• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
به نظر من تغییر اصلی نزدیک های عید یا بعد از عید با تصویب بودجه جدید انجام میشه.

خبرهایی با این تیتر خیلی تاثیر گذار هست

ولي الله سيف رئيس کل بانک مرکزي در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، در پاسخ به اين سوال که بحث قیمت ارز همچنان يکي از موضوعات اصلي اقتصاد کشور است گفت: بانک مرکزي شرايط فعلي بازار ارز به ويژه سقوط آن را تأييد مي‌کند به گونه‌اي که اتفاقات روزهاي اخير در بازار ارز کاملا مورد قبول بانک مرکزي است.

فعلا که بازار رو دارن داغ میکنن :D

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خبرهایی با این تیتر خیلی تاثیر گذار هست

ولي الله سيف رئيس کل بانک مرکزي در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، در پاسخ به اين سوال که بحث قیمت ارز همچنان يکي از موضوعات اصلي اقتصاد کشور است گفت: بانک مرکزي شرايط فعلي بازار ارز به ويژه سقوط آن را تأييد مي‌کند به گونه‌اي که اتفاقات روزهاي اخير در بازار ارز کاملا مورد قبول بانک مرکزي است.

فعلا که بازار رو دارن داغ میکنن :D

من فکر میکنم قیمت ارز ازاد الان باید حدود 2800 باشه ولی دولت داره قیمت رو 3000 ثابت نگه میداره. چرا که ثبات قیمت بهتر از کاهش قیمته. قیمت کمتر میل شدیدتری به افزایش داره.
کم کم قیمت ارز کاهش پیدا میکنه اما نزدیکای عید یک پله شدید داریم که قیمت رو تک نرخی میکنه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

jimy_loplop

Registered User
لایک‌ها
4

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
موافقم که تا حالا چنین مذاکراتی نشده ( خیلی از شیوه ظریف خوشم میاد ) اما از نظر من و بعضی از دوستان تا کار عملی و محکمی صورت نگرید فرقی بین مذاکرات قبلی و الان وجود ندارد به قول روحانی بازی با مجموع صفر حاصلی در برندارد

ببینید وقتی بر روی چیزی بیش اندازه تاکید شود نتیجه عکس خواهد داد هرچند که درز نکردن اطلاعات رو یک امتیاز مثبت میدونم تا موفقیت

شاید من اشتباه فکر میکنم اما اجازه دهید نماز جمعه و 13 ابان سپری بشود اون زمان شاید موضوع رو کمی بازتر کردم ( بیشتر جنبه سیاسی داره و محیط سایت این اجازه رو نمیده که موضوعات سیاسی رو با وضوح مطرح کرد البته من با صاحبان سایت حق میدم )

--------------------------------------------------------------
شما موضوع رو خیلی ساده نگاه میکنی که احتمال خیلی قوی رو در نظر گرفتی مذاکرات حالا حالاها ادامه داره جلسه اول فقط اشنایی هست :D

تا جایی که من میدونم بازار ارز هیچ گاه بازاری برای بدست اوردن سود نبود یعنی نفس بازار ارز چیز دیگریست که متاسفانه در ایران به عنوان بازار سرمایه شناخته میشود

نماز جمعه رو رد با حاشیه کردیم

حالا 13 ابان در راه هست

قابل توجه اونهایی که میگفتن نمازجمعه و 13 ابان چه ربطی به مذاکرات داره :D

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
برای بار ده ام:
حداقل تا 6ماه آینده خبری از صعود در بازار ارز نیست
برعکس با شیب خیلی ملایم اندکی کاهش میابد

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به نظرم دوشنبه میتونه در حد 5 الی 10 تومن صعودی باشه :D بستگی داره چقدر فحش بدن :lol:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
به نظرم دوشنبه میتونه در حد 5 الی 10 تومن صعودی باشه :D بستگی داره چقدر فحش بدن :lol:

بازار در مقابل خبر های خوب خیلی مقاومت کرد و نشکست. حالا باید ببینیم در مقابل فشار افزایش چی کار میکنه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
خدا کنه این 13 ابان زیاد فحش ندن !!!

دوستان به نظرتون اگه یوم الله 13 ابان :D رو رد کنیم دلار تا چند میاد بالا ؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بازار در مقابل خبر های خوب خیلی مقاومت کرد و نشکست. حالا باید ببینیم در مقابل فشار افزایش چی کار میکنه

قرار نبود بشکنه بانک مرکزی بازار رو کنترل میکنه

خدا کنه این 13 ابان زیاد فحش ندن !!!
دوستان به نظرتون اگه یوم الله 13 ابان :D رو رد کنیم دلار تا چند میاد بالا ؟

فکر نکنم بیشتر از 5 الی 10 تومن افزایشی باشه حتی ممکنه تغییر هم نکنه

به نظر شما فروش سکه الان ضرره یا سود؟

بستگی داره کی خرید کرده باشی

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
قرار نبود بشکنه بانک مرکزی بازار رو کنترل میکنه

فکر نکنم بیشتر از 5 الی 10 تومن افزایشی باشه حتی ممکنه تغییر هم نکنه

بستگی داره کی خرید کرده باشی

هم امسال با قیمت 1400و 1350 و هم پارسال با قیمتهای 800و 600تومن.
کلا ضرر کردم خیلی.
الان میخوام بفروشم و ماشین بخرم واسه استفاده خودم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
نجومی ضرر کردی ! آخه چرا با 1400 خریدی ؟ این جور خرید ها با این قیمت ریسک بالایی داره و در کمترین سود باید فروخته بشه ولی در عجبم چرا از پارسال نگه داشتید ؟
من زیاد تو خرید و فروش طلا تجربه ندارم میترسم یه چیزی بگم درست در نیاد شرمنده بشم موضوع رو تو این تاپیک مطرح کنید تا دوستان وارد نظر بدن
متاسفانه خرید ماشین رو هم به تعویق انداختید الان قیمت ماشین نسبت به هفته قبل حداقل 1 میلیون افزایش داشته
یا حق

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
نجومی ضرر کردی ! آخه چرا با 1400 خریدی ؟ این جور خرید ها با این قیمت ریسک بالایی داره و در کمترین سود باید فروخته بشه ولی در عجبم چرا از پارسال نگه داشتید ؟
من زیاد تو خرید و فروش طلا تجربه ندارم میترسم یه چیزی بگم درست در نیاد شرمنده بشم موضوع رو تو این تاپیک مطرح کنید تا دوستان وارد نظر بدن
متاسفانه خرید ماشین رو هم به تعویق انداختید الان قیمت ماشین نسبت به هفته قبل حداقل 1 میلیون افزایش داشته
یا حق

بله متاسفانه خیلی خیلی ضرر کردم!
هر چی پول جمع می کردیم سکه می خریدیم! به امید اینکه پس انداز می کنیم...
متاسفانه ضرر کردیم.
حالا ماشین هم می خوایم بخریم گرون شد...

بالا