• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

yasidevil

Registered User
لایک‌ها
45
بهتره کسانی که هنوز به قصد سرمایه گذاری به این بازار نگاه می کنند و یا از قبل سرمایه هاشون تو این بازار مونده با روند نجنگند چون مسلما جز ضرر چیزی عایدشون نمیشه....
ضمنا اگه جریان آزاد شدن ۵۰ میلیارد دلار پول های بلوکه شده ایران اجرا بشه خیلی اتفاقات متفاوت میشه کسری بودجه در حدود ۷۵۰۰۰ میلیارد تومانه اما با این مبلغ کسری که جبران میشه هیچ مازاد هم خواهد بود.
در کل باید تو این بازارها واقع بین باشیم...

petitprince

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
لطفا مجربین یه راهنمایی بفرمایید که الان وقت فروش هست یا خرید.چون من در کف قیمت یه فروش زیاد داشتم و نمی خوام باز هم ضرر کنم.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
بازار دچار ایست قلبی شده همچنین این تاپیک

بالا که نمیره . پایین اومدنش رو هم سیف زحمتشو کشید . خوبیش اینه که هرکی نیاز داره میخره نه دلال و ...

نیاز به لوغوز خوندن داره تا آشفته بشه

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
بالا که نمیره . پایین اومدنش رو هم سیف زحمتشو کشید . خوبیش اینه که هرکی نیاز داره میخره نه دلال و ...

نیاز به لوغوز خوندن داره تا آشفته بشه

کاش همین طور بمونه از بس هر روز تغییر کرد و همه شده بودند شعبه آنلاین صرافی حال آدم به هم میخورد .البته به نظر من سیف کارش درست بود چون دلار زیر 2900-3000تومن دیگه ارز مبادله ای را بی معنی می کنه بازار یک دفعه جوگیر میشد دلار می اومد رو 2700تمام وارد کننده ها و دلالهای هجوم می بردند دلارها را جمع می کردند فرداش بازار کمبود دلار پیدا می کرد دوباره دلار می رفت روی 3200و حتی بالاتر

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
کاش همین طور بمونه از بس هر روز تغییر کرد و همه شده بودند شعبه آنلاین صرافی حال آدم به هم میخورد .البته به نظر من سیف کارش درست بود چون دلار زیر 2900-3000تومن دیگه ارز مبادله ای را بی معنی می کنه بازار یک دفعه جوگیر میشد دلار می اومد رو 2700تمام وارد کننده ها و دلالهای هجوم می بردند دلارها را جمع می کردند فرداش بازار کمبود دلار پیدا می کرد دوباره دلار می رفت روی 3200و حتی بالاتر

بنظر من باید پایه رو 3000 در نظر بگیرن و بر اساس نرخ تورم بصورت خیلی آهسته نرخ دلار رو هم پیش ببرن تا به کسی فشار نیاد و دوباره اون جریان پرش نرخ از 1000 به 3000 اتفاق نیفته.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من امیدوارم وضعیت تولید و کلا صادرات و از طرفی تحریمها خوب بشه و آرام آرام دلار قیمتش پایین بیاد .البته در شرایط فعلی حرف شما درسته دلار را دیگه نباید مثل فنر باهاش رفتار کنند .روحانی حرف قشنگی تو مناظره اش زد سانتریفیوژ بچرخه قشنگی اما به شرطی که چرخ اقتصاد و کشور هم بچرخه

نرخ دلار نمیتونه برخلاف تورم حرکت کنه، تورم آمریکا حداکثر 3 درصده اما تورم ایران حداقل در حال حاضر 44 درصده یعنی سالیانه نرخ دلار باید 44 درصد بالاتر از سال قبل باشه البته با برداشته شدن تحریم ها و مدیریت درست میتونن نرخ تورم رو بیارن پایین تا ارزش پول حفظ بشه.

مشکل دوم ایران بعد از تحریم و سوء مدیریت، نقدینگی بالای بدون پشتوانه هست که عملا همین مورد باعث میشه که جلوی افزایش ارزش ریال گرفته بشه.

ترکیه تورمش حدود 9درصده سال پیش نرخ دلار 1.8 بود الان 1.96

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
در حال حاضر بازار ایران خودش را قیمت 3000 وفق داده . منظورم از بازار فروشنده ها و تولیدکننده ها هستند . با این حساب عملا اگر قیمت دلار بیاد پایین خیلی سخت بتونند قیمت ها رو کاهش بدن تقریبا میشه گفت غیر ممکنه . با این حساب حتی اگر از بحران بگذریم باید حقوق کارمندا و کارگرها و ... افزایش داد تا قدرت خرید پیدا کنند و وضعیت عادی بشه . بعدا از روی فرصت روی ارزش ریال کار کنند . هر گونه شتابزدگی نتیجه منفی داره .

