• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

saeed.soury

Registered User
لایک‌ها
19
به نظرتون دلیل افزایش نرخ ارز در ایران افت ارزش روبل روسیه در برابر دلار و یورو نیست؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
چه کاریه واحد پول کشور رو بکنند $ والا به خدا
اگر خوب توجه کنی میبینی که همین الان هم واحد کشور دلار هست منتهی داریم لقمه رو دور سر خودمون میچرخونیم :D
اصلا شده بودجه رو به ریال بگیم
نفت رو با چی صدا میزنیم و خرید و فروش میکنیم
و . . .
دلار 3110

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دلار امروز داشت سقوط میکرد ولی دولت در یک اقدام هوشمندانه با افزایش نرخ رسمی مانع سقوط قیمت ارز شد :eek:البته هدف دولت محترم حفظ ارزش پول ملیمون یعنی دلار بوده :D

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
آقایون چرا دولار رفته بالا ؟
3100 تومن چرک رایج مملکت

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
آقایون چرا دولار رفته بالا ؟
3100 تومن چرک رایج مملکت
تا قبل این مذاکرات و ایناشون دهن همه رو ... بودن که ارز به خاطر تحریم ها و کمبود پول تو بازار قیمتش بالاست. بعد مذاکراتشون و با دریافت اون قسط پول های حروم ملت، دلار 1 ریال هم جا به جا نشد و از 2950 تکون نخورد. حالا باز معلوم نیست چرا بیخود و بی جهت کشیدنش بالا. البته دلیلش معلومه ولی خب ...
نمی دونم تا کی می خوایم فریب بخوریم و دلخوش به بهبود شرایط باشیم.

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
به نظر من این بالا پایین شدنای ۱۰۰ تومنی کار کله گنده های بازاره. که تو چند ساعت روی مقدار زیادی دلار سود میلیاردی میکنن. وگرنه تنش سیاسی بخواد تاثیر بزاره٬ اساسی تاثیر میزاره
نزدیک بودن شب عید و گرم کردن بازار ارز برای تشویق مردم به خرید و در نتیجه پر شدن خزانه ریالی دولت با فروش ارز هم از دلایل مرسوم بین دولت ها هست...

Sent from my V3-E using Tapatalk

Last edited:

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
اگر تاثیر نداشته پس عامل افزایش نرخ ارز چی میتونه باشه؟
جواب شما نازنین رو این دوست خوبمون کامل و واضح دادند، فقط به جای کله گنده‌ها کلمه دولت بذار، اونوقت همه چی دستت میاد.

به نظر من این بالا پایین شدنای ۱۰۰ تومنی کار کله گنده های بازاره. که تو چند ساعت روی مقدار زیادی دلار سود میلیاردی میکنن. وگرنه تنش سیاسی بخواد تاثیر بزاره٬ اساسی تاثیر میزاره
نزدیک بودن شب عید و گرم کردن بازار ارز برای تشویق مردم به خرید و در نتیجه پر شدن خزانه ریالی دولت با فروش ارز هم از دلایل مرسوم بین دولت ها هست...

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
متاسفانه ایران برای همه یک چیز داره اونهم تبدیل کردن آدم های خوب به دزدان خوبه.

مثال: یک خارجی وقتی وارد ایران میشه بهش می گی بیا این فیلم روی پرده رو ببین اخ و تف می کنه و هی می گنه نه جریمه داره! میگی بیا این نرم افزار رو استفاده کن می گه کپی رایت داره. سه ماه که توی ایران می مونه تمام سوراخ سمبه های چهار راه ولی عصر و بازار های مربوطه رو یاد می گیره و اگر بهش بگی بیا بریم سینما می گه صبر کنیم سی دی پرده ایش بیاد بیرون.

از دولت آقای روحانی این مورد واقعا خارج از توقع بود.

در حالیکه دولت پشتوانه ارزی خیلی خوبی داره (نه اینکه خیلی وضعش عالی باشه ولی با واریز پولهای نفتی ایران از دو هفته قبل بهتره) یک دفعه بازار رو از ارز خالی کنن تا قیمت ارز بره بالا و درخواست ارز برای گروه کالایی گروه 10 رو بهانه کردن واقعا ناراحت کننده است.
یعنی دولت اینقدر پشتوانه ارزی نداشته که بتونه درخواست های ارزی برای گروه کالای 10 رو پاسخ بده. خوب پس چرا ورودش رو باز کردند؟

از طرفی اینکه دلار روی 2950 تومن بر می گرده یک واقعیت انکار ناپذیره و این تنش قیمتی فقط برای چند روز خواهد بود ولی من اینطور دارم فکر می کنم که ایا 2950 تومن بهشت ارزی برای ایرانیانه که اینطور داریم برای خوشحالی می کنیم.

