• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
الان بیش از 6 ماهه ک چاپ اسکناس رو جلوش رو گرفتن

خیلی جالبه ک شما اول میگی دلار سر ب فلک میکشه بعد ارزو میکنی ک همه چیز ارزون شه

البته از این دست نظرات زیاده!

قرار نیست ی روزه تحریمها برداشته شه

قرار هم نیست ک دلار بعد از تحویل دولت سر ب فلک بکشه

اتفاقی ک داره میفته اینکه ک با نزدیک شدن ب تعویض دولت و کاهش قدرت دولت فعلی قیمت دلار داره ب نرخ واقعیش نزدیک میشه

هیچ موقع ارزش واقعی دلار 3500 تومان نبود و در واقع جو روانی بود حالا صرفا داره اصلاح میشه نه کاهش !

روند اصلاح هم مثل روند تشنجه 100 میاد پایین 40 میره بالا دوباره 50 میاد پایین 20 میره بالا در کل روند نزولی ه

بنده يك دلار هم ندارم و تا وقتي مسافرت نخوام برم سمت دلار نرفتم و نخواهم رفت انقدر چيزاي سوداورتر از دلار تو اين مملكت هست كه خريد و فروش دلار بچه ي اونا هم حساب نميشه !

بنده ارزوم اينه دلار بشه مثل سابق و اصلا كمتر ولي اينكه ميگم سر به فلك ميكشه نه اينكه من از اين وضعيت خوشم بياد وضعيتي كه تو بازار صادرات و واردات ميبينم و اينكه الان ماه رمضان هست و و و اين تصور رو در ذهن من بوجود اورده ...

دلار قيمت واقعيش در مقابل ريال هميني هست كه شما گفتيد اما وضعيت فعلي كاملا متقاوت هست و فقط ارزش در برابر ارزش نيست

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
احتمالا همه تون این مصاحبه رو خوندین.
شمارش معکوس ترکیدن حباب قیمتی/ سقوط بزرگ دلار و مسکن در تیر ۹۲
من همیشه فکر می کردم دلیل افزایش نرخ ارز کاهش عرضه بوده اما آقای ادیب تو این مصاحبه میگه دلیلش افزایش نقدینگی بوده و در ادامه دلایل کاهش قیمت دلار در تیر 92 رو هم میگه که به نظر منطقی میاد.
اگه تحلیل ایشون درست باشه که یعنی سقوط همینطوری ادامه خواهد داشت و به قضیه تحویل دولت ربطی نداره. اما اگه قضیه تحریم درست باشه میشه گفت این سقوط نتیجه افزایش عرضه توسط دولت برای تحویل دلار سه تومنی به دولت بعدی است که از این میشه نتیجه گرفت بعد از تحویل دولت باز به دلیل کاهش عرضه قیمت دلار بالا خواهد رفت. نظر شما چیه؟

دقيقا ايشون ديگه کدوم خری هست؟
رماله؟فالگيره؟کف بينه؟
کدوم سقوط؟ مگه تو همين خرداد اساسی سقوط نکرد
هروقت دلار شد 7 تا تک تومان به اون ميگيم سقوط
بقيش زر مفته

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
ميگم چطوره يك مدت چاپ اسكناس ريال رو متوقف كنند شايد ريال كم ياب بشه و ارزشش بالا بره ...

يعني ميگيد روحاني تا اومد سر كار با يك جلسه يا تلفن قادر به برداشتن تحريما هست ؟

دلار بعد از تحويل دولت جديد از نظر من سر به فلك ميكشه ... ( چون عملا همه چيز تعطيل و خوابيده و گندي كه هشت سال زدن رو نميشه هشتصد سال ديگه هم جمعش كرد مگر معجزه اي رخ بده كه خدا كنه رخ بده و همه شاد و خوب زندگي كنيم )

فرمایش شما اجرا شده!!! از اسفند 91 دیگه ریال چاپ نشده..:happy: تا الان هم بقول آقای ادیب هرچی ریال چاپ کردن که علت اصلی تورم و نابسامانی چاپ پول بدون پشتوانه است باهاش دلار نفتی خریدن و همین دلار نفتی رو تا 4000 توامن به مردم بدبخت قالب کردن.خیر نبینن هرکسی که آسایشش تو بدبختی و بیچارگی مردم کشورش باشه.آمین

