• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
اتفاقا دولت کنترل زیادی بر روی قیمت ارز داره. همونطوری که می بینید این مدت قیمت ارز تقریبا ثابت بوده حتی با وجود توافقنامه ژنو.
چون قیمت ارز سیر نزولی داشته و جلوی کاهش قیمت رو خیلی راحت میشه گرفت ولی اگر جلوی افزایش قیمت رو بگیره اونوقت میشه گفت بر روی ارز کنترل داره که البته در یک هفته حدود 80 تومان قیمت دلار افزایش پیدا کرد

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
دلار فكر كنم به 25 رسيده
ولي درهم افزايش زيادي نداشته و روي 820 مونده ( سايت ها كه اينو ميكن! )
كسي قيمت بازار درهم رو داره ؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چون قیمت ارز سیر نزولی داشته و جلوی کاهش قیمت رو خیلی راحت میشه گرفت ولی اگر جلوی افزایش قیمت رو بگیره اونوقت میشه گفت بر روی ارز کنترل داره که البته در یک هفته حدود 80 تومان قیمت دلار افزایش پیدا کرد

فکر می کنم قیمت ارز طبق گفته دولت 3000 تومن بوده. پس 80 تومن که شما می گید با در نظر گرفتن ارز 2900 تومن تقریبا میشه 3 درصد نوسان. فکر نمی کنم زیاد تغییر کرده باشه. ولی باید ببینم فردا و پس فردا پیش میشه. آیا ارز روی 3000 تومن فیکس میشه یا میره بالای 3100 تومن.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اگر شاخص بورس به منفی شدنش ادامه بده پولهای سرگردان این بازار هم خارج میشه و میاد سمت مسکن، ارز و طلا ومتاسفانه باز افزایش قیمت ارز و نوسان

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
فکر می کنم قیمت ارز طبق گفته دولت 3000 تومن بوده. پس 80 تومن که شما می گید با در نظر گرفتن ارز 2900 تومن تقریبا میشه 3 درصد نوسان. فکر نمی کنم زیاد تغییر کرده باشه. ولی باید ببینم فردا و پس فردا پیش میشه. آیا ارز روی 3000 تومن فیکس میشه یا میره بالای 3100 تومن.
البته وقتی دلار به زیر 3000 تومان اومد دولت این امر رو طبیعی دونست و باتوجه به افزایش 80 تومانی قیمت ارز 3% قیمت ارز افزایش پیدا کرده اونم در یک هفته که 12% در ماه و اگر دولت جلوی این روند رو نگیره متاسفانه باید گفت 144% در سال افزایش پیدا میکنه پس همچین نوسان کمی برای یک هفته نبوده دوست عزیز

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
البته وقتی دلار به زیر 3000 تومان اومد دولت این امر رو طبیعی دونست و باتوجه به افزایش 80 تومانی قیمت ارز 3% قیمت ارز افزایش پیدا کرده اونم در یک هفته که 12% در ماه و اگر دولت جلوی این روند رو نگیره متاسفانه باید گفت 144% در سال افزایش پیدا میکنه پس همچین نوسان کمی برای یک هفته نبوده دوست عزیز

این اتفاق بعیده. 144 درصد در سال مثل قدیم که 250 درصد افزایش داشتیم تقریبا می تونه ایران رو به طور کامل از بین ببره.

باید صبر کرد.

الان بهترین وقته برای فروش ارزهایی که هفته قبل خریداری شده. به نظر من بعد از کریسمس با آغاز گفتگوهای 5+1 در سطح وزیران امور خارجه دوباره کاهش قیمت خواهیم داشت.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
این اتفاق بعیده. 144 درصد در سال مثل قدیم که 250 درصد افزایش داشتیم تقریبا می تونه ایران رو به طور کامل از بین ببره.

باید صبر کرد.

الان بهترین وقته برای فروش ارزهایی که هفته قبل خریداری شده. به نظر من بعد از کریسمس با آغاز گفتگوهای 5+1 در سطح وزیران امور خارجه دوباره کاهش قیمت خواهیم داشت.
منم مثل شما امیدوارم دلار بالا نره ولی گفتم اگه بخواد مثل هفته گذشته بالا بره این وضعیت نابسامان اتفاق میافته.......الان اینده دلار به مذاکرات فردا بستگی داره و امیدوارم فشارهای داخلی باعث شکیت مذاکرات نشه که اونموقع دیگه واویلاست.دلار 3010 تومان

seniorx10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منم مثل شما امیدوارم دلار بالا نره ولی گفتم اگه بخواد مثل هفته گذشته بالا بره این وضعیت نابسامان اتفاق میافته.......الان اینده دلار به مذاکرات فردا بستگی داره و امیدوارم فشارهای داخلی باعث شکیت مذاکرات نشه که اونموقع دیگه واویلاست.دلار 3010 تومان

