• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
هفته های آتی تحت تاثیر چیاس مگه؟

غیر از صحبت سیف در مورد کاهش ارزش ارز اتفاقات بزرگی در هفته های بعدی می افته که بزرگترینش اجرای فاز اول توافقنامه ژنو هست

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
غیر از صحبت سیف در مورد کاهش ارزش ارز اتفاقات بزرگی در هفته های بعدی می افته که بزرگترینش اجرای فاز اول توافقنامه ژنو هست
به نظر میاد دولت چون از این اخبار اگاهی داره خود خواسته نرخ ارز رو بالا میبره تا از سقوط ارز به زیر 2950 جلوگیری کنه متاسفانه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
به نظر میاد دولت چون از این اخبار اگاهی داره خود خواسته نرخ ارز رو بالا میبره تا از سقوط ارز به زیر 2950 جلوگیری کنه متاسفانه

دقیقا به همین صورته. کاهش شدید ارزش ارز ممکنه برای مردم و وارد کننده ها خوب باشه ولی برای تولید کننده ها وحشتناکه.
همونطور که گفتم مثلا یک دستگاه فیکو قیمتی حدود 100 میلیون داره که با کاهش ارز قیمت نزدیک به 80 تومن شده.
همین دستگاه معادل ایرانیش 60 میلیون تومنه که اگر خوشبین باشیم اخر امثال با 15 درصد افزایش قیمت میشه 75 میلیون تقریبا.
در مقایسه اگر قیمت دلار پایین بیاد جنس وارداتی قیمتی نزیدک به 70 میلیون پیدا می کنه (با احتساب اینکه بیشتر وارد کننده های تجهیزات مجبورن تورم رو لحاظ نکنن)
اینطوری سال دیگه تولید کننده ایرانی به طور کامل از بین میره.

فکر می کنم این ثبات قیمت روی 3000 تومن هم قضیه اش همینه.ولی دولت به زودی با یک پله کاهش قیمت ارز رو روی 2800 تومن ثابت می کنه و اینطوری به تولید کننده فرصت میده با صادرات و فروش داخلی ر مدت محدود قیمتش رو بر خلاف روند تورم کاهش بده.

به اینصورت هم تورم کاهش پیدا می کنه و هم تولید کننده از بین نمیره. ولی خوب این بیشتر تئوریه و در عمل معمولا بازار رفتار اینطوری نداره.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقا پس اینا کی میخوان به نتیجه برست
خسته شدیم بخدا

نتیجه گرفته شده. به ما نمی گن.
قضیه تموم شده وگرنه کاخ سفید امروز دوباره سنا رو تهدید به وتو نمی کرد.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
مطمئنا به توافق میرسند این اخباری هم که از سنا میاد و دقیقا یک روز قبل از مذاکرات منتشر میشه برای فشار بیشتر بر روی تیم مذاکرات طرف مقابله

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
نتیجه گرفته شده. به ما نمی گن.
قضیه تموم شده وگرنه کاخ سفید امروز دوباره سنا رو تهدید به وتو نمی کرد.
اقا به توافق رسیدن دقیقا ینی چی؟
چه اتفاقی میفته حالا که توافق شده؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقا به توافق رسیدن دقیقا ینی چی؟
چه اتفاقی میفته حالا که توافق شده؟

جواب این سوال فقط یک جمله است. "وضعیت بهتر میشه" همینش به ما مربوط میشه.
به نظر میاد سیاست دولت الان اینه که مردم در همین اندازه بدونن.
نظر من: بهتره من چیزی ندونم و همینطور آقایان افراطی هم چیزی ندونن. اینطوری مطمئنن وضعیت بهتر میشه.
یک هفته گذشته طبق گفته روزنامه های آمریکایی ایران و آمریکا به صورت مداوم و بدور از خبرنگارها بارها با هم صحبت کردند این صحبت ها حتما به دلایلی انجام شده.

در ضمن یکباره سیف که همیشه از دلار 3000 تومنی دفاع می کنه میاد می گه دلار کاهش پیدا می کنه.
از اون طرف یکی میاد می گه تا آخر سال قیمت لوازم خانگی کاهش پیدا می کنه.
مدیر عامل ایران خودرو میاد می گه حتی با دلار 2600 تومنی هم قیمت خودرو کاهش پیدا نمی کنه. این قیمت رو از کجا آورده و برای چی عنوان کرده.
.
.
.

به نظر میاد تغییراتی در پیشه دوستانی که در بازار ارز فعال هستند و مثل من فقط حواله نمی کنن بهتره کمی با دقت بیشتر فعالیت کنن.
من فکر می کنم به زودی شرایطی پیش میاد که دوستانی که علاقه به تغییر سرمایه دارن بتونن سرمایشون رو به دلار تبدیل کنن (مثلا برای مهاجرت)

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
اگه دولت اجازه بده با جو روانی مثبتی که از اجرای توافق نامه ایجاد میشه ممکنه دلار به زیر 2900 تومان نیز سقوط کنه

بالا