• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بزرگوار ، رئیس جمهور قبلی یه خرابه تحویل داده ، باید صبر کرد تا اوضاع درست بشه .

من موندم چطور تو دولت 9 و 10 ! کسی انقدر با عجله خواسته هاش رو مطرح نمیکرد ! اصلا کسی جرات داشت که حرف بزنه ؟! حالا به این دولت جدید که رسیده همه شدن منتقد ....

بابا مملکت رو جارو کرد برد ........ چیزی نمونده که روحانی بخواد روش مانور بده . اون از وضعیت روابط بین الملل که هرکی دوست داره هر چی دلش میخواد میگه به دولت و کاراش و ... !!! اینم از وضعیت مردم که 8 سال سکوت کردند و حرف نزدند ! حالا هر روز اعتراض که آخه ما رای دادیم که اینجوری بشه !؟

برادر من شما حلیم هم بخوای بپزی باید صبور باشی ! چه برسه به این اوضاع مملکت .

این سیستم مردم ایرانه. به قول یک دوستی احمدی نژاد یکی از بهترین کسانی بود که می تونست رییس جمهور مردم باشه چون طوری رفتار می کرد که هم لیاقت مردم ایران بود و هم مردم ایران دوست داشتند. هم دروغگو و هم بی اعتنا. یارانه رو از خود مردم می گرفت و به خودشون با منت می داد و مردم هر روز براش دعا می کردند.
8 سال حتی یک قلم کالا ارزون نشد. حتی همین سیب زمینی لعنتی هم ارزون نشد ولی کسی صداش در نمی اومد.
دیروز دیدم روزنامه 9 دی زده بود فرصت 100 روزه روحانی تمام شد و هیچ چیزی ارزون نشد.
با خودم گفتم دستگاههای ما حداقل 20 میلیون تا 40 میلیون ارزون شدن اما این مردم گوسفند اینو نمی فهمن.

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
این سیستم مردم ایرانه. به قول یک دوستی احمدی نژاد یکی از بهترین کسانی بود که می تونست رییس جمهور مردم باشه چون طوری رفتار می کرد که هم لیاقت مردم ایران بود و هم مردم ایران دوست داشتند. هم دروغگو و هم بی اعتنا. یارانه رو از خود مردم می گرفت و به خودشون با منت می داد و مردم هر روز براش دعا می کردند.
8 سال حتی یک قلم کالا ارزون نشد. حتی همین سیب زمینی لعنتی هم ارزون نشد ولی کسی صداش در نمی اومد.
دیروز دیدم روزنامه 9 دی زده بود فرصت 100 روزه روحانی تمام شد و هیچ چیزی ارزون نشد.
با خودم گفتم دستگاههای ما حداقل 20 میلیون تا 40 میلیون ارزون شدن اما این مردم گوسفند اینو نمی فهمن.

بازم جای شکر باقیه دوستان فهیمی چون شما هستند و به آدم دل داری میدن ، وگرنه از دست این مردم باید مثل امام علی با چاه درد و دل کرد ....

ما مردمی هستیم که سرهامون خمه برای پسگردنی خوردن ، پس تا زمانی که جرات نکنیم و سر راست نکنیم ، همین وضعیت نوش جونمون باید باشه !

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
جان کری: بیش از ۹۵ درصد تحریم‌ها علیه ایران به‌قوت خود باقی می‌ماند
به عقیده آقای کری، توافق بسیار نزدیک بود و ففط در چهار پنج مورد اختلاف نظر وجود داشت اما مذاکره‌کنندگان ایران تصمیم گرفتند پیشنهاد روی میز را امضا نکنند و برای مشورت بیشتر به تهران برگردند.
از اولم معلوم بود هیچ تحریمی برداشته نخواهد شد مدامم گفتم دلتونو خوش نکنید
راهی رو رفتیم توی این 8 سال که دیگه هیچ کشوری توی دنیا موافق برداشته شدن تحریم ها نیست

فقط من موندم کسایی که توی این تاپیک صبح و شب دنبال بالا پایین شدن دلارن از روی کنجکاوی هست یا واقعاً قراره 200 هزار دلار مثلاً شنبه حواله کنند که هر آخر هفته پیش بینی میخواهند؟!

