• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چرا باز رفت بالا؟! دادن دستمون مثل همیشه؟

بانک مرکزی به شدت داره در مقابل کاهش مقاومت می کنه که به نظر من خیلی خوبه. هرچی بتونه بیشتر مقاومت کنه یعنی می تونه در مقابل افزایش قیمت هم مقاوت کنه

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
بانک مرکزی به شدت داره در مقابل کاهش مقاومت می کنه که به نظر من خیلی خوبه. هرچی بتونه بیشتر مقاومت کنه یعنی می تونه در مقابل افزایش قیمت هم مقاوت کنه
بعضی ها بنا به یه سری دلایل به هیچ عنوان نمی ذارن قیمت دلار پایین بیاد. فکر نمی کنم اینطوری باشه دوست عزیز، چون تا یه اتفاق بدی می افته دلار نجومی میره بالا ولی از اون طرف ذره ذره و میلی متری پایین میاد. اینکه بشینیم با امید چشم بدوزیم که از این میزان پایین تر میاد به نظرم خودمون رو سرکار گذاشتیم و بعضی دیگه رو خوشحال می کنیم با این سرکار رفتنمون. دیروز اونقدر رفت پایین اما امروز برگشت به حالت قبلش باز.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
به نظر من هم بانک مرکزی جلوی شوک رو گرفت چون ولی باید کاهش قیمت ارز رو شروع کنه چون هر لحظه ممکنه اوضاع سیاسی تغیرر کنه و در اون لحظه نمیتونه جلوی افزایش رو بگیره ........اما بازم فکر میکنم به دلیل جو شدید کاهشی که با ازاد شدن دلار های بلوکه شده در هر قسط هر بار بیشتر هم خواهد شد بانک مرکزی هم نمیتونه جلوی کاهش رو بگیره و دلار به کانال 2800 تومان سقوط میکنه

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
کسی پیش بینی ای تا عید داره ؟؟؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
این بازپس گیری دعوت برای ژنو ۲ احتمالا فردا اثرش رو میزاره :-\

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
من میخوتم ماشین بگیرم .
دیروز بنگاه ماشین بودم میگفتن یکم صبر کن ببسن چی میشه .
حالا چی میشه ؟؟ ماشین هم احتمال کاهش هست ؟؟؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
ماشین که مطمءنن ارزون نمیشه هیچ 20 درصد هم گرون میشه
دلایل :

1. بالا رفتن 20 درصدی دستمزد کارگران و کارمندان و ....

2. تا امسال بادلار 2450 نرخ خودرو محاسبه میشه اما تو بودجه سال اینده 93 2650 تومن براورد شده

3. به گفته خودشون همین الانشم دارن ضرر میکنن

همه اینا نشانه افزایشه

اما احتمال زیاد دیگه اون تاخیرای تاریخی رو نداشته باشن و بشه نهایتا 15 یا 30 روزه ماشینو تحویل بدن چون تو تامین قطعه دوباره با شرکتای سازنده خارجی بر اثر لغو تحریم قطعات خودرو دیگه مشکل زیادی ندارن

این تحلیل اکثر سایتاس و با روند فعلی و اینده کشور هم هم خونی داره

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
خیلی فرصت خوبی برای فروش ارز دوباره ایجاد شده این روند افزایشی به زودی متوقف میشه.......این افزایش دلار کاملا غیر منطقیه چون حتی در مقایسه با پوند و یورو 2 برابر افزایش پیدا کرده

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
خیلی فرصت خوبی برای فروش ارز دوباره ایجاد شده این روند افزایشی به زودی متوقف میشه.......این افزایش دلار کاملا غیر منطقیه چون حتی در مقایسه با پوند و یورو 2 برابر افزایش پیدا کرده
منم فکر شمارو میکردم اما خرید یورو(خرید صرافی) نسبت به دیروز 100 رفته روش و همچنان افزایشی!
به نظر من بانک مرکزی بیاد اعلام کنه آقا این ارز ها در بازار آزاد معادل این قیمتند زیرش بیاد میکشیم بالا بالا بره در صورت صلاحدید تزریق میشه! والا کشتن مارو تقی به توقی میخوره میشه 3900 یا میاد رو 4010 فرداش (امروز-الان!)
ولی در کل به نظر من 8 روز دیگه اولین موعد 500 میلیون دلاری ( اگر اشتباه نکنم) دریافت بشه باز میاد قیمت های پایین برای همین همین روزا هر چی داشتین بفروشین که الان روند صعودی دلار 20% سپرده بانکی رو نمی پوشونه (کوتاه مدت،میان مدت)

