• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
آین حرفتون درست نیست. طرف تو روستا هم حق زندگی داره. این روستایی ها مجبورن بد فرم کار کنن که بتونن زندگی رو بگذرونن. اگر طرف زمین نداشته باشه و برای دیگران کار کنه میشه گفت تقریبا کارش ساخته است.
از پول نفت چیزیش به این جماعت نمیرسه. پول نفت رو 90 درصد آقایان و 9 درصد رو من و شما می خوریم و 1 درصد هم خرج مملکت میشه.

مدیریت دارایی هاتون به خودتون مربوطه. من تو بحران دو سال قبل این کار رو نکردم. می تونستیم جنس وارد کنیم از آمریکا ، پیش فاکتور و فاکتور رو خودمون بزنیم (تجهیزات پزشکی فاکتور ها رو چک نمی کنه) بعد به قیمت 10 برابر بفروشیم به مردم کسی هم نمی تونست حتی اعتراض کنه. وسیله پزشکیه و مجبورن بخرن.
من ترجیح دادم به جای این کار به همون سود قبلی قناعت کنم و فروش ثابت قدیم رو طی کنم و پیشرفت عادی رو بگذرونم. 4 تا پانامرا ندارم ولی وضعیتم خوبه و به یاری دوستانی که در کشورهای دیگه از همین طریق پیدا کردم اقامت اروپا رو هم گفتم. فکر کنم خدا هم ناراضی نبود وگرنه تو دو سال قبل کله پا می شدیم.
در مورد اقامت دوست عزیز تا اونجایی که می دونم می تونید حیلی راحت با 1 میلیون یورو سرمایه گذاری 3 ساله و یا 700 هزار یورو نقد خیلی راحت اقامت ایتالیا رو بگیرید که از شر ! این مملکت خلاص بشید و برید. لازم نیست اینقدر خودتون رو اذیت کنید. نمی دونم چرا شما که به قول خودتون وضعیت اتون اینقدر خوب شده ارزوی خودتون رو برآورده نمی کنید.
همه جای دنیا این کار رو نمی کنن رفیق. در خیلی از کشورهای دنیا به محض اینکه رکود اقتصادی مثل سال قبل ما اتفاق می افته از سودهای کلان جلوگیری می کنن مثل مالیا های بزرگی که در یونان و ایتالیا اجرا شد.
به قول یکی از دوستان کیک اقتصادی یک اندازه ثابتی داره. اگر شما یک برش بزرگ ازش کندی سهم دیگران کمتر میشه و این کم شدن سهم تا حذف افراد پیش میره و این همون مشکلیه که دولت با عدم مدیریت درستش 2 سال قبل این افتضاح رو به وجود آورد.

در این مورد اصلا نمی تونم اظهار نظر کنم برای اینکه هیچوقت با امارات کار نکردیم ولی فکر می کنم کلا اونجا هم کسانی بودند که دارایی های بانک های امارات رو مدیریت کردن.

هيچ کشوری مثل اينجا پول رو پول نمياد مخصوصاً اگر ذهنت خوب کار کنه
منم منتظرم دلار ارزونتر بشه که بار سفر ببندم يا بيشتر دربياد که جبران بشه

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خدا کنه کم بشه باز .... خسته شدیم تو این گرفتاری به خدا !

مثل همیشه حرفای b.yasini عزیز تایید میشه .

حرفاش انصافا به دل میشینه . نمیدونم چرا ;)

تشکر رفیق. شما لطف داری.

راستی دوستان فردا یه همتی بکنیم لحظه ای قیمت دلار رو اعلام کنیم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
اهن چقدر اومده پايين !!! فكر كردن مذاكره اين دفعه ديگه تمام هست و تحريما برداشته ميشه و همه چيز گل و بلبل !!! امروز يكسري خوب داشتند از اب گل الود ماهي ميگرفتند و فقط ميخريدن از اهن بگير تا بقيه چيزا ... چرا كه منم مثل اونا فكر نميكنيم اين مذاكرات نتيجه خاصي رو به اين زودي داشته باشه !!

