• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
بیخودی جو سازی نکنید فکر نمیکنم طوفانی در کار باشه قیمت ها فعلا در همین محدوده بازی خواهد کرد

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
اگه میدونستید دکترین شمشیر دموکلس چیه این حرفو نمیزنید !
اسراییل الان گروگان سوریه هست ;)
فکر میکنید سوریه دست بسته خواهد بود ؟
سوریه هیچ موقع خودشو درگیر جنگ با امریکا یا ناتو نمیکنه
موشک بیاد اسراییل رو میزنه !
امریکا هم از همین میترسه اگرنه تا حالا ده بار حمله کرده بود :)

همین که این رو معرفی می کنید خیلی خوب هست این قضیه رو میدونستم ولی نمیدونستم بهش میگن دکترین شمشیر داموکلس.

به هر حال... ولی این شمشیر برای اونها چاقوی میوه خوری هم نیست. همین ایران چقدر می گفت اگر نفت ما رو تحریم کنید تنگه هرمز رو می بندیم که یه قطره نفت هم نتونید از اینجا ببرید؟
همه دیدیم نفت رو هم تحریم کردن و نتیجه کم شدن فروش نفت شد رسیدن دلار به 3 هزار تومن ولی هیچ کس جرات نکرد تنگه هرمز رو ببنده. بعد هم فرمانده کل ارتش گفت ناوهای امریکایی نیان تو خلیج فارس که دیدیم یک هفته نگذشته درست همون موقعی که ایران تهدید می کرد تنگه هرمز رو ببنده هم ناو آمریکایی اومد هم پشت سرش 5 تا ناو جنگی انگلیسی و فرانسوی.

جان کری دیروز در پاسخ به یه خبرنگار که پرسید سوریه باید چکار کنه که شما حمله نکنید، گفت سوریه سلاح های شیمیایی رو تحویل بده ما حمله نمی کنیم. الان هم بشار اسد گفته ما سلاح های شیمیایی رو میذاریم تحت نظارت نیروهای بین المللی که شما حمله نکنید و قراره روسیه یه پیشنهاد به امریکا بده که چطور قرار این قضیه اجرا بشه.

امروز هم دوباره جان کری اومد گفت ما منتظریم زودتر این کار از طریق روسیه انجام بشه ولی زیاد منتظر نمیمونیم و اگر این اقدام فقط به قصد زمان خریدن باشه فکر نکنید ما دست روی دست میگذاریم.

کلاً سوریه تو شرایط فعلی رقمی نیست که بخواد به اسرائیل حمله کنه. اگر دو سال پیش بود که یه مقدار قدرت داشت شاید... ولی الان که یه ارتش خسته و درمانده داره بعیده بدون کمک ایران بتونه کاری بکنه... ایران هم خودش رو قاطی بکنه عملاً بهانه داده دست دنیا که مورد حمله قرار بگیره.

حالا سوریه حمله انتحاری هم بخواد انجام بده به صورت شهادت طلبانه طوری که بگه مهم نیست چی میشه فقط ما اسرائیل رو از بین ببریم خوب چکار می تونه بکنه؟ 100 تا هواپیماش بلند میشه به قصد حمله انتحاری به اسرائیل، 50 تاش رو روی هوا میزنن، نهایتاً 50 تاش میخورن تو خاک اسرائیل. دولت مردان اسرائیل هم از خداش هست خون از دماغ یه یهودی بیاد بگن واای دیدید چی شد ما یهودیا رو کشتن...

خلاصه سوریه دیگه بزرگ تر از ایران که گفت ما تنگه هرمز رو می بندیم که نیست... تهدیدش بزرگتر از به خطر انداختن امنیت انرژی جهان که نیست... برای همین میگم نمیتونه کاری انجام بده. با عملیات شهادت طلبانه هم بخواد حماقت خودش رو ثابت کنه هیچ پایانی بهتر از صدام و قذافی که از سوراخ بیرون کشیدنشون نداره.

