• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

DZM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دلار توی یکی دو هفته آینده یا تا قبل از پایان ماه شمسی = 2900 - 2950
و بعدش با شروع به کار دولت جدید و بربادرفتن آرزوی ارزونی دوباره اوج میگیره و یحتمل میرسه به 3500

این هفته من خرید دارم :lol:

F4T4L!TY

Registered User
لایک‌ها
13
یکی از دوستان گفت از ۳۸۰۰ تومان بالاتر نرفت

منظور شما حدود ۴ تومان هم همین است؟

ممنون

بالاترین قیمت دلار در یک سال اخیر مربوط میشه به تاریخ 1391/11/17 سه شنبه

3920 بالاترین قیمت بود

werpi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روی این اساس این حرف رو زدن که ایشون تحلیل و پیش بینی میکنن و پیشگویی نمیکنن که حتما 100% درست باشه که!
دوستانی که ارز خریداری کردن فعلا از بازار بیان بیرون(خرید تعطیل و اگر ارزی دارید بفروشید!)
در چند روزه آینده به علت هیجان دلار میکشه پایین!

اگر طرح قطعصادرات نفت عملی بشه ممکنه لحظه ای يه مقدار شنبه بالاتر بره که رو بالا بفروشيم؟
احتمال داره الان اگر متد شما رو اجرا کنيم متحمل ضرر بشيم يعنی برعکس بره بالا يا از 150 اصلاپايينتر نياد يا احتمالش کمه؟

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
دوستان
تشدید تحریم ها تصویب شد.
پست بعد رو بخونید.

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
خودم تونستم پیداش کنم:
مجلس نمایندگان آمریکا طرح تشدید تحریم‌ها علیه ایران را به تصویب رساند.

۴۰۰ نماینده رای موافق به این طرح دادند و ۲۰ نفر مخالف تصویب آن بودند.

بر اساس این طرح آمریکا خریداران نفت ایران را وادار می‌کند طی یک سال از مجموع واردات نفت خود، روزانه یک میلیون بشکه بکاهند.

این اقدام مجلس نمایندگان تنها چند روز پیش از آغاز دوره ریاست جمهوری حسن روحانی صورت می‌گیرد.

این طرح هنوز باید به تصویب سنای آمریکا رسیده و به امضای باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا نیز برسد.
منبع: http://www .bbc .co .uk/persian/world/2013/08/130731_u06_iran_sanctions_bill_passed_by_us_house_representatives.shtml

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
به نظر شما به تصویب سنا و اوباما هم می رسه؟

تأثیرش رو بازار ارز چطور خواهد بود؟

امروز بالا خواهد رفت؟

اگر تصویب کامل بشه چقدر بالامیره؟

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
به نظر شما به تصویب سنا و اوباما هم می رسه؟

تأثیرش رو بازار ارز چطور خواهد بود؟

امروز بالا خواهد رفت؟

اگر تصویب کامل بشه چقدر بالامیره؟

متاسفانه کنگره کاخ سیاه هم تصویب میکنه و $ به احتمال زیاد تا دو ماه اینده به کانال 5000 وارد میشه

xms

Registered User
لایک‌ها
387
متاسفانه کنگره کاخ سیاه هم تصویب میکنه و $ به احتمال زیاد تا دو ماه اینده به کانال 5000 وارد میشه

رو چه حسابی کانال 5000 تایی ؟
با کدام منطق و استدلال ریاضی یا اقتصادی ؟:blink:
کیلوییه ؟

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
من واقعا ب همت دوستان تبریک میگم

عده ای هستند ک از صرافها و دلالها هم اینجا درنده ترند و حاضرت ب خاطر سود نهایت ده ها میلیونی کشور رو ب بحران بکشن

انصافا وقتی حضور این افراد رو ادم میبینه ب ا.ح درود میفرسته ک حداقل کشور رو تو مرز بحران نگه داشت اگر این دوستان کاره ای بودن برمیگشتیم ب دوران قاجار و وطن فروشی!