دلار زیر 3 تومن بیاد اسممو ....( در جریان هستین خیلی وقته گفتم :D)
یورو هم محاله زیر 4 تومن بیاد.
موج تورم جدید هم از سال دیگه کم و بیش اضافه میشه.
هیچ چیزم همونطور که تا الان ارزون نشده ارزون نخواهد شد.
بچسبین به کارو بار ول کنید ارز رو. تحلیل محلیلی در کار نیست همینی که گفتم رو هروز بخونید تحلیل میشه:D
من به شخصه اصلاً و ابداً تمایلی به نگهداری ریال ندارم تمایلی هم به خرید ارز ندارم فقط و فقط میخواهم پول رو تبدیلش کنم به هر چیزی که بشه توی این مملکت اسکناس چه ارز باشه چه ریال باشه ریسکه

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جان کری: بیش از ۹۵ درصد تحریم‌ها علیه ایران به‌قوت خود باقی می‌ماند
به عقیده آقای کری، توافق بسیار نزدیک بود و ففط در چهار پنج مورد اختلاف نظر وجود داشت اما مذاکره‌کنندگان ایران تصمیم گرفتند پیشنهاد روی میز را امضا نکنند و برای مشورت بیشتر به تهران برگردند.
از اولم معلوم بود هیچ تحریمی برداشته نخواهد شد مدامم گفتم دلتونو خوش نکنید
راهی رو رفتیم توی این 8 سال که دیگه هیچ کشوری توی دنیا موافق برداشته شدن تحریم ها نیست

فقط من موندم کسایی که توی این تاپیک صبح و شب دنبال بالا پایین شدن دلارن از روی کنجکاوی هست یا واقعاً قراره 200 هزار دلار مثلاً شنبه حواله کنند که هر آخر هفته پیش بینی میخواهند؟!

دلار زیر 3 تومن بیاد اسممو ....( در جریان هستین خیلی وقته گفتم :D)
یورو هم محاله زیر 4 تومن بیاد.
موج تورم جدید هم از سال دیگه کم و بیش اضافه میشه.
هیچ چیزم همونطور که تا الان ارزون نشده ارزون نخواهد شد.
بچسبین به کارو بار ول کنید ارز رو. تحلیل محلیلی در کار نیست همینی که گفتم رو هروز بخونید تحلیل میشه:D
من به شخصه اصلاً و ابداً تمایلی به نگهداری ریال ندارم تمایلی هم به خرید ارز ندارم فقط و فقط میخواهم پول رو تبدیلش کنم به هر چیزی که بشه توی این مملکت اسکناس چه ارز باشه چه ریال باشه ریسکه

به نظرم شما اسم دومت رو انتخاب کن.
اون خبر رو کامل به انگلیسی می خوندی که بیخود برای خودت اسم انتخاب نکنی.
اقای کری گفته 95 درصد تحریم ها تا زمان دادن ضمانت رسمی ایران برای نداشتن بمب باقی میمونه. و فقط درصد کوچیکی از دارایی های ایران با توافق ژنو ازاد میشه.
این درصد کوچیک 46 میلیارد دلاره!
فکر کن 46 میلیارد دلار که درامد نفتی ایران فقط در سال 40 میلیارد دلاره.
این یعنی اقای روحانی در یک سال دو تا بودجه میگیره.
پس دلار احتمالا تا دو یا سه ماه دیگه تک نرخی روی 2500 خواهد بود.
تازه اگر گزارش اژانس رو هم می خوندی گفته ایران روند رو به رشد غنی سازی رو متوقف کرده. این یعنی احتمالا ضمانت رو هم تا بهار به امریکا میدن.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
اقای کری گفته 95 درصد تحریم ها تا زمان دادن ضمانت رسمی ایران برای نداشتن بمب باقی میمونه. و فقط درصد کوچیکی از دارایی های ایران با توافق ژنو ازاد میشه.
تازه اگر گزارش اژانس رو هم می خوندی گفته ایران روند رو به رشد غنی سازی رو متوقف کرده. این یعنی احتمالا ضمانت رو هم تا بهار به امریکا میدن.

اهان اونوقت امريكا مياد يكجا اين دو تا بودجه رو ول كنه تو ايران !!! همچين برات اقساط ببنده طي هزار سال ماهي ١ دلار ميريزه كه حال كني !

توافقي صورت نگيره خيلي بهتر از اين هست كه بخوايم امتياز بديم كه پولهاي خودمون رو با اما و اگر پس بدن !!!