دوست عزيز روندي كه طي ديروز و امروز اتفاق افتاد و باعث شد ارزهاي خارجي گرون بشن به دلايل مختلفي ربط داشت .
1 . تقاضاي ارز بمناسبت سفرهاي زمستاني برخي هموطنان به خارج از كشور و فصل خريد از فروشگاههايي كه به مناسبت كريسمس حراج كردند .
مثلا ً مسافراني كه به اروپا رفتند بيشتر از آمريكا بود و تقاضاي يورو و پوند بيشتر شد ،‌در نتيجه در پول هاي اروپايي افزايش قيمت بيشتري داشتيم .
2 . توقف مذاكرات و موضع گيري هاي مقامات ايران و طرف هاي غربي .
3 . با شرايطي كه تركيه پيدا كرد و يكي از كانال هاي ارزي ايران بسته شد و شائبه مسدود شدن حواله ها به تركيه هم به روند افزايش قيمت ها كمك كرد .
4 . خبر پرتاپ راكت از اسرائيل به لبنان هم يكي از فاند هاي منفي بود كه به روند افزايشي قيمت ها دامن زد .
5 . فردا دوشنبه ، با شروع و بازگشايي بازارهاي مالي جهاني انتظار نزول قيمت اونس طلا پيش بيني ميشه كه همين امر موجب شده براي جلوگيري از ضرر بيشتر كساني كه طلا و سكه كار مي كنند ، قيمت دلار رو با تقريبا ً 10 تومن حباب بالا نگه دارند .

دلار آمريكا در حال حاضر بصورت نقدي 3011 - 3012 و همينطور سكه امامي 882 معامله مي شود .

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
موضوعی هست به نام عرضه و تقاضا

این روزها عرضه و تقاضا به دلایل مختلف ( یکی از اونها ترکیه هست ) با هم همخوانی نداره

جزء دسته باد نباشید با هر جرقه ای دلار رو 2600 بدونید یا یرعکس دلار رو 3900

اون که خونسرده و با اعتدال پیش میره ضرر نمیکنه

هنوز قیمت امروز در نیومده.قیمت دیشب 3015

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوست عزيز روندي كه طي ديروز و امروز اتفاق افتاد و باعث شد ارزهاي خارجي گرون بشن به دلايل مختلفي ربط داشت .
1 . تقاضاي ارز بمناسبت سفرهاي زمستاني برخي هموطنان به خارج از كشور و فصل خريد از فروشگاههايي كه به مناسبت كريسمس حراج كردند .
مثلا ً مسافراني كه به اروپا رفتند بيشتر از آمريكا بود و تقاضاي يورو و پوند بيشتر شد ،‌در نتيجه در پول هاي اروپايي افزايش قيمت بيشتري داشتيم .
2 . توقف مذاكرات و موضع گيري هاي مقامات ايران و طرف هاي غربي .
3 . با شرايطي كه تركيه پيدا كرد و يكي از كانال هاي ارزي ايران بسته شد و شائبه مسدود شدن حواله ها به تركيه هم به روند افزايش قيمت ها كمك كرد .
4 . خبر پرتاپ راكت از اسرائيل به لبنان هم يكي از فاند هاي منفي بود كه به روند افزايشي قيمت ها دامن زد .
5 . فردا دوشنبه ، با شروع و بازگشايي بازارهاي مالي جهاني انتظار نزول قيمت اونس طلا پيش بيني ميشه كه همين امر موجب شده براي جلوگيري از ضرر بيشتر كساني كه طلا و سكه كار مي كنند ، قيمت دلار رو با تقريبا ً 10 تومن حباب بالا نگه دارند .

دلار آمريكا در حال حاضر بصورت نقدي 3011 - 3012 و همينطور سكه امامي 882 معامله مي شود .

امروز عراقچی گفت که مذاکرات مستقیم با آمریکا در جریان است (روزنامه آفتاب یزد)

تا ما ایرانی ها بفهیم که خبر هایی که به ما میدن چقدر با واقعیت فرق داره زندگی بر روی کره ماه شروع شده.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دلار 3005 تومان فکر کنم تونستن کنترل کنند نوسان بازارو

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بله امروز فرمودن مذاكرات در جريان هست و همينطور دور جديد مذاكرات كارشناسي هم شروع شد . مطلبي كه بنده عرض كردم قبل از شروع دور جديد مذاكرات بود و موضع گيري هاي مقامات دو طرف باعث ايجاد فاند منفي شده بود .
در مورد مطلب بعدي كه فرموديد متوجه منظور حضرتعالي نشدم ولي مطالبي كه عرض كردم دلايل و فاندهايي بود كه موجب افزايش قيمت ها شد .
امروز با از سرگيري دور جديد مذاكرات و خبر ورود سكه هاي با بسته بندي جديد باعث روند نزولي قيمت ها و كم شدن حباب سكه خواهد شد .
در ضمن با تزريق ارز از شنبه دوباره قيمت دلار به كانال 2900 بر خواهد گشت . در حال حاضر بيشتر صرافي ها از خريد ارز امتنا مي كنند .

