• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

از وقتی اعلان جنگ شده حتمی چه صعودی داره طلا و ارز

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
اگه گذاشتین خودمونو قاطی بالا شهریا کنیم . :D
خب حالا یه صرافی شرق تهران بدید .
پ ن : ما تهرانپارس نیستیما گفتم تهرانپارسم بلدم.ولی اونجا نیستیم . شهرک امیدیم. کنار جنگل لویزان . شمال شرقه دیگه با یه مقدار ارفاق. ;)

ما قبول داریم. شهرک امید شمال شرق محسوب میشه. شهرک تر و تمیز و با فرهنگی هم هست. مناسب تهرانیهای عزیز :p

آقا اون صرافی که من معرفی کردم ، خوبه. قیمتشون از مرکز میاد و اگر آشنا نداشته باشی که زیر قیمت تابلوی صرافیها بخری ، بهترین گزینه همین صرافی بانکها هستن.

شما اینجوری بیا ..بابایی...زیر پل ... مینی سیتی... اقدسیه ... چهاره راه آجودانیه ...پاسداران ...نارنجستان 11 . بانک سامان شعبه سه راه اقدسیه. صرافی هم کنارشه. البته در گفتار ساده است. حداقل 3 بار باید دور خودت بچرخی تا مسیرو پیدا کنی. من نمیدونم این قالیباف چرا هر سوراخ سنبه ای که میبینه چند تا بلوک سیمانی میذاره درش ! حسرت یک دور عادی رو به دلمون گذاشته ملعون:D

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
با توجه به اوضاع قاراش میش منطقه دوستان سقف صعود $ را واسه هفته بعد یا حتی در طول جنگ احتمالی چقدر ارزیابی می کنن؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
با توجه به اوضاع قاراش میش منطقه دوستان سقف صعود $ را واسه هفته بعد یا حتی در طول جنگ احتمالی چقدر ارزیابی می کنن؟

حتی اگر آمریکا به سوریه حمله کنه بعید میدونم دلار از 3500 بالاتر بره . مگر اینکه سوریه عکس العمل جدی و شدید نشون بده که اونم بعیده . ضمنا کف دلار هم به نظرم 3000 هست . حتی اگر تحریمها کم بشه قیمت زیاد زیر 3000 دووم نمیاره . البته اینها فقط نظرات شخصی من هست .

13784036988_563040_203845949776434_1740730865_n.png

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
مچکر عزیز .
ما اونورا معمولا وقتی میخوایم بریم میریم نوبنیاد بعد پاسدارانو میریم پایین. خیلی سر راست میشه. ولی اینجوری که گفتید از زیر پل بریم مینی سیتی و باز تا پاسداران بیایم پایین خیلی گیج شدم :D
تو پاسداران هم صرافی 2 - 3 تا دیدم همونا خوب نیست برم ؟ قیمت بازار خرید ندارن اونا ؟
بعد الان جریان جنگ چجوریه من زیاد پیگیر اخبار نیستم ؟ قطعی شده ؟ دلار داریم لازم نداریم. اهل سرمایه گذاری رو ارز هم نیستیم حالا بفروشیم یا نگه داریم جنگ شرو شه بعد بفروشیم ؟

خب نمیشه دیگه. این جایی که آدرس دادم بالای نوبنیاده. یعنی پاسداران رو باید بری بالا. یه تیکش هم یکطرفه به طرف پایینه.خود نارنجستان هم همینطور. خلاصه قالیباف فکر همه جاشو کرده :D

چرا. صرافیها همشون معتبرن. ولی صرافیهای محلی ممکنه قیمت پرت بدن. شما میتونی تلفن بزنی از صرافی بانکها یا صرافیهای چهارراه استانبول قیمت بگیری بعدش بری با صرافی محلی مذاکره کنی:D

در مورد جنگ سوریه نمیدونم والا. من کاری به وقایع میکروسکوپی ندارم. از دید ماکروسکوپی اگر به پولش احتیاج نداری به نظر من نفروش. سال بعد این موقع احتمالا بیشتر از سود بانکی سود خواهی کرد

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
تکذیب کرده مشاورش..گفته پیج توییت اصلا نداره.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
روحانی رو میگم
آهان فکر کردم ظریف رو میگید چون نقل قولی ندیدم.
به هر حال اینم وزیر روحانیه زیاد تفاوتی نداره.
قیمت فردا رو چطوری پیش بینی میکنن دوستان؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بعضيا فكر مي كنند روحاني تخم دوزرده ميكنه و دلار كه هيچ پورش جاي پرايد رو ميگيره !!!!
سخنگوي زن براي امور خارجه ايران هاهاهاها فيلم زياد نگاه مي كنند !!!!

این صحبت شما ربطی به بازار نداره ولی این پیام ظریف میتونه یه نکته خوب باشه برای تصمیم گیری !

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
آره. کلاً چلغوز زیاده همه جا!!! وقتی دوستعلی و بخشعلی و شیرعلی قصاب و مش قاسم بشن تحلیلگر سیاسی و اقتصادی اوضاع بایدم همین باشه!!!

تاپیک بسته خواهد شد با این بچه بازی ها
جهان سوم یعنی همینجا نمیتونن دو دقیقه ...

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
مطمعنا دولت اقای روحانی علاقه خاصی نداره که دلار های نفتی رو ارزون بفروشه به مردم . چون مردم تقریبا به این نرخ راضی شدن و هیچ کسی اعتراضی نداره تنها کاری که دولت جدید میتونه بکنه مهار افزایش قیمت ها هست که این کار رو هم نکرده واقعا چی کار قرار هست .
درباره قیمت دلار هم برگشت روی3300 روی نقطه ای که مقاوت همیشه روی این قیمت بوده و من بارها گفتم که قیمت اصلی دلار فعلا همین مقدار هست چون دولت زیر بار پرداخت نقدی رایانه ها هست و نیمتونه قیمت دلار رو کاهش بده از این جهت مجبور هست که این قیمت فروش داشته باشه از طرفی اختلاف بین ارز مبادله ای و ازاد باید حفظ بشه که وارد کنندگان وارد بازار ازاد نشن و دولت بتونه پول های بلوکه شده در چین و کره و ... که حاصل فروش نفت هست رو به وارد کننده بفروشه

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
تو رو خدا بچه بازی در نیارید ترول ها !

بزارید از این تاپیک استفاده کنیم :hmm:

• Like
Reactions: ugi

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
دلار 3270
آمریکا جون مادرت بی خیال سوریه
بزار یه چند ماه دلار رو مرز 3200 بمونه

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
اوباما که اعلام کرده تصمیمم را بعنوان فرمانده ارتش گرفته ام م منتظر شورای امنیت و یا کشوری خاص نمی مانم.
حمله قطعی یه ولی زمانش دقیقا مشخص نیست.

برای همین گفتم الان وقت خریده. خیلی فرقی نداره 3280 بخرید یا 3310 ، چون وقتی حمله کنه به بالای 3600 می رسه.

بالا