• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
از همون روشی که پول پورشه و مازارتی عاغازاده ها پرداخت میشه
ph34r-smiley.gif

دارو قضیش با مازراتی فرق دارو هرچند که مافیای دارو هم دست همین گروهه.
حجم پرداختی برای دارو در یک سال با وهردات 1000 تا مازراتی قابل مقایسه نیست.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
دوست عزیز وقتی نمی تونی پول برای کمپانی حواله کنی میشه بگی چطور واردات میکنی؟؟؟؟
دارو تحریم نیست ولی وارداتش واقعا سخته. تجهیزات راحتتر وارد میشه.

مدتی قبل یکی از کارگردان های معروف تاتر به دلیل نبود داروهای شیمی درمانی فوت کرد. اگر اون نمیتونه پیدا کنه فاتحه من و شما خوندست.

داداش چرا چرت می گی ؟
یعنی چی پول نمی تونی حواله کنی ؟! :lol:
والا ورود ارز نفت به داخل ایران تحریم هست خروج دلار برای خرید دارو کی تحریم شد من نمی دونم ! :lol:

Undisclosed2

Registered User
لایک‌ها
353
این دفعه نوبت انگلیسه
اینا انگار ملت ایران رو مسخره کردن
کم کم دارم به حرفای آقای ***** ای ایمان پیدا میکنم :دی

ملت ایران خودش خودش رو مسخره کرده که اجازه میده یه عده ... براش تصمیم گیری کنن .

چرا همین الان دوباره روحانی رو انداختن جلو و عین زمان خاتمی خودشون رفتن تو خونه نشستن که روحانی واسشون همه چیز رو درست کنه ؟ و البته اون روحانی هم عرضه نداره از این پتانسیلی که ایجاد شده درست استفاده کنه .

چرا وقتی این تندروها واسه خودشون هر غلطی میکنن یه کلمه این جماعتی که به روحانی رای دادن جیک نمیزنن ؟

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
دوست عزیز وقتی نمی تونی پول برای کمپانی حواله کنی میشه بگی چطور واردات میکنی؟؟؟؟
دارو تحریم نیست ولی وارداتش واقعا سخته. تجهیزات راحتتر وارد میشه.

مدتی قبل یکی از کارگردان های معروف تاتر به دلیل نبود داروهای شیمی درمانی فوت کرد. اگر اون نمیتونه پیدا کنه فاتحه من و شما خوندست.

شما هرچقدر دلار داری بيار تا کمتر از نيم ساعت برات حواله کنم به هر حسابی تو هر جای دنيا

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
داداش چرا چرت می گی ؟
یعنی چی پول نمی تونی حواله کنی ؟! :lol:
والا ورود ارز نفت به داخل ایران تحریم هست خروج دلار برای خرید دارو کی تحریم شد من نمی دونم ! :lol:

داداش اين بابا رو ولش كنيد هر چي گفت بگيد درسته چون فكر ميكنه هر چي خودش فكر ميكنه درسته و صحيح و بقيه مردم گوسفند و اشتباه فكر ميكنند

الان بيل گيتس بياد بگه اينجاي اقتصاد ايران مشكل داره ميگه نه ايني كه من و روحاني ميگيم درسته

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
ورود دارو به ایران ازاده بله همونطور که واسه عراقی ها ازاد بود و بچه هاشون دسته دسته از کمبود دارو فوت میکردند.
پدر من سکته کرده بود کل داروخانه های شیراز به اضافه ناصر خسرو رو زیر و رو کردیم جوابی که همه جا شنیدیم این بود:به خاطر تحریم دیگه این دارو موجود نیست.اخر سر از طریق سوریه دارو را فراهم کردیم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Undisclosed2