F4T4L!TY

Registered User
لایک‌ها
13
دوستاني كه امي دارن يهو قيمت دلار بره بالاي 3500 تومن و براي همين دلار دارن جمع ميكنن اشتباه نكنن
هر بلا و مسيبتي كه قرار بود سر افزايش قيمت دلار بياد اومد و از اين به بعد دلار رو تو محدوده 3200 تا 2800 خواهيد ديد

شما رو چه حسابی دارید این حرفو میزنید؟
تحلیلتون فاندمنتاله یا تکنیکال؟
دلار هنوز خیلی داستانا داره!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شما رو چه حسابی دارید این حرفو میزنید؟
تحلیلتون فاندمنتاله یا تکنیکال؟
دلار هنوز خیلی داستانا داره!

تحلیلشون لمسیه!

با دلار بالار 3500 تومن مملکت ورشکست میشه.
همین الانشم 80 درصد تولید کننده ها و تقریبا 99 درصد وارد کننده های اصلی ورشکست شدند.
برید یک سر به بعضی تولید کننده های اصلی بزنید.
من چند تا کارخونه دوستانم رو نگاه می کنم گریم می گیره.
شیشه گیلان، قفلیران ، ....
بعضیا تا 3 شیفت قبلا کار می کردن.
الان 6 ماهه به کارگراشون حقوق ندادن.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
باز کشید بالا
این دومین باره 3 تومنو تاچ میکنه میکشه بالا

وضعیت کشتیرانی هرروز افتضاح تر میشه (البته برای وارت کننده برای خودشون این سیاه بازاری که درست کردند الان بهشته)
دوباره کشتیرانی دزد جمهوری اسلامی روی هر عدد کانتینر از چین 400 دلار کشیده
چون رقابتی وجود نداره و یکه تازه کسی هم نمیتونه اعتراض کنه
در این صورت قیمت کلی هر کانتینر حمل به بندر عباس شده 1950 دلار واقعاً شاخ درآوردم دیروز اینو شنیدم
دلیلاشون شنیدنیه
مدیریت عوض شده...یه مشت اراجیف
این تحریم آخر آمریکا برداشته نشه وضعیت فوق العاده خراب خواهد شد
درسته روی کاغذ هی میگن مذاکره مذاکره..اما تا یه قدم عملی برداشته نشه چیزی عوض نخواهد شد
به زودی قیمت دلار پایین میمونه روی همین قیمت ها بعلت قطع واردات اما قیمت های اجناس (بجز کالا های قاچاق-اونایی که از ورودی های گمرک میان مثلاً گوشی مبایل شاید ارزونترم بشه) بخاطر مشکلات حمل و حواله میکشه بالا.. این واقعیت انکار ناپذیره مگر اینکه حرکت عملی انجام بشه که تا الان نشده...
همین الانشم 80 درصد تولید کننده ها و تقریبا 99 درصد وارد کننده های اصلی ورشکست شدند.

ورشکستگی کارخونه ها تقریباً از همون زمان جهش 10% یورو شروع شد یعنی یادمه یه کارخونه کله گنده کنتر سازی مونتاژ کار توی مشهد یورو شده بود از مثلاً 1400 به 1700 داشت توی سرو کلش میزد چون خیلی جاها قیمت تموم شده قراردادی کار میکنند و مثل وارد کننده و مغازهدار نیستند که یورو بشه 1000 تومن یه قیمت و بشه 4000 تومن به اون قیمت بفروشند. قضیه تولید که خیلی وقته شخم زده شده توی اون اصلاً بحثی نیست الان با این وضعیت پیش بینی من اینه بجز اقلام تهاتری مثل نخود و لوبیا و حبوبات و گوشت و .. بقیه اقلام وارداتشون به زودی 0 خواهد شد یا اگرم بشه 2 برابر قیمت های قبل پای وارد کننده آب میخوره

