• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
افزایش دست دولته متاسفانه و از هر طریقی شروع کرده پول در بیاره از امروز حقوق و عوارض تمام کالاهای 2 درصدی که اکثراً مواد اولیه گمرک بوده شده دو برابر و 4 درصد و معلوم نیست اصلاً بخشنامش کی اومده که اجرایی شده! الانم توی بخشنامه های گمرکی نگاه میکردم price list ماشین های 2014 با چنان شتابی اعلام شده به گمرکات از قبیل هیوندایی و جیلی ... و در آخر بخاطر حمایت از تولید ملی !!!!!!! که من موندم این عبارت رو نداشتن چه بهانه ای داشتند، 99 ردیف کالای جدید تغییر تعرفه پیدا کرده مجدداً و این یعنی ....(بدون شرح) بحث سیاسی ممنوعه همینجا خاتمه میدم!
فقط در عجبم اونجایی که بخاطر مردم مثلاً یه کاری میکنند چقدر توی روزنامه و تلویزیون و راادیو تکرار میشه اما این خبر حتی توی سایت های اینترنتی هم نیست و بی سر و صدا...

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
افزایش دست دولته متاسفانه و از هر طریقی شروع کرده پول در بیاره از امروز حقوق و عوارض تمام کالاهای 2 درصدی که اکثراً مواد اولیه گمرک بوده شده دو برابر و 4 درصد و معلوم نیست اصلاً بخشنامش کی اومده که اجرایی شده! الانم توی بخشنامه های گمرکی نگاه میکردم price list ماشین های 2014 با چنان شتابی اعلام شده به گمرکات از قبیل هیوندایی و جیلی ... و در آخر بخاطر حمایت از تولید ملی !!!!!!! که من موندم این عبارت رو نداشتن چه بهانه ای داشتند، 99 ردیف کالای جدید تغییر تعرفه پیدا کرده مجدداً و این یعنی ....(بدون شرح) بحث سیاسی ممنوعه همینجا خاتمه میدم!
فقط در عجبم اونجایی که بخاطر مردم مثلاً یه کاری میکنند چقدر توی روزنامه و تلویزیون و راادیو تکرار میشه اما این خبر حتی توی سایت های اینترنتی هم نیست و بی سر و صدا...
این اخبار بیرون نمیاد چون تمام رسانه های ما دولتی یا وابسته به نهادهای شبه دولتی هستند و رسانه ازاد در این کشور وجود نداره .............دلار 2990:D

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
از نظر من توی بانک بزاری بهتره ، اگه حرکتی توی قیمت دلار شروع بشه میتونی زود بخری، شاید یه مقدار از سودو از دست بدی ولی این حرکت ممکنه چند ماه دیگه باشه یا اصلا نباشه ، که اگه باشه هم سود بانکی جبرانش میکنه .

به جناب لپد
خوبی آقا
از این ورا؟
یه جمله طلایی از آخرین بار حضورت یادمه وقتی سکه حول و حوش 700 بود که اومدی گفتی همه چیز گرون شده جرا سکه گرون نشه و... رفتی.. که سکه تا 1500 رفت بالا

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
دلار 3013
میگن دلیلش : تحت تاثیر دستگیری مدیرعامل هالک بانک ترکیه که یکی از راه‌های انتقال ارز به ایران بوده :D اگر میدونستند بهمنی چند سال 100 برابر این بلارو به سر ایران آوردو آخرشم بهش تقدیر نامه دادند اینکارو باهاش نمیکردند

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
عجب وضعی شده این قیمت دلار هر روز یخواد این جوری بالا بره فکر کنم شرایط پارسال رو دوباره ببینیم ........اینم از دولت تدبیر معلوم میکنه تو این کشور مثل همیشه همشون سر و ته یه کرباسن

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دلار 3013
میگن دلیلش : تحت تاثیر دستگیری مدیرعامل هالک بانک ترکیه که یکی از راه‌های انتقال ارز به ایران بوده :D اگر میدونستند بهمنی چند سال 100 برابر این بلارو به سر ایران آوردو آخرشم بهش تقدیر نامه دادند اینکارو باهاش نمیکردند

منم این قضیه رو شنیدم ولی به صورت دیگه ای.
شنیدم با کاهش ارزش لیر ترکیه و ورود بار طلا به ایران که مدتی قبل انجام شد ارزش ریال ایران داره میره بالا و بلطبع ارزش دلار میاد پایین. دولت داره قیمت دلار رو بالاتر نگه می داره که بتونه اروم آروم طی یک دو هفته برش گردونه روی قیمت 3000 تومن که بازار ارز پله قیمیت رو تجربه نکنه.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
منم این قضیه رو شنیدم ولی به صورت دیگه ای.
شنیدم با کاهش ارزش لیر ترکیه و ورود بار طلا به ایران که مدتی قبل انجام شد ارزش ریال ایران داره میره بالا و بلطبع ارزش دلار میاد پایین. دولت داره قیمت دلار رو بالاتر نگه می داره که بتونه اروم آروم طی یک دو هفته برش گردونه روی قیمت 3000 تومن که بازار ارز پله قیمیت رو تجربه نکنه.
این حرف فکر کنم اشتباه باشه چون دولت به هیچ وجه کنترلی روی افزایش قیمت دلار نداره و اگه در این وسط اخباری خارج از تصور دولت صادر بشه دیگه نمیتونه افزایش قیمت رو کنترل کنه

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوستان آخرین قیمت امروز رو کسی نداره ؟!

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
این حرف فکر کنم اشتباه باشه چون دولت به هیچ وجه کنترلی روی افزایش قیمت دلار نداره و اگه در این وسط اخباری خارج از تصور دولت صادر بشه دیگه نمیتونه افزایش قیمت رو کنترل کنه
مثل پارسال قیمت دلار لحظه به لحظه داره بالا میره امیدوارم قیمت به 3900 تومان پارسال نرسه

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دوستان با توجه به افزایش 20 تومانی قیمت ارز به صورت روزانه شما سقف این افزایش رو روی چه قیمتی پیش بینی میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا داشتیم به عملکرد دولت اعتماد میکردیم که متاسفانه به این صورت در اومد

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
اقایون یعنی چی !!

دلار که دوباره رفت بالای 3015 تومن !

چه خبره یکی به من بگه !!؟!؟

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
هیچی نشون میده این دولتم مثل دولت قبل متاسفانه کفایت لازم رو نداره و نباید به هیچکدومشون اعتماد کرد....من به حرفاشون اعتماد کردم و دلارام رو فروختم گذاشتم بانک که به نظر کار اشتباهی کردم

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
دلیل این گرونی ها همون ماجرای پولشویی ترکیه و دخالت 6 بانک ایرانی و یه سری افراد هستش؟؟؟

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
نه به نظر میاد نوبت این یکی دوستانه که از نوسانات ارز بار خودشون رو ببندند دوستان قبلی بارشون رو بستند یه اب هم روش خوردند و کسی هم بهشون کاری نداشت چرا این یکی عزیزان این کار رو نکنند:D

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

اتفاقا دولت کنترل زیادی بر روی قیمت ارز داره. همونطوری که می بینید این مدت قیمت ارز تقریبا ثابت بوده حتی با وجود توافقنامه ژنو.

بالا