• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
اینم از توافقنامه ترکمنچای! آدم خندش میگیره میخونش

دو تحریمی که برداشته می شود؛دو تحریمی که باقی می ماند

منابع اروپایی گفته اند در این مرحله دو نوع تحریم وضع شده علیه ایران برادشته خواهد شد و دو نوع تحریم دیگر همچنان باقی خواهند ماند تا مذاکرات ادامه یابد.

در این مرحله طرف ایرانی،غنی سازی 20 درصدی را متوقف خواهد کرد.180 کیلو گرم از اورانیوم بیست درصد غنی شده را به طرف ثالثی تحویل دهد و در مقابل آن اورانیوم مورد نیاز برای مصارف پزشکی را از غرب دریافت کند. علاوه بر این می پذیرد که به تدریج تعداد سانتریفیوژهای خود را کاهش دهد و دسترسی بازرسان آژانس به سایت های هسته ای را افزایش دهد.

در مقابل طرف غربی هم در این مرحله تحریم های مرتبط با تجارت طلا و محصولات پتروشیمی را لغو می کند، اما تحریم نفت ایران و سیستم بانکی همچنان ادامه خواهد یافت.

منابع مطلع می گویند موارد مطرح شده انتظارات و تعهداتی است که غربی ها به دنبال آن هستند و تا کنون از ایران چنین پیشنهادی ارائه نشده است.

به نظر می رسد پیشنهادی که غرب به دنبال آن است را باید از هم اکنون بیشتر در مقابل کمتر نامید. مساله ای که مذاکره کنندگان ایرانی بیش از همه به آن واقفند و در مذاکرات خود غربی ها را متوجه این زیاده های خواهی خواهند کرد.

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
اینم از توافقنامه ترکمنچای! آدم خندش میگیره میخونش

دو تحریمی که برداشته می شود؛دو تحریمی که باقی می ماند

منابع اروپایی گفته اند در این مرحله دو نوع تحریم وضع شده علیه ایران برادشته خواهد شد و دو نوع تحریم دیگر همچنان باقی خواهند ماند تا مذاکرات ادامه یابد.

در این مرحله طرف ایرانی،غنی سازی 20 درصدی را متوقف خواهد کرد.180 کیلو گرم از اورانیوم بیست درصد غنی شده را به طرف ثالثی تحویل دهد و در مقابل آن اورانیوم مورد نیاز برای مصارف پزشکی را از غرب دریافت کند. علاوه بر این می پذیرد که به تدریج تعداد سانتریفیوژهای خود را کاهش دهد و دسترسی بازرسان آژانس به سایت های هسته ای را افزایش دهد.

در مقابل طرف غربی هم در این مرحله تحریم های مرتبط با تجارت طلا و محصولات پتروشیمی را لغو می کند، اما تحریم نفت ایران و سیستم بانکی همچنان ادامه خواهد یافت.

منابع مطلع می گویند موارد مطرح شده انتظارات و تعهداتی است که غربی ها به دنبال آن هستند و تا کنون از ایران چنین پیشنهادی ارائه نشده است.

به نظر می رسد پیشنهادی که غرب به دنبال آن است را باید از هم اکنون بیشتر در مقابل کمتر نامید. مساله ای که مذاکره کنندگان ایرانی بیش از همه به آن واقفند و در مذاکرات خود غربی ها را متوجه این زیاده های خواهی خواهند کرد.
این چیز جدیدی نیست در دولت قبل هم پیشنهاد داده بوددند غربی ها و ایرانی ها نپذیرفتند بعید هست الان هم بپذیرند اینها شدیدا به بحران دچار شدند و اگر تحریم ها برداشته نشه دچار مشکل خواهند شد که به سادگی
قابل جبران نیست منابع اطلاعاتی مرتب جامعه را رصد می کنند و .... به هر حال به نظر من اینها با امریکا تنش زدایی خواهند کرد تا جایی که امکان داره امروز در خبر ها داشتیم آقای اوباما به نتنیاهو گفته تجریم های ایران
را به تدریج بر میداره و ... توافق در چند ماه پیش حاصل شده و ما شاهد پرد های نمایشی خواهیم بود
در مورد قیمت دلار من فکر نمیکنم تا آخر سال پائین بیاد حتی بعد از رفع تحریم ها پائین بیاد حول و حوش 3000 تومان تک نرخی خواهد شد اما به تدریح دست مزد ها افزایش خواهد یافت تا قدرت خرید مردم به سال 89 برگرده

