• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اگه نفت حلال مشکلات بود دلار از 70 ریال نمیرسید به 10000 ریال قبل از تحریم.
مشکل اصلی مدیریتیه، بله اگه مدیریت درست بود با این منابعی که ما داریم تورم باید ۲-۳ درصد می بود.

اینطور نمیشه گفت. به نظر من بخش بزرگی از تورم زاده خود مردمه. مردمی که بدون گرون شدن مواد اولیه فقط برای سود بیشتر جنس تولیدیشونو گرون میکن.
مردمی که کنترلشون خیلی سخته.
باور کن مدیریت مردم ایران خیلی سخت تر از امریکاست.
مدیریت مردمی که یک روضه خون حق حمل اسلحه داره و راحت شلیک میکنه و کسی بهش گیر نمیده ولی دو تا محیط بان بدبخت رو به خاطر شلیک به یک شکارچی غیر مجاز اعدام میکنن و کسی صداش در نمیاد.
مشکل مدیریت مملکت نیست مشکل مردمی هستند که در روز عاشورا گشنه با ماشین مدل بالا دنبال غذا تو خیابانها میدو ان.

نفت مشکلات این مملکت رو کم میکنه ولی ازش بهشت نمیسازه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
اگه نفت حلال مشکلات بود دلار از 70 ریال نمیرسید به 10000 ریال قبل از تحریم.
مشکل اصلی مدیریتیه، بله اگه مدیریت درست بود با این منابعی که ما داریم تورم باید ۲-۳ درصد می بود.
در حقیقت جهش دلار منطقی بوده البته اگر تورم رو به طور متوسط از سال 58 25% حساب کنیم و فقط معیار ما تورم باشه الان دلار باید قیمتی بین 2000 تا 2500 تومان رو داشته باشه

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
در حقیقت جهش دلار منطقی بوده البته اگر تورم رو به طور متوسط از سال 58 25% حساب کنیم و فقط معیار ما تورم باشه الان دلار باید قیمتی بین 2000 تا 2500 تومان رو داشته باشه
فکر کنم محاسبتون اشتباهه یا اشتباه تایپ کردید. اگر تورم سالانه 25 درصد باشه، در طول 34 سال باید قیمت دلار 1.25 به توان 34 برابر شده باشه یعنی 1972 برابر که ضربدر 7 میشه حدود 13800 تومن
البته تورم متوسط کمتر از 25 درصد بوده .اوج تورم در سالهای 72 تا 76 و 88 تا 92 بود. اگر تورم سبد قیمت مسکن، خوراک و پوشاک ، سوخت و آب و برق و هزینه های تحصیلی رو از سال 58 بعنوان معیار در نظر بگیریم ، قیمت دلار باید الان حدود 7 هزار تومن باشه

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
فکر کنم محاسبتون اشتباهه یا اشتباه تایپ کردید. اگر تورم سالانه 25 درصد باشه، در طول 34 سال باید قیمت دلار 1.25 به توان 34 برابر شده باشه یعنی 1972 برابر که ضربدر 7 میشه حدود 13800 تومن
البته تورم متوسط کمتر از 25 درصد بوده .اوج تورم در سالهای 72 تا 76 و 88 تا 92 بود. اگر تورم سبد قیمت مسکن، خوراک و پوشاک ، سوخت و آب و برق و هزینه های تحصیلی رو از سال 58 بعنوان معیار در نظر بگیریم ، قیمت دلار باید الان حدود 7 هزار تومن باشه
درسته اشتباه از من بود فکر کنم میانگین رو اشتباه نوشتم عدد دقیقتر میانگین تورم 18% که با توجه به اون قیمت دلار باید 1948 تومان میشه البته همون 21% تورم ایران درسته و تقریبا 3% تورم امریکا رو هم باید لحاظ کنیم...........دلار 2950

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
2945 تومان تا ساعت 13:20..........جو این هفته کاهشیه و کاهش بیشتر از دوشنبه هم زمان با اغاز توافق نامه صورت میگیره

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
با توجه به مصاحبه ای که سیف امروز انجام داد به احتمال زیاد جلوی کاهش شدید گرفته بشه ولی کاهش تا 2900 حتمی به نظر میرسه