ريدم تو كله امريكا و ...

دولت قبلي در داخل ريد اين دولت هم كه فقط چسبيده به بيرون از مرزها تا شايد معجزه اي رخ بده و نميدونم دل به چي خوش كرده وقتي وزيراي محترمه سن اجداد ما رو دارند وقتي اون باقالي رو ميزارن رييس محيط زيست دو تا بودجه هم بياد داخل ايران مطمئن باش هيچ اتفاقي نخواهد افتاد

كلا داخل رو رها كردن تا شايد امريكا تحريم پوشك بچه رو براي ١ هفته برداره !!!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اهان اونوقت امريكا مياد يكجا اين دو تا بودجه رو ول كنه تو ايران !!! همچين برات اقساط ببنده طي هزار سال ماهي ١ دلار ميريزه كه حال كني !

توافقي صورت نگيره خيلي بهتر از اين هست كه بخوايم امتياز بديم كه پولهاي خودمون رو با اما و اگر پس بدن !!!

ريدم تو كله امريكا و ...

دولت قبلي در داخل ريد اين دولت هم كه فقط چسبيده به بيرون از مرزها تا شايد معجزه اي رخ بده و نميدونم دل به چي خوش كرده وقتي وزيراي محترمه سن اجداد ما رو دارند وقتي اون باقالي رو ميزارن رييس محيط زيست دو تا بودجه هم بياد داخل ايران مطمئن باش هيچ اتفاقي نخواهد افتاد

بارها گفتم که احمدی نژاد برای شما و من بهترین انتخاب بوده.

چی می گی عمو وزیرها سن اجداد شما رو دارن.!!!! ظریف هم سن بابابزرگته یا هاشمی هم سن پدر بزرگته.
کل فک و فامیلت با تمام اجدادت و تمام نسل پشتیت چمع بشن نمی تونید نصف مال و ثروت حسن هامشی رو جمع کنید. وزیر انتخاب کرده چشم و دل سیر نه گداگشنه جوان که هر چی بخوره سیر نشه.
وزیر ها درست و باحساب انتخاب کرده اما حیف شما مردم که لیاقتتون افرادی مثل کردانه که با مدرک دیپلم چند سال بهتون تو دانشگاه درس بدن!

داغ کردی هر چی می خوای می گی.
مگه 46 میلیارد رو می خواد از روی هوا بده.
برو وقتی اطلاعاتت کمی زیاد شد بعد بیا بحث کن.

این درآمد نفتی ایران از فروش نفته که بلوکه شده نه پول گرفته شده.
پولشم دست آمریکا نیست به صورت امانت دست کشورهای دیگه مونده مثل ،کره که آزد میشه.

ماشا ا از یک طرف درگیر تحریم خارجی هستیم و از یک طرف درگیر تحریم شعور داخلی!!!!

داخله چیتو بگیرن الان من نمی فهمم.!!!
تولدی داخل منوط به واردات مواد اولیه است. عین بچه بسیچیای جلوی بساط ساندیس هی می گه داخل رو ول بچسبید.
شما که اطلاعاتت خوبه برو تولید کن کلی هم ازت حمایت می کنن.

طرف که 3000 میلیارد رو برد نه تو دولت اولش آشنا داشت و نه پارتی داشت. با کمک وام بنگاههای زودبازده تونست در عرض 9 ماه 500 میلیارد تومن وام بگیره و بعد با اون وام رشوه بده وبرای خودش پارتی درست کنه
تو هم برو بکن ببینم چند مرده حلاجی.

توافق برای تو صورت نگیره بهتره. منم بیشتر حال می کنم.
بزار یه مریضی بگیری بعد ببینم چطوری می افته دم در این داروخونه و اون داروخونه دنبال دارویی که تجریم خورده و وارد نمشه بعد حالتو می پرسم.

نشستید دارید با تحریم حال می کنید.

عمو جون الان باید %^$% بدیم تا تحریم رو بردارن متوجه میشی وگرنه تا سال دیگه $%^ بدیم تحریم رو دیگه بر نمی دارن.

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873

ريدم تو كله امريكا و ...

تحلیلت دهن همه رو بست !!!

شما با دوشواری فامیلی ;)

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
بارها گفتم که احمدی نژای شما و من بهترین انتخاب بوده.