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2
امروز: شنبه 20 مهر 1392 2013/10/12
ساعت به وقت تهران 14:49

[h=2]قیمت هر اونس طلا (دلار)[/h]
هر اونس طلا1272.85

[h=2]قیمت سکه[/h]شنبه 20 مهر 92، 13:55
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_d.png
سکه طرح قدیم۹۳۰,۰۰۰۹۵۶,۰۰۰
ico_d.png
سکه تمام - امامی۹۳۳,۰۰۰۹۵۷,۰۰۰
ico_d.png
نیم سکه۴۹۰,۰۰۰۴۹۵,۰۰۰
ico_d.png
ربع سکه۲۹۵,۰۰۰۳۰۰,۰۰۰
ico_d.png
سکه گرمی۱۹۳,۰۰۰۱۹۶,۰۰۰

[h=2]نرخ ارز بازار آزاد (ریال)[/h]شنبه 20 مهر 92، 13:55
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_d.png
دلار۳۰,۳۷۰۳۰,۴۰۰
ico_u.png
یورو۴۱,۰۵۰۴۱,۰۰۰
ico_d.png
پوند۴۸,۵۵۰۴۸,۶۰۰
ico_u.png
درهم۸,۳۵۰۸,۳۰۰
ico_d.png
دلار کانادا۳۰,۰۰۰۳۰,۱۰۰
ico_u.png
دلار استرالیا۲۸,۸۰۰۲۸,۶۰۰
ico_c.png
ریال سعودی۸,۱۵۰۸,۱۵۰
ico_c.png
لير ترکيه۱۵,۴۰۰۱۵,۴۰۰
ico_u.png
کرون سوئد۴,۷۴۰۴,۷۰۰

منبع ارگ طلا

bene

Registered User
لایک‌ها
481
( ایران، دومین ذخایر نفتی جهان، یازده در صد ذخایر ثابت شده نفتی زمین معادل ۱۳۰ میلیارد بشکه (بدون در نظر گرفتن نفت خزر)، و نیز دومین ذخایر گازی جهان، هجده در صد ذخایر ثابت شده گاز طبیعی، معادل ۲۶ تریلیون متر مکعب را در اختیار خود دارد.
ایران با دارا بودن حدود ۶۸ نوع ماده معدنی (غیر نفتی)، ۳۷ بیلیون تن ذخایر کشف شده و ۵۷ بیلیون تن ذخایر بالقوه در میان ۱۵ قدرت معدنی جهان جای گرفته )

واقعا جای تبریک و خسته نباشید به تمام مسئولین و زحمتکشان
با 40 درصد تورم در صدر جهان قرار گرفتیم
ارزش و قیمت دلار هم چون دستوری هست من پیش بینی نمی کنم

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2
امروز: يكشنبه 21 مهر 1392 2013/10/13
ساعت به وقت تهران 14:46

[h=2]قیمت هر اونس طلا (دلار)[/h]
هر اونس طلا1272.85

[h=2]قیمت سکه[/h]يكشنبه 21 مهر 92، 14:45
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_c.png
سکه طرح قدیم۹۲۸,۰۰۰۹۲۸,۰۰۰
ico_c.png
سکه تمام - امامی۹۳۲,۰۰۰۹۳۲,۰۰۰
ico_c.png
نیم سکه۴۸۵,۰۰۰۴۸۵,۰۰۰
ico_c.png
ربع سکه۲۹۵,۰۰۰۲۹۵,۰۰۰
ico_c.png
سکه گرمی۱۹۴,۰۰۰۱۹۴,۰۰۰

