اصلاً کی حرف از فروختن زد؟در چاه رو گل بگيرن تموم!! کی گفته نفت بفروشن گندم وارد کنن؟هرکی نان داشت ميخوره هرکی نداشت به درک
مگه اينجا سويس هستش؟
پولداری که خود کشی ميکنه که پول دار نيست يه احمقه
اونا يه مشت بی عرضه بی دست و پا هستن که خوردن به يه پولی يه دفعه پوله ميره ديگه هيچی جز خ...يه مبارک ندارن اونا همون برا مردن خوبن
بازهم باید توضیح بدم.
رفیق چاه نفت جاه فاضلاب نیست که درشو گل بگیرن. زمانیکه یک حوزه نفتی باز میشه نمیشه راحت دیگه بستش به قول معروف شیر یک طرفه داره بازش کردی تا تموم شدنش باید مصرف کنی. از طرفی ایران پتانسیل ذخیره سازی نفت پایینی داره و با توجه به پالایشگاههای کمی هم که داریم نمی تونیم نفت خام رو به مصرف داخل برسونیم پس باید بدیم بره.
دو سال قبل حتی برا مدت کوتاهی نفت رایگان به بعضی کشورها مثل یونان داده شد برای اینکه نمی شد نفت روی دریا رو نگه داشت.
دوست عزیز اینکه بگی هر کی داشت بخوره و هر کی داشت نخوره اصطلاح خوبی نیست. مطمئن باش اگر اینطور قرار بود بشه (مثل سال 98 عراق که برنامه نفت در مقابل غذا اجرا می شد) خیلی ها از بین میرن. شما دوست عزیز دبی که سهله بعید می دونم تا شابد العظیم هم بتونی بری. خیلی ها از بین میرن و فقط عده ای کمی باقی می مونن. البته من از قبل هم گفتم که این روش رو می پسندم ولی برای جامعه ایرانی جواب نمی ده.
پولدارها با شما فرق دارن رفیق. همونطوری که درآمدشون زیاده خرجشون هم کم نیست. برای همین باید در بیاد که در بره. وقتی نیاد جون آدم در میره.
دوست عزیز در دو سال گذشته هیچ کس به پول بی زبون نخورد. هر کسی پولدار شد مغزش خوب کار می کرد. خون مردم رو مکیدن ولی مکیدن خون مردم هم نیاز به هوش داره. اگر در دو سال گذشته پولدار شدی که معلومه مغزت توپ کار می کرده ولی اگر هنوز وضعیتت مثل قبله دو حالت داره 1- آدم درست و با وجدانی هستی که علاقه ای نداشتی از بدبختی مردم پولدار بشی ( البته با برنامه صادرات شما به دبی به نظر من که خیلی رو این گزینه برای خودت حساب نکن) 2- آدم ببو گلابی بودی که از موقعیت نتونستی استفاده کنی. با این تفاسیر شاید بهتر باشه بیخیال پولدار شدن بشی. یکی از بهترین شرایط پولدار شدن در این مملکت از دست رفته و شاید شرایط عدی به خوبی این سری نباشه.