• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
امروز؟ جمعه؟
میشه بفرمائید شما چند سالتون هست؟

اره همین امروز

بله جمعه

هنوز ندیدی دلال روز جمعه کار بکنه ؟ ( البته ناگفته نماند که حجم معاملات بسیار کم هست اما قیمت و معامله همیشه هست )

اون سایت هایی که شما و دوستان قیمت دلار رو نگاه میکنید از بازار عقب هستند

سن و سال چه ربطی به موضوع داره ؟!!!! :blink:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
امروز میشه دید که دولت روحانی چی کار کرده تو این مدت.
با توجه به بر گشت تحریم بانکی اروپا برای بانک های ایرانی امروز اگر دلار شدیدا ضعودی شد و مرز 3100 رو رد کرد یعنی عملا دولت روحانی نتونسته کاری تو این مدت بکنه.
ولی اگر حول و حوش 3010 تا 3040 موند باید گفت که سیاست ارزی دولت موفق بوده.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
امروز میشه دید که دولت روحانی چی کار کرده تو این مدت.
با توجه به بر گشت تحریم بانکی اروپا برای بانک های ایرانی امروز اگر دلار شدیدا ضعودی شد و مرز 3100 رو رد کرد یعنی عملا دولت روحانی نتونسته کاری تو این مدت بکنه.
ولی اگر حول و حوش 3010 تا 3040 موند باید گفت که سیاست ارزی دولت موفق بوده.

تا بانک مرکزی نخواد قیمت دلار از اینی که هست تکون نمیخوره.

تو دوره قبل هم افزایش قیمت بدون چراغ سبز خود بانک مرکزی نمیتونسته بوده باشه.

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
تا بانک مرکزی نخواد قیمت دلار از اینی که هست تکون نمیخوره.

تو دوره قبل هم افزایش قیمت بدون چراغ سبز خود بانک مرکزی نمیتونسته بوده باشه.

چراغ سبز و قرمز مربوط به زمانیه که تواناییش رو داشته باشه ولی در اون برهه همچین توانی وجود نداشت

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سلام دوستان حدود یه 25 هزار تایی دارم تو دوره های مختلف خریدم از 1900 هست تا 3800 واسه سودم نخریدم بیشتر برای حفظ ارزش پول
یه جوری به کلم خورده فردا برم بفروشمش... به نظر شما امکان بالا رفتنش هست در حد 300 400 تومان؟ پایین اومدن در این حد چی؟ به نظرتون بیشتر احتمال کدوم یکی هست در کوتاه مدت مثلا دوسه ماه آینده؟!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سلام دوستان حدود یه 25 هزار تایی دارم تو دوره های مختلف خریدم از 1900 هست تا 3800 واسه سودم نخریدم بیشتر برای حفظ ارزش پول
یه جوری به کلم خورده فردا برم بفروشمش... به نظر شما امکان بالا رفتنش هست در حد 300 400 تومان؟ پایین اومدن در این حد چی؟ به نظرتون بیشتر احتمال کدوم یکی هست در کوتاه مدت مثلا دوسه ماه آینده؟!

عزیز ارزش پولتون که حفظ نشده ! برای چی این همه مدت نگه داشتید اون طوری که حافظه ام یاری میکنه قیمت 1900 تومن مربوط میشه به زمستون سال 90
مطمئنا دیگه شاهد بالا رفتن و پایین اومدن در حد 300 الی 400 تومن در کوتاه مدت نخواهیم بود
در حال حاضر فردا رو نمیشه پیش بینی کرد چه برسه به سه ماه آینده
همین امروز با توجه به حرف و حدیث های چند روز تعطیل و لغو حکم دادگاه مربوط به تحریم های بانکی اصولا باید بالا میرفت ولی در کمال تعجب ثابت موند
( بالا رفتن و پایین اومدن های این چند وقته اکثرا در حد 10 الی 15 تومن بوده )

پ.ن : یادش بخیر در دوران محمود 500 تومن یه شبه میرفت روش :D

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
عزیز ارزش پولتون که حفظ نشده !

پ.ن : یادش بخیر در دوران محمود 500 تومن یه شبه میرفت روش :D

راستش هم حقظ شده هم نشده!!! بیشتر واسه روز مبادا گرفته بودم!!! واسه این به کلم خورده بفروشم چون اگه یه خورده دیگه پایین بیاد اونوقته که دیگه ارزشش رو از دست نمیده

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
راستش هم حقظ شده هم نشده!!! بیشتر واسه روز مبادا گرفته بودم!!! واسه این به کلم خورده بفروشم چون اگه یه خورده دیگه پایین بیاد اونوقته که دیگه ارزشش رو از دست نمیده