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
همین که این رو معرفی می کنید خیلی خوب هست این قضیه رو میدونستم ولی نمیدونستم بهش میگن دکترین شمشیر داموکلس.

به هر حال... ولی این شمشیر برای اونها چاقوی میوه خوری هم نیست. همین ایران چقدر می گفت اگر نفت ما رو تحریم کنید تنگه هرمز رو می بندیم که یه قطره نفت هم نتونید از اینجا ببرید؟
همه دیدیم نفت رو هم تحریم کردن و نتیجه کم شدن فروش نفت شد رسیدن دلار به 3 هزار تومن ولی هیچ کس جرات نکرد تنگه هرمز رو ببنده. بعد هم فرمانده کل ارتش گفت ناوهای امریکایی نیان تو خلیج فارس که دیدیم یک هفته نگذشته درست همون موقعی که ایران تهدید می کرد تنگه هرمز رو ببنده هم ناو آمریکایی اومد هم پشت سرش 5 تا ناو جنگی انگلیسی و فرانسوی.

جان کری دیروز در پاسخ به یه خبرنگار که پرسید سوریه باید چکار کنه که شما حمله نکنید، گفت سوریه سلاح های شیمیایی رو تحویل بده ما حمله نمی کنیم. الان هم بشار اسد گفته ما سلاح های شیمیایی رو میذاریم تحت نظارت نیروهای بین المللی که شما حمله نکنید و قراره روسیه یه پیشنهاد به امریکا بده که چطور قرار این قضیه اجرا بشه.

امروز هم دوباره جان کری اومد گفت ما منتظریم زودتر این کار از طریق روسیه انجام بشه ولی زیاد منتظر نمیمونیم و اگر این اقدام فقط به قصد زمان خریدن باشه فکر نکنید ما دست روی دست میگذاریم.

کلاً سوریه تو شرایط فعلی رقمی نیست که بخواد به اسرائیل حمله کنه. اگر دو سال پیش بود که یه مقدار قدرت داشت شاید... ولی الان که یه ارتش خسته و درمانده داره بعیده بدون کمک ایران بتونه کاری بکنه... ایران هم خودش رو قاطی بکنه عملاً بهانه داده دست دنیا که مورد حمله قرار بگیره.

حالا سوریه حمله انتحاری هم بخواد انجام بده به صورت شهادت طلبانه طوری که بگه مهم نیست چی میشه فقط ما اسرائیل رو از بین ببریم خوب چکار می تونه بکنه؟ 100 تا هواپیماش بلند میشه به قصد حمله انتحاری به اسرائیل، 50 تاش رو روی هوا میزنن، نهایتاً 50 تاش میخورن تو خاک اسرائیل. دولت مردان اسرائیل هم از خداش هست خون از دماغ یه یهودی بیاد بگن واای دیدید چی شد ما یهودیا رو کشتن...

خلاصه سوریه دیگه بزرگ تر از ایران که گفت ما تنگه هرمز رو می بندیم که نیست... تهدیدش بزرگتر از به خطر انداختن امنیت انرژی جهان که نیست... برای همین میگم نمیتونه کاری انجام بده. با عملیات شهادت طلبانه هم بخواد حماقت خودش رو ثابت کنه هیچ پایانی بهتر از صدام و قذافی که از سوراخ بیرون کشیدنشون نداره.

با اخبار میشه هزارنوع تحلیل کرد ! و از هر خبر هزار جور برداشت کرد ! مثلا همین خلیج فارس در مواقع حاد قرار بود بسته بشه ! اونم چطوری با غرق کردن یه نفت کش که تا اینا بخوان درش بیارن 40 روز طول میکشه
و اینکه اگه یه موشک بره سمت اسراییل نصف اسراییلی ها برمیگردن به اروپا مهاجرت معکوس و فلان و فلان

