• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
به احتمال خیلی قوی این دور از مذاکرات نتیجه خواهد داد ولی قیمت دلار و شاخص ها اقتصادی چند سال زمان میخواد تا اصلاح بشه
دیگه بازار ارز نمیتونه بازار سودآوری باشه و کلا ریسکش بالا رفته
طلا هم همین حالو داره
بورس هم دچار بیماری هلندی نشه صلوات :دی
باید نیم نگاهی به بازار مسکن داشت

موافقم که تا حالا چنین مذاکراتی نشده ( خیلی از شیوه ظریف خوشم میاد ) اما از نظر من و بعضی از دوستان تا کار عملی و محکمی صورت نگرید فرقی بین مذاکرات قبلی و الان وجود ندارد به قول روحانی بازی با مجموع صفر حاصلی در برندارد

ببینید وقتی بر روی چیزی بیش اندازه تاکید شود نتیجه عکس خواهد داد هرچند که درز نکردن اطلاعات رو یک امتیاز مثبت میدونم تا موفقیت

شاید من اشتباه فکر میکنم اما اجازه دهید نمازه جمعه و 13 ابان سپری بشود اون زمان شاید موضوع رو کمی بازتر کردم ( بیشتر جنبه سیاسی داره و محیط سایت این اجازه رو نمیده که موضوعات سیاسی رو با وضوح مطرح کرد البته من با صاحبان سایت حق میدم )

--------------------------------------------------------------
شما موضوع رو خیلی ساده نگاه میکنی که احتمال خیلی قوی رو در نظر گرفتی مذاکرات حالا حالاها ادامه داره جلسه اول فقط اشنایی هست :D

تا جایی که من میدونم بازار ارز هیچ گاه بازاری برای بدست اوردن سود نبود یعنی نفس بازار ارز چیز دیگریست که متاسفانه در ایران به عنوان بازار سرمایه شناخته میشود

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
فقط تهران نیست اکثر شهرستان های بزرگ هم قیمت خونه بالاست.
اتفاقا هنگ کنگ یکی از بهترین و پیشرفته ترین شهر های دنیاست!

خودت داری میگی " یکی از " . بهترین نیست ولی گرون ترینه . گرون تر از اون یه جزیره انگلیسیه که ممکنه بره زیر آب !

شهرهای بزرگ جمعیت های بزرگ و امکانات بزرگ دارن . این دوستمون تبریز رو گفت ولی فرقی نداره . برای قیمت های پایین باید بیخیال کلان شهرها بشی

البته همین تهران
قیمت روز مسکن تهران

از 3 تومن تا 20

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
سلام

آیا رییس جمهور امروز در سخنرانی جایی گفته که خزانه ای که به من تحویل داده شده صفر بوده ؟

ممنون

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
خودت داری میگی " یکی از " . بهترین نیست ولی گرون ترینه . گرون تر از اون یه جزیره انگلیسیه که ممکنه بره زیر آب !

شهرهای بزرگ جمعیت های بزرگ و امکانات بزرگ دارن . این دوستمون تبریز رو گفت ولی فرقی نداره . برای قیمت های پایین باید بیخیال کلان شهرها بشی

البته همین تهران
قیمت روز مسکن تهران

از 3 تومن تا 20

خوب منم همینو میگم!کسی که پولشو داره و میتونه تو بهترین شهر های دنیا خونه بخره چرا باید همون پولو بده تو یکی از بدترین و آلوده ترین
شهر های دنیا زندگی کنه؟من نظرم این بود که دلار پایین یکی از علتشه که خوب یه دوستی هم گفتن قیمت خونه باید پایین بیاد.ولی در کل قیمت
خونه تو ایران اصلا نمیرزه!

blue2mans

Registered User
لایک‌ها
0
طرح عيد تا عيد

با عرض تبریک عید سعید قربان خدمت شما کاربران
سامانه،

بورس روزانه به مناسبت این عید فرخنده برای
کاربران عمومی ، 20% تخفیف جهت ارتقابه عضویت
ویژه در نظر گرفته است.
جهت استفاده از تخفیف به برگه تعرفه عضویت
مراجعه فرمایید.
ضمناً تخفیف فقط شامل عضویت یک ماهه می باشد.
تعرفه عضویت - "بورس روزانه"

انشالله آنچه امام حسین (ع) در دعای عارفانه
عرفه ازخداوند متعال طلبیدند رزق و روزی شما
مومنین شود. التماس دعا

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
کسی نگفته مدیریت تمام کار هست اما میتواند بخش اعظمی از کار رو شامل شود

بالاخره که چی باید همیشه الله بختکی کار کنیم و مسئولیت ها تفکیک نشده باشد همون خارجکی ها که الان ادعای مدیریت میکنند از ابتدا که مدیر نبودند به روش صحیح و خطا پیش رفتن تا به اینجا رسیدن

