• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
جالیه تا دیروز رئیس بانک مرکزی هرچی می گفت همه می خندینو میگفتن برعکس می شه ولی الان چون دولت روحانی است حرفاش منطقی و سنجیدست. بنظرم شما اگه فکر میکنی تو این دولت همه یهو راست گو و روراست شدن و منطقی و میخوای معاملات تجاریتو براساس حرفای دولتمردا ببری جلو یکم بیشتر فکر کن شاید نظرت عوض شد.

ببنید اگه یادتون باشه اقای بهمنی هر چیزی میگفتن پس فرداش دقیقا برعکس از اب درمیامد نمونه هاش زیاده هی میگفتن دلار نخرید ارزون میشه و غیره.....

اما من کاری به دولت چندم ندارم فقط این رو منطقی حضورتون عرض کنم که ایشون که رئیس جدید بانک مرکزی هست هر موقع حرفی زدند مثل اقای بهمنی و حرفشون برعکس از اب در اومد اون موقع مطمئن باشید باز هم خنده مردم برپاست میخواد اقای بهمنی باشه و دولت قبلی میخواد دولت فعلی باشه ....... پس در حال حاضر وقتی هنوز از ایشون چیزی مشابه اقای بهمنی ندیدم چرا باید حرفهای شما زده بشه؟

vvampirevv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
ببنید اگه یادتون باشه اقای بهمنی هر چیزی میگفتن پس فرداش دقیقا برعکس از اب درمیامد نمونه هاش زیاده هی میگفتن دلار نخرید ارزون میشه و غیره.....

اما من کاری به دولت چندم ندارم فقط این رو منطقی حضورتون عرض کنم که ایشون که رئیس جدید بانک مرکزی هست هر موقع حرفی زدند مثل اقای بهمنی و حرفشون برعکس از اب در اومد اون موقع مطمئن باشید باز هم خنده مردم برپاست میخواد اقای بهمنی باشه و دولت قبلی میخواد دولت فعلی باشه ....... پس در حال حاضر وقتی هنوز از ایشون چیزی مشابه اقای بهمنی ندیدم چرا باید حرفهای شما زده بشه؟

اشتباه شما همین هست که یک نفر رو در یک بازه زمانی کوچیک می بینید ولی من یک حکومت رو در بازه زمانی سی و چند ساله. تجربه ثابت کرده هرکسی توی این مملکت حرف تعیین کننده ای زده حتما براساس منافع سخصی خودش و یا اطرافیانش بوده و دلش برای هیچکسی نسوخته و مورد استثنا هم من یادم نمیاد. البته این منافع شخصی ممکنه به اشکال گوناگون ظهور کنه یکی با بالا بردن ارز به هدفش میرسه یکی با پایین اوردن ولی در کل قضیه تغییر زیادی ایجاد نخواهد شد. نمیدونم چند سال دارید ولی این حرفها چیزی نیست که به این زودی بهش برسین . زمان می بره ولی متوجه خواهید شد

borjes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اشتباه شما همین هست که یک نفر رو در یک بازه زمانی کوچیک می بینید ولی من یک حکومت رو در بازه زمانی سی و چند ساله. تجربه ثابت کرده هرکسی توی این مملکت حرف تعیین کننده ای زده حتما براساس منافع سخصی خودش و یا اطرافیانش بوده و دلش برای هیچکسی نسوخته و مورد استثنا هم من یادم نمیاد. البته این منافع شخصی ممکنه به اشکال گوناگون ظهور کنه یکی با بالا بردن ارز به هدفش میرسه یکی با پایین اوردن ولی در کل قضیه تغییر زیادی ایجاد نخواهد شد. نمیدونم چند سال دارید ولی این حرفها چیزی نیست که به این زودی بهش برسین . زمان می بره ولی متوجه خواهید شد

دقيقا . كسي هم كه واقعا خواسته براي اين كشور كاري بكنه الان يا زير خاكه يا رفتوندنش اونور آب