واقعا انتظارمون از بانک مرکزی و آقای سیف که میاد با یک کلمه بازار کاهشی ارز رو به باد می ده بیشتر از اینها بود.
آقایان که با هزار فشار از کاهش قیمت ارز جلوگیری می کنن کاش حداقل اینقدر قدرت داشتند که از افزایش اونهم جلوگیری کنن.

به قول یک دوستی به مرگ می گیرن که به تب راضی بشیم.

واقعا این مورد از دولت آقای روحانی دور از انتظاره. کاش این دولتمردان ایران حداقل یکبار به حرف مردم هم گوش می دادن.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
دلار ميره بالا اگر اين شرايط ادامه داشته باشه !

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقا-----------------شه !

شما خودت تو بانک سوییس کار میکنی که این اطلاعات رو داری!!!!
کی گفته دلار های ایران بلوکه شده.

واقعاکه لیاقت مردم ایران همون یک بمب اتمه که نسل اشون رو برکنه و نسل جدید به جاشون به بار بیاد.

طرف 8 سال هر روز ارزش ایرانی بودنتون رو به حدی کم کرد که حتی وقتی می خوای بری افغانستان پول مملکتتو قبول نمی کنن اونوقت میگی اینها رفتن ریدن!!!

دلار 900 تومن رسید به 4000 تومن صداتون در نمی اومد می اومیدن توی این تاپیک فقط با خوشحالی می پریدین بالا و پایین.

حالا این رفته ریده.!!!

و -------------------------ان ...

آخه من نمی دونم اونی که دورترین مسیری که از خونش رفته جزیره کیش بوده از ارزش ملی چی می دونه.
واقعا جای این افتک خالی که به بعضیا بگه دهاتی.

یک هیات از فرانسه میاد ایران . پژوه در ازای ضرر 4 سال گذشته یک پلت فورم جدید به ایران خودرو پیشنهاد می کنه. جنرال موتورز اسپانسر تیم ملی میشه!!!. جنرال الکتریک آمادگی ورود به ایران رو اعلام میکنه. شرکت فورد می گنه نماینده فروششو در ایران مشخص کرده. شرکت بویینگ دنبال گرفتن افک ه برای صادرات قطعات به ایران. شرکت دایملر کرایسس می گه که تولید بنز که با ایران خودرو قرار داد بسته رو از تابستان سال 93 دوباره شروع می کنه و...

ارزش ملیت کم شده!!!. برو تو صف نماینده های مجلس بشین برای استیضاح وزرا شاید بهت یک ساندید دادن بخوری نوش جونت.!!!

حیف که دلار این چند روزه حسابی مسخره بازی در آورده وگرنه من حتی به این دولت یک خرده هم نمی گرفتم. حداقل 6 ماهه که دلار ثابته ، داریم درست و حسابی کار می کنیم. لازم نیست مثل خیلی ها بریم تو کار دلالی.

++ به درخواست نویسنده نقل قول حذف شد.

Last edited:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اقايوني كه رفتن اونجا مذاكره كردن و ريدن !!!
و هر روز ميگن با اين مذاكره به ايران شخصيت و عزت و ... دادن ! نه تنها چهره ايران بهتر نشد بلكه بدتر و بدتر شد در جهان ...

پولهاي قسطي كه قرار بود وارد ايران بشه قسط اولش هم به ايران نرسيده و نخواهد رسيد ! امريكا فقط پول رو باز كرده اونم در حسابي مخصوص در سويس و گفته حق برداشت نداريد و بايد همون جا به كالايي كه امريكاييا ميگن تبديل بشه و به ايران بياد ... واقعا مچكريم !

حاجی شما اینارو از کجا میدونی؟

فرستاده شده از C5303ِ من با Tapatalk

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
اقايوني كه رفتن اونجا مذاكره كردن و ريدن !!!
و هر روز ميگن با اين مذاكره به ايران شخصيت و عزت و ... دادن ! نه تنها چهره ايران بهتر نشد بلكه بدتر و بدتر شد در جهان ...