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
پیش بینی بازار خیلی سخت شده :cigar: به نظرتون فردا رو چه قیمتی بسته میشه ؟ کاهشی یا افزایشی نسبت به امروز ؟

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
از وقتی دلار 3600 بود تا الا که حدود 3 هست قیمت ماشین دست نخورده باقی موند .!!
چراااا ؟؟
تحلیل کنید

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
از وقتی دلار 3600 بود تا الا که حدود 3 هست قیمت ماشین دست نخورده باقی موند .!!
چراااا ؟؟
تحلیل کنید

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

تحلیل نداره که !!! چون انحصراریه و نمیزارن! ماشینی مثل پرابد 80% ش سوده که میره تو جیب حضرات ! مگه بلا نصبت شوما خرن که دستی دستی نون خودشون رو آجر کنن وختی میدونن ملت با هر قیمتی تشنه خریدن

تا زمانی که ملت گاگول تشیف دارن بحث محصولات انحصاری همینه، باز خدارو شکر یه کم ملت عقب کشیدن وگرنه پراید الان بالای 20 تومن بود !

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
تحلیل نداره که !!! چون انحصراریه و نمیزارن! ماشینی مثل پرابد 80% ش سوده که میره تو جیب حضرات ! مگه بلا نصبت شوما خرن که دستی دستی نون خودشون رو آجر کنن وختی میدونن ملت با هر قیمتی تشنه خریدن

تا زمانی که ملت گاگول تشیف دارن بحث محصولات انحصاری همینه، باز خدارو شکر یه کم ملت عقب کشیدن وگرنه پراید الان بالای 20 تومن بود !

البته یک چیزی یادت باشه بهره وری هم تو کشور ما از بد ،بدتره یک کارگاه مونتاژ سپر دیدم طرف اومده بود 10 نفر گذاشته بود اونجا یکی لامپ میزد یکی روکش میکرد یکی عرق بقیه را پاک میکرد .برفرض طرف حقوق اداره کار هم بده برای این ده نفر حداقل ماهی 10میلیون تو ضرر کار را شروع میکنه حالا مقایسه کن با کارخانه ای که تمام این کارها را 24ساعته داره ربات انجام میده .بعد طرف میاد ادعاش هم میشه من دارم 10نفر را نون میدم فردا هم ورشکست میشه یک نامه بلندبالا مینویسه واردات از چین را قطع کنید .صنایع قالب سازی و.....را که نگو طرف یک قالب میسازه 50 درصد مواد اولیه پرت میشه

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
البته یک چیزی یادت باشه بهره وری هم تو کشور ما از بد ،بدتره یک کارگاه مونتاژ سپر دیدم طرف اومده بود 10 نفر گذاشته بود اونجا یکی لامپ میزد یکی روکش میکرد یکی عرق بقیه را پاک میکرد .برفرض طرف حقوق اداره کار هم بده برای این ده نفر حداقل ماهی 10میلیون تو ضرر کار را شروع میکنه حالا مقایسه کن با کارخانه ای که تمام این کارها را 24ساعته داره ربات انجام میده .بعد طرف میاد ادعاش هم میشه من دارم 10نفر را نون میدم فردا هم ورشکست میشه یک نامه بلندبالا مینویسه واردات از چین را قطع کنید .صنایع قالب سازی و.....را که نگو طرف یک قالب میسازه 50 درصد مواد اولیه پرت میشه

دقبقاً همینطوره
یه شرکت مونتاژ آتشغال چینی داخلی اسم نمیارم ( فراسو) اومده کلی دادو هوار کرده توی بازرگانی و نامه ازین ورو اونور که آقا من تولید!!!!!!!!!!! کننده ام بیچاره ام فلانم یه بخش نامه صادر کنید کف قیمت موس و کیبورد وارداتی از چین زیر 10 دلار نباید باشه! وگرنه ورشکست میشم
حالا جالبه بدونید موس و کیبرد از چین وارد شده با قیمت 2 دلار ولی طرف مجبوره بخاطر تولید کننده داخلی(مونتاژ آشغالی چینی) بیاد و از منو شما قیمت 5 برابر بگیره حقوق سود بیشتری پرداخت کنه ...