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اهن چقدر اومده پايين !!! فكر كردن مذاكره اين دفعه ديگه تمام هست و تحريما برداشته ميشه و همه چيز گل و بلبل !!! امروز يكسري خوب داشتند از اب گل الود ماهي ميگرفتند و فقط ميخريدن از اهن بگير تا بقيه چيزا ... چرا كه منم مثل اونا فكر نميكنيم اين مذاكرات نتيجه خاصي رو به اين زودي داشته باشه !!

غر نزن

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425

ميزنم، ريدم تو اين افتضاحي كه هشت سال پيش اون باقالي پيش اورد و حالا اينا توش جوري گير كردن كه فقط دل به بيرون از مرزا خوش كردن و داخل رو رها كردن و همه چيز استپ و ركود و در نتيجه ريده ... هر روز يك تصميم فردا يك بخش نامه پس فردا لغو هفته بعد تكذيب هفته بعد اصلاحيه ماه بعد نفرات جديد !!! هيچ كس نميدونه تكليفش چيه و گه بالا زده ! يك درصد احتمال بدن كه براي حالا حالا ها نخواد توافقي از طرف غرب ترتيب داده بشه اونوقت تكليف داخل چيست ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ميزنم، ريدم تو اين افتضاحي كه هشت سال پيش اون باقالي پيش اورد و حالا اينا توش جوري گير كردن كه فقط دل به بيرون از مرزا خوش كردن و داخل رو رها كردن و همه چيز استپ و ركود و در نتيجه ريده ... هر روز يك تصميم فردا يك بخش نامه پس فردا لغو هفته بعد تكذيب هفته بعد اصلاحيه ماه بعد نفرات جديد !!! هيچ كس نميدونه تكليفش چيه و گه بالا زده ! يك درصد احتمال بدن كه براي حالا حالا ها نخواد توافقي از طرف غرب ترتيب داده بشه اونوقت تكليف داخل چيست ؟

تکلیف همونیه که 8 سال پیش بود. مگه دوره قبلی داخل چی کار میکرد همونو ادامه بده.
اگر در شرف از بین رفتن بود خوب تو اون هشت سال که داخل اعتراضی نکرد پس حالا هم دم نزنه.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

Arash-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
پیش شرط های فرانسه برای مذاکرات جدید :
توقف 20%
نظارت بر تمامی تاسیسات
توقف آب سنگین اراک
خارج کردن اورانیوم بالا تر از 3%
واقعیت اینه خیلی تند رفتیم و حالا متاسفانه رسیدیم به جایی که به اصطلاح ما پیاده ایم و اونا سواره... من خودم سخنرانی اولاند (بیشعور) و که دیدم در مورد ایران صحبت می کرد خیلی حرصم گرفت و خیلی احساس بدی بهم دست داد؛ متاسفانه خیلی بی ادبانه و با لحن دستوری و خیلی زشتی در مورد ایران و شرایط مذاکرات و اینا صحبت می کرد و حتی به نظرم ژست هایی که موقع سخنرانی پشت تریبون می گرفت زشت بودن؛ البته در کل اینا کارنامه اعمال ماست که دادن دستمون! و زیادم نباید ناراحت بشیم ولی من خیلی ناراحت شدم!
.
.
یه نکته ام اینکه این اولاند همونیه که صدا سیما کلی جشن گرفت بعد اینکه رئیس جمهور شد و تا یه هفته برنامه های مناسبتی و ویژه پخش می کردن از فرط خوشحالی!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
البته در کل اینا کارنامه اعمال ماست که دادن دستمون
کدوم اعمال ؟؟؟؟؟؟؟اسرائیل آمریکا و بقیه قلدر های دنیا اندازه منفجر کردن 10تا کره زمین کلاهک هسته ای دارند بعد میاند می گویند شما نداشته باشید!!!!! .من خودم با انرژی هسته ای مخالفم اما حالا که کار تا اینجا کشیده شده داستان رو کم کنی شده نه ایران کوتاه میاد نه اون طرف مذاکره .از یک چیزی هم اطمینان دارم .مشکل ما با اسرائیل و عربها و.......مثل مشکل زن و شوهرهایی است که مشکلات اساسی تو زندگیشون دارند اما تا می خواهند جلوی جمع از مشکلشون حرف بزنند می گویند ما باهم تفاهم نداریم . با شما شرط می بندم همین امروز ایران بگه ما کلا انرژی هسته را تعطیل می کنیم تمام سوخت هم ارسال می کنیم خارج به قولی آقا بیجا کردیم .فردا عزبها و اسرائیل دست رو یک چیز دیگه می گذارند این موضوع را شک ندارم .این خط این نشون اگر حکومت فعلی ایران باقی بمونه در اینده نوه من و شما هم میاد تو همین سایت روی همین چیزها بحث میکنه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