Registered User
لایک‌ها
353
امیدوارم بعدز اینهمه هزینه کردن از کشورو جیب مردم و پرورش انواع اقسام مافیاهای اقتصادی چه توافقی حاصل بشه چه نشه توی گوش خیلیا رفته باشه که با قلدری و کری خوندن فقط نتیجه عکس و منزوی شدن توی دنیا داره و دیگه هیچوقت در آینده نه بهانه ای دستشون بدیم تحریممون کنند و نه تحریم هارو کاغذ پاره بخونیم.
بر پدرشون لعنت این تحریم بانکی رو سریعتر بردارند همه چیز میدیم، البته با توجه به این خبر همه چیزم دادیم! برگشتیم به سالها قبل از تحریم اگر این خبر درست باشه:

جزئیاتی از متن توافق ایران و ۱+۵ از قول یک منبع غربی

bla bla bla

با این حال با این عهد نامه ترکمنچای دادن همه چیز در مقابل هیچ چیز تلویزیون حتماً جشن توافق هسته ای و اقتدار ایران رو به زودی پخش میکنه!!!!!!!:D

همون مافیاهای اقتصادی به ضرر خودشون می بینن که توافقی حاصل بشه . با مافیا هم شما هیچ کاری نمیتونی بکنی ، هر جای دنیا که باشه فقط یه راه وجود داره اون هم قلع و قمع کامل هست . ذات مافیا همینه .

قلع و قمع این مافیاها هم چیزی نیست که روحانی و خاتمی و امثالهم عرضه شو داشته باشن . دو راه بیشتر نداره که جفتش هم چکشی هست .

عهدنامه هم همینه که هست ، میگن این همه عهدنامه ترکمانچای با چین و روسیه امضا کردین یه دوتا هم با ما امضا کنید میگه چیه ؟ :D

زورشون زیاده گردنشون هم کلفته دست بالا رو هم دارن ، میگن چشمتون کور میخواستین چند سال پیش که اون همه امتیاز بهتون دادیم مثل آدم میومدین جلو . همینه که هست .

الان هم اگه "مردم" ایران بخوان نجات پیدا کنن باید از این تکنولوژی عتیقه هسته ای دست بکشن . ژاپن که منابع ما رو نداره به فکر راه های دیگه هست ، بعد ما وضعمون اینه . البته مردم که واسه خودشون نشستن دارن زندگیشونو میکنن ولو این که ارزش پولایی که تو بانک گذاشتن یه شبه یک سوم هم بشه ، کسی عین خیالش نیست ظاهرا !

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
ورود دارو به ایران ازاده بله همونطور که واسه عراقی ها ازاد بود و بچه هاشون دسته دسته از کمبود دارو فوت میکردند.
پدر من سکته کرده بود کل داروخانه های شیراز به اضافه ناصر خسرو رو زیر و رو کردیم جوابی که همه جا شنیدیم این بود:به خاطر تحریم دیگه این دارو موجود نیست.اخر سر از طریق سوریه دارو را فراهم کردیم

دليل اينه که صرف نميکنه دارو وارد کنن چون اون هايی که بايد دارو بخرن معمولاً از قشر ضعيف هستن اگه دارو رو هم بياره پولش نيست که بخرن يه چيز ديگه مياره مثلاً ماشين مدل بالا
برا سرمايه دار مهم نيست فقط مهم سود هست
تحريم فقط بهانه هست

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
الان هم اگه "مردم" ایران بخوان نجات پیدا کنن باید از این تکنولوژی عتیقه هسته ای دست بکشن . ژاپن که منابع ما رو نداره به فکر راه های دیگه هست ، بعد ما وضعمون اینه . البته مردم که واسه خودشون نشستن دارن زندگیشونو میکنن ولو این که ارزش پولایی که تو بانک گذاشتن یه شبه یک سوم هم بشه ، کسی عین خیالش نیست ظاهرا !
ايران فردا از هسته اي دست كشيد همه تحريما برداشته ميشه و گل و بلبل ميشه ؟

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
دارو قضیش با مازراتی فرق دارو هرچند که مافیای دارو هم دست همین گروهه.
حجم پرداختی برای دارو در یک سال با وهردات 1000 تا مازراتی قابل مقایسه نیست.

