• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
دوستان یه سوال فوق تخصصی و فنی داشتم

تا کردن اسکناس دلار اشکالی داره؟ برای طولانی مدت توی جیب

دستگاه هایی هست که برای تشخیص اصل بودن دلار استفاده میشه!
وقتی دلار رو تا بکنید، این دستگاه ها ارور میدن و میگن بدل هست و باید 3 4 بار اماتحان کنید تا تایید بکنه.
مثل عکس زیر:
home2.jpg

zendegiesagi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
67
نه داداش از لحاظ کلی اشکالی نداره ولی اصولا مردم اسکناس های تمیز میخرن من خودم اکثرا تا نخورده نگه میدارم شما هم سعی کنید حداقل تو کیف پول بزارید که زیاد له نشه

دستگاه هایی هست که برای تشخیص اصل بودن دلار استفاده میشه!
وقتی دلار رو تا بکنید، این دستگاه ها ارور میدن و میگن بدل هست و باید 3 4 بار اماتحان کنید تا تایید بکنه.
مثل عکس زیر:
مشاهده پیوست 465846

ممنون از دوستان
راستش برای مصرف خارج از کشور میخوام نه ایران
مشکلی نیست؟

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
فرقی نداره کلا سعی کن پولی به جز ریال رو تا نکنی

اقا تو این فیلم های خارجی پس چرا طرف تا میکنه؟ مثلا جکی چان تو یکی از فیلمها میخواست پول به طرف بده اسکناساش ده تا تا خورده بود.+ یکی دو فیلم کره ای هم دیده بودم چنین چیزیو ..

odise2004

Registered User
لایک‌ها
16
نرخ ارز باید کاهش یابد/ بانک‌ها حق بازی با ارز را ندارند
عزت‌الله یوسفیان‌ملا امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در آمل با بیان اینکه کاهش نرخ ارز موجب رونق تولید در کشور می‌شود، اظهار داشت: این کاهش موجب ایجاد اشتغال در کشور می‌شود و حفاظت از پول ملی است.
*کاهش نرخ ارز به نفع مردم
وی با اشاره به اینکه نرخ ارز هر چقدر کاهش یابد به نفع کشور و مردم است، تصریح کرد: افزایش نرخ ارز تنها یک حسن دارد و آن این است که این افزایش تنها به نفع صادرکننده است که آن نیز در شرایط کنونی چندان اهمیت ندارد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه معتقدیم باید نرخ ارز کاهش یابد، اظهار داشت: افزایش ارزش پول ملی در گرو کاهش نرخ ارز است.
وی در پاسخ به این سئوال که بانک‌ها سرمایه‌های خود را به دلار تبدیل کرده‌اند و در صورت سقوط قیمت ارز بانک‌ها با مشکلات زیادی مواجه می‌شوند، گفت: بانک‌ها در گذشته به پول ملی صدمه زدند به طوری که این بخش 42 میلیارد دلار از پول کشور را گرفتند و هیچ پاسخی نیز تا به حال درباره چگونگی هزینه‌ کرد آن ندادند.
*بانک‌ها حق بازی با ارز را ندارند
یوسفیان‌ملا افزود: بانک‌ها ارز و سرمایه کشور را گرفتند و حساب و کتاب هم پس نمی‌دهند.
وی این اقدام بانک‌ها را ضربه سنگینی به اقتصاد کشور برشمرد و گفت: اتفاقی که با کاهش نرخ ارز به بانک‌ها وارد می‌شود کمتر از صدمه‌ای است که آنها به اقتصاد کشور وارد کردند.
این نماینده مجلس تاکید کرد: بانک‌ها حق تبدیل سرمایه‌ها به ارز را نداشتند.
وی افزود: وظیفه بانک‌ها بازی با دلار و یورو نیست بلکه بانک‌ها باید به مردم خدمات دهند.

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
عزت‌الله یوسفیان‌ملا امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در آمل با بیان اینکه کاهش نرخ ارز موجب رونق تولید در کشور می‌شود، اظهار داشت: این کاهش موجب ایجاد اشتغال در کشور می‌شود و حفاظت از پول ملی است.
وی با اشاره به اینکه نرخ ارز هر چقدر کاهش یابد به نفع کشور و مردم است، تصریح کرد: افزایش نرخ ارز تنها یک حسن دارد و آن این است که این افزایش تنها به نفع صادرکننده است که آن نیز در شرایط کنونی چندان اهمیت ندارد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه معتقدیم باید نرخ ارز کاهش یابد، اظهار داشت: افزایش ارزش پول ملی در گرو کاهش نرخ ارز است.
وی در پاسخ به این سئوال که بانک‌ها سرمایه‌های خود را به دلار تبدیل کرده‌اند و در صورت سقوط قیمت ارز بانک‌ها با مشکلات زیادی مواجه می‌شوند، گفت: بانک‌ها در گذشته به پول ملی صدمه زدند به طوری که این بخش 42 میلیارد دلار از پول کشور را گرفتند و هیچ پاسخی نیز تا به حال درباره چگونگی هزینه‌ کرد آن ندادند.
یوسفیان‌ملا افزود: بانک‌ها ارز و سرمایه کشور را گرفتند و حساب و کتاب هم پس نمی‌دهند.
وی این اقدام بانک‌ها را ضربه سنگینی به اقتصاد کشور برشمرد و گفت: اتفاقی که با کاهش نرخ ارز به بانک‌ها وارد می‌شود کمتر از صدمه‌ای است که آنها به اقتصاد کشور وارد کردند.
وی افزود: وظیفه بانک‌ها بازی با دلار و یورو نیست بلکه بانک‌ها باید به مردم خدمات دهند.

