• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
سواری زیر 2500 سی سی اولویت 8 بود.اولویت 10 مهمترینش لوازم خانگی بود که الان تعرفه اش رو 2 برابر کردن و وارداتش آزاد شده. با وجود تعرفه زیاد باز هم انقدر تقاضا زیاد بوده که قیمت دلار رفته بالا ...جلسه تشکیل دادن که تجدید نظر کنن.
ینی لوازم خونگی گرون میشه در هر صورت ؟
چرا آخه ؟ تولید داخلی لوازم خونگی که در حد شوخیه . چیزی نمیسازه کسی ...

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
ینی لوازم خونگی گرون میشه در هر صورت ؟
چرا آخه ؟ تولید داخلی لوازم خونگی که در حد شوخیه . چیزی نمیسازه کسی ...
والا این بحثش خیلی مفصله .منم که تنبل هستم حال ندارم بگم :D... اما دولت قبلی عمدا و بعضی وقتها اجبارا یک کار مهمی انجام داد. انواع و اقسام اجناس مختلف رو از مواد غذایی گرفته تا ماشین آلات صنعتی خرید و انبار کرد. رکود اقتصادی+ قیمت بالای ارز + ممنوعیتهای اعمال شده از طرف دولت قبلی و فعلی در دو سال اخیر+ پر بودن انبارها ،میزان واردات را تقریبا نصف کرد و قیمت ارز را تثبیت کرد.
الان قیمت ارز برای مردم عادی شده و قیمت اجناس داخلی انقدر بالا رفته که واردات هرچیزی تقریبا میصرفه. انبارها هم خالی شده. فقط کافیه محدودیتها برداشته بشه تا دوباره از شیر مرغ تا جون آدمیزاد وارد بشه و البته قیمت ارز هم دوباره 2-3 برابر بشه

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
3020
دوستان برای دلار چه فکر می کنید؟ امکان داره به این صورت بازم بالاتر بره 50 - 60 تا هم بره؟

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
3020
دوستان برای دلار چه فکر می کنید؟ امکان داره به این صورت بازم بالاتر بره 50 - 60 تا هم بره؟

با وضعیت تورم و مشکلات اقتصادی کشور دلار جز صعود چاره‌ای دیگر نداره
حالا کی فنره بپره اونش باید صبر داشت و اعصاب درست درمون

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
یک بار دیگه این افزایش قیمت رو در دی ماه همزمان با ژانویه تجربه کردیم ولی دولتی که تمام ادعاش کاهش تورم نمیزاره دلار دوباره صعود کنه و باز هم شاهد تثبیت دلار در قیمت 2950 خواهیم بود این نوسانات میگذرند دوستان

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دلار آمریکا 30,200ریال

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دلار 3030
بیشترین قیمن 3035
کمترین قیمت 3015

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
يكي منو روشن كنه !
ميگن دلار بياد پايين ضربه به توليدكننده مي خوره بعد برداشتن براي اينكه دلار بالا پايين نشه سود بانكها رو افزايش دادن و در پي اون سود تسهيلات بانكي افزايش پيدا كرد و هم ميزان اجاره و رهن بالا رفت ، خوب اينجوري كه باز به توليد كننده ضربه خورد !

گروني بهتر هست يا ركود ؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
يكي منو روشن كنه !
ميگن دلار بياد پايين ضربه به توليدكننده مي خوره بعد برداشتن براي اينكه دلار بالا پايين نشه سود بانكها رو افزايش دادن و در پي اون سود تسهيلات بانكي افزايش پيدا كرد و هم ميزان اجاره و رهن بالا رفت ، خوب اينجوري كه باز به توليد كننده ضربه خورد !