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
بجای این همه پستای بی ربط که دو زار ارزش کارشناسی نداره قیمت لحظه ای رو بزارید دو صفحه میزنی جلو یه عده فقط به هم پریدن خجالت بکشید بابا، کشتید ما رو با این تحلیل های مسخرتون نمیخوایم بخدا اراجیف شما رو بخونیم یکی میگه میاد پایین چهار نفر عین گرگ بهش حمله میکنند و بالعکس

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
مشکل اینجاست یه عده فکر میکنن فقط مذاکره و برداشتن تحریم دلار رو میاره پایین

آمریکا چندین ساله داره خودشو به درو دیوار میزنه چین ارزش یوان رو بالا ببره اما دولتش همچنان ارزش یوان رو پایین نگه داشته نتیجه: اگر غیر این بود کسی اونجا تولید نمیکرد کسی صادرات نمیکرد و در نتیجه میشد مثل ایران ارزش بالای پول ملی و بیارو بخور! و آخرشم این

همچنین چند ماه پیش توی خبر ها خوندم ین ژاپن ارزشش رفته بالا و شاخص صادرات رو آورده پایین ولی بانک مرکزی ژاپن اینقدر ین چاپ کرد تا پایین اومد و...

بله دوستان تفاوت کشورهای بالا با ما در اینه که ما داشتیم خودمونو می کشتیم و تزریق ارز میکردیم تا دلار پایین بمونه (کاری که همه کشورهای عربی حوزه خلیج فارس میکنند!) اما اونا میدونستند که این در دراز مدت جواب نمیده و الحق که نتیجه گرفتند!

حالا با این تفاصیر شما هر چی هم بگین تحریم ها برداشته بشه با اوباما توافق کنه ... این درسته که شرایط خیلی بهبود پیدا میکنه اما قیمت دلار ازین به بعد تابعی از سیاست های دولت جدید خواهد بود و همونطور که بارها کارشناسان و خود رئیس بانک مرکزی اعلام کرده دلار به کف رسیده و کاهشش منطقی نیست.

اینجا داره به همه یه سیگنال میده که مطمئن باشید به زودی به همون 3200 بر میگرده.

بنابراین خیلی دنبال زیر 3200 نباشید در دراز مدت که این اتفاق نمیفته.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
هیچ صرافی دیگه دلار نمیفروشه ! فقط خرید دارن

vvampirevv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
بجای این همه پستای بی ربط که دو زار ارزش کارشناسی نداره قیمت لحظه ای رو بزارید دو صفحه میزنی جلو یه عده فقط به هم پریدن خجالت بکشید بابا، کشتید ما رو با این تحلیل های مسخرتون نمیخوایم بخدا اراجیف شما رو بخونیم یکی میگه میاد پایین چهار نفر عین گرگ بهش حمله میکنند و بالعکس
شما فکر کنم تاپیکو اشتباه اومدی. اینجا تاپیک تحلیل بازاره نه نرخ لحظه ای ارز . کسیم شما رو مجبور نکرده بیای چیزیو بخونی ناراحتی به سلامت. سایت برای اعلام نرخ ارز زیاده

economist

Registered User
لایک‌ها
165
مشکل اینجاست یه عده فکر میکنن فقط مذاکره و برداشتن تحریم دلار رو میاره پایین

آمریکا چندین ساله داره خودشو به درو دیوار میزنه چین ارزش یوان رو بالا ببره اما دولتش همچنان ارزش یوان رو پایین نگه داشته نتیجه: اگر غیر این بود کسی اونجا تولید نمیکرد کسی صادرات نمیکرد و در نتیجه میشد مثل ایران ارزش بالای پول ملی و بیارو بخور! و آخرشم این

همچنین چند ماه پیش توی خبر ها خوندم ین ژاپن ارزشش رفته بالا و شاخص صادرات رو آورده پایین ولی بانک مرکزی ژاپن اینقدر ین چاپ کرد تا پایین اومد و...

بله دوستان تفاوت کشورهای بالا با ما در اینه که ما داشتیم خودمونو می کشتیم و تزریق ارز میکردیم تا دلار پایین بمونه (کاری که همه کشورهای عربی حوزه خلیج فارس میکنند!) اما اونا میدونستند که این در دراز مدت جواب نمیده و الحق که نتیجه گرفتند!

