از همون روشی که پول پورشه و مازارتی عاغازاده ها پرداخت میشه
دارو قضیش با مازراتی فرق دارو هرچند که مافیای دارو هم دست همین گروهه.
حجم پرداختی برای دارو در یک سال با وهردات 1000 تا مازراتی قابل مقایسه نیست.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
از همون روشی که پول پورشه و مازارتی عاغازاده ها پرداخت میشه
دوست عزیز وقتی نمی تونی پول برای کمپانی حواله کنی میشه بگی چطور واردات میکنی؟؟؟؟
دارو تحریم نیست ولی وارداتش واقعا سخته. تجهیزات راحتتر وارد میشه.
مدتی قبل یکی از کارگردان های معروف تاتر به دلیل نبود داروهای شیمی درمانی فوت کرد. اگر اون نمیتونه پیدا کنه فاتحه من و شما خوندست.
این دفعه نوبت انگلیسه
اینا انگار ملت ایران رو مسخره کردن
کم کم دارم به حرفای آقای ***** ای ایمان پیدا میکنم :دی
دوست عزیز وقتی نمی تونی پول برای کمپانی حواله کنی میشه بگی چطور واردات میکنی؟؟؟؟
دارو تحریم نیست ولی وارداتش واقعا سخته. تجهیزات راحتتر وارد میشه.
مدتی قبل یکی از کارگردان های معروف تاتر به دلیل نبود داروهای شیمی درمانی فوت کرد. اگر اون نمیتونه پیدا کنه فاتحه من و شما خوندست.
داداش چرا چرت می گی ؟
یعنی چی پول نمی تونی حواله کنی ؟! :lol:
والا ورود ارز نفت به داخل ایران تحریم هست خروج دلار برای خرید دارو کی تحریم شد من نمی دونم ! :lol:
امیدوارم بعدز اینهمه هزینه کردن از کشورو جیب مردم و پرورش انواع اقسام مافیاهای اقتصادی چه توافقی حاصل بشه چه نشه توی گوش خیلیا رفته باشه که با قلدری و کری خوندن فقط نتیجه عکس و منزوی شدن توی دنیا داره و دیگه هیچوقت در آینده نه بهانه ای دستشون بدیم تحریممون کنند و نه تحریم هارو کاغذ پاره بخونیم.
بر پدرشون لعنت این تحریم بانکی رو سریعتر بردارند همه چیز میدیم، البته با توجه به این خبر همه چیزم دادیم! برگشتیم به سالها قبل از تحریم اگر این خبر درست باشه:
جزئیاتی از متن توافق ایران و ۱+۵ از قول یک منبع غربی
bla bla bla
با این حال با این عهد نامه ترکمنچای دادن همه چیز در مقابل هیچ چیز تلویزیون حتماً جشن توافق هسته ای و اقتدار ایران رو به زودی پخش میکنه!!!!!!!
دليل اينه که صرف نميکنه دارو وارد کنن چون اون هايی که بايد دارو بخرن معمولاً از قشر ضعيف هستن اگه دارو رو هم بياره پولش نيست که بخرن يه چيز ديگه مياره مثلاً ماشين مدل بالاورود دارو به ایران ازاده بله همونطور که واسه عراقی ها ازاد بود و بچه هاشون دسته دسته از کمبود دارو فوت میکردند.
پدر من سکته کرده بود کل داروخانه های شیراز به اضافه ناصر خسرو رو زیر و رو کردیم جوابی که همه جا شنیدیم این بود:به خاطر تحریم دیگه این دارو موجود نیست.اخر سر از طریق سوریه دارو را فراهم کردیم
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
ايران فردا از هسته اي دست كشيد همه تحريما برداشته ميشه و گل و بلبل ميشه ؟الان هم اگه "مردم" ایران بخوان نجات پیدا کنن باید از این تکنولوژی عتیقه هسته ای دست بکشن . ژاپن که منابع ما رو نداره به فکر راه های دیگه هست ، بعد ما وضعمون اینه . البته مردم که واسه خودشون نشستن دارن زندگیشونو میکنن ولو این که ارزش پولایی که تو بانک گذاشتن یه شبه یک سوم هم بشه ، کسی عین خیالش نیست ظاهرا !
يعنی تا حالا به حرف های آقا ايمان نداشتی؟این دفعه نوبت انگلیسه
اینا انگار ملت ایران رو مسخره کردن
کم کم دارم به حرفای آقای ***** ای ایمان پیدا میکنم :دی
مجموع حجم پرداختی برای واردات خودرو چند برابر داروعهدارو قضیش با مازراتی فرق دارو هرچند که مافیای دارو هم دست همین گروهه.
حجم پرداختی برای دارو در یک سال با وهردات 1000 تا مازراتی قابل مقایسه نیست.
ورود دارو به ایران ازاده بله همونطور که واسه عراقی ها ازاد بود و بچه هاشون دسته دسته از کمبود دارو فوت میکردند.
پدر من سکته کرده بود کل داروخانه های شیراز به اضافه ناصر خسرو رو زیر و رو کردیم جوابی که همه جا شنیدیم این بود:به خاطر تحریم دیگه این دارو موجود نیست.اخر سر از طریق سوریه دارو را فراهم کردیم
بله متاسفانه ولی چند وقت پیش یکی از مقامات امریکایی به اثر تحریم ها در کمبود دارو در ایران اشاره کرده بود.دليل اينه که صرف نميکنه دارو وارد کنن چون اون هايی که بايد دارو بخرن معمولاً از قشر ضعيف هستن اگه دارو رو هم بياره پولش نيست که بخرن يه چيز ديگه مياره مثلاً ماشين مدل بالا
برا سرمايه دار مهم نيست فقط مهم سود هست
تحريم فقط بهانه هست
ايران فردا از هسته اي دست كشيد همه تحريما برداشته ميشه و گل و بلبل ميشه ؟
اسم دارو یادم نیست.ماجرا مال 2.3 سال پیشه.مجموع حجم پرداختی برای واردات خودرو چند برابر داروعه
اسم دارو ؟
وقتی دارویی گیر نمیاد به هلال احمر مراجعه میکنند اونجا سر زدی؟
بله متاسفانه ولی چند وقت پیش یکی از مقامات امریکایی به اثر تحریم ها در کمبود دارو در ایران اشاره کرده بود.
اسم دارو یادم نیست.ماجرا مال 2.3 سال پیشه.
همه جا رو سر زدیم و کل فامیل ها تو ایران بسیج شدند تا این امپول رو گیر بیارند ولی پیدا نشد اخر از طریق یکی از فامیل ها که در سوریه زندگی میکرد این امپول رو پیدا کردیم و بدستمون رسید
يكي يه اسلحه بده من تا مافيا رو بشونم سر جاشون