واقعیت اینه خیلی تند رفتیم و حالا متاسفانه رسیدیم به جایی که به اصطلاح ما پیاده ایم و اونا سواره... من خودم سخنرانی اولاند (بیشعور) و که دیدم در مورد ایران صحبت می کرد خیلی حرصم گرفت و خیلی احساس بدی بهم دست داد؛ متاسفانه خیلی بی ادبانه و با لحن دستوری و خیلی زشتی در مورد ایران و شرایط مذاکرات و اینا صحبت می کرد و حتی به نظرم ژست هایی که موقع سخنرانی پشت تریبون می گرفت زشت بودن؛ البته در کل اینا کارنامه اعمال ماست که دادن دستمون! و زیادم نباید ناراحت بشیم ولی من خیلی ناراحت شدم!
.
.
یه نکته ام اینکه این اولاند همونیه که صدا سیما کلی جشن گرفت بعد اینکه رئیس جمهور شد و تا یه هفته برنامه های مناسبتی و ویژه پخش می کردن از فرط خوشحالی!

دقیقا به همین صورته.
8 سال قبلی خودمون با سپردن مملکت به کسی که برای ایران ارزشی قایل نبود همه چیز رو خراب کردیم.
زمانیکه جناب احمدی نژاد قطعنامه های اژانس رو مسخره کرد و باعث شد پرونده ایران بره توی شورای امنیت باید فکر امروز رو میکردیم.

Last edited:

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
دلارو ولش كنيد !
امروز ديدم پل طبقاتي صدر براي وروديهاي طبقه دوم تابلو عوارضي گزاشتن
كجاي دنيا داخل شهر عوارضي ميزارند

از هر راهي كه نميشه مردم رو چاپيد

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
دلارو ولش كنيد !
امروز ديدم پل طبقاتي صدر براي وروديهاي طبقه دوم تابلو عوارضي گزاشتن
كجاي دنيا داخل شهر عوارضي ميزارند

از هر راهي كه نميشه مردم رو چاپيد

خيلي از جاهاي دنيا عوارضي دارن داخل شهر اونم خيلي گرون تر
نمونش مالزي از اين اوتوبان مسندازي تو اون اتوبان بايد عوارضي يدي انقدر عوارضي زياده كه ديگه اكثر ماشين از اين دستگاه هاي بي سيم دارن كه شارژش ميكني!
جاهي ديگه هم دارن چون ما نداشتيم و تازه دارن ايجاد ميكنن اينجوري فكر ميكني