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
ولی در کل به نظر من 8 روز دیگه اولین موعد 500 میلیون دلاری ( اگر اشتباه نکنم) دریافت بشه باز میاد قیمت های پایین برای همین همین روزا هر چی داشتین بفروشین که الان روند صعودی دلار 20% سپرده بانکی رو نمی پوشونه (کوتاه مدت،میان مدت)
خوب به نظر شما پولی رو که دولت قراره دریافت کنه رو میاد دو دستی تقدیم بازار کنه؟ من بعید میدونم، همرو ذخیره میکنه هروقت نیاز داشت میاد یک مقداریش رو تو بازار میفروشه.
در بهترین حالت باید دعا کنیم نره بالای ۳ پایین اومدنش پیش کش، چند وقت دیگه هم ۴تا صفر پولو برمیدارن هر ۱ دلار میشه ۳ ریال یا شایدم اسمش بشه پارسی.

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
خوب به نظر شما پولی رو که دولت قراره دریافت کنه رو میاد دو دستی تقدیم بازار کنه؟ من بعید میدونم، همرو ذخیره میکنه هروقت نیاز داشت میاد یک مقداریش رو تو بازار میفروشه.
در بهترین حالت باید دعا کنیم نره بالای ۳ پایین اومدنش پیش کش، چند وقت دیگه هم ۴تا صفر پولو برمیدارن هر ۱ دلار میشه ۳ ریال یا شایدم اسمش بشه پارسی.
داداش بعد واحد های زیر هزار تومن یا یک ریال میشه قرون و ده شاهی یا ده ***** ای؟:D:D:D

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان که خیال خرید دارند کمی صبر کنن. با اولین واریز دلار های بلوکه شده ایران در فوریه قیمت دلار یک پله کاهش داره البته نباید منتظر معجزه باشیم مثلا فکر کنیم دلار میشه 2500 تومن ولی فکر می کنم دوباره میاد زیر 2900 برای مدت یک روز باقی می مونه و بعد بانک مرکزی ولار رو دوباره برمی گردونه بالا. همونطور که دیگر دوستان هم بارها گفتند دلار تا پایان سال حول حوش 2800 تا 3000 تومن باقی می مونه و بعد یک پله کاهش پیدا می کنه و میره بین 2600 و 2800 که به نظر من اگر به 2600 یا 2700 برسه به احتمال زیاد دیگه ثابت میشه مثل قبلا که دلار آزاد و بانکی 60 یا 70 تومن احتلاف داشتند ولی اینبار اختلاف میشه 100 یا 150 تومن.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
چند سطر حرف دلم بعد از تمومه این اتفاقات که هنوز تموم نشده :
بنده ده شصتیم خدا شاهده زیر بم بارون به دنیا اومدم تو قحطی جنگ رشد کردم با تحریم هم دوران جوونیم رو میگذرونم البته جوونی سنی نه روحی ! همه ترسم از اینه مثلا موقع ازدواجم قراره چه اتفاقی بیفته ؟! یا وقتی مثلا 50 سالم شد که خوب میدونم اون سن رو نمیبینم واقعا چی پیش میاد ؟! :(
خدا رحمتش کنه جدیدا همش این ت ر ا ن ش تو گوشم زمزمه میشه
دارم سوالی ای خدا ای آشنا با فکر ما
وی قادر قدرت نما چون مینوشتی , این سرنوشت ما خاکیان را
قسمت چه کردی از ملک هستی افلاکیان را ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:

بایید میدونم دیگه قیمت رو بزارن برسه به کمتر از 2800 900 گرون ترش نکنن بهتر نمیشه هم نسلی .

Last edited:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
بنزین هم 30% حداقل گرون میشه مثل اینکه 1000 تومن برای سال دیگه تصویب شده!
یادش بخیر یه زمانی میگفتیم عید اومده سال جدید تعطیلات اما الان میترسیم سال دیگه ای کاش هرگز نیاد!
به افتخار همه دهه 60 تی های فروم...چیرز :D
امروز ظاهراً یه کوچولو یورو افت کرده چون روحانی مثل اینکه حرف از دوستی ایران و آمریکا زده:D

بالا