اینو گفتم بدونید فقط توی بحث ماشین نیست! ماشین هم جای خود از اون لنت آشغالیش بگیر تا برسی به فیلتر روغن و... همه اینا چون تولید داخله و ما ایرانیان نیازمند حمایت های همه جانبه از تولیدات آشغال داخل کشور هستیم پس باید پول بیشتری هم بدیم و قیمت هم پایین نیاد حق اعتراض نداریم حتی اگر ماشین های بدون سپر(یادش بخیر L90 دادن گفتند خودتون برین بخرید سپرشو نداریم) یا ماکسیماهای بدون آینه تحویل بدن!( یاد اینم بخیر زمانی که بود 60 میلیون آینشو نذاشته بودن تا توی انباراشون احتکار کنن و الان باقیمت 120 میلیون دوبرابر بفروشند!) :D

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149

حتی در افغانستان هم اگه دلار و ارزش پولی اینگونه بود و یا پراید این قیمت میدادن مردمش نمیخریدن و ایرانی جماعت هر چی بگن میخره پشت درهای بسته هم انتظار میکشه و توی صف دعوا هم میکنه که چرا پراید 18 میلیونی گیر من نیامد

از قدیم میگن خلایق هر چه لایق واقعا راست گفتن............

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

دلایل زیادی داره ! الان که تحریمیم ولی کلا ایرانی ایرانیه دیگه!! هیچ علاقه ای پیشرفت نداره
آشنا داریم نورد داره ! جالبه بدونی همین چندسال پیش تازه با درایو آشنا شدن ! تا قبل اون چندتا کارگر افغانی میزاشتن که بین موتورها رو سنکرون کنن دستی! از وختی درایو نصب کردن همه اون کارگرها رفتن یه قسمت دیگه!
نکته جالبش اینه الان حسابی کیف میکنن و از درایو تعریف میکنن تا قبلش بهشون میگفتی همچین چیزی هست یه بهانه هایی میوردن که اصن خندت میگرفت ! یعنی طرف حتی برای پیشرفت خودش هم بهانه میتراشه
خوب بقیه صنعت هم همینه دیگه ، طرف مهندسه بهش میگی از فلان وسییله استفاده کن ! چون از اون وسیله شناخت نداره و نمیشناسه واسه اینکه جلو دیگران ضایه نشه شروع میکنه یه دلایل مسخره اوردن که اون وسیله بدرد نمیخوره ! 10 سال بعدش که میبینه همه استفاده کردن و راضین تازه میره دنبالش
و بعدش هی میره برا اینو اون از هوشمندیش در استفاده از تکنولوژی تعریف میکنه ! یکی هم پیدا نمیشه بهش رک بگه خاک بر سرت با اون مدرکت

تولید صنعتی و هوشمندی تو ایران یعنی همین
دقبقاً همینطوره
یه شرکت مونتاژ آتشغال چینی داخلی اسم نمیارم ( فراسو) اومده کلی دادو هوار کرده توی بازرگانی و نامه ازین ورو اونور که آقا من تولید!!!!!!!!!!! کننده ام بیچاره ام فلانم یه بخش نامه صادر کنید کف قیمت موس و کیبورد وارداتی از چین زیر 10 دلار نباید باشه! وگرنه ورشکست میشم
حالا جالبه بدونید موس و کیبرد از چین وارد شده با قیمت 2 دلار ولی طرف مجبوره بخاطر تولید کننده داخلی(مونتاژ آشغالی چینی) بیاد و از منو شما قیمت 5 برابر بگیره حقوق سود بیشتری پرداخت کنه ...

اینو گفتم بدونید فقط توی بحث ماشین نیست! ماشین هم جای خود از اون لنت آشغالیش بگیر تا برسی به فیلتر روغن و... همه اینا چون تولید داخله و ما ایرانیان نیازمند حمایت های همه جانبه از تولیدات آشغال داخل کشور هستیم پس باید پول بیشتری هم بدیم و قیمت هم پایین نیاد حق اعتراض نداریم حتی اگر ماشین های بدون سپر(یادش بخیر L90 دادن گفتند خودتون برین بخرید سپرشو نداریم) یا ماکسیماهای بدون آینه تحویل بدن!( یاد اینم بخیر زمانی که بود 60 میلیون آینشو نذاشته بودن تا توی انباراشون احتکار کنن و الان باقیمت 120 میلیون دوبرابر بفروشند!) :D