قيمت دلار نقدي 3003 - 3005 معامله ميشه و سكه امامي 874

يادم رفت بگم ، افزايش 5 تا 10 تومني درهم امارات ، لير تركيه و يوان چين هم بدليل كمبود اين ارزها در بازار هست .

دوست عزیز اون قضیه مذاکره مستقیم با آمریکا ماله الان نیست از هفته قبل داره انجام میشه ولی خبرش رو بیرون نداده بودن.

این خبر توی آمریکا سرو صدای زیادی کرده بوده ولی ایران تازه داره اونو می گه.

من فکر می کنم به زودی یک پله سقوطی دیگه در ارز خواهیم داشت بعد از تصویب بودجه سال بعد.

seniorx10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوست عزیز اون قضیه مذاکره مستقیم با آمریکا ماله الان نیست از هفته قبل داره انجام میشه ولی خبرش رو بیرون نداده بودن.

این خبر توی آمریکا سرو صدای زیادی کرده بوده ولی ایران تازه داره اونو می گه.

من فکر می کنم به زودی یک پله سقوطی دیگه در ارز خواهیم داشت بعد از تصویب بودجه سال بعد.

بهرحال تا امروز از طرف مقامات ايراني تاييد نشده بود .
ببينيد وقتي وزراي خارجه ايتاليا ، روسيه ، ژاپن و امارات به ايران اومدن و باب گفتگو را دوباره بعد از 8 ،‌ 9 سال باز كردن و خواهان گسترش روابط تجاري و اقتصادي هستند و همينطور سفر هيئت هاي اروپايي و به احتمال زياد سفر وزير امور خارجه آلمان ، نخست وزير ايتاليا و رئيس جمهور روسيه تا دو سه ماه ديگه به ايران نشان دهنده چشم انداز مثبت براي آينده هست .
در ضمن فراموش نكنيد كه پول هاي بلوكه شده قرار بود طبق توافق ژنو به ايران برگردانده بشه هنوز پرداخت نكردن و احتمالا ً از اواسط ژانويه اين مبلغ تحويل ايران خواهد شد .
دو سه هفته پيش هم حامد كرزي توافق امنيتي با ايران امضاء كرد البته با چراغ سبز آمريكا ، اين نشان دهنده حركت به سمت ثبات بيشتر خواهد بود . بنظر ميرسه با تحولاتي كه در منطقه در حال روي دادن هست ، آمريكا ، ايران را به عنوان قدرت اول منطقه پذيرفته .
در كل روند قيمت ارز نزولي خواهد بود و تصميم هيجاني باعث بر باد رفتن سرمايه افراد ناشي ميشه .

يه مورد ديگه هم عرض كنم ،‌ دو هفته تا 20 روز ديگه يه افزايش جزئي قيمت توي سكه و طلا خواهيم داشت . اونم به مناسبت 17 ربيع الاول و مناسبت ها و جشن هاي پيش رو خواهد بود .

Last edited:

seniorx10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
امروز دلار آمريكا به زير 2990 رفت و در حال حاضر ( نقدي 2988 ) و ( صرافي 2995 فروش - 2975 خريد ) و همچنين سكه امامي هم 864 معامله مي شود .
در ضمن امروز بازار نيمه تعطيل است .

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
امروز دلار آمريكا به زير 2990 رفت و در حال حاضر ( نقدي 2988 ) و ( صرافي 2995 فروش - 2975 خريد ) و همچنين سكه امامي هم 864 معامله مي شود .
در ضمن امروز بازار نيمه تعطيل است .
به احتمال زیاد با توجه به اخباری که بیرون اومده از ژنو قیمت دلار باید از این مقدار هم کمتر بشه ........یکی از دوستان اشاره کرده بود که دولت با توجه به اطلاع از اخبار خوب ژنو قیمت ارز رو برای چند روز بالا برد که با این اخبار قیمت ارز به زیر 2900 تومان سقوط نکنه

seniorx10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به احتمال زیاد با توجه به اخباری که بیرون اومده از ژنو قیمت دلار باید از این مقدار هم کمتر بشه ........یکی از دوستان اشاره کرده بود که دولت با توجه به اطلاع از اخبار خوب ژنو قیمت ارز رو برای چند روز بالا برد که با این اخبار قیمت ارز به زیر 2900 تومان سقوط نکنه

بنظر من بالا رفتن نرخ ارز بخاطر تقاضاي بالاي ارز و حواله ارزي بود . دلايل ديگري هم داشت كه در پست هاي قبلي عرض كرده بودم .

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
بالا