جامعه ما به دلایلی ( دینی و سیاسی و . . . ) قادر نیست مثل کشورهای اروپایی حرکت کند

درضمن امروزه صحبت از مدیریت نیست بلکه صحبت از تیم مدیریت هست که تفاوت عرش تا فروش رو دارد

از اون بخش اعظم که شما ميفرمائيد اينطوری برداشت ميشه که اگه مديريت صحيح داشته باشيم دلار ميشه 500 تومان
هيچکی به روش سعی و خطا پيش نرفته فکر کردن علم توليد کردن تجربه رو هم گذاشتن کنارش
اين تيم مديريت که شما ميگی هافبک داره؟خوب مدير داره ديگه
راه پيشرفت يکی هست اونم اونيه که آمريکا ميره حالا به هر دليلی(دينی يا سياسی يا فرهنگی) نميتونيم اون سمتی بريم خبری از پيشرفت نيست
خلاصه اينکه اون ور دنيا خودش رو اينهمه جر نداده که ما با يه مديريت درستش کنيم بعدش هم يه بيلاخ براشون بگيريم
کل مشکل جامعه ما فقط مشکل فرهنگی هست نه مديريت و نه تحريم و نه هيچ کوفت ديگه ای

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
طرح عيد تا عيد

با عرض تبریک عید سعید قربان خدمت شما کاربران
سامانه،

بورس روزانه به مناسبت این عید فرخنده برای
کاربران عمومی ، 20% تخفیف جهت ارتقابه عضویت
ویژه در نظر گرفته است.
جهت استفاده از تخفیف به برگه تعرفه عضویت
مراجعه فرمایید.
ضمناً تخفیف فقط شامل عضویت یک ماهه می باشد.
تعرفه عضویت - "بورس روزانه"

انشالله آنچه امام حسین (ع) در دعای عارفانه
عرفه ازخداوند متعال طلبیدند رزق و روزی شما
مومنین شود. التماس دعا
در طول هفت سال گذشته که با انواع بورس ها کار کردم این نکته رو به خوبی متوجه شدم - فردی که توانایی سود داشته باشد خودش رو با فروش سیگنال و جزوه و . . . درگیر نمیکند بلکه تمرکز خود رو در جهت هرچه بهتر انجام دادن کارهای خود استفاده خواهد کرد -

توصیه به دوستان تازه کار - طرف اینجور مراکز و سایت ها نرید که نتیجه کاملا مشخص هست

از اون بخش اعظم که شما ميفرمائيد اينطوری برداشت ميشه که اگه مديريت صحيح داشته باشيم دلار ميشه 500 تومان
هيچکی به روش سعی و خطا پيش نرفته فکر کردن علم توليد کردن تجربه رو هم گذاشتن کنارش
اين تيم مديريت که شما ميگی هافبک داره؟خوب مدير داره ديگه
راه پيشرفت يکی هست اونم اونيه که آمريکا ميره حالا به هر دليلی(دينی يا سياسی يا فرهنگی) نميتونيم اون سمتی بريم خبری از پيشرفت نيست
خلاصه اينکه اون ور دنيا خودش رو اينهمه جر نداده که ما با يه مديريت درستش کنيم بعدش هم يه بيلاخ براشون بگيريم
کل مشکل جامعه ما فقط مشکل فرهنگی هست نه مديريت و نه تحريم و نه هيچ کوفت ديگه ای
تیم مدیریت چه ربطی به دلار 500 تومانی داره

شما امریکا رو در نظر بگیر یک مدیر سر ساعت میاد نرخ بیکاری ، تورم ، خرده فروشی و . . . رو بدون کوچکترین دروغی بازگو میکند تا بر اساس واقعیت ها برنامه ریزی شود

حالا شاید اون مدیر یا تیم مدیریت به نحوی برنامه ریزی کرده باشند که دلار 4000 توان باشه یا 400 تومان در کل صحبتی که من کردم با برداشت شما در تضاد هستند

حق با شماست زمان سعی و خطا گذشته اما ایا این مورد برای ایران صدق میکند ؟ ایا در ابتدای کار تجربه ای وجود داشت ؟

به این حرف شما مخالم که راه پیشرفت یکی هست ولاغیر - امریکا با توجه به منافع خود برنامه ریزی میکند ایران نیز باید با توجه نیازها و امتیازاتی که دارد حرکت کند اگر بخواهیم تقلید کنیم هیچ وقت به جایی نمیرسم مثل همون جریان کلاغ میمونه که میخواست راه رفتن اردک رو تقلید کند راه رفتن خودش هم یادش رفت

