چرا شماها این همه پالس مثبت از طرف سیاستمدارای مارو که نشان از آینده خوب ما داره رو نمی بینید؟!!
.
.
.
حسینیان: در صورت حضور جک استراو در مراسم تحلیف من با گوجه از او پذیرایی میکنم
چرا شماها این همه پالس مثبت از طرف سیاستمدارای مارو که نشان از آینده خوب ما داره رو نمی بینید؟!!
.
.
.
حسینیان: در صورت حضور جک استراو در مراسم تحلیف من با گوجه از او پذیرایی میکنم
منم می خوام بدونم وضعیت فردا رو ...فردا چجوریاس ؟
فردا چجوریاس ؟
دوست عزیز تحلیل تکنیکال از سال 58 روی همین دلار با تصمیمات (به قول شما خلق الساعه مقامات) داره جواب میده!خیلی هم تر تمیز و شیک و مرتب!این دوستانی که تکنیکال تکنیکال می کنن نمیدونم چه طوری تصمیمات خلق الساعه! مقامات رو تو این تحلیلشون می گنجونن!
دوستان تحلیل تکنیکال وقتی جواب میده که بازار همه کاره باشه.
این دوستانی که تکنیکال تکنیکال می کنن نمیدونم چه طوری تصمیمات خلق الساعه! مقامات رو تو این تحلیلشون می گنجونن!
دوستان تحلیل تکنیکال وقتی جواب میده که بازار همه کاره باشه.
دوست عزیز تحلیل تکنیکال از سال 58 روی همین دلار با تصمیمات (به قول شما خلق الساعه مقامات) داره جواب میده!خیلی هم تر تمیز و شیک و مرتب!
بازار دست این مقامات نیست که اینها بخوان تصمیم بگیرن که بیاد پایین یا بره بالا! تا حدودی دستشون هست امـــــــــــــــــا! قدرت بازار خیلی بیشتر اون چیزی هست که شما فکر میکنید!
قدرت یازار و کل دلارهای موجود دست مردم در مقابل قدرت سیستم(شامل دولت و س . پ . ا . ه) همانند یک عدد 1 دلاری است، عزیز دل برادر
نمیدونم شما این حرف رو بر اساس چه سندی میزنید!
اگر دست این هایی که شما میگید بود الان وضع مملکت اینجوری نبود! کسانی که الان نبض بازار ارز ایران دستشونه خارج از این مملکت نشستن و با یک تلفن کل دلار های بازار ایران رو جمع میکنن!
دولت و س پ هم باید برن بوق بزنن! هر بازاری غولی داره که غول بازار دلار ایران هم از دبی افسار این بازار رو به دست داره(چند شیخ هستند ظاهرا)! این حرفی هم میزنم از منابعی شنیدم که کاملا قابل اعتماد هست و در جریان کامل تحولات بازار ارز و بورس هستن!!
کلا اینجا جای اینجور بحث ها نیست! سیاسی میشه!
والا نمیدونم چی بگم!من هیچی نمیگم که سیاسی نشه، فقط بولذ میکنم قسمت هایی رو که خودتون نتیجه بگیرید.
اگر دست این هایی که شما میگید و میخواستن الان وضع مملکت اینجوری نبود! کسانی که الان نبض بازار ارز ایران دستشونه خارج از این مملکت نشستن و با یک تلفن کل دلار های بازار ایران رو جمع میکنن! (به همین دلیل هم دیگه ارزی به بازار تزریق نشد)
دولت و س پ هم باید برن بوق بزنن! هر بازاری غولی داره که غول بازار دلار ایران هم از دبی افسار این بازار رو به دست داره(چند شیخ هستند ظاهرا)! این حرفی هم میزنم از منابعی شنیدم که کاملا قابل اعتماد هست و در جریان کامل تحولات بازار ارز و بورس هستن!!
کاربر یاسینی هم که اصل مطلب رو بیان کردن
والا نمیدونم چی بگم!
کلا چیزی که میدونم با این صحبت ها نه وضع بازار عوض میشه نه حرف مفیدی رد و بدل میشه!
فقط جو تاپیک منحرف میشه! پس بیخیال این صحبت ها! تمرکز رو بزاریم روی کارمون و حرف منطقی خیلی بهتره!