دمش گرممممممممممم ! شکر خدا یه نفر حرف درست حسابی زد :p

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

خیلی لایککککککک

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
اگر دولت واقعا قصد داره! قیمت اجناس کاهش بده و سطح رفاه مردم بالا ببره بدون کاهش نرخ ارز امکان نداره هر کسی میگه میشه بلانسبت .. خورد هر کسی میگه صادرات ضربه میخوره بازم .. خورد ری.. تو 4 تا قلم صادرات اگرم میخواد مثل دوران سازندگی عمل کنه که فاتحه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من پیشبینی میکنم بزودی نرخ مبادله ای بشه 3000 و آزاد هم بشه 3500، فصل اول سال دیگه احتمالش خیلی بیشتره این اتفاق بیفته.
این قضیه خیلی وقته تو فکرمه حالا ببینید کی گفتم :دی

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
سلام

من 1000 دلار دارم میخواستم بفرستم امریکا بدون کارمزد . کسی هست که بخواد از امریکا پول بفرسته ایران ؟

لطفا با من تماس بگیرین . میخوام از امازون چیزی بخرم .

09377462361
مصطفی

tenesytoxido@gmail.com

عشق پاترل

Registered User
لایک‌ها
92
قیمت دلار رو تو 4-5 ماه دیگه چجوری می بینید, چه رنج قیمنی حدس می زنید؟

امیرحسین.

Registered User
لایک‌ها
60
دوستان یه چیزیو توجه داشته باشن
تا وقتی تحریم ها هست و در آمد دولت پایینه امکان نداره دلار از 2900 پایین تر بیاد
دلیلش هم مشخصه
دولت در آمدی داره از نفت و ... که به دلار هست
حالا در آمدش 1/4 شده دلار هم باید 4 برابر بشه تا بتونه جوابگو باشه
اگر تحریم ها از بین بره
یکشبه از بین نمیره چرا که عوامل مختلفی در رفع تحریم وجود داره
طبق پیش بینی دشمنان اگر تحریم ها 1 سال دیگه طول بکشه اقتصاد مملکت از هم میپاشه
اگر فکر کنیم تحریم ها حداقل تا 6 ماه دیگه هست ( وعده روحانی )
باید تورم بیشتری رو هم در نظر بگیریم

Last edited:

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
کسانی که اطلاع سیاسی دارن به نظرتون قیمت دلار کی میاد زیر 3هزار؟

یه مورد خوب واسه اونا که به این زودیها یا حتا اندک زمانی‌ بعد از برداشتن تحریم منتظر پائین اومدن قیمت هستن.

تامین کسری بودجه دولت با دلار ۳۰۰۰ تومانی <<<<<<<

خودم هم وقتی‌ این خبر رو دیدم مثل چیزی بود که دنبالش بودم ولی‌ نمیدونستم چیه ! ،چون همیشه فکر می‌کردم که دولت (مصنوعی) قیمت ارز رو پائین نگاه داشته که به بقیه دنیا بگه تحریم‌ها فقط " ۷۰% " ارزش پول ملی‌ رو برده !! و هنوز ۳۰ % سر جاشه !!! ]

یعنی‌ اون سیف یا هر کس دیگه هرچی‌ بیان بگن در واقع توجیح همین قضیه هست یعنی‌ با ۱ تیر ۲ نشون زدن، هم تأمین کسری بودجه می‌کنن هم نمیذارن زیاد بره بالا و...

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
کسانی که اطلاع سیاسی دارن به نظرتون قیمت دلار کی میاد زیر 3هزار؟

تحریم ها یک شبه وضع نشده ؛ یک شبه لغو بشه ؛
دلار حداقل تا 6 ماه آینده ؛ تازه اگر تحریمها رفع بشه و نفت بفروشه و پولش بیاد داخل ؛ تکون نمی خوره .

بودجه امسال با ارز 2500 بسته شده ؛ هیچ وقت قیمت بازار آزاد به ارز مبادله ای فعلا نمی رسه .
مضافا کسری شدید در پرداخت یارانه ها هم مشهوده .

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
فعلا دلار نه بالایی داره و نه پایینی
خرید تو این رنج فقط فرصت سوزی است.

بالا