• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143

ایشون بالاخره رئیس دفتر رئیس جمهوره، دور از جون
خاله زنک بازی هم حساب کنی، پشت در که فال گوش وا میسه آخرش یه چیزایی میفهمه
اما وجداناً بیاد چی بگه؟
بگه مذاکرات شکست خورده هست، نه اونا کوتاه میان و نه ما میذارن کوتاه بیاییم؟
اونوقت توی مملکت چی میشه اونوخ؟
:D

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به خاطر رای اعتماد 5 تومن اومد پایین :D عجب آشفته بازاری شده :lol:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
نظر بنده هم بر عدم فروش هست.
بالاخره بالاتر از سیاهی رنگی نیست دیگه، شما که اینهمه صبر کردی این چند صباح هم صبر کن و مطمئن باش خدا با صابران است.
قضیه پیش بینی‌های این روزها مثل پیش بینی جوجه‌ای هست که داخل تخم مرغه، بالاخره یا مرغ میشه یا خروس :)
اما جدی اگه به پولش فعلا احتیاج نداری نفروش تا این گرد و غبار بره کنار و اوضاع روشن بشه اونوقت راحت میشه تصمیم گرفت، شما در مرحله حرص و جوش خوردن هستی فقط مواظب باش یه وقت تصمیمی نگیری که باعث حسرت و افسردگی بشه
نه بابا افسردگی چیه:D
خواستم ماشینمو بفروشم اینا رو هم بزارم روش یه چیز بهتر بگیرم حالا صبر میکنیم به قول شما خدا با صابران هست:happy:

kapitan101

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
متاسفانه یه تعدادی از سرمایه گزاران و خودت دولت هستند که اگه دلار کاهش پیدا کنه به ضررشون خواهد بود . واسه همین نمی زارن دلار بیاد پایین .
مثل همون روز که دلار اومد روی 2900 ولی رئیس بانک مرکزی همه چی را خراب کرد و دلار دوباره رفت بالا که ضرر نکنن .
حالا هر موقع که محصولاتشون فروش رفت و ضرری در کار نبود اون موقع شاید دلار بیاد پایین که زمانش دست خودشون هست .

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
سلام
متاسفانه یه تعدادی از سرمایه گزاران و خودت دولت هستند که اگه دلار کاهش پیدا کنه به ضررشون خواهد بود . واسه همین نمی زارن دلار بیاد پایین .
مثل همون روز که دلار اومد روی 2900 ولی رئیس بانک مرکزی همه چی را خراب کرد و دلار دوباره رفت بالا که ضرر نکنن .
حالا هر موقع که محصولاتشون فروش رفت و ضرری در کار نبود اون موقع شاید دلار بیاد پایین که زمانش دست خودشون هست .

عزیزم !!! گلم !!! آقای محترم !!! بفرمایید شام !!! :D

دولت نمیتونه واسه عشق منو و تو تولید کننده رو که بد بخت کنه ! شما میخوای یه گوشی بخری ! نهایت یه لپ تاپم میخوای بخری ! رو جفتش دلار ارزون بشه 300 تومن کمتر باید پول پرداخت کنی . اما دلار که یه دفعه بیاد پایین تولید کننده که مواد رو با دلار گرون خریده باید بد بخت بشه ! تولید کننده که بد بخت بشه .... برو تا آخرش

من نمیدونم چرا شما ها با این تحلیلات زیبا 8 سال ساکت بودید !؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
قبلا بهمنی عطسه میکرد 300-400 تومن نوسان میکرد .
کجاش آشفته است ؟
دولت جدید هرچند همون گرگ همیشگی در لباس میشه . ولی از همین طریق مظلوم نمایی و تمایل به سلح حداقل ثبات ارز رو خیلی خوب انجام داده تا حالا.

من یاد ندارم بهمنی حرفی زده باشه و بازار ارز بهش توجه کرده باشه. یه دو سالی هی گفت دلار رو میاریم پایین، دلار 1100 تومنی رو 3400 تحویل داد و رفت پی کارش.
حتی حرف زدنش هم شبیه اقتصاد بلد نبود.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من یاد ندارم بهمنی حرفی زده باشه و بازار ارز بهش توجه کرده باشه. یه دو سالی هی گفت دلار رو میاریم پایین، دلار 1100 تومنی رو 3400 تحویل داد و رفت پی کارش.
حتی حرف زدنش هم شبیه اقتصاد بلد نبود.