گروني بهتر هست يا ركود ؟
اینجا چنتا مسئله با هم مطرح شده
نرخ پایین دلار : اگر به گزارش های کارخانه های توجه کنید میبینید که میانگین نرخ دلار رو 3000 تومن در نظر گرفتن و با این نرخ سودهایی دو رقمی دارن حالا اگر این نرخ به هر دلیلی جابجا بشه کارخانه با سود و زیان رو به رو خواهد شد - معمولا کارخانه مواد اولیه رو از قبل تهیه کرده اون هم با دلار بالا حالا میخاد مواد رو تبدیل به جنس مصرف کننده بکند و با دلار پایین تحویل مشتری بدهد اینجاست که کارخانه ضرر ده خواهد شد
حالا از بحث قاچاق بگذریم که فرد با دلار پایین جنس وارد میکنه و ضرر بیشتری به کارخانه میزند
سود بانکی : ببینید اگر دلار بالا بره و جذابیت دوباره رو پیدا کند سود بانکی و اوراق با سود 23 درصد یعنی کشک - چون طرف میبینه با یک ماه نگه داشتن دلار سود یکساله رو بدست میاره و پولشم زیر سرش هست بدون استرس
اجاره و رهن : اجاره و رهن با توجه به نرخ تورم بالا میره ارتباط مستقیم با نرخ دلار نداره

به هر حال دولت در اوایل حاضر بود هر فشاری رو تحمل کند تا نرخ دلار رو ثابت کند و در مرحله بعد نقدینگی رو از دست مردم خارج کند
در ابتدا بسیار در کنترل دلار موفق بود اما خب ما به عید و زمان رونق بازار نزدیک میشویم و طبیعی هست که نوساناتی داشته باشیم
فقط جای تعجب اینجاست که روزهایی مثل امروز باید دلار تو بازار تزریق میشد تا از سوء استفاده دلال جلوگیری بشود اما تزریق انجام نشد !
پ.ن: من باید برم بعدا بحث میکنیم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
3040 بازار خریدار o_O
اگر فردار دلار تزریق نکنن 3100 رو به راحتی خواهد دید
امشب تا 3050 بالا رفت o_O

اگر فردا سیف کاری نکنه پس معلوم میشه تقاضا برا عید و دلار مسافرتی اینا کشک بوده دلیل رو باید جای دیگری جست و جو کرد

ArsalanFarajpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام به همگي
من مدتي با مبلغهاي كم مشغول خريدو فروش يورو هستم از طرفي با توجه به سرمايه كمي كه من دارم و با توجه به كم تجربه بودنم، سرمايه گذاري هاي كوتاه مدت پر استرسي رو داشتم.
البته اين كار رو من تفريحي انجام ميدم و تا به حال تمام خريد و فروش هام از تجربيات خودم و تحقيقات خودم بوده و از هيچكس كمك نگرفتم و خدا رو شكر هيچ وقت هم ضرري نكردم.
مدتي پيش من من چند ميليون يورو ٤٠٣٠ تومني خريدم چند روزيه با توجه به تجربيات و حدسياتم هر روز قصد فروش ميكنم اما همچنان ميبينم كه نرخ رو به افزايشه و منصرف ميشم، خواستم تصميم قويتري بگيرم و مقدار ديگه اي رو هم با قيمت ٤١٩٠ تومن بخرم و در فروردين ماه بفروشم!
قبل از اين، تصميم به فروش گرفته بودم به خاطر همين صحبتي بود كه ديدم شما هم بهش اشاره كردين و اون مبلغي كه كره بايد به ايران برگردونه بود و از طرف ديگه تصميم به خريد مجدد گرفتم با توجه به اين كه تقاضا براي دلار مسافرتي و نزديكي تعطيلات بالا ميره و قاعدتا نرخ هم افزايش پيدا ميكنه!
خوب من از شما خواهش ميكنم كه با توجه به نرخ فردا صبح يعني روز يكشنبه و اين دو راهي خريد و فروشي كه من گير كردم و با استفاده از تحليلها و احتمالات خودتون من رو راهنمايي كنيد.
ممنونم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام به همگي
من مدتي با مبلغهاي كم مشغول خريدو فروش يورو هستم از طرفي با توجه به سرمايه كمي كه من دارم و با توجه به كم تجربه بودنم، سرمايه گذاري هاي كوتاه مدت پر استرسي رو داشتم.
البته اين كار رو من تفريحي انجام ميدم و تا به حال تمام خريد و فروش هام از تجربيات خودم و تحقيقات خودم بوده و از هيچكس كمك نگرفتم و خدا رو شكر هيچ وقت هم ضرري نكردم.
مدتي پيش من من چند ميليون يورو ٤٠٣٠ تومني خريدم چند روزيه با توجه به تجربيات و حدسياتم هر روز قصد فروش ميكنم اما همچنان ميبينم كه نرخ رو به افزايشه و منصرف ميشم، خواستم تصميم قويتري بگيرم و مقدار ديگه اي رو هم با قيمت ٤١٩٠ تومن بخرم و در فروردين ماه بفروشم!
قبل از اين، تصميم به فروش گرفته بودم به خاطر همين صحبتي بود كه ديدم شما هم بهش اشاره كردين و اون مبلغي كه كره بايد به ايران برگردونه بود و از طرف ديگه تصميم به خريد مجدد گرفتم با توجه به اين كه تقاضا براي دلار مسافرتي و نزديكي تعطيلات بالا ميره و قاعدتا نرخ هم افزايش پيدا ميكنه!
خوب من از شما خواهش ميكنم كه با توجه به نرخ فردا صبح يعني روز يكشنبه و اين دو راهي خريد و فروشي كه من گير كردم و با استفاده از تحليلها و احتمالات خودتون من رو راهنمايي كنيد.
ممنونم
سلام
اگر من بخواهم ارزی خریداری کنم حداقل تا 24 ساعت اینده صبر میکنم
چون احتمال داره تو بازار ارز تزریق بشه و قیمت افت کند در غیر این صورت برای نوسان گیری کوتاه مدت هم که شده ارز تهیه میکردم
قبلا پتروشیمی ها هم تو بازار ارز میفروختند الان سروکلشون پیدا نیست !!!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یک میلیارد دلار از دارایی نفتی ایران دیروز آزاد شده که با توجه به تعطیلی دیروز و امروز ، فردا در حساب های ایران قرار می گیره.

باید ببینیم فردا آیا کاهش قیمت دلار داریم یا نه.

اگر نه که این دولت هم بهتر از قبلی نخواهد بود.

البته تا هفته آینده هم 1 میلیارد دلار دیگه آزاد میشه.

http://dolat.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=0&Id=236443

Emad721

Registered User
لایک‌ها
67
40 تومن فاصله خرید و فروش زیاد نیست؟؟؟

3064، صرافی جلالی، قیمت فروش

ArsalanFarajpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
يورو ٤٢١٤
دلار ٣٠٦٥
ببينيم تا فردا چي ميشه!

ميشه راهنماييم كنيد اين تاپيك رو چه جوري ميتونم توي تپاتاك پيدا كنم؟

saeed.soury

Registered User
لایک‌ها
19
نرخ تورم بهمن ماه 36.7 درصد اعلام شد
بانک مرکزی نرخ تورم بهمن ماه را 36.7 درصد و نرخ تورم نقطه به نقطه را 22.8 درصد اعلام کرد.
بنا به اعلام بانک مرکزی شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران در بهمن ماه سال 92 به عدد 184.3 رسید که نسبت به ماه قبل 0.4 درصد افزایش یافت.
این شاخص در بهمن ماه 92 نسبت به ماه مشابه سال قبل 22.8 درصد افزایش یافته است.
همچنین نرخ تورم 12 ماهه منتهی به بهمن ماه سال جاری را 36.7 درصد اعلام شده است.

منبع: ایسنا

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
یکس به من گفته بود اگه 3060 تومان را بشکنه میره بالاتر.
سد بعدی 3100 تومانه!
قیمت الان 3055 است

بالا