Arash-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
کدوم اعمال ؟؟؟؟؟؟؟اسرائیل آمریکا و بقیه قلدر های دنیا اندازه منفجر کردن 10تا کره زمین کلاهک هسته ای دارند بعد میاند می گویند شما نداشته باشید!!!!! .من خودم با انرژی هسته ای مخالفم اما حالا که کار تا اینجا کشیده شده داستان رو کم کنی شده نه ایران کوتاه میاد نه اون طرف مذاکره .از یک چیزی هم اطمینان دارم .مشکل ما با اسرائیل و عربها و.......مثل مشکل زن و شوهرهایی است که مشکلات اساسی تو زندگیشون دارند اما تا می خواهند جلوی جمع از مشکلشون حرف بزنند می گویند ما باهم تفاهم نداریم . با شما شرط می بندم همین امروز ایران بگه ما کلا انرژی هسته را تعطیل می کنیم تمام سوخت هم ارسال می کنیم خارج به قولی آقا بیجا کردیم .فردا عزبها و اسرائیل دست رو یک چیز دیگه می گذارند این موضوع را شک ندارم .این خط این نشون اگر حکومت فعلی ایران باقی بمونه در اینده نوه من و شما هم میاد تو همین سایت روی همین چیزها بحث میکنه
دوست عزیز منظور من لحن برخورد سیاست مدارامون تو چن سال گذشته بود، کسی که باد می کاره طوفان درو می کنه وقتی رئیس جمهور ما هشت سال هر ماه همه دنیا رو می شست آویزون می کرد از طناب الان بایدم امثال اولاند بی سر و پا که تو اداره کشور خودشم مونده بیاد اینطور بی ادبانه در مورد کشور ما صحبت و اظهار نظر بکنه؛ امیدوارم این رویه فعلی ادامه داشته باشه و تعاملمون با همه کشورها با ادب و متانت باشه تا اگر هم کشور خاصی برخورد غیر منطقی و نامناسب داشت خودش تحت فشار افکار عمومی قرار بگیره ..

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
خيلي از جاهاي دنيا عوارضي دارن داخل شهر اونم خيلي گرون تر
نمونش مالزي از اين اوتوبان مسندازي تو اون اتوبان بايد عوارضي يدي انقدر عوارضي زياده كه ديگه اكثر ماشين از اين دستگاه هاي بي سيم دارن كه شارژش ميكني!
جاهي ديگه هم دارن چون ما نداشتيم و تازه دارن ايجاد ميكنن اينجوري فكر ميكني

عزيز من اين پل رو از پول مردم ساختن دوبار كه نميشه از مردم پول گرفت پس تو پياده رو و پارك و هر خدمات شهري ديگري هم كه ارائه ميشه بايد پول بديم

اوني كه شما ميگي در خارج بخش خصوصي اومده ساخته داره بهربرداريشو ميكنه

مگه اينو براي ترافيك درست نكردن !!
يعني يك راه اختصاصي برا پولدارا ساختن اونم از پول همه مردم !؟

Last edited:

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
عزيز من اين پل رو از پول مردم ساختن دوبار كه نميشه از مردم پول گرفت پس تو پياده رو و پارك و هر خدمات شهري ديگري هم كه ارائه ميشه بايد پول بديم

عزیز اینجا دیگه به اینکه کی ساخته فکر نمیکنن . فقط میبینن مالزی بابت اتوبان عوارضی میگیره اینام میگیرن که عقب نمونن .

ایرانی جماعت اگه قدرت تشخیس !! داشت که الان وضعش این نبود

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

دیگه داری بیخودی غر می زنی. مگه توی مالزی تونل رو از پول آمریکا ساختن!!! تازه اینجا که ما همش از مالیات رفتن طفره می ریم و اونحا مثل آدم میرن مالیات میدن. پس اونها حق اعتراض دارند نه ما.
در ضمن بیتشر کشورها اینطوریه.
رفتی منهتن ببین عوارض تونل ورودی به منهتن برای اینکه توی ترافیک نباشی چقدر میشه بعد اونقت بیا گیر بده که برای صدر هم مالیات گذاشتن.

بعد هم این روش خوبیه. هر گوسفندی برای دور دور زدن تو شهر نمیره روی پل که رو پل رو هم ترافیک کنه.

بالا