FX.HOSSEINY
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 1,972
- لایکها
- 4,430
دلار صحبت از 3010 تا 3015
ممنونم از این هدف والا !
التماس دعا داریم حاج آقا !
دلار صحبت از 3010 تا 3015
امروز؟ جمعه؟
میشه بفرمائید شما چند سالتون هست؟
امروز؟ جمعه؟
میشه بفرمائید شما چند سالتون هست؟
امروز میشه دید که دولت روحانی چی کار کرده تو این مدت.
با توجه به بر گشت تحریم بانکی اروپا برای بانک های ایرانی امروز اگر دلار شدیدا ضعودی شد و مرز 3100 رو رد کرد یعنی عملا دولت روحانی نتونسته کاری تو این مدت بکنه.
ولی اگر حول و حوش 3010 تا 3040 موند باید گفت که سیاست ارزی دولت موفق بوده.
تا بانک مرکزی نخواد قیمت دلار از اینی که هست تکون نمیخوره.
تو دوره قبل هم افزایش قیمت بدون چراغ سبز خود بانک مرکزی نمیتونسته بوده باشه.
سلام دوستان حدود یه 25 هزار تایی دارم تو دوره های مختلف خریدم از 1900 هست تا 3800 واسه سودم نخریدم بیشتر برای حفظ ارزش پول
یه جوری به کلم خورده فردا برم بفروشمش... به نظر شما امکان بالا رفتنش هست در حد 300 400 تومان؟ پایین اومدن در این حد چی؟ به نظرتون بیشتر احتمال کدوم یکی هست در کوتاه مدت مثلا دوسه ماه آینده؟!
عزیز ارزش پولتون که حفظ نشده !
پ.ن : یادش بخیر در دوران محمود 500 تومن یه شبه میرفت روش
راستش هم حقظ شده هم نشده!!! بیشتر واسه روز مبادا گرفته بودم!!! واسه این به کلم خورده بفروشم چون اگه یه خورده دیگه پایین بیاد اونوقته که دیگه ارزشش رو از دست نمیده
پ.ن : یادش بخیر در دوران محمود 500 تومن یه شبه میرفت روش
پایین اومدنش از مرز 3000 احتمالش کمه اگرم گاهی میبینی میاد پایین دو روز نشده برمیگرده سر جاش
فقط اینجا یه مسئله ای هست در حال حاضر بین قیمت خرید و فروش یه چیزی حدودای 30 تومن فاصله هست گاهی ممکنه بر اساس پیش بینی این فاصله کمتر بشه گاهی هم بیشتر یعنی الان هر دلار شما زیر 3000 ارزش داره و زیر 3000 ازتون میخرن
واقعا در حال حاضر بازار رو نمیشه پیش بینی کرد همین 12 آبان حدودای 3035 شده بود من خودم احتمال میدادم 13 ابان بشه مثلا 3050 ولی شد 3020 و من سر همین پیش بینی 15 تومن ضرر کردم اونم در یک روز
خلاصه مراقب باش زیاد ضرر نکنی مذاکرات 29 آبان رو هم در نظر بگیر میتونه هم کاهش پیدا کنه هم افزایش
پایین اومدنش از مرز 3000 احتمالش کمه اگرم گاهی میبینی میاد پایین دو روز نشده برمیگرده سر جاش
فقط اینجا یه مسئله ای هست در حال حاضر بین قیمت خرید و فروش یه چیزی حدودای 30 تومن فاصله هست گاهی ممکنه بر اساس پیش بینی این فاصله کمتر بشه گاهی هم بیشتر یعنی الان هر دلار شما زیر 3000 ارزش داره و زیر 3000 ازتون میخرن
واقعا در حال حاضر بازار رو نمیشه پیش بینی کرد همین 12 آبان حدودای 3035 شده بود من خودم احتمال میدادم 13 ابان بشه مثلا 3050 ولی شد 3020 و من سر همین پیش بینی 15 تومن ضرر کردم اونم در یک روز
خلاصه مراقب باش زیاد ضرر نکنی مذاکرات 29 آبان رو هم در نظر بگیر میتونه هم کاهش پیدا کنه هم افزایش
حیف اون دوران...اینجاست که میگه عجب شبی بود :دی
دوست عزیز خب مهم اینه کاهش پیدا می کنه یا افزایش !
شما نوشتید هم میتونه کاهش هم افزایش !
خب این به نظرتون میشه تحلیل؟ قصد جسارت ندارم ولی خب دوست دارم نظر شخص شما و دیگر دوستان رو در این مورد بدونم که به نظرتون افزایشی است یا کاهشی
راستش هدف من هم همین مذاکراته یه خورده بهش مشکوکم!!!
راستش هم حقظ شده هم نشده!!! بیشتر واسه روز مبادا گرفته بودم!!! واسه این به کلم خورده بفروشم چون اگه یه خورده دیگه پایین بیاد اونوقته که دیگه ارزشش رو از دست نمیده
اگه هنوز روز مبادا نیومده نفروش! ایشالا روز مبادا هم نیاد و برای یه کار بزرگ بفروشی.