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
فقط اگر جنگ شد( كه خدا نكنه بشه ) سوريه و بچه ها موشكها رو به سمت كشورهاي عربي و تركيه نشونه برند و يه حالي اين وسط به اينا كه خودشون رو ادم حساب كردن و چس كردن بدن ... اين قطر با اون مساحت و جمعيت و غيرت كاش حرف از جنگ نميزد كافيه يه موشك بره تو كاخ يا مراكز نفتي سوسماريشون، كل شهرشون از ترس شاشون در ميره و تو سيل شاش خفه ميشن

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
با اخبار میشه هزارنوع تحلیل کرد ! و از هر خبر هزار جور برداشت کرد ! مثلا همین خلیج فارس در مواقع حاد قرار بود بسته بشه ! اونم چطوری با غرق کردن یه نفت کش که تا اینا بخوان درش بیارن 40 روز طول میکشه
و اینکه اگه یه موشک بره سمت اسراییل نصف اسراییلی ها برمیگردن به اروپا مهاجرت معکوس و فلان و فلان

خوب دوست عزیز من که با اخبار صحبت نمی کنم. من صفحه قبل خبری که دوستمون گذاشت رو به چالش کشیدم و گفتم برداشتی که از صحبت های جان کری تو این خبر شده صحیح نیست.

چیزی که من نوشم یک گزارش واقع گرایانه از مسائل و بدون جانب داری بود. واقعیت قضیه رو با مثال تاریخی که اتفاق افتاده و ملموس هم هست بیان کردم که سوریه امروزی در حد و اندازه ایران که با توسل به اون دکترین قصد پیش بردن کارش رو داشت هم نیست چون نیروی زمینیش در داخل درگیره، نیروی هواییش هم با یک حمله انتحاری که انجام بده از بین میره و اسرائیل با اون سپر دفاع موشکی و تجهیزاتی که هر سال از امریکا هدیه میگیره جایی نیست که با یک حمله هوایی بشه خیلی بهش آسیب زد. بخصوص الان که اسرائیل هم تو آماده باش هست و بین مردم ماسک ضد گاز توزیع کرده و برای مواقع حمله پناهگاه در نظر گرفته.

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
فقط اگر جنگ شد( كه خدا نكنه بشه ) سوريه و بچه ها موشكها رو به سمت كشورهاي عربي و تركيه نشونه برند و يه حالي اين وسط به اينا كه خودشون رو ادم حساب كردن و چس كردن بدن ... اين قطر با اون مساحت و جمعيت و غيرت كاش حرف از جنگ نميزد كافيه يه موشك بره تو كاخ يا مراكز نفتي سوسماريشون، كل شهرشون از ترس شاشون در ميره و تو سيل شاش خفه ميشن

تحليلتون تو حلقم :D

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
خوب دوست عزیز من که با اخبار صحبت نمی کنم. من صفحه قبل خبری که دوستمون گذاشت رو به چالش کشیدم و گفتم برداشتی که از صحبت های جان کری تو این خبر شده صحیح نیست.

چیزی که من نوشم یک گزارش واقع گرایانه از مسائل و بدون جانب داری بود. واقعیت قضیه رو با مثال تاریخی که اتفاق افتاده و ملموس هم هست بیان کردم که سوریه امروزی در حد و اندازه ایران که با توسل به اون دکترین قصد پیش بردن کارش رو داشت هم نیست چون نیروی زمینیش در داخل درگیره، نیروی هواییش هم با یک حمله انتحاری که انجام بده از بین میره و اسرائیل با اون سپر دفاع موشکی و تجهیزاتی که هر سال از امریکا هدیه میگیره جایی نیست که با یک حمله هوایی بشه خیلی بهش آسیب زد. بخصوص الان که اسرائیل هم تو آماده باش هست و بین مردم ماسک ضد گاز توزیع کرده و برای مواقع حمله پناهگاه در نظر گرفته.

