• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دلار نزدیک 2990

---------------------------------------------

صحبت از 27 درصد سود بانکی و تایید رئیس مجهور هست

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دلار عجب نزولی کرد :blink: شاید به خاطر نرخ سود های جدید باشه + جو مثبت در مذاکرات

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سفارت ایران رو در لبنان ترکوندن.

شانس آوردیم 8 سال دکتر گذشت وگرنه الان دلار صعودی می کرد.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
یعنی هر ایرباس 800 میلیارد تومن و هر بوئینگ 1500 میلیارد تومن قیمتشه ؟
یا خدا . چقدر گرونه اینا .
البته برای دولت با ارز مرجع میشه 500 میلیارد تومن :D حالا میفهمیم چرا این اختلاص های مخلصانه در خرید فروش هواپیماهای ایران ایر و هما اتفاق افتاد.
گريه كنيم

حتما هواپيما كهنه هاشم سال 2020 ايران ورميداره

آفرین اما فکر نکنم سال 2020 اصلاً امارات ایران رو آدم حساب کنه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
اکثر صرافی های ارومیه کرکره های رو پایین کشیدن :D فقط اقدام به خرید میکنن :rolleyes:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اکثر صرافی های ارومیه کرکره های رو پایین کشیدن :D فقط اقدام به خرید میکنن :rolleyes:

این خبر خیلی خوبی نیست. ولی با توجه به اینکه عموما صرافی ها از هیچ خبری زودتر از ما خبر دار نمیشن میشه گفت که دارن ریسک می کنن. اگر فردا نتیجه مذاکرات خوب نباشه دلار افزایش خواهد داشت که خوب این صرافی ها سود می کنن.
ولی به نظر من هر طوری شده ایران از این مذاکرات با دست پر بیرون میاد دلیلم هم اینه که روحانی اگر نتونه یک نتیجه ای از این مذاکرات بگیره باید به مجلس جواب بده.

برای همین فکر میکنم خرید دلار به صرفه نیست.

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
بازهم باید توضیح بدم.
رفیق چاه نفت جاه فاضلاب نیست که درشو گل بگیرن. زمانیکه یک حوزه نفتی باز میشه نمیشه راحت دیگه بستش به قول معروف شیر یک طرفه داره بازش کردی تا تموم شدنش باید مصرف کنی. از طرفی ایران پتانسیل ذخیره سازی نفت پایینی داره و با توجه به پالایشگاههای کمی هم که داریم نمی تونیم نفت خام رو به مصرف داخل برسونیم پس باید بدیم بره.
دو سال قبل حتی برا مدت کوتاهی نفت رایگان به بعضی کشورها مثل یونان داده شد برای اینکه نمی شد نفت روی دریا رو نگه داشت.

دوست عزیز اینکه بگی هر کی داشت بخوره و هر کی داشت نخوره اصطلاح خوبی نیست. مطمئن باش اگر اینطور قرار بود بشه (مثل سال 98 عراق که برنامه نفت در مقابل غذا اجرا می شد) خیلی ها از بین میرن. شما دوست عزیز دبی که سهله بعید می دونم تا شابد العظیم هم بتونی بری. خیلی ها از بین میرن و فقط عده ای کمی باقی می مونن. البته من از قبل هم گفتم که این روش رو می پسندم ولی برای جامعه ایرانی جواب نمی ده.
پولدارها با شما فرق دارن رفیق. همونطوری که درآمدشون زیاده خرجشون هم کم نیست. برای همین باید در بیاد که در بره. وقتی نیاد جون آدم در میره.

دوست عزیز در دو سال گذشته هیچ کس به پول بی زبون نخورد. هر کسی پولدار شد مغزش خوب کار می کرد. خون مردم رو مکیدن ولی مکیدن خون مردم هم نیاز به هوش داره. اگر در دو سال گذشته پولدار شدی که معلومه مغزت توپ کار می کرده ولی اگر هنوز وضعیتت مثل قبله دو حالت داره 1- آدم درست و با وجدانی هستی که علاقه ای نداشتی از بدبختی مردم پولدار بشی ( البته با برنامه صادرات شما به دبی به نظر من که خیلی رو این گزینه برای خودت حساب نکن) 2- آدم ببو گلابی بودی که از موقعیت نتونستی استفاده کنی. با این تفاسیر شاید بهتر باشه بیخیال پولدار شدن بشی. یکی از بهترین شرایط پولدار شدن در این مملکت از دست رفته و شاید شرایط عدی به خوبی این سری نباشه.

