Armadillo
Registered User
چرا باز رفت بالا؟! دادن دستمون مثل همیشه؟
چرا باز رفت بالا؟! دادن دستمون مثل همیشه؟
بعضی ها بنا به یه سری دلایل به هیچ عنوان نمی ذارن قیمت دلار پایین بیاد. فکر نمی کنم اینطوری باشه دوست عزیز، چون تا یه اتفاق بدی می افته دلار نجومی میره بالا ولی از اون طرف ذره ذره و میلی متری پایین میاد. اینکه بشینیم با امید چشم بدوزیم که از این میزان پایین تر میاد به نظرم خودمون رو سرکار گذاشتیم و بعضی دیگه رو خوشحال می کنیم با این سرکار رفتنمون. دیروز اونقدر رفت پایین اما امروز برگشت به حالت قبلش باز.بانک مرکزی به شدت داره در مقابل کاهش مقاومت می کنه که به نظر من خیلی خوبه. هرچی بتونه بیشتر مقاومت کنه یعنی می تونه در مقابل افزایش قیمت هم مقاوت کنه
کسی پیش بینی ای تا عید داره ؟؟؟
منم فکر شمارو میکردم اما خرید یورو(خرید صرافی) نسبت به دیروز 100 رفته روش و همچنان افزایشی!خیلی فرصت خوبی برای فروش ارز دوباره ایجاد شده این روند افزایشی به زودی متوقف میشه.......این افزایش دلار کاملا غیر منطقیه چون حتی در مقایسه با پوند و یورو 2 برابر افزایش پیدا کرده
خوب به نظر شما پولی رو که دولت قراره دریافت کنه رو میاد دو دستی تقدیم بازار کنه؟ من بعید میدونم، همرو ذخیره میکنه هروقت نیاز داشت میاد یک مقداریش رو تو بازار میفروشه.ولی در کل به نظر من 8 روز دیگه اولین موعد 500 میلیون دلاری ( اگر اشتباه نکنم) دریافت بشه باز میاد قیمت های پایین برای همین همین روزا هر چی داشتین بفروشین که الان روند صعودی دلار 20% سپرده بانکی رو نمی پوشونه (کوتاه مدت،میان مدت)
داداش بعد واحد های زیر هزار تومن یا یک ریال میشه قرون و ده شاهی یا ده ***** ای؟خوب به نظر شما پولی رو که دولت قراره دریافت کنه رو میاد دو دستی تقدیم بازار کنه؟ من بعید میدونم، همرو ذخیره میکنه هروقت نیاز داشت میاد یک مقداریش رو تو بازار میفروشه.
در بهترین حالت باید دعا کنیم نره بالای ۳ پایین اومدنش پیش کش، چند وقت دیگه هم ۴تا صفر پولو برمیدارن هر ۱ دلار میشه ۳ ریال یا شایدم اسمش بشه پارسی.