تسلیت میگم به همه کسایی که سکه دارن:happy:
دلاورا سکه کشیده پایین...
اما دلار ثابته!!
قیمت جهانی طلا کمی پایین اومده بود.
همه ميگن توافق توافق يكي نيست بگه توافق سر چيه ؟ اونا چي خواستن اينا چي گرفتن ؟
نكنه فقط قرار هست پولاي خودمون در چين و هند ازاد بشه
یعنی به جنو ربط نداره؟
به من و شما چه مربوطه که چی توافق کردن. همین که وضعیت بهتر بشه برای من و شما بسه.
تو ایران همه دیپلماتن ، باید از جزئیات خبر دار بشن.
چرا هیچوقت سوال نکردی جلیلی به اشتون چی گفت. خالا که داره یک توافقاتی صورت می گیره همه سوال میکنن چی دادیم و چی گرفتیم.
آقا قربون دهنت ، والا گیر کردیم از دست این ملت ! الان همه زبون در اوردن !!! 8 سال هر بلایی خواستن سرمون اومد هیچی صداش در نیومد حالا همه چماغ به دست منتظر این دولت رو بکوبن سر طرفداراش .... :hmm:
از ماست که بر ماست ....
الان همه کفش بدست تو فرودگاهن خخخ
این دلار ب نظرتون کی میکشه پایین ؟ در صورت رفع تحریم ها.
اين لنگه كفش رو خوب اومدي خخخخخخخخخخخخالان همه کفش بدست تو فرودگاهن خخخ
این دلار ب نظرتون کی میکشه پایین ؟ در صورت رفع تحریم ها.
بیخیال خرید و فروش دلار ..... قول میدم دیگه این کار برای هیچ کس سودی نداشته باشه .
دولت 9 و 10 یه نمونه ی کم یاب بود که شاهکار مدیریت کشور رو تموم کرده بود . دیگه هیچ دولتی اجازه نمیده این اتفاق رخ بده . البته دولت مردمی [/QUOTE
گرامی من واسه خرید و فروش دلار نپرسیدم ، میخواستم ببینم کی میتونیم ببینیم که قیمت های کالا عای توی ایران به قیمت واقعیش نزدیکتر میشه مثلا موبایل و لپ تاپ.
نه اينطوريه هم نيست كسي كه بده خودشو نميخواد درسته ؟به نظرتون علت زمانبر بودن کاهش قیمت دلار چی میتونه باشه ؟ یه عده میگن بانک مرکزی اما اونم به هر حال از یه جایی دستور میکیره.
فرداس كه يك مشت جو زده و جو گير بريزند و روحاني چاكريم سر بدن يكسري جوگير ديگه هم بيان شهدا شرمنده ايم رو سر بدن