یک موردش این بود وقتی دلار 2200 بود حدودا ، ایشون اومدن یه مصاحبه کردن دلار شبش 2700 معامله میشد !

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
عزیزم !!! گلم !!! آقای محترم !!! بفرمایید شام !!! :D

دولت نمیتونه واسه عشق منو و تو تولید کننده رو که بد بخت کنه ! شما میخوای یه گوشی بخری ! نهایت یه لپ تاپم میخوای بخری ! رو جفتش دلار ارزون بشه 300 تومن کمتر باید پول پرداخت کنی . اما دلار که یه دفعه بیاد پایین تولید کننده که مواد رو با دلار گرون خریده باید بد بخت بشه ! تولید کننده که بد بخت بشه .... برو تا آخرش

من نمیدونم چرا شما ها با این تحلیلات زیبا 8 سال ساکت بودید !؟

عزيزيم !! گلم !!! اقاي محترم !!! دوست پرسپوليسي !!! بفرماييد ناهار

ميشه لطف كنيد شما و اون اقاي دكتر كه مديريت اين تاپيك بودن و هستند و از اقاي سيف طرفداري مي كنند از زبان توليد كننده داخلي سخن نگيد و طرفداري نكنيد !!!

شمايي كه حرف از زبان توليد كننده ميزنيد ايا تا حالا تو عمرتون يك كارگر داشتيد يا يك مار پلاستيكي توليد كرده ايد كه حرف از توليد كنند و اقتصاد ميزنيد همچنين اون باقالي اقاي سيف !!!

بنده همين سوال رو فيس تو فيس از يك توليد كننده داخلي شيريني كه ٥ كارخونه داره ، ٤٠٠٠ كارمند و كارگر ( حساب كنيد حداقل حقوق اينا تو ماه چقدر ميشه ) پرسيدم كه حرف اقاي سيف درست بود كه گفت دلار نبايد بياد پايين ! گفت اقاي سيف گه خوردن و به ايشون ربطي نداره كه تو بازار دخالت مي كنند و دلار تا ٢٥٠٠ هم بياد پايين جا داره و بازار هست كه بايد نرخ رو تعيين كنه !!! گفت كار راحتي هست حرف زدن و همه خوب بلدن ضر مفت بزنند ولي تو عمرشون و از كوچيكي كار اقتصادي نكردن و چهار نفر رو اداره نكردن كه بدونند اقتصاد و كار يعني چي و مي خوان با امار و ارقام و گزارشات و مطالعات شخصي ... مملكت رو اداره كنند !!!

توليد كننده داخلي كه كارخونهاش داره مثل بنز تو همين شرايط گنديده ميچرخونه و يك ريال نه از دولت گرفته و نه به دولت چيزي بدهكار هست !!!

حالا بازم از زبان توليد كننده حرف بزنيد

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
عزيزيم !! گلم !!! اقاي محترم !!! دوست پرسپوليسي !!! بفرماييد ناهار

ميشه لطف كنيد شما و اون اقاي دكتر كه مديريت اين تاپيك بودن و هستند و از اقاي سيف طرفداري مي كنند از زبان توليد كننده داخلي سخن نگيد و طرفداري نكنيد !!!

شمايي كه حرف از زبان توليد كننده ميزنيد ايا تا حالا تو عمرتون يك كارگر داشتيد يا يك مار پلاستيكي توليد كرده ايد كه حرف از توليد كنند و اقتصاد ميزنيد همچنين اون باقالي اقاي سيف !!!

بنده همين سوال رو فيس تو فيس از يك توليد كننده داخلي شيريني كه ٥ كارخونه داره ، ٤٠٠٠ كارمند و كارگر ( حساب كنيد حداقل حقوق اينا تو ماه چقدر ميشه ) پرسيدم كه حرف اقاي سيف درست بود كه گفت دلار نبايد بياد پايين ! گفت اقاي سيف گه خوردن و به ايشون ربطي نداره كه تو بازار دخالت مي كنند و دلار تا ٢٥٠٠ هم بياد پايين جا داره و بازار هست كه بايد نرخ رو تعيين كنه !!! گفت كار راحتي هست حرف زدن و همه خوب بلدن ضر مفت بزنند ولي تو عمرشون و از كوچيكي كار اقتصادي نكردن و چهار نفر رو اداره نكردن كه بدونند اقتصاد و كار يعني چي و مي خوان با امار و ارقام و گزارشات و مطالعات شخصي ... مملكت رو اداره كنند !!!