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
باز کشید بالا
این دومین باره 3 تومنو تاچ میکنه میکشه بالا

وضعیت کشتیرانی هرروز افتضاح تر میشه
دوباره کشتیرانی دزد جمهوری اسلامی روی هر عدد کانتینر از چین 400 دلار کشیده
چون رقابتی وجود نداره و یکه تازه کسی هم نمیتونه اعتراض کنه
در این صورت قیمت کلی هر کانتینر حمل به بندر عباس شده 1950 دلار واقهاً شاخ درآوردم دیروز اینو شنیدم
دلیلاشون شنیدنیه
مدیریت عوض شده...یه مشت اراجیف
این تحریم آخر آمریکا برداشته نشه وضعیت فوق العاده خراب خواهد شد
درسته روی کاغذ هی میگن مذاکره مذاکره..اما تا یه قدم عملی برداشته نشه چیزی عوض نخواهد شد
به زودی قیمت دلار پایین میمونه روی همین قیمت ها بعلت قطع واردات اما قیمت های اجناس (بجز کالا های قاچاق-اونایی که از ورودی های گمرک میان مثلاً گوشی مبایل شاید ارزونترم بشه) بخاطر مشکلات حمل و حواله میکشه بالا.. این واقعیت انکار ناپذیره مگر اینکه حرکت عملی انجام بشه که تا الان نشده...

آآآآآآآآآآای آقا چی میگی؟! اینجا از این حرفا نباید بزنی!!!! اینجا از این حرفا بزنی بهت میگن گالیور و فلرتیشیا و ... . اینجا فقط باید بگی همه چی خوب و ارزونه و با آمریکا فردا دوست میشیم و مک دونالد قراره شنبه هفته آینده تو کرج شعبه بزنه و از این چیزا. باید بگی همه چی 50% ارزون شده (مخصوصاً باید موبایل و تبلت رو مثال بزنی ، این خیلی مهمه!!!) وگرنه از حرفات ناراحت مشن و 1000 دری وری بارت میکنن!!!!!!

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
آآآآآآآآآآای آقا چی میگی؟! اینجا از این حرفا نباید بزنی!!!! اینجا از این حرفا بزنی بهت میگن گالیور و فلرتیشیا و ... . اینجا فقط باید بگی همه چی خوب و ارزونه و با آمریکا فردا دوست میشیم و مک دونالد قراره شنبه هفته آینده تو کرج شعبه بزنه و از این چیزا. باید بگی همه چی 50% ارزون شده (مخصوصاً باید موبایل و تبلت رو مثال بزنی ، این خیلی مهمه!!!) وگرنه از حرفات ناراحت مشن و 1000 دری وری بارت میکنن!!!!!!

آخه مسئله اینجاست این تحریم آخری با اینکه به چشم نمیاد از تحریم بانکی هم وحشتناک تاثیر گذارتره! اومدیمو فردا IRISL هم دیگه نتونست بیاره اونوقت چی؟! تحریم بانکی شدیم میرفت حواله آزاد میزد صرافی اما الان میتونه بره خودش جنسشو بیاره؟!
البته نمیدونم شاید بندر بوشهر شامل این تحریم نشده باشه باید زمان بگذره ببینیم چی میشه :D
این تحریمم فکر میکنم اینطور پیچوندن کالا هارو غیر مستقیم از دبی میارند و خوب هم هزینه هم زمانش بیشتر میشه و مارم محتاج هر چه بیشتر این عرب های سوسمار خور میکنه
ایشالا راهش پیدا شه قیمت همه چی نصف بشه ما هم از خدامونه همه چی بیاد پایین کلاً با حرف تغییری ایجاد نمیشه.

پ ن:

ما میخواستیم تنگه هرمز رو ببندیم روی اونا اونا بستند! دیدین چطور از تهدید ما علیه ما استفاده کردند؟

Last edited:

F4T4L!TY

Registered User
لایک‌ها
13
تحلیلشون لمسیه!