منظور از گل گرفتن فيزيکی نبود پولش رو نريزن دست يه مشت ک..ن گوشاد که طرف تو روستا بخوره بخوابه ترياک دود کنه
تو شهر هم بنزين بفروشه
دبی که سهله اون موقع تا خود سانفرانسيسکو هم ميتونم برم چون جز خيليا نيستم
من سال 90 شروع به کار کردم اون موقع يه پرايد داشتم هنوز هم همون رو دارم ولی 2 تا آپارتمان داشتم که الان شده 15 تا که شايد بشه باهاش 4 تا پانامرا خريد
از صبح تا شب جون نکندم فقط سرمايه خودم رو تو شرايط بحرانی 2 سال گذشته خوب مديريت کردم
همجای دنيا همين کار رو ميکنن نه رانتی داشتم نه وام کلانی گرفتم که پسش ندم هيچی و هيچی الان هم تو يه خونه اجاره ای با خانواده زندگی ميکنم
تمام تلاشم اينه که بزنم از اين خراب شده برم از همين گرونی دلار اگه شماها 10 ميليونو 20 ميليون ضرر کردين من راحت 1 ميليارد از دستم رفت چند سال ديگه به موندن تو اين کشور داغون اضافه شد پول رو ميشه در آورد اما اين لحظه ای که ميگذره هيچوقت برنميگرده
برای کسی که خارج زندگی نکرده مفهوم زندگی خارج از اين مرز فهميدنی نيست(شنيدن کی بود مانند ديدن)راحتی آرامش احترام شخصيت آينده مطمئن حتی اگه پول زيادی نداشته باشی
اگه بحران 2008 نبود و اگه ايرانيها هی از بانک های امارات وام دودر نميکردن وضع من بهتر بود

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
این خبر خیلی خوبی نیست. ولی با توجه به اینکه عموما صرافی ها از هیچ خبری زودتر از ما خبر دار نمیشن میشه گفت که دارن ریسک می کنن. اگر فردا نتیجه مذاکرات خوب نباشه دلار افزایش خواهد داشت که خوب این صرافی ها سود می کنن.
ولی به نظر من هر طوری شده ایران از این مذاکرات با دست پر بیرون میاد دلیلم هم اینه که روحانی اگر نتونه یک نتیجه ای از این مذاکرات بگیره باید به مجلس جواب بده.

برای همین فکر میکنم خرید دلار به صرفه نیست.

اصولا برای صرافی خرید دلار ریسک خاصی نداره
همین الان 70 تومن زیر قیمت فروش دارن میخرن اکثرا هم همون روز فروش میره مگر بخواد نگه داره و تحلیلش بر بالا رفتن باشه که نگه داشتن و نفروختن هم باز ریسکی رو متوجهشون نمیکنه فوقش با هم دست به یکی میکنن و نرخ فروش رو بالاتر میگیرن مثل همین چند وقت پیش

پ.ن : به نظر من فردا مذاکرات به نتیجه نخواهد رسید به احتمال خیلی زیاد سه روز طول میکشه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
منظور از گل گرفتن فيزيکی نبود پولش رو نريزن دست يه مشت ک..ن گوشاد که طرف تو روستا بخوره بخوابه ترياک دود کنه
تو شهر هم بنزين بفروشه
دبی که سهله اون موقع تا خود سانفرانسيسکو هم ميتونم برم چون جز خيليا نيستم
من سال 90 شروع به کار کردم اون موقع يه پرايد داشتم هنوز هم همون رو دارم ولی 2 تا آپارتمان داشتم که الان شده 15 تا که شايد بشه باهاش 4 تا پانامرا خريد
از صبح تا شب جون نکندم فقط سرمايه خودم رو تو شرايط بحرانی 2 سال گذشته خوب مديريت کردم
همجای دنيا همين کار رو ميکنن نه رانتی داشتم نه وام کلانی گرفتم که پسش ندم هيچی و هيچی الان هم تو يه خونه اجاره ای با خانواده زندگی ميکنم
تمام تلاشم اينه که بزنم از اين خراب شده برم از همين گرونی دلار اگه شماها 10 ميليونو 20 ميليون ضرر کردين من راحت 1 ميليارد از دستم رفت چند سال ديگه به موندن تو اين کشور داغون اضافه شد پول رو ميشه در آورد اما اين لحظه ای که ميگذره هيچوقت برنميگرده
برای کسی که خارج زندگی نکرده مفهوم زندگی خارج از اين مرز فهميدنی نيست(شنيدن کی بود مانند ديدن)راحتی آرامش احترام شخصيت آينده مطمئن حتی اگه پول زيادی نداشته باشی
اگه بحران 2008 نبود و اگه ايرانيها هی از بانک های امارات وام دودر نميکردن وضع من بهتر بود

آین حرفتون درست نیست. طرف تو روستا هم حق زندگی داره. این روستایی ها مجبورن بد فرم کار کنن که بتونن زندگی رو بگذرونن. اگر طرف زمین نداشته باشه و برای دیگران کار کنه میشه گفت تقریبا کارش ساخته است.
از پول نفت چیزیش به این جماعت نمیرسه. پول نفت رو 90 درصد آقایان و 9 درصد رو من و شما می خوریم و 1 درصد هم خرج مملکت میشه.