حالا با این تفاصیر شما هر چی هم بگین تحریم ها برداشته بشه با اوباما توافق کنه ... این درسته که شرایط خیلی بهبود پیدا میکنه اما قیمت دلار ازین به بعد تابعی از سیاست های دولت جدید خواهد بود و همونطور که بارها کارشناسان و خود رئیس بانک مرکزی اعلام کرده دلار به کف رسیده و کاهشش منطقی نیست.

اینجا داره به همه یه سیگنال میده که مطمئن باشید به زودی به همون 3200 بر میگرده.

بنابراین خیلی دنبال زیر 3200 نباشید در دراز مدت که این اتفاق نمیفته.

شرایط حاضر ایران رو با کشورایی مثل چین مقایسه نکنین.تو این چندسال نقدینگی تقریبا500% رشد داشته.نیازی به انجام چنین سیاست هایی نیس
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 2

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
شرایط حاضر ایران رو با کشورایی مثل چین مقایسه نکنین.تو این چندسال نقدینگی تقریبا500% رشد داشته.نیازی به انجام چنین سیاست هایی نیس
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 2

شما لپ کلامو متوجه نشدی
بحث مقایسه کشورا نیست
توی هر کشوری اگر نسبت ارزش پول اون کشور به دلار از مقدار واقعی پایین تر باشه یعنی به عبارتی دلار ارزون باشه صادرات و تولید تخته میشه
با این توضیح یه بار دیگه بخونید چی گفتم!

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
شما لپ کلامو متوجه نشدی
بحث مقایسه کشورا نیست
توی هر کشوری اگر نسبت ارزش پول اون کشور به دلار از مقدار واقعی پایین تر باشه یعنی به عبارتی دلار ارزون باشه صادرات و تولید تخته میشه
با این توضیح یه بار دیگه بخونید چی گفتم!

البته بشرطی که تولیدی وجود داشته باشه!
ما فقط مواد اولیه توید میکنیم دیگه! تو صنایع خودرو سازی که بجز پیکان و پراید مگه چیز دیگه ای تولید کردیم؟(باقیشون همش مونتاژه نه تولید!)
تو صنعت الکترونیکمانیتور و تلویزیون و موبایل و تبلت چطور؟ همشون ساخت خارج هستند و فوقش ایران مونتاژ میشن!(البته بیشترشون مونتاژ هم نمیشن و فقط لوگوشون عوض میشه!

این حرف شما زمانی درست هست که کشور وابسطه به واردات نباشه! یعنی مواد خام که اکثرا خودمون داریم! کارخانه جات صنعتی خودمون رو توصعه بدیم(که با دلار گرون ممکن نیست)! وقتی رسیدیم به مرحله صادرات، ارزش پول ملی رو کاهش بدیم تا سود آوریش بیشتر باشه!
نه حالا که همه چیز از خارج وارد میشه...

smahdih

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان به نظرشون الان ارزش داره رویه دلار سرمایه گذاری کرد؟

امروز رئیس بانک مرکزی گفت که دیگه نرخ ارز منطقیه و از پایینتر بره نگران کننده میشه . این یعنی اینکه میشه به بالا رفتنش امیدوار بود یا نه؟

از لحاظ جهانی انس بنظرتون وضعیتش چجوریه؟ بالا میره یا پایین ، دلیلتون چیه؟

20 تومنی پول نقد دارم بنظرتون سرمایه گذاری روی سکه بهتره یا ارز یا هیچکدوم ؟

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
فوق العاده بهم ریخته شده . فاتحه بازار را خواندیم .
صرافی 10دلار هم نمی فروشد:hmm:

پست خودتون رو می فرمایید دیگه؟

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
کف قیمت الان هستش تا پول دارین بخرین شنبه میره بالا ......صرافا میدونن که نمی فروشن

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
کف قیمت الان هستش تا پول دارین بخرین شنبه میره بالا ......صرافا میدونن که نمی فروشن

صراف ها هم مثل بقیه! از هیچ چیز خبر ندارند!

و اگه صرافی بدونه شنبه قیمت ها بالا میکشه، چرا به شما ارز میفروشه؟

اگه بفروشه، یعنی نمیدونه!
اگه بدونه ، نمیفروشه!

بالا