[h=2]نرخ ارز بازار آزاد (ریال)[/h]يكشنبه 21 مهر 92، 14:45
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_d.png
دلار۳۰,۲۵۰۳۰,۳۷۰
ico_d.png
یورو۴۱,۰۰۰۴۱,۰۵۰
ico_u.png
پوند۴۸,۶۰۰۴۸,۵۵۰
ico_c.png
درهم۸,۳۵۰۸,۳۵۰
ico_u.png
دلار کانادا۳۰,۱۰۰۳۰,۰۰۰
ico_c.png
دلار استرالیا۲۸,۸۰۰۲۸,۸۰۰
ico_c.png
ریال سعودی۸,۱۵۰۸,۱۵۰
ico_c.png
لير ترکيه۱۵,۴۰۰۱۵,۴۰۰
ico_c.png
کرون سوئد۴,۷۴۰۴,۷۴۰

منبع: ارگ طلا....

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بازار طلا و سکه تعطیله امروز به دلیل شهادت....
فقط دلار:3025
یورو:4100

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
واقعا یک اده ادم هنوز نگرفتم داستان از چه قرار هنوز که هنوز ؟
عزیز اینجا هنوز که هنوز علت افزایش دلار تحریم و اینجور مزخرفات میدونید دیگه تا الان و در زمان ریاست جمهوری قبل وقتی دلار 2700 رسید و بعد اومد رو 3200
باید میگرفتید همه این دست خود دولت عزیز من دلار هر چی محدود باشه نباید انقدر افزایش پیدا کنه
عزیر دل من دلار برای سود خواری دولت افزایش پیدا کرد دولت قبلی برای پرداخت بدهی خودشون اومدن این دلار دست گذاشتن بردن بالا تا از جیب مردم
بتوان سود خواری کنن تا 130 میلیارد بدهی پس بدن توجه نکردید عزیزان در پایان کار دولت خود شخص رئیس جمهور اومد گفت ما بدهی دولت قبلی صاف کردیم باید همون موقع میگرفتید جریان
و وقتی رییس بانک مرکزی دولت جدید با بی شرمی میاد میگه و پای میزاه تو راه همون سود خاری و ربا خاوری دولت قبلی باید دلار رو 3000 تومان باشه باید بازم گرفته باشید جریان چی
عزیز انقدر تحریم پا نکشید اینا همین جوری پیش برن تمام مشکلات میخوان تحریم اعلام کنن تمام مشکلات ما مدیریت
بحث گرانی خودرو مشخص شود اون سود خواری بود و ربطی به تحریم ها نداره این پرو نکنید عزیزان همراه نرید ....

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
عزیز اینجا هنوز که هنوز علت افزایش دلار تحریم و اینجور مزخرفات میدونید دیگه تا الان و در زمان ریاست جمهوری قبل وقتی دلار 2700 رسید و بعد اومد رو 3200
باید میگرفتید همه این دست خود دولت عزیز من دلار هر چی محدود باشه نباید انقدر افزایش پیدا کنه
عزیر دل من دلار برای سود خواری دولت افزایش پیدا کرد دولت قبلی برای پرداخت بدهی خودشون اومدن این دلار دست گذاشتن بردن بالا تا از جیب مردم
بتوان سود خواری کنن تا 130 میلیارد بدهی پس بدن توجه نکردید عزیزان در پایان کار دولت خود شخص رئیس جمهور اومد گفت ما بدهی دولت قبلی صاف کردیم باید همون موقع میگرفتید جریان
و وقتی رییس بانک مرکزی دولت جدید با بی شرمی میاد میگه و پای میزاه تو راه همون سود خاری و ربا خاوری دولت قبلی باید دلار رو 3000 تومان باشه باید بازم گرفته باشید جریان چی
عزیز انقدر تحریم پا نکشید اینا همین جوری پیش برن تمام مشکلات میخوان تحریم اعلام کنن تمام مشکلات ما مدیریت
بحث گرانی خودرو مشخص شود اون سود خواری بود و ربطی به تحریم ها نداره این پرو نکنید عزیزان همراه نرید ....

قبوله حرف حق جواب نداره.