با دلار بالار 3500 تومن مملکت ورشکست میشه.
برید یک سر به بعضی تولید کننده های اصلی بزنید.
من چند تا کارخونه دوستانم رو نگاه می کنم گریم می گیره.
شیشه گیلان، قفلیران ، ....
بعضیا تا 3 شیفت قبلا کار می کردن.
الان 6 ماهه به کارگراشون حقوق ندادن.
شما یه جوری صحبت میکنید انگار من نرخ دلار رو پایین بالا میکنم !
والا نه من کاره ایم نه چیزی! من فقط تحلیل گر تکنیکال هستم!
دلار رو نمیشه با لمس و حدس و گمان قیمتشو معلوم کرد!
راه درستش تحلیل تکنیکال یا فاندامنتال هست!
این جریان بالا و پایین شدن قیمت دلار هم گند جدید دولت هست!
به این بالا و پایین شدن ها اصلا دل خوش نکنید!
فقط یه نکته ای که هست و بیشتر تحلیل گرها بهش اعتقاد دارن قیمت 4500 به بالا روی پیشونی دلار امسال نوشته شده!

پ.ن دلار 3170 ساعت 12:30

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
برخی از دوستان ک مواضعشون کاملا روشن ه و تو این چند وقت سنگ تمام گذاشتن برای سیاه نمایی

ولی نظر من اینکه وضعیت فعلی فوق العاده خطرناک ه برای کشور و از این سیاه تر نخواهد شد

دلار شاید نوسان داشته باشه ولی در کل تمایل داره ب نزول برید نمودار ی ماه گذشته رو ببینید اون موقع در مورد کاهش یا افزایش نظر بدین

در هر صورت نمیگم اینده روشنی در انتظار ه ولی اینده کشور از شرایط فعلی بسیار بهتر خواهد بود

پ.ن:از این نظرات ک من 1 دلار هم ندارم و دوست دارم همه چیز ارزون شه ولی ...... نزارید لدفن در جواب من!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شما یه جوری صحبت میکنید انگار من نرخ دلار رو پایین بالا میکنم !
والا نه من کاره ایم نه چیزی! من فقط تحلیل گر تکنیکال هستم!
دلار رو نمیشه با لمس و حدس و گمان قیمتشو معلوم کرد!
راه درستش تحلیل تکنیکال یا فاندامنتال هست!
این جریان بالا و پایین شدن قیمت دلار هم گند جدید دولت هست!
به این بالا و پایین شدن ها اصلا دل خوش نکنید!
فقط یه نکته ای که هست و بیشتر تحلیل گرها بهش اعتقاد دارن قیمت 4500 به بالا روی پیشونی دلار امسال نوشته شده!

پ.ن دلار 3170 ساعت 12:30

من خیلی تحلیل های تکنیکال رو دنبال می کنیم.
غیر از بعضی سایتهای اقتصادی و بورسی همین سابت خودمون هم سال قبل تحلیلگرهای تکنیکال داشتیم که برآورد کرده بودن دلار پایان سال بالای 4500 تومن خواهد بود ولی اینطور نشد.
بررسی تکنیکال خیلی خوبه ولی نه در شرایط غیر خطی.
دیشب اقا صحبت کرده در مورد روابط ایران و آمریکا امروز شاهد افزایش 100 تومنی قیمت ارز هستیم. شما که بهتر می دونی 100 تومن نیست 1000 ریاله یعنی 1000 واحذ ارزش پولی مملکت با یک صحبت واداد.
خوب حالا چطور تحلیل می کنی قیمت دلار رو.
مثلا ایا مطمئنی که ایران با آمریکا صحبت نخواهد کرد.
اگر بکنه به نظرت دلار نمیکشه زیر 3 تومن.

خیلی سادست دقت کن چطور ممکنه روحانی که تا فروردین 92 مهره کوچکی بود میاد در عرض چند مدت کوتاه رییس جمهور میشه. وکیل و وزیر و مخالف و دوست باهاش اعلام همکاری می کنن.
آیا فکر نمی کنی داره اتفاق می افته.

