• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
خب اگه ایول اسرائیل ! دیگه سهام بانکی ها چرا؟
در صورت لغو نشدن تحریم ها بانکها وضعیتشون بدتر میشه ها
گرامی شما بد برداشت کردی.
موضوع به اینصورته:
ایول-اسرائیل مثل اسفند رو اتیشه(یعنی هی داره سنگ اندازی میکنه)
بریم برای خرید سهام بانکی ها.

یعنی من هم امیدوارم تحریمها برداشته شه:D

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
فعلاً خط قرمزا توهم توهمه!
اینور میگه پیش شرط تعلیق در هر سطحی = خط قرمز ما
اونور میگه تعلیق 20 %

اینور میگه مذاکره برای برداشتن تحریم نفتی و بانکی
اونور میگه نخیر فقط 5% برداشته میشه اونم بستگی به همکاری ایران داره تازه قابل بازگشت هست و همه گزینه ها هم روی میزه و در عمل فقط تحریمای مسخره تبادل ورزشکارو دارو ازین اراجیف برداشته شده :D

مذاکره برای مذاکره! هی دور اول دوم سوم چارم پنجم
خبرگزاریام که ظریف دست توی دماغش میکنه خبر مهم میکنند تا...
کلاً مسخره بازی شده

جالبتر اینکه براشون خط و نشون کشیدن غربی ها فقط 6 ماه وقت دارن و اگر توافق نکنند برای خودشون بد میشه.. انگار ما اونارو تحریم کردیم!!
بهترین کار الان اینه بریم به صورت نمادین به حلقه فردو ملحق شیم :D

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
چند سال بعد :

مزاكرات دوره ١٠٠ هم به پايان رسيد و قرار شد هفته اينده ظريف و اشتون در مورد جزييات بيشتر بحث كنند ...

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
كلا ايندفعه زياد اخبار مساعد نيست فقط با هم گپ ميزنن انگار!
به نظر مياد رفت دور چهارم!
اونم بايد زودتر از ٢ هفته ديگه بندازن وگرنه دوياره كنگره امريكا ممكنه تصويب كنه تحريم هارو
٢ هفته انداختم عقب

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
من ابدا فکر نمیکنم اینا به نتیجه برسن. اینوریا کله خراب تر از اونی هستند که اگه کشور کره شمالی هم بشه کوتاه نمیان.

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
من ابدا فکر نمیکنم اینا به نتیجه برسن. اینوریا کله خراب تر از اونی هستند که اگه کشور کره شمالی هم بشه کوتاه نمیان.

شما مطمئن باش اونا كله خرتر هستند اينطرف كوتاه هم بياد از اونطرف هيچ چيزي نخواهيد ديد

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
شما مطمئن باش اونا كله خرتر هستند اينطرف كوتاه هم بياد از اونطرف هيچ چيزي نخواهيد ديد

دقیقاً......این مذاکرات فقط اتلاف وقت هست و ابدا قرار نیست به نتیجه برسه. اونا عمراً نمیذارن وسط خاورمیانه و چسبیده به اسرائیل بزرگترین دشمنشون بمب بسازه......اینا هم که به خاطر بیمه کردن خودشون حاضرن هر هزینه ای بدند.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
حالا هر طور میخواد برداشت بشه بشه ولی اخبار داخلی موافق **** و خارجی مخالف **** دارن میگن: سخنگوی اشتون: مذاکرات امروز ژنو فشرده، اساسی و درباره جزییات در فضایی خوب برگزار شد.(رادیو فردا)
دفعه قبل خیلی یهویی شد ولی این دفعه واقعا مرد و مردونه نشستن پای مذاکره و دنبال توافق هستند ( حالا چه بشه چه نشه)
یادتون نره اینو با زمان جلیلی مقایسه کنید که چندتا معاون میومدن و تموم میشد
از کسی شنیدم که میگفت حرف جلیلی این بود(مضمون): این پامو تو جنگ دادم ، این یکی پام رو هم تو این جنگ میدم
برخی از کسانی که موج منفی میدن ، دلار و سکه دارن یا به نوعی نونشو تو بالا پایین شدن ارز و طلاست.
اونایی هم که موج مثبت شدید میدن ارز و سکه ای نیست و احتمالا میخوان وارد بشن و دوست دارن بیاد پایین.
به هر حال پیش بینی من از این بحث ها:
1- توافق پشت صحنه انجام شده
2- منتظر خبر خاصی از مذاکرات نباشید، آمریکا تا الی الابد تا زمانیکه این **** هست دشمن ماست.
3- خبر بد خاصی هم بیرون نمیاد.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
چرخه معیوب دور باطل کار بی حاصل مردم ایران باید اول تکلیف خودشون با حداقل مشخص کنن وگرنه برداشتن تحریم کوتاه مدت نیمچه تأثیری میزاره تا توبرشون کمی پر شد جفتک لگد همانا برگشت به فلاکت همانا همه 4 زانو نشستن که چی هیچی مثل بیمار دم مرگی که چشم دوخته عزرائیل میاد نمیاد برم مستراح نرم

