• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
تو اين مملكت اگر **** نبود به دو روز نميكشيد سياست مدارا و مسولين هم ديگرو پاره ميكردن !

عیب جامعه اینست که همه میخواهند آدم مهمی باشند اما هیچ کس نمی خواهد فرد مفیدی باشد.

relax_hit

Registered User
لایک‌ها
15
منم فکر می کنم ماشین خریدن در این زمان اصلا جالب نیست وضع ماشین خراب تر از حتی طلاست ... مگه اینکه خیلی نیاز داشته باشی

مشکل ایرانیا همینه که هر وقت میخوان هرچی بخرن میگن نخریم ارزون میشه !
اما اونایی که ما دیدیم و خریدن حتی با نزول و قرض و قوله آلان 4 تا آپارتمان دارن که فقط توش جنس انبار کردن .

Lucky Luke PT

Registered User
لایک‌ها
9
**** فرمودن در مذاکرات سنگ اندازی نکنید و جلوی دولت رو نگیرید.به نظر من اوضاع ارومتر میشه اما کسایی هستن که این حرفا به ضدشونه .

تقریبا ۱۰۰٪ رسانه‌های خارجی که من خوندم دقیقاً به این موضوع اشاره کردند، ولی به قول شما داخلی به ضرر بعضیا تموم میشه بنابراین دوست دارند تحلیل جور دیگه بکنند...

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تقریبا ۱۰۰٪ رسانه‌های خارجی که من خوندم دقیقاً به این موضوع اشاره کردند، ولی به قول شما داخلی به ضرر بعضیا تموم میشه بنابراین دوست دارند تحلیل جور دیگه بکنند...

به قول ان بزرگ فرزانه
!!!! اون ممه رو لولو برد.
دیگه این داخلی های تندرو هر کادی می خوان بکنن اقا اوکی رو داد.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
مشکل ایرانیا همینه که هر وقت میخوان هرچی بخرن میگن نخریم ارزون میشه !
اما اونایی که ما دیدیم و خریدن حتی با نزول و قرض و قوله آلان 4 تا آپارتمان دارن که فقط توش جنس انبار کردن .
اون دیگه فقط یک بار بود که گذشت، همیشه قرار نیست اونطوری باشه. الان هم با اون زمان فرق زیادی داره که همه می دونن چقدر..

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دلار زندگی منو به باد داده :D میکشه بالا میکشه پایین :wacko:
فعلا 3025 شده

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ارز چرا به یک باره کشید بالا ؟! :blink: دیروز 3007 بود الان 3025
خبری ــه ؟ یا رفته به استقبال 13 آبان ؟ :D

18 تومن رفته بالا 180 تومن که نرفته .. 0.5 درصد طبیعیه فکر کتم، ارزهای خارجی نوسان ندارن؟ روبل در برابر دلار مثلاً

khazar

Registered User
لایک‌ها
29
یکم محکم تر مرگ بر آمریکا بگیم به فضل خدا میشه ٣٥٠٠

khazar

Registered User
لایک‌ها
29
روبل رو که دیگه ارز داخلی محسوب کن

mortezasajjadi

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان الان که دلار اوضاش خوب نیس پرصرفترین کار چیه ؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوستان الان که دلار اوضاش خوب نیس پرصرفترین کار چیه ؟

بستگی به بودجه داره
خرید و فروش زمین خوبه مخصوصا برای ساخت و ساز
من خودم برای سیر کردن شکم چند وقتیه زدم تو این کار :D

پ.ن : به نظرم امروز میتونست یه مقدار افزایشی باشه در حد 10 الی 15 تومن ولی در عین ناباوری 15 تومن کشیده پایین :wacko: دیگه باید بازنشسته بشم همه تحلیل هام غلط از آب در میاد :D

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با اجازه از دوستان ببخشید که از بحث خارج می شم.

ایران به صورت رسمی قضیه ایران کنترا رو تایید کرد.

کمک ایران به آمریکا که ظریف علنی کرد - سایت خبری تحلیلی تابناك

برای کسانی که نمی دونن و در بچگی عاشق مرگ بر اسراییل گفتن در مدرسه ها بودن:

در بهبوهه جنگ عراق زمانیکه ایران مشکل تامین سلاح داشت و امریکا و اروپا ایران رو تحریم تسلیخاتی کرده بودن.
آمریکا و اسراییل یک قرار داد با ایران می بندن برای تامین سلاح های ایران در زمان جنگ و ایران هم در مقابل کمک می کنه که اسیران جنگی این دو کشور در لبنان آزاد بشن.
این قضیه تا زمان توافقنامه 598 ادامه پیدا می کنه که در اون زمان با بر ملا شدن قضیه یک رسوایی بزرگ در آمریکا صورت می گیره.

ایران هیچوقت این قضیه رو تایید نکرد حتی در مورد صحبت هم نمی کرد ولی طریف به صورت دقیق در این مورد صحبت کرده.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
بستگی به بودجه داره
خرید و فروش زمین خوبه مخصوصا برای ساخت و ساز
من خودم برای سیر کردن شکم چند وقتیه زدم تو این کار :D

پ.ن : به نظرم امروز میتونست یه مقدار افزایشی باشه در حد 10 الی 15 تومن ولی در عین ناباوری 15 تومن کشیده پایین :wacko: دیگه باید بازنشسته بشم همه تحلیل هام غلط از آب در میاد :D

با 40-50 تومن میشه زمین خرید بعد مثلن 3 ماه بعد فروخت 60 ؟

این بهتره یا ماشین ؟؟

ممنون

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دلار 3015
به نظر میاد با توجه به موفقیت نسبی مذاکرات شنبه کاهشی باشه امروز هم قراره تفاهم نامه رو تدوین کنن

پ.ن : خدا رو شکر :دی امیدوارم با کاهش قیمت دلار اقلام مصرفی ملت هم کاهش پیدا کنه نه اینکه بره بالا ! یه زمانی همین دلار بهانه ای برای افزایش بود الان ملت منتظر کاهش هستن ولی در عوض هیچ تغییری مشاهده نمیشه !

با 40-50 تومن میشه زمین خرید بعد مثلن 3 ماه بعد فروخت 60 ؟
این بهتره یا ماشین ؟؟
ممنون

فکر کنم شما کرجی باشی ؟ در مورد نرخ معامله تو کرج خبر ندارم ولی احتمالا بشه یه قطعه کوچیک خرید ولی زیاد رو سودش نمیشه حساب کرد
برای بهترین خرید با بهترین سود باید تو شهرداری و پیمانکارهای بزرگ آشنا داشته باشید و همین طور بودجه تون بیشتر باشه

ماشین بخرید و بعد بفروشید ؟ خرید ماشین به نظرم ریسکش زیاده اونم تو این خیابونا با این راننده های ناشی گاری سوار :دی که دوست دارن ماشینشون رو هر طوری که شده بمالن :D

بالا