چی می گی عمو وزیرها سن احداد شما رو دارن. ظریف هم سن بابابزرگته یا هامشی هم سن پدر بزرگته.
کل فک و فامیلت با تمام اجدادت و تمام نسل پشتیت چمع بشن نمی تونید نصف مال و ثروت حسن هامشی رو جمع کنید.
وزیر ها درست و باحساب انتخاب کرده اما حیف شما مردم که لیاقتتون افرادی مثل کردانه که با مدرک دیپلم چند سال بهتون تو دانشگاه درس بدن!

پولشم دست آمریکا نیست به صورت امانی از کشورها دیگه مونده مثل کره که آزد میشه.

داخل چیتو بگیرن الان من نمی فهمم.
تولی داخل منوط به واردات مواد اولیه است. عین بچه بسیحیای جلوی بساط ساندیس هی می گه داخل رو ول کردن.

طرف که 3000 میلیارد رو برد نه تو دولت اولش آشنا داشت و نه پارتی با کمک بنگاههای زودبازده تونست در عرض 9 ماه 500 میلیارد تومن وام بگیره و بعد با اون وام رشوه بده وبرای خودش پارتی درست کنه
تو هم برو بکن ببینم چند مرده حلاجی

بزار یه مریضی بگیری بعد ببینم چطوری می افته دم در این داروخونه و اون داروخونه دنبال دارویی که تجریم خورده و وارد نمشه بعد حالتو می پرسم.

عمو جون الان باید %^$% بدیم تحریم رو بردارن متوجه میشی وگرنه تا سال دیگه $%^ بدیم تحریم رو دیگه بر نمی دارن.

بنده هم نظر با **** هستم و به امريكا و وابستگانشون خوش بين نيستم ...
وسلام عليكم و بركاتو

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
بارها گفتم که احمدی نژاد برای شما و من بهترین انتخاب بوده.

چی می گی عمو وزیرها سن اجداد شما رو دارن.!!!! ظریف هم سن بابابزرگته یا هاشمی هم سن پدر بزرگته.
کل فک و فامیلت با تمام اجدادت و تمام نسل پشتیت چمع بشن نمی تونید نصف مال و ثروت حسن هامشی رو جمع کنید. وزیر انتخاب کرده چشم و دل سیر نه گداگشنه جوان که هر چی بخوره سیر نشه.

پولشم دست آمریکا نیست به صورت امانت دست کشورهای دیگه مونده مثل ،کره که آزد میشه.

داخله چیتو بگیرن الان من نمی فهمم.!!!
تولدی داخل منوط به واردات مواد اولیه است. عین بچه بسیچیای جلوی بساط ساندیس هی می گه داخل رو ول بچسبید.

طرف که 3000 میلیارد رو برد نه تو دولت اولش آشنا داشت و نه پارتی داشت. با کمک وام بنگاههای زودبازده تونست در عرض 9 ماه 500 میلیارد تومن وام بگیره و بعد با اون وام رشوه بده وبرای خودش پارتی درست کنه
تو هم برو بکن ببینم چند مرده حلاجی.

عمو جون الان باید %^$% بدیم تا تحریم رو بردارن متوجه میشی وگرنه تا سال دیگه $%^ بدیم تحریم رو دیگه بر نمی دارن.

:lol:

با نوشته هات خیلی حال میکنم داداش :)

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

کاملاً اشتباه متوجه شدی.

کری گفت "حرف ما آزاد کردن بخش ناچیزی از این مبلغ است چون شما باید کاری انجام دهید تا برای آن‌ها ارزش داشته باشد که بگویند ما برنامه خود را در وضعیت فعلی متوقف می‌کنیم و در واقع آن را به عقب برمی گردانیم."

دلار به هیچ عنوان زیر 3 تومن ثابت نخواهد شد.

بنده هم نظر با **** هستم و به امريكا و وابستگانشون خوش بين نيستم ...
وسلام عليكم و بركاتو

دقیقاً برنامه هسته ای فقط یک بهانست تحریم هارو به هیچ عنوان کم نخواهند کرد
به قول شریعتمداری آمریکا وعده نسیه هم نداد
خوب یه عده ساده لوح باید همیشه توی مملکت ما باشه که تا میشنوه میز مذاکره فکر میکنه دلار باید بشه 2500 و یا 500 تومن شایدم 1 تومن !