اگه شما می فرمایید که اسراییل تونست از پس حماس و حزب الله بر بیاد من دیگه حرفی ندارم :)
سوریه که کم تر از حماس حزب الله نیست

امروز دلار کاهش داشت ؟؟؟؟؟

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
اگه شما می فرمایید که اسراییل تونست از پس حماس و حزب الله بر بیاد من دیگه حرفی ندارم :)
سوریه که کم تر از حماس حزب الله نیست

دوست عزیز احتمال میدم چون شما بیشتر اخبار فیلتر شده داخلی رو میخونی فکر می کنی اسرائیل نمیتونه کاری بکنه. خیلی از عربهای فلسطینی (که اقوامشون تو نوار غزه یا جنوب لبنان زیر سایه حزب الله زنده می کنن) دیدن مبارزه فایده نداره و حکومت اسرائیل رو پذیرفتن و الان تو خاک اسرائیل برای خودشون شرکت و کار و زندگی دارن.

اسرائیل اگر میخواست این گروه باقیمانده یاغی رو هم که رضایت به رفتن زیر پرچم اسرائیل نمیدن رو تار و مار کنه به راحتی این کار رو انجام میداد و بجای گاز اشک آور و گلوله مشقی هر وقت نزدیک مرز اسرائیل میشدن یه گلوله تو مغز هر کدوم خالی می کرد ولی نمیخواد این کار رو انجام بده که تاریخ خودش که لکه دار هست رو لکه دار تر کنه.
میخواد خیلی نرم و آهسته اینها رو داخل خودش حل کنه که تو تاریخ هم سر و صدا پیش نیاد و اگر می بینی گاهی به نوار غزه و جنوب لبنان هم حمله می کنه در پاسخ به موشک پرانی های حزب الله و حماس به داخل شهرک های مرزی اسرائیل هست.

قدرت نظامی همه قضیه نیست... فکر تاریخ و آینده خودش هم باید بکنه. اگر اینطور نبود اوباما بدون اجازه کنگره تا الان به سوریه حمله کرده بود.

من مثال میزنم برای شما... مثال واقعی. یه کله خرابی مثل صدام حمله کرد به کویتی که به عنوان یک کشور از نظر نظامی خیلی جلوتر از گروه هایی مثل حزب الله و حماس بود. قدرت صدام هم خیلی کمتر از قدرت نظامی امروز اسرائیل بود ولی فتح کاخ امیر کویت کلاً دو ساعت بیشتر طول نکشید. اما تاوان این کله خرابی چی بود؟ جنگ اول خلیج فارس که امریکا اومد اون قسمت رو از دستش گرفت و دوباره امیر کویت رو گذاشت سر کارش...

اسرائیل هم باور کن همین الان اراده کنه به صورت نظامی باقیمانده فلسطینی ها رو حذف کنه بیشتر از دو ساعت براش زمان نمی بره. دولت مردان اسرائیل نادان نیستن که هزار هزار مبارزان فلسطینی رو بگیرن و زندانی کنن و هزینه های زندگیشون تا زمان مرگ طبیعیشون رو بدن. اگر میخواستن مثل صدام عمل کنن الان به اون ایده اسرائیل بزرگ رسیده بودن.

من هر جوری نگاه می کنم می بینم عرب ها اگر توانش رو داشتن همون موقع که اسرائیل موجودیت پیدا کرد ازش شکست نمیخوردن و اسرائیل هم اگر هنوز قوانین صده 1900 بر دنیا حکم فرما بود همینطوری از نیل تا فرات به همه کشورها حمله می کرد تا به سرزمین موعودش برسه.

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
دوستان یک سوال بنده دارم . ایا کسی می داند بنی اسرائیل در طول تاریخ کلا چند پیامبر داشت .
بعد دوستان در مورد جنگ اول خدا نکند که جنگ بشود . چون از هر لحاظ حساب بکنیم .
هر دو طرف باخت هست . چون بالاخره جون ادم های بی گناه گرفته می شود.
و هر دو طرف هم باید هزینه بدهند . حالا یکی کمتر یکی بیشتر .
کلا دیگه در قرن 21 حرف از جنگ زدن دیگر خوب نیست . باید همه چیز را با مذاکره به پیش برد .

