• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
تحليل درست ميخوايد ، اينجا از يكساعت ديگه هيچ كس خبري نداره كه ميخواد چه اتفاقي بيفته مگر به چهار پاي چيزي متصل باشيد البته نه اون اتصالي كه اون درست حرف زد و گفت دلار مياد رو ٧٠٠ جك سال بود

طبق حدسيات چرند خودم
دلار رو همين رنج بازي تا تحليف بعد تحليف بالا خواهد رفت تا اولين جلسه اي كه دو طرف بشينند پاي مزاكره اونوقت اگر مثل مزاكرات قبلي پيش رفت سر به فلك ميكشه و اگر توافقي صورت گرفت كه يكي بديم يكي بگيريم اون موقع دلار يه كاهشي خواهد داشت ولي تا دوسال اينده من يكي چشم اب نميخوره دلار زير ٢٧٠٠ بياد اگر تازه دو طرف به نسبت كوتاه بيان اگر نه كه اين سريال ادامه دارد

فكرتون رو جاي ديگه سرمايه گزاري كنيد كه به اعصاب خوردي و چندرغاز سود اصلا نمي ارزه

disturb

Registered User
لایک‌ها
410
من با چند تا شرکت و آدم گردن کلفت که تو دستگا و **** و اینا هستند صبت کردم گفتن دوازدهم دولار میرسه زیر 2215 تومن. بدش همین ماه یا ماه دیگه با آمریکا مزاکره میشه دولار میشه 1611 تومن. هدود دو یا سه روز بد مزاکره تهریم ها ورداشده میشه و دولار میره زیر 1000 حتی شاید تا مدرسه ها باز میشه به 700 اینا برسه. هر چی دولار دارید بفروشید وگرنه بدبخت میشید بیچاره میشید. این آدما که گفتم همه خیلی گردن کلفتن و تو دستگا هستن خودشون هر چی جنس و دولار و طلا داشتن فروختن همه تبدیل به تومن کردن. هر چی هم تو انبار بوده حراج زدن یک پنجم قیمت دادن رفته از تریق مناقسه. من هروز با اینا در تماسم و صبت میکنم و خبر دارم پشت پرده چه خبره. از ما گفتن حالا میل خودتونه

داداش دست ما هم بگیر :D
داداش یه کم دیگه زور بزنن دلار به 20 سال پیش بر نمیگرده بشه 200 تومن ؟:D

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
به نظر من با روي كار آمدن دولت بعدي هم دلار پايين نميكشه شايد يه دويست سيصد توماني بياد پايين اونم برا چند روز

بعدش دوباره ميره بالا ، اميد زيادي نبايد به كاهش قيمت ها داشت

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من با چند تا شرکت و آدم گردن کلفت که تو دستگا و **** و اینا هستند صبت کردم گفتن دوازدهم دولار میرسه زیر 2215 تومن. بدش همین ماه یا ماه دیگه با آمریکا مزاکره میشه دولار میشه 1611 تومن. هدود دو یا سه روز بد مزاکره تهریم ها ورداشده میشه و دولار میره زیر 1000 حتی شاید تا مدرسه ها باز میشه به 700 اینا برسه. هر چی دولار دارید بفروشید وگرنه بدبخت میشید بیچاره میشید. این آدما که گفتم همه خیلی گردن کلفتن و تو دستگا هستن خودشون هر چی جنس و دولار و طلا داشتن فروختن همه تبدیل به تومن کردن. هر چی هم تو انبار بوده حراج زدن یک پنجم قیمت دادن رفته از تریق مناقسه. من هروز با اینا در تماسم و صبت میکنم و خبر دارم پشت پرده چه خبره. از ما گفتن حالا میل خودتونه

با تشکر از شما.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

منم با چند طا سرافی طوی ثبظه میدون که ثحبط کردم با نزر شما در مورد غیمط دولار موافق بودند و خوب با این طفاصیر میشه گفط حمونطور که فرمودین دلار در صراشیبی غرار گرفطه!! :D

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
یه نفر کل خوانندگان این تاپیک رو اسکل کرده ، هیچ کسم 2 زاریش نمیفته :دی احتمالا منظور نویسنده اینه که با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه ...