به نظر من خیلی کوته فکریه که بشینیم و بگیم که روحانی اومد و قیمت دلار میاد پایین. نه داداش اونهایی که دارن مملکت رو می گردونن برای اومدن روحانی برنامه ریزی کرده بودن.
مدتی است به قول احسان مدتی طولانی که کشور ایران ورشکسته شده. فاکتور ورشکستگی به تولید داخلی بر می گرده وقتی نمی تونیم تولید کنیم صادرات نفت نمی تونه عامل ثبات مملکت بشه.
اگر سیستم دولت فعلی ادامه پیدا می کردن در طول یک سال آینده ایران به طور کامل ورشکسته وتجزیه می شد. چیزی که حتما بزرگان ازش خبر دارن فقط بیان نمی کنن.
فعلا برنامه ریزی برای بهبود وضعیت اقصادیه. بهبود وضعیت اقتصادی هم فقط از یک راه به دست میاد افزایش ارزش پول ملی.

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
برخی از دوستان ک مواضعشون کاملا روشن ه و تو این چند وقت سنگ تمام گذاشتن برای سیاه نمایی

ولی نظر من اینکه وضعیت فعلی فوق العاده خطرناک ه برای کشور و از این سیاه تر نخواهد شد

دلار شاید نوسان داشته باشه ولی در کل تمایل داره ب نزول برید نمودار ی ماه گذشته رو ببینید اون موقع در مورد کاهش یا افزایش نظر بدین

در هر صورت نمیگم اینده روشنی در انتظار ه ولی اینده کشور از شرایط فعلی بسیار بهتر خواهد بود

پ.ن:از این نظرات ک من 1 دلار هم ندارم و دوست دارم همه چیز ارزون شه ولی ...... نزارید لدفن در جواب من!

از يه ماه قبل از انتخابت اين حرف من بوده هنوز هم هست و خواهد بود
"شب نشاشيده دراز است"
هرکی اين روزا پول دراورد و از اين مملکت فلنگ رو بست و رفت سود کرده
مثل همونايی که قبل از محمود جون رفتن و در خيلی از کشورها به روی ايرانيها باز بود
الان همون در ها هم بسته شده و هر لحظه هم بسته تر ميشه
البته اگه زندگی در لجنزاری به اسم خاورميانه رو بشه زندگی ناميد

F4T4L!TY

Registered User
لایک‌ها
13

اول اینکه شما داری نمودار یک ماهو بررسی ولی من نمودار رو از 30 دقیقه تا سالیانه بررسی میکنم!
الان همه نمودار ها سیگنال خرید هستن غیر از نمودار کوتاه مدت و تایم فریم های پایین(ماهیانه-هفتگی-روزانه و دقیقه ای...) که همون ماهیانه مورد علاقه شما هم الان سیگنال فروشه!
شدید ترین افتی که توی قیمت دلار داشتیم 92/4/2 که دلار رسید به 2950!
خیلی بعیده که دلار بیاد زیر 2950!
در جواب پ.ن شما! : من الان دلاری ندارم! اما به وقتش میخرم و ازش سود میبرم!
توی این مملکت هیچی ارزون نمیشه! شما خودتو باید تقویت کنی و قدرت مالیتو ببری بالا!

Last edited:

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590

امید وارم حداقل شما مثل بعضی ها به .....................

سیاست مثل نمایشنامه رستم و سهراب یا شیرین و فرهاد میمونه که شدیدا تراژدیه و آخرش با نابودی و غم تموم میشه و تنها تفاوتش اینه که اینا عروسک ها رو جابه جا میکنن!!
آدم های کودن و به قولی امل دهاتی تصور میکن دارن یه نمایش جذاب جدید میبینن و تجربه میکنن ولی آدماییی که احمق نیستن سریع میفهمن که آش و کاسه همونه !!!
و بدبختی اینجاس که اون آدمای احمق چنان محو تماشای نمایشنامه تکراری شدن که اصلا به حال و حوای خودشون نیستن و نمیشه چشمشون رو از صحنه نمایش گردوند!!

