• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
اهسته و پيوسته سر به فلك ...

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چرا شماها این همه پالس مثبت از طرف سیاستمدارای مارو که نشان از آینده خوب ما داره رو نمی بینید؟!!
.
.
.
حسینیان: در صورت حضور جک استراو در مراسم تحلیف من با گوجه از او پذیرایی می‌کنم

متاسفانه یکی از دستاوردهای دولت 8 ساله تعیین هزار رییس برای مملکت بوده.
زمانیکه همسر الهام به همه بزرگان مملکت توهین میکرد و کسی صداش در نمی اومد همین میشه.
نمایندگانی که رای اشون حتی 10 درصد با رای مردم در انتخابات یکی نبوده میشن روسای مملکت.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121
چرا شماها این همه پالس مثبت از طرف سیاستمدارای مارو که نشان از آینده خوب ما داره رو نمی بینید؟!!
.
.
.
حسینیان: در صورت حضور جک استراو در مراسم تحلیف من با گوجه از او پذیرایی می‌کنم

آخه کی ایشون رو به مراسم تحلیف دعوت کرده؟ اصلا خودش رو راه می دن که می خواد با گوجه .... "به ده راه نمی دادند ،سراغ کدخدا رو می گرفت"

مدتی هست همه چیز تو تاپیک می بینیم غیر از قیمت روز دلار و ...

alislow

Registered User
لایک‌ها
28
این دوستانی که تکنیکال تکنیکال می کنن نمیدونم چه طوری تصمیمات خلق الساعه! مقامات رو تو این تحلیلشون می گنجونن!
دوستان تحلیل تکنیکال وقتی جواب میده که بازار همه کاره باشه.

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
به نظر من ما در گودی افتادیم که تا رویکرد جدید در سیاست خارجی ایجاد نشه و همین رویکرد ادامه داشته باشه مثلا فرض کنید روحانی بخواهند وقت بخره نهایت یک یا دو سال میتونه این کار رو بکنه در نهایت ما به نقاط بسیار تیره در مملکت خواهیم رسید و من مطمئن هستم که اینطور خواهد شد متاسفانه این کشور رو به فنا داره حرکت میکنه و به حرکتش ادامه خواهد داد داستان اقتصاد ما مثل یک بیمار سرطانی است که الان با آمدن روخانی فقط شیمی درمانی میکنه و چند صباحی بیشتر زنده میمانه همین پس بیخود خوش بین نباشید مگر اینکه اتفاق خاصی بیفته که یکم شاید دور از ذهن باشه بهر حال اوضاع بسیار سختی هست من یکی که کم اوردم خدا به داد ما برسه که سرمایه دارم نیستم حدقل پشتیبانی داشته باشیم

F4T4L!TY

Registered User
لایک‌ها
13
این دوستانی که تکنیکال تکنیکال می کنن نمیدونم چه طوری تصمیمات خلق الساعه! مقامات رو تو این تحلیلشون می گنجونن!
دوست عزیز تحلیل تکنیکال از سال 58 روی همین دلار با تصمیمات (به قول شما خلق الساعه مقامات) داره جواب میده!خیلی هم تر تمیز و شیک و مرتب!
بازار دست این مقامات نیست که اینها بخوان تصمیم بگیرن که بیاد پایین یا بره بالا! تا حدودی دستشون هست امـــــــــــــــــا! قدرت بازار خیلی بیشتر اون چیزی هست که شما فکر میکنید!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

به هر حال تحت تکنیکال اینو میگه
قیمت هم که من دیشب گفتم و الان شده همون تقریبن

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دوست عزیز تحلیل تکنیکال از سال 58 روی همین دلار با تصمیمات (به قول شما خلق الساعه مقامات) داره جواب میده!خیلی هم تر تمیز و شیک و مرتب!
بازار دست این مقامات نیست که اینها بخوان تصمیم بگیرن که بیاد پایین یا بره بالا! تا حدودی دستشون هست امـــــــــــــــــا! قدرت بازار خیلی بیشتر اون چیزی هست که شما فکر میکنید!

