برا صرافی 40 تومان در حال حاضر اصلا چیز غیر عادی نیست40 تومن فاصله خرید و فروش زیاد نیست؟؟؟
3064، صرافی جلالی، قیمت فروش
من به دلار بالا 3150 اعتقاد ندارميورو ٤٢١٤
دلار ٣٠٦٥
ببينيم تا فردا چي ميشه!
ميشه راهنماييم كنيد اين تاپيك رو چه جوري ميتونم توي تپاتاك پيدا كنم؟
اخه همه که نمیخان برن سفر که این همه یه کله رفت بالااین افزایش قیمت فقط بخاطر سفرهای نوروزی و تقاضای ارز مسافرین هست
ـوی تپ تاک برو بخش participated اونجا هست چون یکبار پست زدی.يورو ٤٢١٤
دلار ٣٠٦٥
ببينيم تا فردا چي ميشه!
ميشه راهنماييم كنيد اين تاپيك رو چه جوري ميتونم توي تپاتاك پيدا كنم؟
دوست عزیز یه سر به آژانس های مسافرتی بزن ببین چه خبره...چرا بیشتر از دوتا نقل قول نمیشه باهم گرفت ؟!!!
اخه همه که نمیخان برن سفر که این همه یه کله رفت بالا
برا چی دولت دلار تزریق نمیکنه ؟ که جلو این نوسان رو بگیره
طی چند روز اینده اگر همین روند ادامه داشته باشه بورس کلا قرمز میشه و بازار ارز سبز
دیگه نمیشه جلوش رو گرفت
دلال که نمیگه اجازه بده از سهام کشورم حمایت کنم فقط میبینه که کجا صعودی هست به همون سمت حرکت میکنه
اون وقته که کف دلار میشه 3100 مثل زمان م.ا
دلار 3040
تا 3055 هم بالا رفت
دارن با کاهش شدید قیمت مقابله می کنن. فکر می کنم منتظرن که از فردا قیمت کاهش پیدا کنه تا 2950چرا بیشتر از دوتا نقل قول نمیشه باهم گرفت ؟!!!
اخه همه که نمیخان برن سفر که این همه یه کله رفت بالا
برا چی دولت دلار تزریق نمیکنه ؟ که جلو این نوسان رو بگیره
طی چند روز اینده اگر همین روند ادامه داشته باشه بورس کلا قرمز میشه و بازار ارز سبز
دیگه نمیشه جلوش رو گرفت
دلال که نمیگه اجازه بده از سهام کشورم حمایت کنم فقط میبینه که کجا صعودی هست به همون سمت حرکت میکنه
اون وقته که کف دلار میشه 3100 مثل زمان م.ا
دلار 3040
تا 3055 هم بالا رفت
اخه دولتی که تمام تلاشش بر ثابت نگه داشتن نرخ ارز هست کلی هم روش مانور داد چرا الان که وقتش هست کاری نمیکنهدوست عزیز یه سر به آژانس های مسافرتی بزن ببین چه خبره...
تقاضا بسیار بالا هست و دلال ها هم میبینن وضعیت اینطوریه میگن چرا که نه ؟ نرخ میره بالا
حدس میزنم تا عید وضعیت همین باشه اگه دولت دلار تزریق نکنه
از طرفی هم با همین نوسان اجناس شب عید گرون تر میشه...
یعنی فقط رو به پایین رو کنترل میکنن رو به بالا هیچدارن با کاهش شدید قیمت مقابله می کنن. فکر می کنم منتظرن که از فردا قیمت کاهش پیدا کنه تا 2950
البته این فقط یک نظریه است باید دید اینطور میشه یا نه.
اخه دولتی که تمام تلاشش بر ثابت نگه داشتن نرخ ارز هست کلی هم روش مانور داد چرا الان که وقتش هست کاری نمیکنه
احساس زمان م.ا بهم داره دست میده که دولت میخاد از مردم نوسان بگیره که نتیجه خوبی نداره
تزریق نکن تا خوب بره بالا بعد بریز تو بازار از دوباره زیرش رو جمع کن
یعنی فقط رو به پایین رو کنترل میکنن رو به بالا هیچ
من که تو این چند روزه چیزی ندیدم به جز چند خبر که در مورد کنترل قیمت موز بود
والا اینا برا همه چیز برنامه دارن و هر برنامه ای هم با دیگری فرق داره مثلا برنامه کنترل قیمت موز با برنامه کنترل شلغم اصلا یکی نیست
3060.........دلار 3056
کار اشتباهی که نکردی سود رو جمع کردیبا توجه به صحبتهاي شما من تمام مقدار يورو كه داشتم روامروز عصر به قيمت ٤٢٠٠ فروختم
البته به صرافي نه! به شخص...
فك نميكنم كارم اشتباه بوده باشه!
فردا منتظر كاهش قيمت هستم...
اميدوارم همينجور باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
والا اگر بگم یک هفته دیگه یا دو هفته دیگه دروغ گفتمبه نظر شما کی دوباره کاهش پیدا میکنه نرخ ارز؟
طلا الان گرمی 100400دوستان عزیز. یک سوال
امروز اگر دلار بشه در حد 3070 تا 3090 تومان و با توجه به افزایش اونس
در حد 17 تا 19 دلار. به نظرتان طلای گرمی 100 یا بیشتر را رد خواهد کرد.
و ایا بازم بیشتر خواهد شد یا نه ریزش خواهد کرد.
این سوال را برای یکی از بچه ها دارم می پرسم
گففتم از اساتید بپرسم