FX.HOSSEINY
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 1,972
- لایکها
- 4,430
شما حزب باد نیستی !!!متاسفانه کنگره کاخ سیاه هم تصویب میکنه و $ به احتمال زیاد تا دو ماه اینده به کانال 5000 وارد میشه
تا دو روز قبل تو بوق کرنا کرده بودی که دلار 2500 حالا سر یه خبر دلار شد 5000
والا خجالت هم خوب چیزیه - جو گیر نشو به بقیه هم جو الکی نیده لطفا
دوست عزیز من نه شما رو میشناسم نه شما من رو نه قراره از پول شما سودی به من برسد اما برادرانه عرض میکنم اگر اطلاعی از بازار سکه و ارز نداری وارد این بازار نشوید بدون شک ضرر خواهید کرد حتی در بلند مدتدوستان با توجه به ریزش قیمتی انجام شده تا الان و با توجه به شرایطی که وجود داره به نظرتون خرید ارز و یا سکه مناسب هست بهتره رو کدوم سرمایه گذاری کنیم ممنون می شم نظرتون رو بیان کنید
اما اگر از این بازار اطلاع داری و نظر دوستان رو میخواهید نظر این حقیر اینکه هنوز به نقطه قابل قبولی برای خرید نرسیده - صبر کنید
من بیشتر از بار روانی تحریم ها میترسم کاش بشه اینارو تو تلویزیون و ماهواره اعلام نکنن باور کنید اگه الان مثل کره شمالی بودیم و هیچ دسترسی به دنیا نداشتیم اوضاع خیلی فرق میکرد مردم مثل گرگ وحشی شدن منتظرن یه چیزی اعلام بشه به یاد زمان جنگ و کپن و.. بریزن دلار و.. بخرن انبار کنن..........
گذشت اون زمان که اطلاعات درستی دست مردم نمیرسید الان بچه 10 ساله از بروز تین اطلاعات جهان باخبر هست
اگر اخبار درست و درمون دست مردم ندن به راحتی با یه سرچ کوچیک از متن اصلی خبر اطلاع پیدا میکنند
راه حل درست این نیست