• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
هيچ رييس جمهوري نتونسته قيمت دلار رو تو دوره ي هشت سالش ثابت نگه داره. از ابتداي بدست گرفتن كشور تا پايان دوره ي هشت سالشون همگي كاهش ارزش پول ملي رو دو تا سه برابر اون حدي كه تحويل گرفتن تجربه كردن. ديگه خودت حساب كن
این حرف شما درسته البته در دوره 8 ساله خاتمی چیزی حدود 23.5% سالانه ارزش ریال در برابر دلار کاهش داشته که تقریبا طی 8 سال میشه تقریبا 200% کاهش

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
اخرین قیمت امشب 2890 تومان بود که با این قیمت بسته شد

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
روحانی مچکریم! درود, الان قیافه مموتی دیدن داره و میگه من چه ا ح م قی بودم یه ملت رو به فنا میدادم

Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
به نظر من کم کم قیمتش میاد پایین و تا 5-6 ماه دیگه به کمترین مقدار خوش میرسه
حالا این مقدار چقدره باید از رییس بانک مرکزی پرسید!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من الان اومدم خونه و دیدم بعضی سایت ها قیمت 2880 تومان رو ثبت کردند

اون قیمت الکیه.
فردا صبح اگر بری ببینی قبل ساعت 10 بعضیه میزنن 2800. اول کفت می بره ولی بعدا می فهمی بی معرفتا قیمت رو الکی پایین میزنن که یه سری ادم دلار بدست راه بیوفتن برای فروش.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
اون قیمت الکیه.
فردا صبح اگر بری ببینی قبل ساعت 10 بعضیه میزنن 2800. اول کفت می بره ولی بعدا می فهمی بی معرفتا قیمت رو الکی پایین میزنن که یه سری ادم دلار بدست راه بیوفتن برای فروش.

نه دوست خوبم تا وقتی که من بیرون بودم دلار 2890 تومان بود و احتمال داره 2880 تومان شده باشه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
نه دوست خوبم تا وقتی که من بیرون بودم دلار 2890 تومان بود و احتمال داره 2880 تومان شده باشه

حتما فردا صبح قیمت بعضی سایت ها رو چک کن.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
خداروشکر بازیکم بهتر میشه اوضا الان قیافه کسایی خون مردم رو تو شیشه میکردن دیدن داره :p

به نظر من روی 2600 2700 ثابت میمونه البته حدس زدم شایدم نمونه ;)

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
بچه ها به نظرتون با توجه به نرخی که بای سال بعد در نظر گفته شده،احتمالش نیست کم کم شروع کنن نرخ رو بیان پایین که تا قبل عید به نزدیکای همون ۲۶۵۰ برسه!؟
یه سوال دیگه،یعنی از اول فروردین دلار میره رو ۲۶۵۰ ! ؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
هرچند مساله لغو تدریجی تحریم‌ها از امروز مطرح است اما به عقیده برخی کارشناسان بازار ارز و سکه، انتظاری برای ریزش شدید قیمت‌ها وجود ندارد، چراکه این بازارها پیش از این واکنش خود را به این مساله نشان داده‌اند. از سوی دیگر برخی بر این باورند که لغو تحریم‌های گفته شده بیشتر از اینکه ارزآور باشد، ارزبر است و بنابراین نمی‌توان انتظار کاهش تدریجی قیمت دلار را برای ماه‌های آینده داشت؛ مگر اینکه لغو این تحریم‌ها موجب گشایش‌های بانکی شود که به نزدیک شدن نرخ دلار مبادله‌ای و آزاد کمک کند وگرنه با دلار 2650 تومانی (مصوب در بودجه 93) و هزینه‌های حواله پول برای بانک مرکزی، بهای دلار آزاد برای سال 93 نمی‌تواند کمتر از 2900 تومان باشد. اما در همین خصوص برخی دیگر از تحلیلگران اقتصادی معتقدند که ورود پول‌های بلوکه شده ایران که قرار است طی چند مرحله صورت بگیرد و در کمترین رقم به 400 میلیون دلار می‌رسد، حجم عظیمی است که در برابر خروج تدریجی ارز، می‌تواند قد علم کند. به باور این گروه، از آنجا که خروج ارز به دلیل رفع تحریم کالاهای وارداتی بسیار تدریجی صورت خواهد گرفت، حتی پیش‌بینی نمی‌شود که تا بعد از عید 93 هم تقاضا برای ارز وارداتی شدت بگیرد. به هر ترتیب برای روزهای پیش رو، خبرهای ژنو 2، اخبار پیرامون توافق هسته‌ای و لغو تحریم ها، در کنار نوسانات اونس طلا، تا حدودی بر تغییرات قیمتی دلار و سکه اثر گذارند؛ ضمن اینکه آنچه برای مسیر قیمتی طلا در بازارهای جهانی در هفته پیش رو پیش‌بینی می‌شود، افزایش بها است.

منبع: خبر

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
وقتی sms تبلیغاتی یک صرافی همراه با قیمت دلار و سکه به دستم میرسه، sms که در واقع میخواد بگه بیا دلارهاتو بمن بفروش تا حدودی اطمینان خاطر پیدا میکنم که نگه داشتن دلار فعلا مناسبتر از فروش آن هست. تا حالا در این چندماهه اینجور sms نداشتم که صرافی بخواد تبلیغ خرید دلار بکنه !

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
وقتی sms تبلیغاتی یک صرافی همراه با قیمت دلار و سکه به دستم میرسه، sms که در واقع میخواد بگه بیا دلارهاتو بمن بفروش تا حدودی اطمینان خاطر پیدا میکنم که نگه داشتن دلار فعلا مناسبتر از فروش آن هست. تا حالا در این چندماهه اینجور sms نداشتم که صرافی بخواد تبلیغ خرید دلار بکنه !

نگه داشتن سرمایه به صورت ارز هیچ وقت ضرر محسوب نمیشه. اینکه شما سرمایتون رو به صورتی نگه دارید که ارزشش حفظ بشه همیشه بهترین انتخابه.
دقت کنید که این ارزش پول ایرانه که داره تغییر می کنه نه ارزش دلار.
اگر قصد مهاجرت داشته باشید هیچ چیز بهتر از نگه داری سرمایه بهصورت ارزی نیست.

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
2910ت ! 30ت افزایش نسبت به دیروز..

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
الان 2930
دیروز فرصت خوبی بود برا کسانی که خرید داشتن.
دلار فعلا محدودش همون ۳ تومنه با نوسان ۵۰تومن
نه دوست خوبم این افزایش امروز به خاطر مقاومت دولت در برابر کاهش همونطور که دولت نمیخواست از 3200 تومان پایین تر بیاد ولی نتونست این بار هم به دلیل جو شدید کاهشی و عدوم تقاضا در بازار مجبور به کاهش قیمت ارز خواهد شد

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
کاهش دوباره شروع شد 2920 تومان الان توصیه من به دوستان نخریدن دلار تو این روزهاست چون حتما کاهش پیدا میکنه

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
این افزایش کاملا غلطه و حتما قیمت ها برمیگرده ارزهایی مثل پوند و یورو فقط 15 تومان افزایش پیدا کردند اما دلار 50 تومان به نظر دلال ها دوباره دارند برای خودشون از اشتباه مردم استفاده میکنند

بالا