خدای اسپاگتی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
111

دلاور یه بار خوندی چی نوشتی؟
جمله بندیت تو حلقم

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
دلاور یه بار خوندی چی نوشتی؟
جمله بندیت تو حلقم
بله شرمنده عزیز
ببینید لوپ کلام مشخص شده دولت قبلی و جدید فقط به فکر سود خوارین ، افزایش دلار فقط برای پر کردن جیب دولت بود دولت دهم این حرکت شروع کرد تا بدهی خودش بده
دولت جدید همین داره ادامه میده با صحبت که رئیس بانک مرکزی فعلی انجام داده که دلار رو سقف 3000 باید باشد کاملا روشن شد
این قضیه نمیخوان زیاد صداش دربیاد من واقعا تعجب مردم چرا نمیگیرن خام این میشن
شک نکنید همه این موارد که میچسبونن به تحریم فقط ضعف مدیریت چون هیچ راه حلی ندارن برای مشکلات اقتصادی ...
مشکل اصلی که همیشه رکود و تورم کسی نیست طرحی برای ریشه کنن کردم این مشکل ارائه بده ما همیشه تورم حل میکینم به رکود میریم و رکود حل میشه تورم بالا میره ...

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بله شرمنده عزیز
ببینید لوپ کلام مشخص شده دولت قبلی و جدید فقط به فکر سود خوارین ، افزایش دلار فقط برای پر کردن جیب دولت بود دولت دهم این حرکت شروع کرد تا بدهی خودش بده
دولت جدید همین داره ادامه میده با صحبت که رئیس بانک مرکزی فعلی انجام داده که دلار رو سقف 3000 باید باشد کاملا روشن شد
شک نکنید همه این موارد که میچسبونن به تحریم فقط ضعف مدیریت چون هیچ راه حلی ندارن برای مشکلات اقتصادی ...
مشکل اصلی که همیشه رکود و تورم کسی نیست طرحی برای ریشه کنن کردم این مشکل ارائه بده ما همیشه تورم حل میکینم به رکود میریم و رکود حل میشه تورم بالا میره ...

دقیقا دادا حرف دل منو زدی این مردم چرا صداشون در نمیاد دلار نازنین هزاری رو به 3 هزاری رسوندن؟؟تازه کاری نداریم که قبلش کمتر بوده ولی آیا اینقدر پول ما بی ارزشه؟ نه آقا اینا نشستن دیدن هیچ منبع درآمدی دیگه ندارن بعد نخریدن نفت هاشون اینجوری دارن در میارن:wacko:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
نه خبر؟ :دی

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
بله شرمنده عزیز

حرف های شما درست اما حالا به نظر شما دولت چرا بدهی بالا آورده ؟

یکی از دلایل مهمش همین تحریمهاست دوست عزیز . وقتی نفت بدیم و بدلیل تحریم کاه و یونجه بجای پول وارد کنیم دولت بی پول میشه .

ریشه ماجرا از همین تحریم هاست و بعد از اون زیر شاخه هایی که شکل گرفت مخصوصا در زمان عقب مونده ی قبلی ( دکی محمود ) چون سوء مدریت شدیدی در کل مجموعه اش داشت .

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
یکی از دلایل مهمش همین تحریمهاست دوست عزیز . وقتی نفت بدیم و بدلیل تحریم کاه و یونجه بجای پول وارد کنیم دولت بی پول میشه .
این دلیل تحریم نیست مگه فقط ما تو ایران نفت داریم این همه موارد هست که میشه رشد داد ما برنج که میتونیم خودمون دربیاریم بفروش باید وارد کنیم !
وضعیت کشاورزی و... که باید به صنعت ما کمک کنه شاید 20 درصد تحریم مشکل ایجاد کرده باشه ولی 80 درصد فقط سو مدیریت نبود برنامه و... هست
الان دعوا و اختلافی که دولت جدید در تیم اقتصادی هست همین نفت بلاخره اندازه داره نمیشه رو نفت فقط وابسته بود فقط

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** گفت: اگر افراطیون اجازه بدهند با دنیا ارتباط داشته باشیم بسیاری از مشکلات کشور برطرف خواهد شد و در غیر این صورت راه به جایی نمی بریم.