قدرت یازار و کل دلارهای موجود دست مردم در مقابل قدرت سیستم(شامل دولت و س . پ . ا . ه) همانند یک عدد 1 دلاری است، عزیز دل برادر

F4T4L!TY

Registered User
لایک‌ها
13
قدرت یازار و کل دلارهای موجود دست مردم در مقابل قدرت سیستم(شامل دولت و س . پ . ا . ه) همانند یک عدد 1 دلاری است، عزیز دل برادر

نمیدونم شما این حرف رو بر اساس چه سندی میزنید!
اگر دست این هایی که شما میگید بود الان وضع مملکت اینجوری نبود! کسانی که الان نبض بازار ارز ایران دستشونه خارج از این مملکت نشستن و با یک تلفن کل دلار های بازار ایران رو جمع میکنن!
دولت و س پ هم باید برن بوق بزنن! هر بازاری غولی داره که غول بازار دلار ایران هم از دبی افسار این بازار رو به دست داره(چند شیخ هستند ظاهرا)! این حرفی هم میزنم از منابعی شنیدم که کاملا قابل اعتماد هست و در جریان کامل تحولات بازار ارز و بورس هستن!!

کلا اینجا جای اینجور بحث ها نیست! سیاسی میشه!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
نمیدونم شما این حرف رو بر اساس چه سندی میزنید!
اگر دست این هایی که شما میگید بود الان وضع مملکت اینجوری نبود! کسانی که الان نبض بازار ارز ایران دستشونه خارج از این مملکت نشستن و با یک تلفن کل دلار های بازار ایران رو جمع میکنن!
دولت و س پ هم باید برن بوق بزنن! هر بازاری غولی داره که غول بازار دلار ایران هم از دبی افسار این بازار رو به دست داره(چند شیخ هستند ظاهرا)! این حرفی هم میزنم از منابعی شنیدم که کاملا قابل اعتماد هست و در جریان کامل تحولات بازار ارز و بورس هستن!!

کلا اینجا جای اینجور بحث ها نیست! سیاسی میشه!

اینه به نظر من بیشتر داستانه تا واقعیت.
دبی و کنترل بازار ایران به نظر من بیشتر داستانی بود که دولت برای سر پوش گذاشتن روی فروش دلار نفتی می گفت مثل جمشید بسم الله.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
من هیچی نمیگم که سیاسی نشه، فقط بولذ میکنم قسمت هایی رو که خودتون نتیجه بگیرید.

اگر دست این هایی که شما میگید و میخواستن الان وضع مملکت اینجوری نبود! کسانی که الان نبض بازار ارز ایران دستشونه خارج از این مملکت نشستن و با یک تلفن کل دلار های بازار ایران رو جمع میکنن! (به همین دلیل هم دیگه ارزی به بازار تزریق نشد)

کاربر یاسینی هم که اصل مطلب رو بیان کردن

F4T4L!TY

Registered User
لایک‌ها
13
من هیچی نمیگم که سیاسی نشه، فقط بولذ میکنم قسمت هایی رو که خودتون نتیجه بگیرید.

اگر دست این هایی که شما میگید و میخواستن الان وضع مملکت اینجوری نبود! کسانی که الان نبض بازار ارز ایران دستشونه خارج از این مملکت نشستن و با یک تلفن کل دلار های بازار ایران رو جمع میکنن! (به همین دلیل هم دیگه ارزی به بازار تزریق نشد)

کاربر یاسینی هم که اصل مطلب رو بیان کردن
والا نمیدونم چی بگم!
کلا چیزی که میدونم با این صحبت ها نه وضع بازار عوض میشه نه حرف مفیدی رد و بدل میشه!
فقط جو تاپیک منحرف میشه! پس بیخیال این صحبت ها! تمرکز رو بزاریم روی کارمون و حرف منطقی خیلی بهتره!

mm.caffee

Registered User
لایک‌ها
3
والا نمیدونم چی بگم!
کلا چیزی که میدونم با این صحبت ها نه وضع بازار عوض میشه نه حرف مفیدی رد و بدل میشه!
فقط جو تاپیک منحرف میشه! پس بیخیال این صحبت ها! تمرکز رو بزاریم روی کارمون و حرف منطقی خیلی بهتره!

حرف ايشون درسته
بيشتر واردات ايران كه با دلار انجام ميشه از طريق دبي انجام ميشه و زمان اجراي تحريم ها با هماهنگي آمريكا و بعضي شيوخ دبي، واردات ايران با مشكل روبرو شد و با كارهاي ديگه اي هم باعث افزايش هزينه ورودي و هم چنين افزايش قيمت دلار در اايرن شد
اگر هم خواستيد لينك تحليلش رو با آمار ميزارم

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
کسی سخنرانی اغا رو تو جمع سران ممکلت دید؟ وسط حرفهای اغا که داشت در مورد دژمن اینا میگفت یهو تمام گردانندگان مملکت که اونجا بودن جو گیر شدن و همه با هم مگ مگ امریکا رو با هم سر دادن. حالا به نظر شما چه خواهد شد؟:lol:

بالا