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
کاملاً اشتباه متوجه شدی.

کری گفت "حرف ما آزاد کردن بخش ناچیزی از این مبلغ است چون شما باید کاری انجام دهید تا برای آن‌ها ارزش داشته باشد که بگویند ما برنامه خود را در وضعیت فعلی متوقف می‌کنیم و در واقع آن را به عقب برمی گردانیم."

دلار به هیچ عنوان زیر 3 تومن ثابت نخواهد شد.

دقیقاً برنامه هسته ای فقط یک بهانست تحریم هارو به هیچ عنوان کم نخواهند کرد
به قول شریعتمداری آمریکا وعده نسیه هم نداد
خوب یه عده ساده لوح باید همیشه توی مملکت ما باشه که تا میشنوه میز مذاکره فکر میکنه دلار باید بشه 2500 و یا 500 تومن شایدم 1 تومن !

شما متوجه نشدی برو متن انگلیسی رو بخون گفته دارایی های بلوکه شده ایران بالغ بر 140 میلیارده که ما یک بخش نا چیزی در حدود 40 میلیارد دلارشو ازاد میکنیم.
در ضمن ما ساده لوح. زمانیکه روحانی اومد سر کار خیلی ها مثل شما میگفتن دلار تکون نمی خوره. همینجا کسانی بودن که روی دلار 3400 تومنی مردم رو تشویق میکردن که دلار بخرن.
الان سه ماه دلار رو 3 تومن ثابته. دولت برنامه بعدیشو یکی کردن نرخ دلار اعلام کرده.
شما دوست عزیز به فکر اسم دوم باش.
ما ساده لوح باشیم بهتر از اینه که کیهان خون باشبم.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
بعد از مدتها به این تاپیک سر زدم ...میبینم که همچنان همون بحثای قدیمی جریان داره:p... من که همچنان در هر فرصتی که پول دستم بیاد ، سریعا تبدیلش میکنم به ارز. خوشبختانه برای یکبار هم که شده شانس آوردم و دلار پایین موند

پ.ن: اصلا توصیه به خرید نمیکنم.اگر دلار دارید تا پایینتر نیومده بفروشید.من حاضرم فداکاری کنم بخرم:D

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72

600 ميليارد دلار چی کرد غير از بدبختی و تورم؟
46 ميليارد چی ميکنه؟
اميدوارم هيچ وقت آزاد نشه تا نسل های آينده که شايد اونم شايد لياقتشون بيشتر باشه بدان به اونا
اين پول هم اگه بياد ايران تو جيب يه مشت قاچاقچی سانتريفيوژ و از اين چيزاست تورمش هم مال ما
من خيلی خوشحال ميشم اگه دلار ارزون بشه چون ميخوام برم دبی ديسکو بخرم
برم تو خط ...کشی ...کشی اونم از خط تهران به دبی
خيلی ها منتظر هستن تا فقط يه شل ريزی بکنه و برا هميشه از اين خراب شده برن که خود همين قضيه کلی دلار از کشور ميبره

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
46 ميليارد چی ميکنه؟
اميدوارم هيچ وقت آزاد نشه تا نسل های آينده که شايد اونم شايد لياقتشون بيشتر باشه بدان به اونا
اين پول هم اگه بياد ايران تو جيب يه مشت قاچاقچی سانتريفيوژ و از اين چيزاست تورمش هم مال ما
خيلی ها منتظر هستن تا فقط يه شل ريزی بکنه و برا هميشه از اين خراب شده برن که خود همين قضيه کلی دلار از کشور ميبره

تشکر می کنم از لطفی که به این مملکت دارید.
جز این چی بگم.
فاتحه این مملکت به دست دولت خونده نشد. به دست خود مردم فنا شد!

به هر حال اگر دنبال دلار ارزون هستی دلار قیمتی پایینتر از قیمت ارز دولتی (2500) تومن نخواهد داشت ولی مطمئنا قبل از عید ارز آزاد به این قیمت نزدیک میشه.
من فکر می کنم مثلا چند سال قبل با 50 تا 80 تومن احتلاف فروخته بشه یعنی مثلا دولت 2520 تومن و آزاد 2600 تومن.

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
46 ميليارد چی ميکنه؟

ممنونم از این هدف والا ! :D

التماس دعا داریم حاج آقا ! :)

بالا