برای حل مشکلات کشور باید سیاست خارجی و مدیریت داخلی اصلاح شود

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
امروز اخبار رو نگاه نکردم ببینم تو ژنو چی گذشته احتمال زیاد اگر فردا 5+1 مذاکرات رو سازنده بدونن دلار تو همون 3000 باقی بمونه ولی اگر دهن کجی کنن شاید 3100 رو رد کنه

هِش خبر یوخده :دی

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
این دلیل تحریم نیست مگه فقط ما تو ایران نفت داریم این همه موارد هست که میشه رشد داد ما برنج که میتونیم خودمون دربیاریم بفروش باید وارد کنیم !
وضعیت کشاورزی و... که باید به صنعت ما کمک کنه شاید 20 درصد تحریم مشکل ایجاد کرده باشه ولی 80 درصد فقط سو مدیریت نبود برنامه و... هست
الان دعوا و اختلافی که دولت جدید در تیم اقتصادی هست همین نفت بلاخره اندازه داره نمیشه رو نفت فقط وابسته بود فقط

من تا حدودی قبول دارم شما مسیر حرف با بنده یکیه اما در خط موازی

موافقم که سوء مدیریت شدیدی داشتیم و حداقل چند سال باید کار بشه تا خرابکاری ها درست بشه و بعد مدیریت جدید بتونه برنامه ریزی های خودش رو از پایه شروع کنه

نفت رو منباب مثال عرض کردم . وگرنه بانک مرکزی و پتروشیمی هم تحریمه و ... / منظورم از کاه و یونجه همون برنج هایی بود که وارد میکنند . چاره ای هم ندارند اگر وارد نکنند چیزی دستشون رو نمیگیره عملا وضعیت بیشتر شده شبیه کالا به کالا . وقتی هم برنج و گندم وارد کنند کشاورز ما عملا بیکار میشه . برنج و گندم هم مثال بودند که عرض کردم وگرنه مطمئنا بهتر از من میدونید که سیب زمینی و پیاز گندیده هم وارد کردند .

اگر پول های بلوکه شده نفت برسه دستمون و مشکلات مبادلات ارزی با بانک های جهانی نداشتیم از این بحران راحت بیرون می اومدیم .

اصل سوء مدیریتی که شما میفرمائید و بنده هم موافقم اینکه اینها طی این سالها اصلا توجهی به صنعت و منابع دیگه ، فراورده ها و ... نداشتند که میتونست وضعیت امروز ما رو 50 درصد بهینه کنه .

خبر خیلی خوشحال کننده ای که امشب در اخبار شنیدم تولید داروی ام اس در ایران برای بیماران مبتلا به ام اس بود که واقعا خدا رو از صمیم قلب شکر کردم . اگر اشتباه نکنم گفتند قیمت این دارو یک پنجم برای بیماران ام اس در میاد و حتی بیمه هم شده . فشار شدیدی بخاطر گرانی داروهای ام اس وارداتی از خارج بر روی بیماران ام اس بود که به لطف خدا و همت محققان و دانشمندان کشور مرتفع شد .

خفه شو. عقب موندی خودتی! فعلن که داریم مدیریت حضرات رو می بینیم! تو همین یارانه که به تر تر افتادن حضرات تدبیر!!!!

از اون آدم چنین طرفدارانی هم بعید نیست . براتون متاسفم . به احتمال زیاد همچنان عکسش رو روی دیوار قاب گرفتی و هر روز یک سلامی میکنی . با خودتون شاد باشید مشکلی نیست اما اینو بدون که دوره ی پیراهن روی شلوار و ریش اضافی و تسبیح و زور و نشون دادن کارت های خاص و .... مثل دورهی چاقو و قمه کشی به سر اومده .

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
مذاکرات چی شد؟
دلار میاد زیر 1000 تومن یا نه؟:f34r:

Lucky Luke PT

Registered User
لایک‌ها
9
بالا