توليد كننده داخلي كه كارخونهاش داره مثل بنز تو همين شرايط گنديده ميچرخونه و يك ريال نه از دولت گرفته و نه به دولت چيزي بدهكار هست !!!

حالا بازم از زبان توليد كننده حرف بزنيد

شما که مردی ! و اسم زن رو خودت گذاشتی ! ازت انتظار هم نمیره که ادب رو رعایت کنی !

شما داری بحث کلان رو با یه کارخونه که خودت ! سوال کردی مقایسه میکنی ؟! ملاک سنجش علمی ! شما اینه !؟

من مار پلاستیکی خیلی تولید کردم و رشته ی تحصیلیم این بوده عمو جون !!! شمایی که با این اقتدار متنت رو مینویسی میدونی که سیف مدرک تحصیلیش چیه ؟ قول میدم شما دیپلم هم نداری .... پس بحث رو به بیراهه نکش ...

کارخونه ای که موجودی مواد خام وارداتیش به 10 میلیارد میرسه و حقوق کارکنانش سرجمع 1 میلیاردم نمیشه سود میکنه یا ضرر ؟!!! چرا حرفی میزنی که مرغ پخته هم خندش بگیره ؟!!! بعد چرا اظهار نظرت رو با بی ادبی و تحقیر دیگران جلو میبری ؟!!! من تو شهر خودم به اندازه ی کافی شناخته شده هستم ، و هیچ ادعایی هم ندارم . اما شما با خودت چند چندی که انقدر با غرور حرف میزنی ؟

به قول اون دوستمون ، ما درگیر تحریم شعور داخلی هستیم !!!!!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوست عزیز این بنده خدا فقط به حرف های شما انتقاد کرد توهین و بی ادبی نکرد که فوری سنگر بندی کردی :D یاد بگیریم انتقاد پذیر باشیم :rolleyes:

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
دوست عزیز این بنده خدا فقط به حرف های شما انتقاد کرد توهین و بی ادبی نکرد که فوری سنگر بندی کردی :D یاد بگیریم انتقاد پذیر باشیم :rolleyes:

شکر خدا فرق انتقاد و توهین رو هم از زبان شما فهمیدیم !

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
شما که مردی ! و اسم زن رو خودت گذاشتی ! ازت انتظار هم نمیره که ادب رو رعایت کنی !

شما داری بحث کلان رو با یه کارخونه که خودت ! سوال کردی مقایسه میکنی ؟! ملاک سنجش علمی ! شما اینه !؟

من مار پلاستیکی خیلی تولید کردم و رشته ی تحصیلیم این بوده عمو جون !!! شمایی که با این اقتدار متنت رو مینویسی میدونی که سیف مدرک تحصیلیش چیه ؟ قول میدم شما دیپلم هم نداری .... پس بحث رو به بیراهه نکش ...

کارخونه ای که موجودی مواد خام وارداتیش به 10 میلیارد میرسه و حقوق کارکنانش سرجمع 1 میلیاردم نمیشه سود میکنه یا ضرر ؟!!! چرا حرفی میزنی که مرغ پخته هم خندش بگیره ؟!!! بعد چرا اظهار نظرت رو با بی ادبی و تحقیر دیگران جلو میبری ؟!!! من تو شهر خودم به اندازه ی کافی شناخته شده هستم ، و هیچ ادعایی هم ندارم . اما شما با خودت چند چندی که انقدر با غرور حرف میزنی ؟

به قول اون دوستمون ، ما درگیر تحریم شعور داخلی هستیم !!!!!

عزيز بنده مدركم سيكل هست ولي اينو بدون كه هستي فقط به معناي اسم دختر بودن نيست

دوم همونطور در جواب شما نوشتم كه شما در جواب اون دوست نوشته بودي و تحقير و بي ادبي نبود !!