مدیریت دارایی هاتون به خودتون مربوطه. من تو بحران دو سال قبل این کار رو نکردم. می تونستیم جنس وارد کنیم از آمریکا ، پیش فاکتور و فاکتور رو خودمون بزنیم (تجهیزات پزشکی فاکتور ها رو چک نمی کنه) بعد به قیمت 10 برابر بفروشیم به مردم کسی هم نمی تونست حتی اعتراض کنه. وسیله پزشکیه و مجبورن بخرن.
من ترجیح دادم به جای این کار به همون سود قبلی قناعت کنم و فروش ثابت قدیم رو طی کنم و پیشرفت عادی رو بگذرونم. 4 تا پانامرا ندارم ولی وضعیتم خوبه و به یاری دوستانی که در کشورهای دیگه از همین طریق پیدا کردم اقامت اروپا رو هم گفتم. فکر کنم خدا هم ناراضی نبود وگرنه تو دو سال قبل کله پا می شدیم.
در مورد اقامت دوست عزیز تا اونجایی که می دونم می تونید حیلی راحت با 1 میلیون یورو سرمایه گذاری 3 ساله و یا 700 هزار یورو نقد خیلی راحت اقامت ایتالیا رو بگیرید که از شر ! این مملکت خلاص بشید و برید. لازم نیست اینقدر خودتون رو اذیت کنید. نمی دونم چرا شما که به قول خودتون وضعیت اتون اینقدر خوب شده ارزوی خودتون رو برآورده نمی کنید.
همه جای دنیا این کار رو نمی کنن رفیق. در خیلی از کشورهای دنیا به محض اینکه رکود اقتصادی مثل سال قبل ما اتفاق می افته از سودهای کلان جلوگیری می کنن مثل مالیا های بزرگی که در یونان و ایتالیا اجرا شد.
به قول یکی از دوستان کیک اقتصادی یک اندازه ثابتی داره. اگر شما یک برش بزرگ ازش کندی سهم دیگران کمتر میشه و این کم شدن سهم تا حذف افراد پیش میره و این همون مشکلیه که دولت با عدم مدیریت درستش 2 سال قبل این افتضاح رو به وجود آورد.

در این مورد اصلا نمی تونم اظهار نظر کنم برای اینکه هیچوقت با امارات کار نکردیم ولی فکر می کنم کلا اونجا هم کسانی بودند که دارایی های بانک های امارات رو مدیریت کردن.

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
خدا کنه کم بشه باز .... خسته شدیم تو این گرفتاری به خدا !

مثل همیشه حرفای b.yasini عزیز تایید میشه .

حرفاش انصافا به دل میشینه . نمیدونم چرا ;)

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
من که هیچی نیستم میخوام هزار دلار بخرم دست نگه داشتم ببینم گفتگوها به کجا میرسه...میترسم بخرم دلار ۲۰۰ تومن بیاد پایین کلی ضرر کنم...
من که هیچی نیستم و خریدمم هزار دلاره واستادم وای به حال وارد کننده انبوه کالا اون الان چقدر تحت فشاره. از یه طرف اگر نیاره بازارو از دست میده از یه طرف اگر بیاره ممکنه ضرر بده...

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
من که هیچی نیستم میخوام هزار دلار بخرم دست نگه داشتم ببینم گفتگوها به کجا میرسه...میترسم بخرم دلار ۲۰۰ تومن بیاد پایین کلی ضرر کنم...
من که هیچی نیستم و خریدمم هزار دلاره واستادم وای به حال وارد کننده انبوه کالا اون الان چقدر تحت فشاره. از یه طرف اگر نیاره بازارو از دست میده از یه طرف اگر بیاره ممکنه ضرر بده...

