• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تو را به خدا.............لیر ترکیه یک حورده ارزشش کم شده چه بوقی میزنند اینت
ارزش واحد پول ترکیه در برابر دلار آمریکا از آغاز بروز تنش سیاسی در پی رسوایی مالی در این کشور امروز - یکشنبه - به پایین ترین سطح در تاریخ خود رسید و دلار همچنان مقابل لیر ترکیه رکورد می زند .

به گزارش ایرنا ، در حالی که بحران سیاسی در پی رسوایی مالی در ترکیه همچنان ادامه دارد ، ارزش واحد پول این کشور روز یکشنبه به پایین ترین سطح تاریخی خود در برابر دلار آمریکا رسید.

براساس این گزارش ، هر دلار آمریکا امروز در بازار ارز این کشور 23. 2 لیر ترکیه به فروش رفت و هر یورو نیز در مقابل 3.020 لیر ترکیه معامله شد.

هر دلار آمریکا تا پیش از بروز تنش سیاسی ناشی از رسوایی مالی در ترکیه 2 لیر ترک و هر یورو 2.70 بود.

کارشناسان اقتصادی در آنکارا عقیده دارند که در صورت ادامه تنش سیاسی در ترکیه ارزش لیر ترکیه در هفته های آینده شاهد افت بیشتر در قبال ارزهای معتبر خواهد بود.

پلیس در پرونده فساد مالی ترکیه، به دستور دادستان استانبول شماری از منتسبان به دولت ترکیه، دو نفر از فرزندان وزرای سابق کابینه و برخی از فعالان اقتصادی را به اتهام فساد و اخذ رشوه بازداشت کرد.

دولت آنکارا در پی این عملیات، شماری بسیاری از مدیران پلیس شعبات مختلف این کشور و دادستان پرونده ارتشا و فساد را از سمتهای خود عزل کرد و تنش سیاسی در ترکیه را تشدید کرد.

والا همین یه ذره کاهش ارزش هم جای تعجب داره.
با اون 18 تن طلایی که چند سال قبل از ایران رفت ترکیه نباید ارزش پولشون حتی یه دره هم تکون بخوره.
کوفتشون بشه که در کنار ذلیل شدن ایران پیشرفت کردن.
خندم میگیره الان اسانسور هم می خوای بخری ماله ترکیه ارو پیشنهاد میدن میگن جنس خوبه بازاره!!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

saeidrezay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
والا همین یه ذره کاهش ارزش هم جای تعجب داره.
با اون 18 تن طلایی که چند سال قبل از ایران رفت ترکیه نباید ارزش پولشون حتی یه دره هم تکون بخوره.
کوفتشون بشه که در کنار ذلیل شدن ایران پیشرفت کردن.
خندم میگیره الان اسانسور هم می خوای بخری ماله ترکیه ارو پیشنهاد میدن میگن جنس خوبه بازاره!!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
همه طلای ما رو بردن ترکیه این یه حقیقت تلخ

Lucky Luke PT

Registered User
لایک‌ها
9
ببخشید ولی من فکر میکنم یهو ۱۲٪ ارزش پولشون افتاده خیلی زیاده خوب! نمیگم حالا ما توپ توپ هستیم، ولی معادل این میشه که فردا یک دفعه دلار در بازار ایران بشه ۳،۲۸۱ تومان... حالا بماند که از بعد از انتخابات و فقط تا الان که هنوز تکنیکالی هنوز هیچ اتفاق مثبتی (یا منفی) نیفتاده، ارزش پولمون حدود ۲۰٪ (بسته به اینکه از کی حساب کنید) افزایش پیدا کرده...

به هر حال این هم یک مدل نگاه کردن به این موضوع هست.

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
دوست نازنین شما از سایت 2 قرون چک کردید که قیمت روزهای تعطیل رو نشون نمیده حتی برای شب شنبه که قیمت 2930 تومان شده بود رو نیز نشون نمیده البته فردا با باز شدن کامل بازار سایت ها خودشون رو اصلاح میکنند

نه دوست من ، از سایت دیگه ای چک کردم. سایت 2zaar ، با توجه به اینکه در روزهای تعطیل قیمت انس جهانی رو بروز رسانی میکنه ( البته به جز یکشنبه ها که انس جهانی تعطیله ) حدسم این بود که قیمت روز رو میزنه. ولی الان دقیق نگاه کردم دیدم تاریخ روزش با تاریخ آخرین بروز رسانیش متفاوته یعنی قیمت دیروز که تعطیل بوده رو نزده. حق با شماست . ( احتمالا بخش انس سایت بصورت اتوماتیک با یک لینک دیگه بروز میشه )

مخلصیم.