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
یه نفر کل خوانندگان این تاپیک رو اسکل کرده ، هیچ کسم 2 زاریش نمیفته :دی احتمالا منظور نویسنده اینه که با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه ...

طرف خودش رو اسكل كرده بود يا ما رو ؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
نرخ دلار در ایران از اختلاف نرخ تورم در ایران با امریکا به دست میاد.
اگر از سال 84 به اینطرف به طور متوسط 24 درصد نرخ تورم در ایران و 4 درصد نرخ تورم در امریکا بوده باشه بایستی هرسال 20 درصد به نرخ ریالی دلار اضافه میشد.
مثلا اگر در سال 84 قیمت دلار بر فرض 960 بوده باشه به ترتیب به نرخهای 1152 1382 1658 1990 2388 2866 3439 4126 برای سالهای 85 تا 92 میرسیم.
موفق باشید.

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اگر از سال 84 به اینطرف به طور متوسط 24 درصد نرخ تورم در ایران و 4 درصد نرخ تورم در امریکا بوده باشه بایستی هرسال 20 درصد به نرخ ریالی دلار اضافه میشد.
مثلا اگر در سال 84 قیمت دلار بر فرض 960 بوده باشه به ترتیب به نرخهای 1152 1382 1658 1990 2388 2866 3439 4126 برای سالهای 85 تا 92 میرسیم.
موفق باشید.

کاش سالی 20 درصدی بود که گفتی ولی آمار و تاریخ ثابت کرده که هر 5 سال یه بار همه چی حدودن 3 برابر شده بجز درامد حقوق بگیرای بدبخت.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
یادتون باشه اینجا ایرانه قانون و حساب کتاب و منطقی نداره یه دفعه میبیدی بی دلیل و بی منطق پایین میکشه و نگه میدارند اون قیمت و یا از اونطرف سر یه حرف بی دلیل و بی منطق یا با منطق بالا میکشه
در هرصورت پیش بینی هم همین 2500 تا 3300 هست به مدت کوتاه

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
موفق باشید.

.........

Last edited:

bene

Registered User
لایک‌ها
481
بله این محاسبه زمانی درسته که شما همون درامد های نفتی و ... دولت های قبلی را داشته باشی
600 میلیارد درامد دلاردر 8 سال برابر کل درامد همه دولتها میباشد در زمان خاتمی متوسط قیمت نفت زیر 20 دلار بود و در 8 سال گذشته متوسط قیمت نفت بالای 70 دلار

موفق باشید.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
موفق باشید.

دوست عزیز اینجوری نیست که شما میگید ایران هربار تحریم شده هربار دلار بالاتر رفته وگرنه چرا با وجود این همه صادارت ما باید دلار رو این قیمت بخریم و یا چرا تمام قطعات به قیمت سه برابر خریداری میشن چون ایران تحریمه مردم ایران بدبخت باید هم مطیع باشن و ............... الی اخر
تحریمها فقط باعث شدندقیمت دلار واقعی شود. مگر میشود کشور با واحد ریال نسبت به کشور با واحد دلار 20 درصد تورم بیشتری داشته باشد ولی بعد از 8 سال نسبت برابری انها یکسان بماند ؟
یک زمانی تحریم نبودیم و به زور پول نفت به صورت دروغی نسبت را ثابت نگه داشته بودیم ولی دیگر چنین امکانی مهیا نیست.

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تحریمها فقط باعث شدندقیمت دلار واقعی شود. مگر میشود کشور با واحد ریال نسبت به کشور با واحد دلار 20 درصد تورم بیشتری داشته باشد ولی بعد از 8 سال نسبت برابری انها یکسان بماند ؟
یک زمانی تحریم نبودیم و به زور پول نفت به صورت دروغی نسبت را ثابت نگه داشته بودیم ولی دیگر چنین امکانی مهیا نیست.