Visualirans

Registered User
لایک‌ها
69
عجب تاپیک جامعی ! باید بشینم از اول تا آخرش رو بخوانم.

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873

من نمیدونم چرا شماها !!! منتظرید از اون طرف چیزی ببینید ؟!!!!!!!! عزیزان داخلی باید یه تکونی به خودشون بدن و کمی از خون ملت که تو شیشه کردند رو بریزن زمین ! شاید جز انرژی هسته ای حق مسلم دیگه ای هم داشتیم !!! :eek:

ما یه کشور بهران زده ی بد بختیم ... این یه واقعیته تلخه ، و در موضعی نیستیم که انتظاری از طرف مقابل داشته باشیم . اونا به ما لطف میکنن که صبح تا شب مرگ بر آمریکا گفتن های بی سیاست های داخلی رو نادیده میگیرن !!!

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
من نمیدونم چرا شماها !!! منتظرید از اون طرف چیزی ببینید ؟!!!!!!!! عزیزان داخلی باید یه تکونی به خودشون بدن و کمی از خون ملت که تو شیشه کردند رو بریزن زمین ! شاید جز انرژی هسته ای حق مسلم دیگه ای هم داشتیم !!! :eek:

ما یه کشور بهران زده ی بد بختیم ... این یه واقعیته تلخه ، و در موضعی نیستیم که انتظاری از طرف مقابل داشته باشیم . اونا به ما لطف میکنن که صبح تا شب مرگ بر آمریکا گفتن های بی سیاست های داخلی رو نادیده میگیرن !!!

خوبه شما نرفتي مزاكره كني
مرگ بر امريكا

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
خوبه شما نرفتي مزاكره كني
مرگ بر امريكا

مذاکره فایده ای نداره با این شرایط !!! تا وقتی که ما این ور شرط و شروط میزاریم و اون بیچاره ها مجبورن با دست خالی مذاکره کنند همین میشه . که هر دفعه به دور بعد کشیده میشه ! ما باید اول مشکلات داخلی رو حل کنیم و بعد بریم سراغ مجامع بین الملل .

منم یه ایرانیم برادر من ، کشورم رو دوست دارم و به تاریخچه ی اون افتخار میکنم . منم از اینکه نمیشه تو کشور به راحتی زندگی کرد گله دارم ، میدونم که شما هم گله داری ، اما چه کنیم که هر دو اسیر خودخواهی دوستانیم ! :eek:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
عجب تاپیک مثبتی :rolleyes: جو مثبت داره خفمون میکنه :D

درسته شرایط اقتصادی کشور خیلی افتضاح و بحرانی شده ولی دیگه بدبخت نیستیم ! متاسفانه بعضی از ایرانی ها حسود ــن و از دیدن پیشرفت های دیگر کشور ها ناراحت میشن به قول خودشون کشورهای ملخ خور ! ولی هرگز برای پشرفت کشورشون تلاش نمیکنن و انتظار دارن پیشرفت و رفاه بی هیچ تلاشی در خونشون رو بزنه ! نمونه اش همین ادارات و کارمنداش که در طول روز فقط یه ساعت کار مفید انجام میدن !
زیاد دوست ندارم تو این بحث ها شرکت کنم برای همین فقط یه گفتن همین دو خط بسنده میکنم به نظرم این جور بحث ها بیخود و وقت تلف کردنه !

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بله فوق لیسانس اقتصاد ، تا حالا معامله ای نکردم.

داداش چقدر شاخک هات ضعیفه :D
با شما نبود که ترش کردی با نویسنده یا گوینده مطلبی بود که شما لینک دادی

پ.ن : واقعا تا حالا ارز معامله نکردی ؟

بالا