احتمال اینکه امروز بیاد زیر 3150 کمه!(3147 تومن مقاومت داره)بچه ها اینجوریکه شما نرخ میدید فکر کنم امروز بیاد زیر 3100
دوستان تحليلتون در مورد قيمت دلار تا هفته ديگه چيه؟
دوستان تحليلتون در مورد قيمت دلار تا هفته ديگه چيه؟
بندازی بوده!من دیروز از جلوی سفارت انگلیس رد میشدم همینجوری یه نگاهی به تابلوها انداختم 3380 بود که! امروز دوباره اومد پایین؟
به نظر من دوازدهم شاهد قیمت زیر 3000 ت خواهیم بود و طی یکی دو ماه آینده قیمت به 2500 هم خواهد رسید .
پ ن :
یک ماه پیش هم پست زدم قیمت الان رو عرض کردم که روی 3000 ت خواهد بود ولی کسی گوش نکرد .
خدا کنه همین طورباشه
یعنی شما 2000 را هم پیش بینی می کنید؟ به نظر من که خیلی بعیده وقتی قیمت دلار توی بودجه 2475 تعیین شده.به خدا دادا دلم نمیخواد کسی ضرر کنه یا ...
ولی محیطی که داخلش هستم خیلی شفاف و روشن حداقل داستان $ رو بهم نشون میده
چند تا آدم و شرکت واقعا گردن کلفت دولتی و غیر دولتی میشناسم که حتی موجودی انبارهاشون رو هم دارن تخلیه میکنند چه برسه به $
خدای محمد کنه روی حداقل 2000 ت آروم بگیره ملت یه نفسی بکشند
من با چند تا شرکت و آدم گردن کلفت که تو دستگا و **** و اینا هستند صبت کردم گفتن دوازدهم دولار میرسه زیر 2215 تومن. بدش همین ماه یا ماه دیگه با آمریکا مزاکره میشه دولار میشه 1611 تومن. هدود دو یا سه روز بد مزاکره تهریم ها ورداشده میشه و دولار میره زیر 1000 حتی شاید تا مدرسه ها باز میشه به 700 اینا برسه. هر چی دولار دارید بفروشید وگرنه بدبخت میشید بیچاره میشید. این آدما که گفتم همه خیلی گردن کلفتن و تو دستگا هستن خودشون هر چی جنس و دولار و طلا داشتن فروختن همه تبدیل به تومن کردن. هر چی هم تو انبار بوده حراج زدن یک پنجم قیمت دادن رفته از تریق مناقسه. من هروز با اینا در تماسم و صبت میکنم و خبر دارم پشت پرده چه خبره. از ما گفتن حالا میل خودتونه
قربون معلم ابتداییت شم .من با چند تا شرکت و آدم گردن کلفت که تو دستگا و **** و اینا هستند صبت کردم گفتن دوازدهم دولار میرسه زیر 2215 تومن. بدش همین ماه یا ماه دیگه با آمریکا مزاکره میشه دولار میشه 1611 تومن. هدود دو یا سه روز بد مزاکره تهریم ها ورداشده میشه و دولار میره زیر 1000 حتی شاید تا مدرسه ها باز میشه به 700 اینا برسه. هر چی دولار دارید بفروشید وگرنه بدبخت میشید بیچاره میشید. این آدما که گفتم همه خیلی گردن کلفتن و تو دستگا هستن خودشون هر چی جنس و دولار و طلا داشتن فروختن همه تبدیل به تومن کردن. هر چی هم تو انبار بوده حراج زدن یک پنجم قیمت دادن رفته از تریق مناقسه. من هروز با اینا در تماسم و صبت میکنم و خبر دارم پشت پرده چه خبره. از ما گفتن حالا میل خودتونه
قربون معلم ابتداییت شم .
اینا همش حرف .......برفه
اینقدرها هم که فکر میکنید خر تو خر نی !
پ.ن:
من نه اودلار دارم نه طلا .فقط تومن دارم :دی
من با چند تا شرکت و آدم گردن کلفت که تو دستگا و **** و اینا هستند صبت کردم گفتن دوازدهم دولار میرسه زیر 2215 تومن. بدش همین ماه یا ماه دیگه با آمریکا مزاکره میشه دولار میشه 1611 تومن. هدود دو یا سه روز بد مزاکره تهریم ها ورداشده میشه و دولار میره زیر 1000 حتی شاید تا مدرسه ها باز میشه به 700 اینا برسه. هر چی دولار دارید بفروشید وگرنه بدبخت میشید بیچاره میشید. این آدما که گفتم همه خیلی گردن کلفتن و تو دستگا هستن خودشون هر چی جنس و دولار و طلا داشتن فروختن همه تبدیل به تومن کردن. هر چی هم تو انبار بوده حراج زدن یک پنجم قیمت دادن رفته از تریق مناقسه. من هروز با اینا در تماسم و صبت میکنم و خبر دارم پشت پرده چه خبره. از ما گفتن حالا میل خودتونه
اخ جون برم يه شرکت بزنم برا امريکييا و اروپاييا اقامت دائم ايران رديف کنممن با چند تا شرکت و آدم گردن کلفت که تو دستگا و **** و اینا هستند صبت کردم گفتن دوازدهم دولار میرسه زیر 2215 تومن. بدش همین ماه یا ماه دیگه با آمریکا مزاکره میشه دولار میشه 1611 تومن. هدود دو یا سه روز بد مزاکره تهریم ها ورداشده میشه و دولار میره زیر 1000 حتی شاید تا مدرسه ها باز میشه به 700 اینا برسه. هر چی دولار دارید بفروشید وگرنه بدبخت میشید بیچاره میشید. این آدما که گفتم همه خیلی گردن کلفتن و تو دستگا هستن خودشون هر چی جنس و دولار و طلا داشتن فروختن همه تبدیل به تومن کردن. هر چی هم تو انبار بوده حراج زدن یک پنجم قیمت دادن رفته از تریق مناقسه. من هروز با اینا در تماسم و صبت میکنم و خبر دارم پشت پرده چه خبره. از ما گفتن حالا میل خودتونه