باهاتون موافق نیستم. قیمت غیر واقعی ارز نمی تونسته 12 سال دوام بیاره.
اون فروش نفتی که شما می فرمایید تمام فرمول های اقتصادی رو عوض میکنه.
ایران در چند ماه از فروش و توریست خیلی از کشورها در یک دهه درامد نفتی بیشتری داشت.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
نظر دوستان درمورد وابستگی اقتصاد به نفت میخوندم درسته اما
به نظر من که تا اونجا که میشه باید از درامد های نفتی و گازی استفاده کنند برای زیرساخت ها و بقیه هم مثل قبل بیاد تو بازار هرچقدر ما نتونیم کمتر از این منابع استفاده کنیم و بهره برداری کنیم کشورهای عربی بیشتر حالشو میبرند پس اینکه میان میگن اقتصاد وابسته به نفت هست خوب باشه مگه وابسته باشه چی میشه مگه نمیشه از همون نفت تو جاهای اساسی تو زمینهای اصلی کشور زیرساخت ها استفاده کرد که بتونیم صادرات غیر نفتی داشته باشیم هرچقدر هم باقی موند مثل قبل بیاد به بازار برای استفاده

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149

..........

Last edited:

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
ببینید این توجیهاتی که بعضی از افراد سود جو میکنند که قیمت دلار فلانه قیمت دلار بهمانه و سعی در بالا نشان دادن قیمت دلار یا حدقل توجیه بالا بودن قیمت ان را دارند از نظر من پذیرفتنی نیست سیاست اقتصادی کل ریاست های جمهوری در ایران حدقل سه دولت قبلی به نظر من یکی بوده شکل و شمایل آن فرق کرده آنهم در جهت اجرای دستورات بانک جهانی در دوره هاشمی این تجربه را داشتیم من یادمه ما سال 71 که به ایران آمدیم دلار 240 تومان بود چند سال بعد پیرو سیاست های تعدیل هاشمی که همان هدفمندی احمدی هست با شکل دیگه دلار به یکباره به حدود 900 تومان رسید یعنی حدود بیش از سه برابر اما نمیشه دائم به مردم فشار اورد و نیاز به تنفس هست یک تنفس 8 ساله در دوران خاتمی و یک بازسازی لازم بود تا ادامه اون سیاست ها در دولت احمدی پیگیری بشه و اینبار از حدود 1000 تومان برسه به 3000 تومان و احتمالا اگر این شیادان موفق بشوند تحریم ها را کاهش بدهند که به احتمال زیاد میشوند به دلایلی که نمیگم دلار در نرخ 3000 تومان تک نرخی و تا سالها حدقل 8 سال آینده ادامه خواهد داشت اما نکته ای که در این دولت جدید اتفاق خواهد افتاد حذف یارانه های نقدی است و دیگر یارانه نقدی پرداخت نخواهد شد در آینده نه چندان دور اما قیمت دلار در ایران باید پائین تر از این حرف ها باشه ارزش دلار به نظر من در ایران نهایت 700 تومان هستش که اگر دولت ها درست کار میکردند این امر محقق میشد با توجه به درامد کشور و درامد سالانه حقوق بگیران
متاسفانه حقوق بگیران بسیار ضرر میکنند هر چند من اعتقاد دارم کاسب ها هم ضرر میکنند چون درامد اسمی آنها شاید افزایش داشته اما قدرت خرید پول انها به شدت کاهش یافته تنها کسانی که شاید ضرر نکردند دلالان بودند و اونم نه همه دلالان کسانی که رانت اطلاعاتی از دولت گرفتند و به نون و نوائی رسیدند

bene

Registered User
لایک‌ها
481
:blink:
فک کنم شما نرخ تورم رو تو این 100 سال در نظر نگرفتی!
مثل این میمونه که من بگم الان یه تومن درآمد دارم پس به اندازه کل درآمد پدربزرگم تو کل دوران کاریش رو تو یه ماه در میارم! پس من چقد پولدارم :hmm:[/QUOTE]

بالا