شما کلا برداشت خودت رو از نوشته های من داشتی در صورتی که من از مدیریت اون طرف دنیا و بیلاخ صحبتی نکردم برای مقایسه سرعت پیشرفت ، اسم اروپا رو اوردم که بسیار بسیار مناسب تر از سرعت حرکت کشورهایی مثل ایران است

موفق باشید

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با ثابت شدن نرخ ارز وضعیت فروش ما خیلی بهتر شده. امیدوارم این قضیه ادامه پیدا بکنه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

a b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام بر دوستان خبره در صرافی

یه سوال فنی داشتم :

قضیه ی این حواله کردن دلار چیه ؟
ده بار از صرافیها پرسیدم ولی متوجه نشدم

مثلا من 1000 دلار می دم به صرافیه تا حواله کنه ولی میگم 10 روز دیگه بفرست واسه ترکیه .
روزی که دلارها رو دادم به صرافیه نرخ دلار 3000 تومن بود
حالا وقتی 1000 دلار رو تو ترکیه رفتی تحویل بگیری نرخ شده 3100 تومن

الان چی میشه دقیقا ؟؟؟:cool:
فقط یه کارمزد کم میشه و دیگه چی؟ توی مقصد چند دلار می دن؟
ممنون

bene

Registered User
لایک‌ها
481
به نظر من تحریم ها زمانی برداشته میشند که قطر نفت و گاز تمام حوزه های مشترک با ایران را خالی بکنه اسپانسر اصلی تحریم ها قطر هست
جمعیتش 2 میلیون هست که اکثریتشون خارجی هستند شاید حدود 700 هزار نفر قطری باشند حالا حساب کن ببین سالی فقط 100 میلیارد دلار گاز صادر میکنه
با رشوه میرند میزبان جام جهانی میشند و ...

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام بر دوستان خبره در صرافی

یه سوال فنی داشتم :

قضیه ی این حواله کردن دلار چیه ؟
ده بار از صرافیها پرسیدم ولی متوجه نشدم

مثلا من 1000 دلار می دم به صرافیه تا حواله کنه ولی میگم 10 روز دیگه بفرست واسه ترکیه .
روزی که دلارها رو دادم به صرافیه نرخ دلار 3000 تومن بود
حالا وقتی 1000 دلار رو تو ترکیه رفتی تحویل بگیری نرخ شده 3100 تومن

الان چی میشه دقیقا ؟؟؟:cool:
فقط یه کارمزد کم میشه و دیگه چی؟ توی مقصد چند دلار می دن؟
ممنون

دوست عزیز در حال حاضر ایران تمی تونه پول به کشور خاصی حواله کنه.
پس صرافی های عزیز دو کار می کنن.
اگر قرار باشه پول به حساب حداله بشه پول از یک حساب دیگه خارج از ایران حواله میشه که در اینصورت نرخ ارز تغییری بکنه در روز تحویل فرقی نداره چرا که قبلا اون بخش رو برای شما کنار گذاشتن.
اما روش دوم برای تحویل نقدیه. یعین مثلا میخواهید 1000 دلار دستی برسونید به کسی یا در جایی به حسابی واریز کنید.
اینطوری بدون انتقال ارز کار می کنن.
یعنی یک صرافی دیگه تو اون کشور که با صرافی در ایران رفیقه (معمولا برادرن) در روزی که درخواست می کنید صرافی تهران رو بدهکار می کنه بعد روز تحویل دلار ها رو میده به گیرنده.
هر دو صورت نرخ در روزی که در ایران ریال تحویل می دید حساب میشه نه در روز تحویل.

ولی رفیق با تغییرات ارزی که در دو سال گذشته داشتیم عملا هیچ کدوم از صرافی هایی که من میشناسم این کار رو نمیکنن.
یعنی همون لحظه کار می کنن نه برای چند روز دیگه.!

• Like
Reactions: a b

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
به نظر من تحریم ها زمانی برداشته میشند که قطر نفت و گاز تمام حوزه های مشترک با ایران را خالی بکنه اسپانسر اصلی تحریم ها قطر هست
جمعیتش 2 میلیون هست که اکثریتشون خارجی هستند شاید حدود 700 هزار نفر قطری باشند حالا حساب کن ببین سالی فقط 100 میلیارد دلار گاز صادر میکنه
با رشوه میرند میزبان جام جهانی میشند و ...

دوست عزیز کشور قطر کشور سرتمندیه ولی در مقابل ایران حرفی برای گفتن نداره.
درآمد سالیانه اون کشور به دلیل جمعیت کم زیاده وگرنه ایران از صادرات نفت و گاز و محصولات پتروشیمی و یک چند درصد باقی مونده صادرات غیر نفتی به راجتی می تونه در مقابل این کشورهای زیر پونز نقشه قد علم کنه.