پایین اومدنش از مرز 3000 احتمالش کمه اگرم گاهی میبینی میاد پایین دو روز نشده برمیگرده سر جاش
فقط اینجا یه مسئله ای هست در حال حاضر بین قیمت خرید و فروش یه چیزی حدودای 30 تومن فاصله هست گاهی ممکنه بر اساس پیش بینی این فاصله کمتر بشه گاهی هم بیشتر یعنی الان هر دلار شما زیر 3000 ارزش داره و زیر 3000 ازتون میخرن
واقعا در حال حاضر بازار رو نمیشه پیش بینی کرد همین 12 آبان حدودای 3035 شده بود من خودم احتمال میدادم 13 ابان بشه مثلا 3050 ولی شد 3020 و من سر همین پیش بینی 15 تومن ضرر کردم اونم در یک روز
خلاصه مراقب باش زیاد ضرر نکنی مذاکرات 29 آبان رو هم در نظر بگیر میتونه هم کاهش پیدا کنه هم افزایش

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
پایین اومدنش از مرز 3000 احتمالش کمه اگرم گاهی میبینی میاد پایین دو روز نشده برمیگرده سر جاش
فقط اینجا یه مسئله ای هست در حال حاضر بین قیمت خرید و فروش یه چیزی حدودای 30 تومن فاصله هست گاهی ممکنه بر اساس پیش بینی این فاصله کمتر بشه گاهی هم بیشتر یعنی الان هر دلار شما زیر 3000 ارزش داره و زیر 3000 ازتون میخرن
واقعا در حال حاضر بازار رو نمیشه پیش بینی کرد همین 12 آبان حدودای 3035 شده بود من خودم احتمال میدادم 13 ابان بشه مثلا 3050 ولی شد 3020 و من سر همین پیش بینی 15 تومن ضرر کردم اونم در یک روز
خلاصه مراقب باش زیاد ضرر نکنی مذاکرات 29 آبان رو هم در نظر بگیر میتونه هم کاهش پیدا کنه هم افزایش

دوست عزیز خب مهم اینه کاهش پیدا می کنه یا افزایش !
شما نوشتید هم میتونه کاهش هم افزایش !
خب این به نظرتون میشه تحلیل؟ قصد جسارت ندارم ولی خب دوست دارم نظر شخص شما و دیگر دوستان رو در این مورد بدونم که به نظرتون افزایشی است یا کاهشی

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

راستش هدف من هم همین مذاکراته یه خورده بهش مشکوکم!!!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
حیف اون دوران:D...اینجاست که میگه عجب شبی بود :دی

آقا عجب شبایی بود :D امروز میخریدی فرداش با 500 تومن سود میفروختی :lol: چرا راه دور بریم همین خرداد امسال و قضیه ثبت نام و رد شدن :D

دوست عزیز خب مهم اینه کاهش پیدا می کنه یا افزایش !
شما نوشتید هم میتونه کاهش هم افزایش !
خب این به نظرتون میشه تحلیل؟ قصد جسارت ندارم ولی خب دوست دارم نظر شخص شما و دیگر دوستان رو در این مورد بدونم که به نظرتون افزایشی است یا کاهشی

داداش من اگه بیل زن بودم باغچه خودمو بیل میزدم :D داداش منو با بچه های بالا اشتباه گرفتی :دی

راستش هدف من هم همین مذاکراته یه خورده بهش مشکوکم!!!

عزیز منم یه مقدار مشکوکم بگو چرا ؟ فردا اولاند میخواد بره اسرائیل اونم برای اولین بار اونم در چنین زمانی بین دو نشست ! احتمالا میخواد امتیازهای کلانی بگیره شاید در نشست پیش رو بخواد یه کارهایی بکنه !

پ.ن : به نظر من شما که ریسک کردی این همه مدت نفروختی یه چند روز هم صبر کن ببین چی میشه فوقش اگر نشست مثبت بود یه هفته دیگه صبر میکنی تا به حال عادی در بیاد ولی اگر منفی بود ریسکت جواب داده لااقل زیاد ضرر نمیکنی البته این در حد یه پیشنهاده خودت باید تصمیم نهایی رو بگیری

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462

اگه هنوز روز مبادا نیومده نفروش! ایشالا روز مبادا هم نیاد و برای یه کار بزرگ بفروشی.

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
اگه هنوز روز مبادا نیومده نفروش! ایشالا روز مبادا هم نیاد و برای یه کار بزرگ بفروشی.

نظر بنده هم بر عدم فروش هست.
بالاخره بالاتر از سیاهی رنگی نیست دیگه، شما که اینهمه صبر کردی این چند صباح هم صبر کن و مطمئن باش خدا با صابران است.
قضیه پیش بینی‌های این روزها مثل پیش بینی جوجه‌ای هست که داخل تخم مرغه، بالاخره یا مرغ میشه یا خروس :)
اما جدی اگه به پولش فعلا احتیاج نداری نفروش تا این گرد و غبار بره کنار و اوضاع روشن بشه اونوقت راحت میشه تصمیم گرفت، شما در مرحله حرص و جوش خوردن هستی فقط مواظب باش یه وقت تصمیمی نگیری که باعث حسرت و افسردگی بشه

بالا