• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دفعه قبل هم نمی دونم خودش بود یا کسی دیگه گفته بود 3200 منطقی به نظر می رسد!! الان هم می گه 2900 منطقی است و کف حساب می شه!

پس نمی خواهند پایین تر بیاید، یعنی مجبوری این مقدار را تحمل کرده اند و دوست دارند بالاتر باشد؟؟؟ ...

صراف ها هم مثل بقیه! از هیچ چیز خبر ندارند!

و اگه صرافی بدونه شنبه قیمت ها بالا میکشه، چرا به شما ارز میفروشه؟

اگه بفروشه، یعنی نمیدونه!
اگه بدونه ، نمیفروشه!
خوب ایشون هم می گه نمی فروشند دیگه.

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
خاک بر سر ملت عقب افتاده و دلال صفت و گشاد و بی سواد ایران که به جای کارکردن و تولید , مثل زالو افتادن به جون این مملکت

یه عده ای هم که واقعا به ارز نیاز دارن باید تاوان بدن این وسط

داداشه گله من که دم از کار و تولید و میزنی

جایی که من کار میکنم مغازه و انبار بالای یه میلیارد جنس تو انبار 200/اینا میشه 5 نفر اینجا مشغولیم ولی نه بازار هست نه خرید و فروش هیچی حالا شغلش مهم

نیست تو اکثر کارا الان همینه خرج خودمون در نمیاد ......وضع اقتصادی اینجوری شده که همه شدن دلال دلارو ماشین و طلا و این حرفا..............

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
داداشه گله من که دم از کار و تولید و میزنی

جایی که من کار میکنم مغازه و انبار بالای یه میلیارد جنس تو انبار 200/اینا میشه 5 نفر اینجا مشغولیم ولی نه بازار هست نه خرید و فروش هیچی حالا شغلش مهم

نیست تو اکثر کارا الان همینه خرج خودمون در نمیاد ......وضع اقتصادی اینجوری شده که همه شدن دلال دلارو ماشین و طلا و این حرفا..............

چی تولید میکنین؟
تولید داریم تا تولید

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
یادش به خیر یه مشتری داشتم که تو هتل کار میکرد، تا پارسال پیارسال هرچی خرید میکرد به دلار حساب میکرد فکر کنم الانم هنوز 8000 دلارشو دارم گاها میاد و دلاراشو میخواد،
دفعه قبل هم نمی دونم خودش بود یا کسی دیگه گفته بود 3200 منطقی به نظر می رسد!! الان هم می گه 2900 منطقی است و کف حساب می شه!
دوست عزیز اگه نوسان دست خودشون باشه و دلار از 2800 پایین تر نیاد یعنی دست خود بانک مرکزی تو کاره و اگر پایین تر بیاد یعنی واقعا هیچ کنترلی رو ارز نداره و نباید گناهشو شست ولی یه مساله مشکوک این وسط این وسط وجود داره و اونم اینه که سود حاصل از افزایش دلار رو تو بودجه قرار ندادن پس احتمالا یه همچین حدثی زدن که ممکنه دلار سقوط کنه
صراف ها هم مثل مردم عادی بی تجربه نیستن نمیاد دلاری رو که گرون خریده ارزون بفروشه و ریسک روز شنبه رو میپذیره یا باز سود زیاد میکنه یا یه کم ضرر
اینم قیمت لحظه ای :

فایل های ضمیمه

• Untitleds.jpg
    Untitleds.jpg
    36.4 KB · نمایش ها: 87

akharekhat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کی اینجا خیلی مطمئنه ؟! من 7k میخوام ! شهرستانم اینجا صرافی نداره ، تازه اگر تهران هم بودم به دلایلی خودم نمیتونستم برم بخرم !

1-2 نفری مطمئن میان ! شما نظرتون چیه ؟!

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
کی اینجا خیلی مطمئنه ؟! من 7k میخوام ! شهرستانم اینجا صرافی نداره ، تازه اگر تهران هم بودم به دلایلی خودم نمیتونستم برم بخرم !

1-2 نفری مطمئن میان ! شما نظرتون چیه ؟!

حالا گیریم که نفر مطمئن پیدا کردی و رفت برات خرید ، چجوری باید به دست شما برسونه ؟:)

akharekhat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
حالا گیریم که نفر مطمئن پیدا کردی و رفت برات خرید ، چجوری باید به دست شما برسونه ؟:)

یه پست ویژه هست که محموله رو بیمه میکنه و 24 ساعته میرسونه ، پاکتای قرمز از جنس خاصم داره که درشو با یه چیزی مثل شمع آب شده مهر میکنن !

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
یه پست ویژه هست که محموله رو بیمه میکنه و 24 ساعته میرسونه ، پاکتای قرمز از جنس خاصم داره که درشو با یه چیزی مثل شمع آب شده مهر میکنن !

اون برای اسناد و اوراق بهاداره. پول نقد رو هیچ پستی قبول نمیکنه.من قبلا سوال کردم و مطمئنم ،مگر اینکه قانون تغییر کرده باشه. میتونید سوال کنید

akharekhat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اون برای اسناد و اوراق بهاداره. پول نقد رو هیچ پستی قبول نمیکنه.من قبلا سوال کردم و مطمئنم ،مگر اینکه قانون تغییر کرده باشه. میتونید سوال کنید

الان یکیشون تو کمدم هست ! پول نقدم باش فرستادن برام ! دقیقا مبلغشم روی خود پاکت نوشته !