سوم كار نكردي نميدوني چي ميگي كارخونه اي كه مواد خام وارداتيش به ١٠ مليارد نميرسه !!! اينو از كجا در اوردي ! حقوق ماهيانه به ١ نميرسه اينو از كجا اوردي ! هنوز نميدوني كه يك كارخونه خودش به صدتا كارخونه ديگه متصل هست چه داخلي و چه خارجي و ربطي نداره به صحبتي كه كردي !

جديدا هر كي از هر جا ميرسه خودشو جاي حق ميزاره و سخنراني و كارشناسي ميكنه در اخر هم ميگه مردم خر و همه هم ميگن از سوپر محله گرفته تا اون تاكسيرون و اون دانشجو و اون استاد همه ميگن مردم خرند !!!

بنده چيزي از اقتصاد حاليم نيست و جواب و حرف از زبان يك نفر كه كار كرده و مدرك هاي مختلف دانشگاهي و بين المللي اقتصادي داره را زدم حالا ميخواد شما خوشت بياد ميخواد نياد

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
عزيز بنده مدركم سيكل هست ولي اينو بدون كه هستي فقط به معناي اسم دختر بودن نيست

دوم همونطور در جواب شما نوشتم كه شما در جواب اون دوست نوشته بودي و تحقير و بي ادبي نبود !!

سوم كار نكردي نميدوني چي ميگي كارخونه اي كه مواد خام وارداتيش به ١٠ مليارد نميرسه !!! اينو از كجا در اوردي ! حقوق ماهيانه به ١ نميرسه اينو از كجا اوردي ! هنوز نميدوني كه يك كارخونه خودش به صدتا كارخونه ديگه متصل هست چه داخلي و چه خارجي و ربطي نداره به صحبتي كه كردي !

جديدا هر كي از هر جا ميرسه خودشو جاي حق ميزاره و سخنراني و كارشناسي ميكنه در اخر هم ميگه مردم خر و همه هم ميگن از سوپر محله گرفته تا اون تاكسيرون و اون دانشجو و اون استاد همه ميگن مردم خرند !!!

بنده چيزي از اقتصاد حاليم نيست و جواب و حرف از زبان يك نفر كه كار كرده و مدرك هاي مختلف دانشگاهي و بين المللي اقتصادي داره را زدم حالا ميخواد شما خوشت بياد ميخواد نياد

اینو بخون تا دیگه بحث کلان رو با یه کارخونه مقایسه نکنی .

به سایت خانه صنعت و معدن خوش آمدید

تاثیر بالا و پایین رفتن قیمت دلار رو نمیدونم میتونی درک کنی یا نه ؟!!!

من دیگه حرفی ندارم . درست و غلط و ... من دانشم در همین حد هست ...

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دلار 3005

یه چیز بنویسید که ارزش خوندن داشته باشه بحث های ابکی به هیچ کجا نمیرسه

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
یه سوال
صرافی های تهران د ل ا ر نیوزیلند هم معامله میکنن؟؟
من یه 20 د ل ا ر نیوزیلند دارم چیکارش کنم؟؟

persiandiscus

Registered User
لایک‌ها
36
چيزي كه مشخصه و با اطمينان ميتوان گفت اينه دولت به هيچ عنوان تمايلي به كاهش قيمت ارز زير ٣٠٠٠ تومن نداره.
الانم كه داره نزديك عيد ميشه و پاداش كارمندان و بازنشسته ها و سفرها و عروسي ها و... پس يه افزايشي تا چند ماه آينده بايد داشته باشيم
مگر اينكه در رو بديم آبنبات بگيريم.

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
دولت قبل از بالا رفتن دلار سود می کرد این دولت جدید فعلا این سودش منتفی شده واگر بیاد پایین ضرر میکنه

در کل اگر دولت با ملت هم سو بود قطعا پایین اومدن دلار همه رو خوشحال میکرد..

شما فرض کنید تحریم ها برداشته بشه و دلار بی افته دست دولت اونوقت که دولت کار اصلیش داخل کشور هست می تونه دلار رو به 3 برابر قیمت در داخل کشور خرج کنه ولی مردمی که اکثر خریدشون از خارج هست و به نوعی به خارج وصل هست همین فشار سه برابری رو احساس میکنن..

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
فقط دولت از افزایش قیمت ارز سود کرد؟
این همه نیسان وانت چطور یه دفعه شد پورشه؟

بالا