریش یا صادقیه برید و گول حرفای صرافی‌های حوالی فردوسی رو نخورید كه زورشون میاد دلار بفروشن.

جدیداً زورشون میاد بفروشن. معمولاً مشکلی نبود اما الان چند روزی میشه که اکثرشون علاقه ای به فروش ندارند. متوجه نمیشم چرا!!!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

پستهای دیروز و پریروز من رو بخونید
گفته بودم دیروز قیمت کف است

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
قیمت کف واقعی، قیمت ارز مبادله ای هستش. حالا با تلورانس برای بازار آزاد.

این حباب باید رفع بشه، دولت برای افزایش درآمد های ریالی ترجیح داد این حباب در بازار حاکم باشه تا از پس پرداخت یارانه ها بر بیاد. قیمت واقعی دلار بین 2600 تا 2800 هستش. این حباب در شرایط عادی از بین میره.

akharekhat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
قیمت کف واقعی، قیمت ارز مبادله ای هستش. حالا با تلورانس برای بازار آزاد.

این حباب باید رفع بشه، دولت برای افزایش درآمد های ریالی ترجیح داد این حباب در بازار حاکم باشه تا از پس پرداخت یارانه ها بر بیاد. قیمت واقعی دلار بین 2600 تا 2800 هستش. این حباب در شرایط عادی از بین میره.

فرمایش شما درسته اما مشکل اینجاس که شرایط عادی نیست !

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
بنظرزرت دلار تا چقدر نزول میکنه

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459

زیر 3050 خیلی محاله بیاد
میاد زیر 3000 به نظرم

دلار۳۱,۱۰۰
ico_d.png
یورو۴۱,۱۰۰
ico_d.png
پوند۴۷,۵۰۰
ico_d.png
درهم۸,۶۰۰
ico_d.png
دلار کانادا۳۱,۰۰۰
ico_c.png
دلار استرالیا۲۹,۰۰۰
ico_d.png
ریال سعودی۸,۵۰۰
ico_d.png
لير ترکيه۱۶,۷۰۰
ico_d.png
کرون سوئد۴,۷۰۰
ico_c.png

alislow

Registered User
لایک‌ها
28
احتمالا همه تون این مصاحبه رو خوندین.
شمارش معکوس ترکیدن حباب قیمتی/ سقوط بزرگ دلار و مسکن در تیر ۹۲
من همیشه فکر می کردم دلیل افزایش نرخ ارز کاهش عرضه بوده اما آقای ادیب تو این مصاحبه میگه دلیلش افزایش نقدینگی بوده و در ادامه دلایل کاهش قیمت دلار در تیر 92 رو هم میگه که به نظر منطقی میاد.
اگه تحلیل ایشون درست باشه که یعنی سقوط همینطوری ادامه خواهد داشت و به قضیه تحویل دولت ربطی نداره. اما اگه قضیه تحریم درست باشه میشه گفت این سقوط نتیجه افزایش عرضه توسط دولت برای تحویل دلار سه تومنی به دولت بعدی است که از این میشه نتیجه گرفت بعد از تحویل دولت باز به دلیل کاهش عرضه قیمت دلار بالا خواهد رفت. نظر شما چیه؟

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
ميگم چطوره يك مدت چاپ اسكناس ريال رو متوقف كنند شايد ريال كم ياب بشه و ارزشش بالا بره ...

يعني ميگيد روحاني تا اومد سر كار با يك جلسه يا تلفن قادر به برداشتن تحريما هست ؟

دلار بعد از تحويل دولت جديد از نظر من سر به فلك ميكشه ... ( چون عملا همه چيز تعطيل و خوابيده و گندي كه هشت سال زدن رو نميشه هشتصد سال ديگه هم جمعش كرد مگر معجزه اي رخ بده كه خدا كنه رخ بده و همه شاد و خوب زندگي كنيم )

titanboy

Registered User
لایک‌ها
37
دوستاني كه امي دارن يهو قيمت دلار بره بالاي 3500 تومن و براي همين دلار دارن جمع ميكنن اشتباه نكنن
هر بلا و مسيبتي كه قرار بود سر افزايش قيمت دلار بياد اومد و از اين به بعد دلار رو تو محدوده 3200 تا 2800 خواهيد ديد

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
ميگم چطوره يك مدت چاپ اسكناس ريال رو متوقف كنند شايد ريال كم ياب بشه و ارزشش بالا بره ...

يعني ميگيد روحاني تا اومد سر كار با يك جلسه يا تلفن قادر به برداشتن تحريما هست ؟

دلار بعد از تحويل دولت جديد از نظر من سر به فلك ميكشه ... ( چون عملا همه چيز تعطيل و خوابيده و گندي كه هشت سال زدن رو نميشه هشتصد سال ديگه هم جمعش كرد مگر معجزه اي رخ بده كه خدا كنه رخ بده و همه شاد و خوب زندگي كنيم )

الان بیش از 6 ماهه ک چاپ اسکناس رو جلوش رو گرفتن

خیلی جالبه ک شما اول میگی دلار سر ب فلک میکشه بعد ارزو میکنی ک همه چیز ارزون شه

البته از این دست نظرات زیاده!

قرار نیست ی روزه تحریمها برداشته شه

قرار هم نیست ک دلار بعد از تحویل دولت سر ب فلک بکشه

اتفاقی ک داره میفته اینکه ک با نزدیک شدن ب تعویض دولت و کاهش قدرت دولت فعلی قیمت دلار داره ب نرخ واقعیش نزدیک میشه

هیچ موقع ارزش واقعی دلار 3500 تومان نبود و در واقع جو روانی بود حالا صرفا داره اصلاح میشه نه کاهش !

روند اصلاح هم مثل روند تشنجه 100 میاد پایین 40 میره بالا دوباره 50 میاد پایین 20 میره بالا در کل روند نزولی ه

بالا