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
امکان داره قیمت درهم از 802 تومن هم تو هفته اینده کمتر بشه
یک سری وسایل به قیمت روز میخوام بخرم که همین کاهش هم حدود 20 تا تک تومنی اش هم خیلی برام مفیده خواهد بود
کسی تحلیلی داره؟

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
نه دوست من ، از سایت دیگه ای چک کردم. سایت 2zaar ، با توجه به اینکه در روزهای تعطیل قیمت انس جهانی رو بروز رسانی میکنه ( البته به جز یکشنبه ها که انس جهانی تعطیله ) حدسم این بود که قیمت روز رو میزنه. ولی الان دقیق نگاه کردم دیدم تاریخ روزش با تاریخ آخرین بروز رسانیش متفاوته یعنی قیمت دیروز که تعطیل بوده رو نزده. حق با شماست . ( احتمالا بخش انس سایت بصورت اتوماتیک با یک لینک دیگه بروز میشه )

مخلصیم.
بزرگوار هستید دوست عزیز سایت 2قرون و 2 زار یکی هستند

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
امکان داره قیمت درهم از 802 تومن هم تو هفته اینده کمتر بشه
یک سری وسایل به قیمت روز میخوام بخرم که همین کاهش هم حدود 20 تا تک تومنی اش هم خیلی برام مفیده خواهد بود
کسی تحلیلی داره؟
وقتی قیمت دلار در حال کاهش که تا 2900 تومان هم امکان کاهشش هست و از طرفی نرخ برابری ارزهای دیگه در کوتاه مدت تقریبا ثابت میمونه اونها هم به نسبت قیمتشون ارزونتر میشن البته این نظر منه و مبنای تصمیم گیری شما قرار نگیره

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
قیمت 2920 تومن قیمت گرفتم !!

الان قیمت چنده ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
باید ببینیم پله قیمتی روی 2900 بسته میشه یا نه.

به نظرم الان وقتشه که قیمت بیاد روی 2900 و ثابت بشه.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
2900ت ، 25ت کاهش نسبت به دیروز..

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
من 5000 یورو دارم میخوام بفروشم ، پولش رو نیاز دارم
به نظرتون امروز چنج کنم یا فردا ؟
پیش بینی تون واسه فردا چیه ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من 5000 یورو دارم میخوام بفروشم ، پولش رو نیاز دارم
به نظرتون امروز چنج کنم یا فردا ؟
پیش بینی تون واسه فردا چیه ؟

بستگی داره که چقدر پول برات مهم باشه. مثلا اگر فردا 20 تومن تفاوت قیمت داشته باشیم فوقش 125 تومن ضرر می کنی یا سود می کنی که می تونی از خیرش بگذری و امروز چنج کنی. آخر شب برو ببین قیمت یکمی کشیده بالا یا نه اونوقت رد کن بره.
من فکر می کنم با ورد دلار نفتی بلوکه شده به بازار ممکنه که شاهد قیمت پایینتر هم باشیم.

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
دلر به کانال 2800 سقوط کرد !
دوستان تحلیلتون چیه همون طوری که میدونید تا 6 ماه دیگه طی 8 نوبت بخشی از پول ها ازاد میشه ایا دلار ارزون تر میشه و یا ارزون میشه و مثل قبل دوباره بالا میره مثلا روی همین حدودا میمونه؟

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
هيچ رييس جمهوري نتونسته قيمت دلار رو تو دوره ي هشت سالش ثابت نگه داره. از ابتداي بدست گرفتن كشور تا پايان دوره ي هشت سالشون همگي كاهش ارزش پول ملي رو دو تا سه برابر اون حدي كه تحويل گرفتن تجربه كردن. ديگه خودت حساب كن

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دلر به کانال 2800 سقوط کرد !
دوستان تحلیلتون چیه همون طوری که میدونید تا 6 ماه دیگه طی 8 نوبت بخشی از پول ها ازاد میشه ایا دلار ارزون تر میشه و یا ارزون میشه و مثل قبل دوباره بالا میره مثلا روی همین حدودا میمونه؟
به نظر من دولت چون کسری بودجه داره نمیاد دلار هایی رو که با بدبختی و بصورت قسطی بدست خواهد آورد رو مفت رد کنه بره.

بالا