به نظر من خیلی کوته فکریه که بشینیم و بگیم که روحانی اومد و قیمت دلار میاد پایین. نه داداش اونهایی که دارن مملکت رو می گردونن برای اومدن روحانی برنامه ریزی کرده بودن.
مدتی است به قول احسان مدتی طولانی که کشور ایران ورشکسته شده. فاکتور ورشکستگی به تولید داخلی بر می گرده وقتی نمی تونیم تولید کنیم صادرات نفت نمی تونه عامل ثبات مملکت بشه.
اگر سیستم دولت فعلی ادامه پیدا می کردن در طول یک سال آینده ایران به طور کامل ورشکسته وتجزیه می شد. چیزی که حتما بزرگان ازش خبر دارن فقط بیان نمی کنن.
فعلا برنامه ریزی برای بهبود وضعیت اقصادیه. بهبود وضعیت اقتصادی هم فقط از یک راه به دست میاد افزایش ارزش پول ملی.

----------- ای بابا بیخیال -----------

F4T4L!TY

Registered User
لایک‌ها
13
من خیلی تحلیل های تکنیکال رو دنبال می کنیم.
غیر از بعضی سایتهای اقتصادی و بورسی همین سابت خودمون هم سال قبل تحلیلگرهای تکنیکال داشتیم که برآورد کرده بودن دلار پایان سال بالای 4500 تومن خواهد بود ولی اینطور نشد.
بررسی تکنیکال خیلی خوبه ولی نه در شرایط غیر خطی.
دیشب اقا صحبت کرده در مورد روابط ایران و آمریکا امروز شاهد افزایش 100 تومنی قیمت ارز هستیم. شما که بهتر می دونی 100 تومن نیست 1000 ریاله یعنی 1000 واحذ ارزش پولی مملکت با یک صحبت واداد.
خوب حالا چطور تحلیل می کنی قیمت دلار رو.
مثلا ایا مطمئنی که ایران با آمریکا صحبت نخواهد کرد.
اگر بکنه به نظرت دلار نمیکشه زیر 3 تومن.

خیلی سادست دقت کن چطور ممکنه روحانی که تا فروردین 92 مهره کوچکی بود میاد در عرض چند مدت کوتاه رییس جمهور میشه. وکیل و وزیر و مخالف و دوست باهاش اعلام همکاری می کنن.
آیا فکر نمی کنی داره اتفاق می افته.

شما درست میفرمایید ولی وقتی مملکتی ارزش پول ملیش با یه حرف 1000 واحد بالا و پایین میشه نمیتونه 20 % بالا و پایین بشه؟
اینی که شما میفرمایید وضعیت مملکت غیر خطیه از نظر فاندامنتال غیر خطیه!
اما اگر تکنیکال بررسیش کنید قضیه خیلی فرق میکنه!
من نمودار قیمت دلار رو از سال 58 تا همین امروز بررسی کردم!
نمودار کاملا بر اساس تحلیل تکنیکال داره میره جلو!
یعنی بالا رفتن قیمت دلار شاید دیر و زود داشته باشه ولی سوخت و سوز نداره!
این افت قیمت دلاری هم که میبینید سیاست دولت هست و دولت میخواد دلار 3000 تومنی رو تحویل روحانی بده!(حرفی که خودشون زدن!)
اینکه روحانی میاد و قیمت دلار میاد پایین خیلی بعید به نظر میرسه!
به این امید نباشیم که روحانی میاد همه چیز اوکی میشه! روحانی یه دولت بدهکار رو تحویل میگیره و تا بیاد جمعش کنه زمان میبره!
(بحث سیاسی شد!)

alkin_1987

Registered User
لایک‌ها
18
وقتی میگیم چیزی عوض نشده یعنی این:
جنتی: دولت روحانی راه دولت احمدی نژاد را ادامه دهد

خیلی خیال خامی هست اگه فکر کنیم خط قرمزهای **** عوض شده، یکیش مذاکرات هسته‌ای!!!

امروز اخبار ساعت2 رو گوشی میکردم شبکه یک..
اقا یه حرف هایی میزد در مورد سیاست خارجی کشور.. که فکر کنم از فردا باز قیمت ارز مثل موشک بره رو هواااا

alkin_1987

Registered User
لایک‌ها
18
بالا