اگر تحریم ها کمی شل بشن شرکتهای بزرگی مثل شل و گاز پروم و توتال آمادن تا پروژ] پارس جنوبی رو با **** شریک بشن.
اینطوری در عرض چند ماه درآمد گازی قطر افول شدید می کنه.

bene

Registered User
لایک‌ها
481
آره فردا برات 2800 میشه خیلی ساده هستی
اونوقتی که دلار 1300 بود من پیش بینی حالا را کرده بودم

:happy:
---------------------
با آزاد شدن میلیارد ها دلار از دارایی های ایران در بانک های خارجی آیا ممکن است نرخ دلار زیر 2800 شود؟
آمریکا میلیاردها دلار از دارایی ایران را آزاد خواهد کرد

bene

Registered User
لایک‌ها
481
با مدارک حرف بزن من کاری به مقایسه دوکشور ندارم فقط بحث حوزه های مشترک نفت و گاز بود و حمایت کننده اصلی تحریم ها
سال 2007 صادرات گاز قطر 39 میلیارد دلار رتبه 7 جهان و ایران رتبه 25 جهان با صادرات 6 میلیارد دلار

q2.JPG

و حالا سال 2010 یعنی 3 سال بعد صادرات قطر 95 میلیارد دلار رتبه 4 جهان و ایران باز هم رتبه 25 جهان با صادرات 8 میلیاردی

qa.JPG

بله در طی فقط 3 سال قطر با سرمایه گذاری با فازهای مشترک ایران افزایش درامد 55 میلیاردی داشته حالا برید بخندید بگید این دیوانه هست

دوست عزیز کشور قطر کشور سرتمندیه ولی در مقابل ایران حرفی برای گفتن نداره.
درآمد سالیانه اون کشور به دلیل جمعیت کم زیاده وگرنه ایران از صادرات نفت و گاز و محصولات پتروشیمی و یک چند درصد باقی مونده صادرات غیر نفتی به راجتی می تونه در مقابل این کشورهای زیر پونز نقشه قد علم کنه.

اگر تحریم ها کمی شل بشن شرکتهای بزرگی مثل شل و گاز پروم و توتال آمادن تا پروژ] پارس جنوبی رو با **** شریک بشن.
اینطوری در عرض چند ماه درآمد گازی قطر افول شدید می کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با مدارک حرف بزن من کاری به مقایسه دوکشور ندارم فقط بحث حوزه های مشترک نفت و گاز بود و حمایت کننده اصلی تحریم ها
سال 2007 صادرات گاز قطر 39 میلیارد دلار رتبه 7 جهان و ایران رتبه 25 جهان با صادرات 6 میلیارد دلار

مشاهده پیوست 472040

و حالا سال 2010 یعنی 3 سال بعد صادرات قطر 95 میلیارد دلار رتبه 4 جهان و ایران باز هم رتبه 25 جهان با صادرات 8 میلیاردی

مشاهده پیوست 472041

بله در طی فقط 3 سال قطر با سرمایه گذاری با فازهای مشترک ایران افزایش درامد 55 میلیاردی داشته حالا برید بخندید بگید این دیوانه هست

با مدرک حرف میزنم.
ایا قطر جز گاز چیزی برای صادرات داره.
وضعیت صادرات نفتیش چطوره؟
صادرات غیر نفتیش چطوره؟
توتال قبل از ورد به حوزه قطری مگه نه اینکه شریک ایران بود؟
من نگران قطر نیستم اقا اوکی کامل حرف زدن با امریکا رو بده قطر باید برای جام جهانی هم التماس کن ه!
شرکت های اروپایی امریکایی عین ریگ میریزن تو ایران همه درامد 26 ساله گازی قطر هم برای رشوه کافی نیست.
تحریم ها فقط داره از داخل کشور تایید میشه و بس.
گروهی که در 8 ساله گذشته به مدد تحریم های بزرگ از زمین بلند شدن راحت نمیشینن سر جاشون.
ما ایرانی ها علاقه داریم گناه خودمون رو بندازیم گردن دیگران.
شما یک نگاه به تاپیک بنداز!
دلار 100 تومن گرون میشه یه عده پامیشن شیرینی میدن!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خدا رو شکر که یه روس از انگلیسی حرف زدن آقا تعریف کرد.به روباه گفتن شاهدت کیه گفت دمم:D

ولی به نظر من بد حرف نمی زنه. ندیدم تا به حال تپق بزنه با فکر کنه بعد حرف بزنه. برای جرف سیاسی همین اندازه کافیه. لازم نیست در حد native باشه.
در کل بین سیاستمدارهای ایران همینم غنیمته.

بالا