عزیز جنگ قرون وسطایی که نیست که بزنن ملتو بکشن! فقط با موشک های خاص نقاط خاص رو میزنن که مختصاتشون دقیقه تقریبا.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
قیمت دلار در ایران براساس قیمت لحظه‌ای انس طلا است .. طلا که میاد پایین ارزش ریالی دلار هم کمتر میشه ..

کالا هم که با درهم است .. تا زمانی که درهم پایین نیاد چیزی ارزان نمیشه .. متاسفانه روی 870 گیر کرده :(

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
عزیز جنگ قرون وسطایی که نیست که بزنن ملتو بکشن! فقط با موشک های خاص نقاط خاص رو میزنن که مختصاتشون دقیقه تقریبا.

عزیز بالاخره ادم بی گناه هم کشته نشه . هزینه هر دو طرف باید بدهند . و کلا خوب نیست .
بحث سر خوب نبودن جنگ است .
شاید منظور بنده را اشتباه متوجه شده باشید دوست عزیز .

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
عزیز بالاخره ادم بی گناه هم کشته نشه . هزینه هر دو طرف باید بدهند . و کلا خوب نیست .
بحث سر خوب نبودن جنگ است .
شاید منظور بنده را اشتباه متوجه شده باشید دوست عزیز .

بله درسته. از قدیم گفتند مرگ یک بار شیون هم یک بار. سوریه داره ملتشو میکشه شما یک نگاه به امار یکسال اخیر بندازید ببینید چه کشتاری راه انداخته اینا انسانهای بیگناه نیستند!؟
ولی در مجموع جنگ خوب نیست.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بله درسته. از قدیم گفتند مرگ یک بار شیون هم یک بار. سوریه داره ملتشو میکشه شما یک نگاه به امار یکسال اخیر بندازید ببینید چه کشتاری راه انداخته اینا انسانهای بیگناه نیستند!؟
ولی در مجموع جنگ خوب نیست.

منم منظورم این است که کلا دیگر واژه جنگ باید حذف بشود . چون واقعا دیگر جنگ احتیاج نیست . و باید همیشه ادم ها با منطق و مذاکره همه چیز را پیش ببرند
در کل جنگ اصلا خوب نیست .

Musso

Registered User
لایک‌ها
42
قیمت دلار در ایران براساس قیمت لحظه‌ای انس طلا است .. طلا که میاد پایین ارزش ریالی دلار هم کمتر میشه ..

کالا هم که با درهم است .. تا زمانی که درهم پایین نیاد چیزی ارزان نمیشه .. متاسفانه روی 870 گیر کرده :(

درهم ۸,۶۱۰ كجاش گير كرده؟

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
منم منظورم این است که کلا دیگر واژه جنگ باید حذف بشود . چون واقعا دیگر جنگ احتیاج نیست . و باید همیشه ادم ها با منطق و مذاکره همه چیز را پیش ببرند
در کل جنگ اصلا خوب نیست .

مگه تو این دو سال سعی نشد با مذاکره اوضاع رو حل کرد؟یعنی همانطور ادامه داشته باشه و ارتش یه کشور بزنه مردم خودشو لت و پار کنه بعدم شیمیایی بزنه باید باز مذاکره کرد و یه دو سال
دیگم قضیه رو کش داد؟بعله جنگ برای طمع و کشورگشایی و مثل ایران برای گرفتن کربلا!خوب نیست ولی این جنگ برای سرنگونی فشار اسد واقعا لازمه.

avesta64

Registered User
لایک‌ها
23
الان وقته خرید دلاره
ابن کفشه و پایینتر نمیاد

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
این کم شدن قیمت دلار تو این چند روز رو احساس میکنم شبیه باد کردن یه بادکنک میمونه که دیگه آخراشه و الاناست که منفجر شه .

دلیلتون برای افزایش انفجاری قیمت چیه؟

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
قیمت امروز :

دلار آمريکا خرید : 1242 فروش : 1250

يورو خرید : 1774 فروش : 1784
------------------

25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif