boro_baba1
Registered User
- نوشتهها
- 727
- لایکها
- 72
آین حرفتون درست نیست. طرف تو روستا هم حق زندگی داره. این روستایی ها مجبورن بد فرم کار کنن که بتونن زندگی رو بگذرونن. اگر طرف زمین نداشته باشه و برای دیگران کار کنه میشه گفت تقریبا کارش ساخته است.
از پول نفت چیزیش به این جماعت نمیرسه. پول نفت رو 90 درصد آقایان و 9 درصد رو من و شما می خوریم و 1 درصد هم خرج مملکت میشه.
مدیریت دارایی هاتون به خودتون مربوطه. من تو بحران دو سال قبل این کار رو نکردم. می تونستیم جنس وارد کنیم از آمریکا ، پیش فاکتور و فاکتور رو خودمون بزنیم (تجهیزات پزشکی فاکتور ها رو چک نمی کنه) بعد به قیمت 10 برابر بفروشیم به مردم کسی هم نمی تونست حتی اعتراض کنه. وسیله پزشکیه و مجبورن بخرن.
من ترجیح دادم به جای این کار به همون سود قبلی قناعت کنم و فروش ثابت قدیم رو طی کنم و پیشرفت عادی رو بگذرونم. 4 تا پانامرا ندارم ولی وضعیتم خوبه و به یاری دوستانی که در کشورهای دیگه از همین طریق پیدا کردم اقامت اروپا رو هم گفتم. فکر کنم خدا هم ناراضی نبود وگرنه تو دو سال قبل کله پا می شدیم.
در مورد اقامت دوست عزیز تا اونجایی که می دونم می تونید حیلی راحت با 1 میلیون یورو سرمایه گذاری 3 ساله و یا 700 هزار یورو نقد خیلی راحت اقامت ایتالیا رو بگیرید که از شر ! این مملکت خلاص بشید و برید. لازم نیست اینقدر خودتون رو اذیت کنید. نمی دونم چرا شما که به قول خودتون وضعیت اتون اینقدر خوب شده ارزوی خودتون رو برآورده نمی کنید.
همه جای دنیا این کار رو نمی کنن رفیق. در خیلی از کشورهای دنیا به محض اینکه رکود اقتصادی مثل سال قبل ما اتفاق می افته از سودهای کلان جلوگیری می کنن مثل مالیا های بزرگی که در یونان و ایتالیا اجرا شد.
به قول یکی از دوستان کیک اقتصادی یک اندازه ثابتی داره. اگر شما یک برش بزرگ ازش کندی سهم دیگران کمتر میشه و این کم شدن سهم تا حذف افراد پیش میره و این همون مشکلیه که دولت با عدم مدیریت درستش 2 سال قبل این افتضاح رو به وجود آورد.
در این مورد اصلا نمی تونم اظهار نظر کنم برای اینکه هیچوقت با امارات کار نکردیم ولی فکر می کنم کلا اونجا هم کسانی بودند که دارایی های بانک های امارات رو مدیریت کردن.
هيچ کشوری مثل اينجا پول رو پول نمياد مخصوصاً اگر ذهنت خوب کار کنه
منم منتظرم دلار ارزونتر بشه که بار سفر ببندم يا بيشتر دربياد که جبران بشه