ممنون :)

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416

زیاد به پست اعتماد نکنید پست های بین المللی که این همه ادعا دارند بسته رو میارن تحویل بدن عینا یه کامیون از روی بسته رد شده و له شده تحویل میدن میپرسی چرا اینطوریه میگن همین که هست وای به حال پست ایرانی مخصوصا اگر بفهمن داخلش دولار هست :)

درباره قیمت دلار متاسفانه هیچ کسی نمیتونه اوضواع رو پیش بینی کنه حتی خیلی ها تصور مذاکرات مستقیم وزیر امورخارجه رو با همتای امریکایی انگلیسی و ... رو نداشتند ولی این اتفاق ها داره میفته و اینها همه نشانه خوبی هست از طریف ایران هم مصمم هست که این موضوع هسته ای و زندانیان سیاسی رو حل کنه . تا دیگه امریکا و غرب بهانه ای نداشته باشن.
سخنان رییس بانک مرکزی به نظرم از روی کارشناسی هست چون اتفاقی نیفتاده که دلار داره میاد پایین نه تحریمی برداشته شده نه ارزی وارد کشور شده و فقط جو روانی حاکم هست که عده بسیاری رو فروشنده کرده یادتون نره مردم میلیارد ها دلار پول تو خانه ها دارند و اگه قرار باشه بخوان روانه بازار کنند مطمعنا قیمت دلار سقوط میکنه و نکته بسیار مهم اینکه چرا نباید قیمت دلار پایین بیاد

تنها دلیل این مسله ارز مبادله ای و پول های نفت ایران در چین - کره - تایوان و هند هست که در صورت نزدیکی ارز ازاد به مبادله ای تمام وارد کنندگان به یکباره هجوم میارن به بازار ازاد و دلار های ایران در این کشور ها بدون مشتری خو.اهد ماند پس باید این تفاوت قیمت به هر نحوی شده حفظ بشه . تا اینکه اوضواع تحریم و نحوه انتقال ارز به کشور مشخص بشه تا اون موقع بانک مرکزی تلاشش رو میکنه این اختلاف قیمت رو حفظ کنه .

پس لطفا دوستان تحلیل های فضایی انجام ندید فعلا تا اطلاع ثانوی خبری از دلار ازاد با قیمت زیر 3000 نیست

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

اگر بدونن پول پست میکنی قبول نمیکنن مگر اینکه بزاری تو یه قوطی مثلا قوطی موبایل بگی موبایل میخوام پست کنم
فرستادن دلار از یه شهر به شهر دیگه ریسک بالایی داره ممکنه هیچ وقت به مقصد نرسه !

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
اگر بدونن پول پست میکنی قبول نمیکنن مگر اینکه بزاری تو یه قوطی مثلا قوطی موبایل بگی موبایل میخوام پست کنم
فرستادن دلار از یه شهر به شهر دیگه ریسک بالایی داره ممکنه هیچ وقت به مقصد نرسه !

والا به من هم همین رو گفته بودن که پست کردن پول به هر شکلی ممنوعه. اما ایشون گفتن که گرفتن و حتی مبلغ روی پاکت نوشته شده بوده.اگر همچین سرویسی باشه ، چیز خوبیه

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
سخنرانی اوباما که چیز خاصی نداشت.حالا ببینیم روحانی چی میگه. من فکر میکنم حرفهای امروز رئیس بانک مرکزی بخاطر این بود که ترسیدن جو یهو خیلی مثبت بشه و از دستشون خارج بشه ، خواستن یجوری متعادلش کنن. سیاست یکی به نعل یکی به میخ.احتمالا موفق هم میشن و دلار روی همین حدود میمونه

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

Lucky Luke PT

Registered User
لایک‌ها
9
سخنرانی اوباما که چیز خاصی نداشت.حالا ببینیم روحانی چی میگه. من فکر میکنم حرفهای امروز رئیس بانک مرکزی بخاطر این بود که ترسیدن جو یهو خیلی مثبت بشه و از دستشون خارج بشه ، خواستن یجوری متعادلش کنن. سیاست یکی به نعل یکی به میخ.احتمالا موفق هم میشن و دلار روی همین حدود میمونه

چیز خاصی نداشت؟! ببخشید شما انتظار داشتید بیاد بندری برقصه؟؟ می‌دونم شما حسابی دلار خریدین و بالطبع انتظار دارید خدایی نکرده یهو پایین نباد، ولی یک کم بی‌انصافیه که بگید طرف چیز خاصی توی سخنرانیش نداشت. شما گوش کردی تمام سخنرانی ۴۵ دقیقه‌ای رو؟ به نظر بنده نکات خیلی خاصی داشت و از همه اونها مهمتر موضوع مذاکرات هست که گفت مستقیما با ایران خواهند داشت که از پنج‌شنبه شروع میشه. دیگه از این خاص تر نمی‌دونم چی میشد انتظار داشت. به هر حال همون طور که شما نظر شخصیتون رو اینجا درج کردید، بنده هم نظرم این بود که بسیار مثبت بود و اگه شما تحلیلهای سیاسی رو توی سایتهای معتبر بخونید و توی توییتر رو هم یک کم چک کنید میبینید که تقریبا تماما موافقا یکی از مثبت‌ترین سخنرانیهایی بوده که در تاریخ بعد از انقلاب انجام شده که توش راجع به ایران بیش از هر کشور دیگه صحبت شد. اگر دقت کرده بودید، یک بار هم هیچ نوع رفرنسی به زور یا جنگ یا اینکه هر نوع آپشنی روی میز هست دیگه به کار نبرد...

بالا