باز به نظر من قطعات کامپیوتری و.... خعلی خوبن- من خودم میخاستم یه ریدر بخرم پایتخت ریدر 70 دلاری رو میگفت نزدیک 350 تومن بدون گارانتی و..... خوب این همه اختلاف مال دلالی و.. بود که اصلا با عقل جور در نمیومد
منم رفتم اول به ایران دلیور سفارش بدم که دوستم سفارش داده بود نخاستش کلا 230 تموم شد ! اختلاف رو نیگاه کن تو رو خدا! تازه اون 230 کلی هم روش مالیات و درصد و... خورده بود
تازه برعکسه ! باید برای منی که اقدام به خرید تکی کرده بودم گرونتر تموم میشد و برای اونا که تعداد بالا میخریدن ارزونتر ولی برعکس شد
ولی ماشین رو نمیشه اینکارو کرد! شما پراید رو مگه میتونی وارد کنی و پلاک کنی و برات ارزون بیفته؟ معلومه که نه
ما کاردانی استاد داشتیم پرشیا رو رفته بود از آذربایجان وارد کرده بود ( اونوخت میگن خر و خریت تو ایران در حال انقراضه!!) جالبه خودش اعتراف کرد کارش خریت بوده چون پرشیاش 2 ملیون براش گرونتر تموم شد ! در حالی که میتونست یه ماشین ژاپنی یا کره ای یا اروپایی با همون قیمت بیاره ! خیر سرش میخاست پرشیا با کیفیت اروپا سوار شه:lol:

کلا ماشین تو ایران اصلا یه فاز دیگست ! شوما هرچیزی رو میتونی بلخره وارد کنی ارزونتر بیفته برات الا ماشین

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
داستان چیه ؟ قیمت اومده پایین

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
داستان چیه ؟ قیمت اومده پایین

قیمت واقعی خیلی پایین تر از این هاست.
دولت داره قیمت رو بالا نگه می داره که تولید کننده ها متضرر نشن.
هر از گاهی یک افت می کنه و بعد دوباره می ره بالا.
قیمت حول و حوش 3000 تومن تا آخر سال قابت خواهد ماند تا تولید کنند ها فرصت تامین سود برای مقابله با واردات با ارز پایین رو داشته باشند.
فکر کنید اگر الان دلار بشه 2500 تومن تولید کننده بیچاره نمی تونه بر خلاف جریان تورم پیش بره ولی وارد کننده خیلی راحت می تونه قیمت کالاش رو بیاره پایین.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

دوستان من الان 6 میلیون داره
به نظرتون برای سود 6 ماه آینده مثلن 2000 دلار بخرم بهتره یا بذارمش بانک ماهی 100 تومن سود بده ؟

ممنون

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اگر اون همه وقت و پولی رو که رو انرژی تخمی گذاشتند رو نفت و گاز و پتروشیمی سرمایه گذاری کرده بودند الان خیلی از کشورها رو از نظر ثروت له کرده بودیم.

.

آگر به خودت و من نگاه کنی می بینی که انرژی اتمی برای من و شما ست.:blink:
حالا قبل از اینکه قات بزنی بزار توضیح بدم.

انرژی اتمی برای من و شما دوست عزیز من و تویی که لجبازی بخشی از عادات و فرهنگمونه.
حتما امثال خودم و خودت رو براها در خیابان دیدی.
دو نفری که سر یک چیز بیخود با هم لج کردن و دعوا می کنن وهر دو می دونن که دعوا سر هیچ و پوچه ولی حاضر نیستند کوتاه بیان.
انرژی اتمی هم قضیش همینه.
یک حرفی زده شده و یک جرکت بیخودی انجام شده الان سر لجبازی حاضر نیستیم از قضیه کوتاه بیایم.

انرژی اتمی برای ماییست که لجبازی رو بر عقل بازی ! ترجیح می دیم.

سالها قبل از سر شکم سیری **** قبلی به انرژی اتمی فکر کرد.
این دولت هم بعد از جنگ برای اینکه خودی نشون بده یک فکری به قضیه کرد.

ولی بقیش همش سر لجبازیه.
بیخود گیر دادیم به چیزی که اصلا برای کشور ما لازم نیست.
انرژی اتمی برای کشورهایی است که هیچ پشتوانه معدنی ندارن نه برای ایران (همونطور که خودتون گفتید)

اما چه سود لچبازی و سر حرف اول بودن رو نمیشه از ایران و ایرانی جدا کرد.

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
دلار آمریکا 29,970

اینم دلار زیر 3تومن حالا همه حمله کنین برین بخرین تا بازم بره بالا

بالا