بازهم بیاید ب سیاه نمایی و گلچین کردن خبرها و از سر و تهشون زدن ادامه بدید تا ببینیم اینده چ پیش می اید.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
یادمه دو سال پیش میگفتن دلار فلان قدر بشه مملکت میریزه به هم!!حالا فکر کنم برعکس شده!!!
اگه یکم دلار پایین بیاد خیلی ها ناراحت میشن!!حقی که هرچی سرمون بیاد حقمونه! خوب فهمیدن چیکار کنن
که جیک مردم در نیاد تازه همه یه پا وطن فروش بشن و ارزوی بحرانی شدن و موندن در بحران و داشته باشن!!

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان با توجه به ریزش قیمتی انجام شده تا الان و با توجه به شرایطی که وجود داره به نظرتون خرید ارز و یا سکه مناسب هست بهتره رو کدوم سرمایه گذاری کنیم ممنون می شم نظرتون رو بیان کنید

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
دوستان با توجه به ریزش قیمتی انجام شده تا الان و با توجه به شرایطی که وجود داره به نظرتون خرید ارز و یا سکه مناسب هست بهتره رو کدوم سرمایه گذاری کنیم ممنون می شم نظرتون رو بیان کنید
کوتاه مدت دلار خوبه و نوسانگیری خوبی باید کنی
خرید تو هفته بعد فروش دو هفته بعد فکر کنم مناسب باشه.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
کلاً من نمیدونم این آمارو ارقام رو از کجا در میارند ولی یه چیز دیگه هم که مسلم هست لابی های صهیونیستی با وعده و وعید رای میخرند فیلم لینکلن رو که یادتون هست؟ :D پیش بسوی خیزش دلار...

هنور نمیشه 100 در صد گفت خیزش داره.
این تحریم پدتی طول داره تا اجرا بشه.
در ضمن باید منتظر شنبه و یکشنبه هفته بعد بود.
همچنان من امیدوارم برای ثبات و کاهش.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
به نظر می یاد آنقدر امید زیاد هست که حتی تحریم های شدیدتر هم اثری بر بازار نداره

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
به نظر می یاد آنقدر امید زیاد هست که حتی تحریم های شدیدتر هم اثری بر بازار نداره

اره من يكي فقط اميدم به خدا هست .. يكبار گفتم اگر اتم زده بودن تو ايران انقدر خرابي ببار نيورده بود كه خوديا ببار اوردن ... چرخ اين مملكت چجوري داره ميچرخه خدا ميدونه ؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
من بیشتر از بار روانی تحریم ها میترسم :( کاش بشه اینارو تو تلویزیون و ماهواره اعلام نکنن:( باور کنید اگه الان مثل کره شمالی بودیم و هیچ دسترسی به دنیا نداشتیم اوضاع خیلی فرق میکرد مردم مثل گرگ وحشی شدن منتظرن یه چیزی اعلام بشه به یاد زمان جنگ و کپن و.. بریزن دلار و.. بخرن انبار کنن..........:(

... چرخ اين مملكت چجوري داره ميچرخه خدا ميدونه ؟

داوووش یه عده در قالب بازدید دانشگاهی یه بار از چرخ مملکت دیدن کردن و این توضیح رو به شنونده ها و... دادن که خدمت شما عرض میکنم
راوی:
چرخ مملکت چرخی بود شبیه چرخ آسیاب آبی که نیروی محرک آن را وقتی به آن میریختن تکان میخورد و حرکت میکرد !!! اما این چرخ نکته عجیبی داشت هرچقدر عامل محرک بیشتر به این چرخ ریخه میشد و این چرخ بیشتر میچرخید خرابی بیشتر میشد و علت آن سازوکار عجیب آن بود که در انتهای محور آن وسییله ای بود که با گردش آن همه چیز را تخریب و نابود میکرد

حال اگر گفتید محرک این چرخ چه بود؟

بالا