پولهاي قسطي كه قرار بود وارد ايران بشه قسط اولش هم به ايران نرسيده و نخواهد رسيد ! امريكا فقط پول رو باز كرده اونم در حسابي مخصوص در سويس و گفته حق برداشت نداريد و بايد همون جا به كالايي كه امريكاييا ميگن تبديل بشه و به ايران بياد ... واقعا مچكريم !

واقعا من نمیدونم با شما چطور میشه بحث کرد البته اگه بیای و بگی که دولت قبل خیلی خیلی افتضاح تر از این دولت بوده اونموقع میشه عملکرد این دولت در مورد ازادی بیان و مطبوعات را نقد کرد نه بحث اقتصادی(البته به جز این افزایش عجیب دلار تو این چند روز و سکوت دولتمردان).

• Like
Reactions: poq

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
مشکل ما دولت نیست ، بد بختی ما خود مردمن که واقعا فقر سواد و اطلاعات تخصصی دارن. تا عنوان یه مبحث رو میبینن چنان با اعتماد به نفس سخنرانی میکنن که انگار وزیر اقتصادن و راهکار دست ایناست.
دوستان یکم با دید وسیع تر حرف بزنید. مملکت داری به این سادگی که شما دربارش حرف میزنید نیست. مدیریت مهد کودک نیست که با نظر کاملا غیر علمی بنده و شما بشه بگردونیش.
مشکل من و شماییم . بدون فکر ادعا میکنیم حلال مشکلاتیم.. متاسفانه تعدادمونم به اندازه کل جمعیت کشوره.
دوست من شما اقتصاد خوندی؟ مطالعه ای تو این زمینه داشتی؟ من نگفتم گرون کردن دلار شب عید کار غیر علمی یا اشتباهیه. و هیچ نظری هم نمیدم. چون میدونم این یکی از هزاران شیوه درامدزایی دولت هست. و فقط مربوط به ایران هم نیست. نمیدونم تا کی مردم ما باید فکر کنن جیب دولت به نفت بستست...
بجای اینکه هم تا فرصتی پیدا میکنید میاید کسی رو تخریب کنید یا بگید کل مملکت دزدن و این حرفا بد نیست خودتون دستی بجنبونید. نگران اقتصاد مملکت هستید درسشو بخونید. هر کاری میدونید انجام بدید تا برسید به پست مدیریتی ای که میتونه تغییر مفید ایجاد کنه.
با حرف زدن من و شما هم اینجا هیچ اتفاقی نمیافته خیالت راحت. نه دلار ارزون میشه و نه گرون. دست من و شما نیست... بجای خارج از گود نشستن و شعار دادن، اگر واقعا راهکار کارگشای علمی داری و مملکتت انقدر برات مهمه که دیدن این وضعش خواب و خوراک و ازت گرفته، اینجا نمینشستی با کسایی که حرف زدن باهاشون هیچ تاثیری توی روند کارا نداره وقتتو تلف کنی.
یه روزو که تو خیابون با همه قشری از مردم شب کنی میبینی همه حتی اون دسته از عزیزانی که هیچ سررشه تخصصی ای ندارن (از کارگر ساده بگیر تا راننده تاکسی و بقال سر کوچه) تا برسه با ادم با تخصصش خیلی قشنگ تر از من و شما راهکار (به خیال خودشون) عملی میدن...
مشکل اینجاست که فکر می کنیم با نشون دادن اینکه هر چیزی اتفاق میافته غلطه ادم باسوادی میشیم.. مشکل اینجاست که فکر می کنیم تا هرچیزی دیدیم میتونیم نظر بدیم و کاملا زیر سوال ببریمش.

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
خبری نیست هول برتون نداره این افزایش قیمت کاذبه ،همونطور که گفتم دلایلی هم داره. قیمت واقعی همون ۲۹۵۰ هست. اگر روند مذارکات به همین شکل و نرم پیش بره قیمت دلار تا اخر نیمسال اول ۹۳ به احتمال زیاد حدود ۲۷۰۰ یا ۲۶۰۰ ثابت میشه.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
خبری نیست هول برتون نداره این افزایش قیمت کاذبه ،همونطور که گفتم دلایلی هم داره. قیمت واقعی همون ۲۹۵۰ هست. اگر روند مذارکات به همین شکل و نرم پیش بره قیمت دلار تا اخر نیمسال اول ۹۳ به احتمال زیاد حدود ۲۷۰۰ یا ۲۶۰۰ ثابت میشه.

من منکر صعود بی دلیل نیستم
اما شما دیگه خیلی از اون طرف افتادی 2600!!!
میدونی دلار سال بعد تو بودجه چند هست ؟

بالا