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
با توجه به مصاحبه ای که سیف امروز انجام داد به احتمال زیاد جلوی کاهش شدید گرفته بشه ولی کاهش تا 2900 حتمی به نظر میرسه
نمزارن یکم بیاد پایین !
البته باید کم کم کاهش پیدا کنه! که کمتر ضرر بزنه ولی خب همین حرف باعث میشه بره بالا خیلی باحاله ایران
میگن میخوام 1 بهمن توافق کنیم دلار میاد پایین
میگن 19 میره بالا
کلا مملکت رو حرف میچرخه
خعلی باحاله

_Mostafa_

Registered User
لایک‌ها
21
وقتی سایتهای نرخ دلار رو نگاه میکنم حالت تهوع بهم دست میده:(خسته شدیم دیگه:(

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
2935 تومن
البته شاید هم یک جو روانی بخاطر فردا باشه و باز برگرده به نزدیک 2960 ، 70 ولی امیدوارم آروم آروم بیاد پایین و رو رقم پایین تری ثابت بشه .

Last edited:

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
2935 تومن
البته شاید هم یک جو روانی بخاطر فردا باشه و باز برگرده به نزدیک 2960 ، 70 ولی امیدوارم آروم آروم بیاد پایین و رو رقم پایین تری ثابت بشه .
امروز یکشنبه 2920 تومان بوده و نه 2935 تومان

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
امروز یکشنبه 2920 تومان بوده و نه 2935 تومان

من از سایتی که همیشه نگاه میکنم دیدم و قیمت امروز 29 دی رو زده 2935 . شاید شما قیمت خرید رو زدید و من قیمت فروش رو ، شاید هم نوسانات در طول روز بوده.
البته ممکنه سایت هم اشتباه بزنه ولی تا امروز که قیمت هاش دقیق بوده دوست داشتید لینکش رو براتون میفرستم. شما از صرافی پرسیدید.؟

مخلصم.

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دلار 2920
دقیقش 2917 بود تا 2922 هم نوسان داشت

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
من از سایتی که همیشه نگاه میکنم دیدم و قیمت امروز 29 دی رو زده 2935 . شاید شما قیمت خرید رو زدید و من قیمت فروش رو ، شاید هم نوسانات در طول روز بوده.
البته ممکنه سایت هم اشتباه بزنه ولی تا امروز که قیمت هاش دقیق بوده دوست داشتید لینکش رو براتون میفرستم. شما از صرافی پرسیدید.؟

مخلصم.
دوست نازنین شما از سایت 2 قرون چک کردید که قیمت روزهای تعطیل رو نشون نمیده حتی برای شب شنبه که قیمت 2930 تومان شده بود رو نیز نشون نمیده البته فردا با باز شدن کامل بازار سایت ها خودشون رو اصلاح میکنند

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
تو را به خدا.............لیر ترکیه یک حورده ارزشش کم شده چه بوقی میزنند اینت
ارزش واحد پول ترکیه در برابر دلار آمریکا از آغاز بروز تنش سیاسی در پی رسوایی مالی در این کشور امروز - یکشنبه - به پایین ترین سطح در تاریخ خود رسید و دلار همچنان مقابل لیر ترکیه رکورد می زند .

به گزارش ایرنا ، در حالی که بحران سیاسی در پی رسوایی مالی در ترکیه همچنان ادامه دارد ، ارزش واحد پول این کشور روز یکشنبه به پایین ترین سطح تاریخی خود در برابر دلار آمریکا رسید.

براساس این گزارش ، هر دلار آمریکا امروز در بازار ارز این کشور 23. 2 لیر ترکیه به فروش رفت و هر یورو نیز در مقابل 3.020 لیر ترکیه معامله شد.

هر دلار آمریکا تا پیش از بروز تنش سیاسی ناشی از رسوایی مالی در ترکیه 2 لیر ترک و هر یورو 2.70 بود.

کارشناسان اقتصادی در آنکارا عقیده دارند که در صورت ادامه تنش سیاسی در ترکیه ارزش لیر ترکیه در هفته های آینده شاهد افت بیشتر در قبال ارزهای معتبر خواهد بود.

پلیس در پرونده فساد مالی ترکیه، به دستور دادستان استانبول شماری از منتسبان به دولت ترکیه، دو نفر از فرزندان وزرای سابق کابینه و برخی از فعالان اقتصادی را به اتهام فساد و اخذ رشوه بازداشت کرد.

دولت آنکارا در پی این عملیات، شماری بسیاری از مدیران پلیس شعبات مختلف این کشور و دادستان پرونده ارتشا و فساد را از سمتهای خود عزل کرد و تنش سیاسی در ترکیه را تشدید کرد.

بالا