مجموع حجم پرداختی برای واردات خودرو چند برابر داروعه

اسم دارو ؟
وقتی دارویی گیر نمیاد به هلال احمر مراجعه میکنند اونجا سر زدی؟

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
دليل اينه که صرف نميکنه دارو وارد کنن چون اون هايی که بايد دارو بخرن معمولاً از قشر ضعيف هستن اگه دارو رو هم بياره پولش نيست که بخرن يه چيز ديگه مياره مثلاً ماشين مدل بالا
برا سرمايه دار مهم نيست فقط مهم سود هست
تحريم فقط بهانه هست
بله متاسفانه ولی چند وقت پیش یکی از مقامات امریکایی به اثر تحریم ها در کمبود دارو در ایران اشاره کرده بود.

Undisclosed2

Registered User
لایک‌ها
353
ايران فردا از هسته اي دست كشيد همه تحريما برداشته ميشه و گل و بلبل ميشه ؟

نه خیر از این خبرا نیست ، تحریم ها یک شبه اعمال نشده که یک شبه برداشته بشه همین الان هم از این "هسته ای" دست بکشن کلی پروسه اداری و بوروکراسی داره تا تحریم ها برداشته بشه ولی خیلی هاش میتونن تا زمان برداشته شدن کامل ، به حالت معلق دربیان .

ایران اگه بخواد بشه گل و بلبل تنها راهش قلع و قمع کامل مافیا و ایجاد یه مردم سالاری واقعی هست (مخصوصا به جای یه واژه دیگه از واژه مردم سالاری استفاده کردم) تازه بعد از همه اینا چند سال طول میکشه تا بشه گل و بلبل ، واگرنه اگه فکر کردی مملکتی که بیشتر از 3 دهه هست داره به فنا میره یه شبه میشه گل و بلبل باید گفت زهی خیال باطل .

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
مجموع حجم پرداختی برای واردات خودرو چند برابر داروعه

اسم دارو ؟
وقتی دارویی گیر نمیاد به هلال احمر مراجعه میکنند اونجا سر زدی؟
اسم دارو یادم نیست.ماجرا مال 2.3 سال پیشه.
همه جا رو سر زدیم و کل فامیل ها تو ایران بسیج شدند تا این امپول رو گیر بیارند ولی پیدا نشد اخر از طریق یکی از فامیل ها که در سوریه زندگی میکرد این امپول رو پیدا کردیم و بدستمون رسید

Undisclosed2

Registered User
لایک‌ها
353
بله متاسفانه ولی چند وقت پیش یکی از مقامات امریکایی به اثر تحریم ها در کمبود دارو در ایران اشاره کرده بود.

در مورد دارو هم واقعا بعضی وقت ها دارو گیر طرف نیاد شانس آورده تا دارو گیرش بیاد ولی تقلبی باشه و بزنه پدرشو دربیاره !

دیگه اینکه یه عده ... میرن واسه سود خودشون از هند و چین داروی تقلبی میارن هم به تحریم ربط داره ؟ (نمونه اش پنی سیلین های تقلبی که یه عده رو کشت و طبق معمول ملت همیشه در صحنه داشتن در کمال خونسردی به زندگی خودشون ادامه میدادن)

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
اسم دارو یادم نیست.ماجرا مال 2.3 سال پیشه.
همه جا رو سر زدیم و کل فامیل ها تو ایران بسیج شدند تا این امپول رو گیر بیارند ولی پیدا نشد اخر از طریق یکی از فامیل ها که در سوریه زندگی میکرد این امپول رو پیدا کردیم و بدستمون رسید

به خاطر مافیا و بی عرضه گی مزئولینه وگرنه سوریه هم سالهاست تحریمه

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
يكي يه اسلحه بده من تا مافيا رو بشونم سر جاشون

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مذاکرات داره میکشه به فردا.
واقعا ایول به این تیم مذاکره. بالاخره می خوان یه حرکتی بکنن.

بالا