اون واردکننده انبوه انقدر حاشیه سود داره که اصلا ککش هم نمیگزه. انقدر خیالشون راحته که بعضی وقتا حتی صبر نمیکنن تا قیمت بیاد. رزرو حوالشون رو بی قیمت انجام میدن

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
پیش شرط های فرانسه برای مذاکرات جدید :
توقف 20%
نظارت بر تمامی تاسیسات
توقف آب سنگین اراک
خارج کردن اورانیوم بالا تر از 3%

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در آستانه برگزاری دور جدید مذاکرات ایران با 1+5 به صورت ویدیویی از طریق شبکه های اجتماعی خطاب به مردم جهان و دولتمردان غربی و به زبان های انگلیسی،عربی و فرانسوی پیامی از طرف ملت ایران صادر کرد که متن ان به این شرح است:

عزت چیست احترام چیست ؟ آیا این ها مذاکره می خواهند؟ آیا می توان روی آن ها قیمتی گذاشت؟ تصور کنید کاری را که همه انجام می دهند شما نبایست انجام دهید. کاری را که همه مجاز به انجام آن هستند. آیا شما کوتاه می آیید؟ یا بر موضع خود پافشاری می کنید؟ ما همه در اراده آزاد هستیم. با توانایی تعیین سرنوشت خودمان. این به معنای لجبازی یا قبول نکردن نقطه نظرات دیگران نیست. اراده آزاد در ذات ما است. این ماهیت مطالبات دسته جمعی ما ایرانیان در قرن اخیر بوده است. ما پی در پی دست در دست یکدیگر نهاده ایم تا در برابر استبداد بایستیم و برای آزادی در اراده احترام مطالبه کنیم.

ایرانی ها تفاوتی با دیگر مردم این کره خاکی که همه از آن بهره مندیم ندارند. ما نیز خواستار احترام به عزت خویش هستیم. برای ما ایرانی ها انرژی هسته ای پیوستن به یک باشگاه و یا ایجاد تهدید برای دیگران نیست. انرژی هسته ای یک جهش است. حرکتی به سوی تعیین سرنوشت خویش. به جای این که اجازه دهیم دیگران برای ما تصمیم بگیرند. برای ما انرژی هسته ای به معنای تامین آینده فرزندانمان است. برای ایجاد تنوع در اقتصادمان به جهت جلوگیری از هدر رفتن نفتمان و پیرامون تولید انرژی پاک. این حرکتی است رو به جلو برای ملت ایران همانند دیگران در یک عرصه نوین که با صلح، پیشرفت و کامیابی تعریف شده است.

حال اگر به شما بگویند چنین انتخابی ندارید چه می کنید؟ آیا کوتاه می آیید؟ حقوق اعطا کردنی نیست و چون اعطا نشده پس مصادره نیز نخواهد شد. این به معنای رسیدن به بن بست نیست. راهی به جلو وجود دارد. مسیری سازنده در جهت تعیین سرنوشت خودمان. حرکتی به سوی پیشرفت برای حفاظت از صلح حرکتی رو به جلو تنها انتخاب بین تسلیم و یا رو در رو شدن نیست. تابستان گذشته مردم ما تعامل سازنده را به وسیله صندوق های رای انتخاب کردند و از این راه آن ها به دنیا یک فرصت تاریخی برای تغییر مسیر دادند. استفاده از این فرصت یگانه نیازمند یک موضع برابر و انتخاب یک مسیر بر پایه احترام متقابل و به رسمیت شناختن عزت همه انسان ها و بیش از آن به رسمیت شناختن این واقعیت است که هیچ قدرتی هر چند مقتدر نمی تواند سرنوشت دیگران را تامین کند. این دیگر یک گزینه نیست. ما همه باید سرنوشت مشترکمان چالش های مشترکمان و فرصت های مشترکمان را هوشیارانه درک کنیم. ما همچنین باید باور داشته باشیم که تحمیل پایدار نیست و باور داشته باشیم که با هزینه های دیگران نمی توان پیشرفت کرد و باور داشته باشیم که یا با همدیگر می بریم یا با همدیگر می بازیم، تعادل رمز موفقیت است. گفتگوی صادقانه و اعتماد واقعی همه منوط به موضع برابر احترام مقابل و منافع مشترک است و بیش از هرچیز عزت برای همه ما این را به مردم خود و دنیا قول دادیم و همیشه به قول خود پایبندیم. مردم ایران مصمم به کاوش در این مسیر هستند. بیایید در پایان دادن به یک بحران غیرضروری و آغاز افق های جدید با هم همراه شویم.

من جواد ظریف هستم و این پیام مردم ایران است.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
پیش شرط های فرانسه برای مذاکرات جدید :
توقف 20%
نظارت بر تمامی تاسیسات
توقف آب سنگین اراک
خارج کردن اورانیوم بالا تر از 3%

که با چیزی جر بیلاخ هم رو برو نمیشن

بالا