saeed.soury
Registered User
به نظرتون دلیل افزایش نرخ ارز در ایران افت ارزش روبل روسیه در برابر دلار و یورو نیست؟
اگر خوب توجه کنی میبینی که همین الان هم واحد کشور دلار هست منتهی داریم لقمه رو دور سر خودمون میچرخونیمچه کاریه واحد پول کشور رو بکنند $ والا به خدا
به نظرتون دلیل افزایش نرخ ارز در ایران افت ارزش روبل روسیه در برابر دلار و یورو نیست؟
دلار 3095 -5دلار 3110
اگر تاثیر نداشته پس عامل افزایش نرخ ارز چی میتونه باشه؟نخیر بزرگوار
تا قبل این مذاکرات و ایناشون دهن همه رو ... بودن که ارز به خاطر تحریم ها و کمبود پول تو بازار قیمتش بالاست. بعد مذاکراتشون و با دریافت اون قسط پول های حروم ملت، دلار 1 ریال هم جا به جا نشد و از 2950 تکون نخورد. حالا باز معلوم نیست چرا بیخود و بی جهت کشیدنش بالا. البته دلیلش معلومه ولی خب ...آقایون چرا دولار رفته بالا ؟
3100 تومن چرک رایج مملکت
جواب شما نازنین رو این دوست خوبمون کامل و واضح دادند، فقط به جای کله گندهها کلمه دولت بذار، اونوقت همه چی دستت میاد.اگر تاثیر نداشته پس عامل افزایش نرخ ارز چی میتونه باشه؟
به نظر من این بالا پایین شدنای ۱۰۰ تومنی کار کله گنده های بازاره. که تو چند ساعت روی مقدار زیادی دلار سود میلیاردی میکنن. وگرنه تنش سیاسی بخواد تاثیر بزاره٬ اساسی تاثیر میزاره
نزدیک بودن شب عید و گرم کردن بازار ارز برای تشویق مردم به خرید و در نتیجه پر شدن خزانه ریالی دولت با فروش ارز هم از دلایل مرسوم بین دولت ها هست...
Sent from my V3-E using Tapatalk
اقا-----------------شه !
و -------------------------ان ...
حاجی شما اینارو از کجا میدونی؟اقايوني كه رفتن اونجا مذاكره كردن و ريدن !!!
و هر روز ميگن با اين مذاكره به ايران شخصيت و عزت و ... دادن ! نه تنها چهره ايران بهتر نشد بلكه بدتر و بدتر شد در جهان ...
پولهاي قسطي كه قرار بود وارد ايران بشه قسط اولش هم به ايران نرسيده و نخواهد رسيد ! امريكا فقط پول رو باز كرده اونم در حسابي مخصوص در سويس و گفته حق برداشت نداريد و بايد همون جا به كالايي كه امريكاييا ميگن تبديل بشه و به ايران بياد ... واقعا مچكريم !
دلار ميره بالا اگر اين شرايط ادامه داشته باشه !
واقعا من نمیدونم با شما چطور میشه بحث کرد البته اگه بیای و بگی که دولت قبل خیلی خیلی افتضاح تر از این دولت بوده اونموقع میشه عملکرد این دولت در مورد ازادی بیان و مطبوعات را نقد کرد نه بحث اقتصادی(البته به جز این افزایش عجیب دلار تو این چند روز و سکوت دولتمردان).اقايوني كه رفتن اونجا مذاكره كردن و ريدن !!!
و هر روز ميگن با اين مذاكره به ايران شخصيت و عزت و ... دادن ! نه تنها چهره ايران بهتر نشد بلكه بدتر و بدتر شد در جهان ...
پولهاي قسطي كه قرار بود وارد ايران بشه قسط اولش هم به ايران نرسيده و نخواهد رسيد ! امريكا فقط پول رو باز كرده اونم در حسابي مخصوص در سويس و گفته حق برداشت نداريد و بايد همون جا به كالايي كه امريكاييا ميگن تبديل بشه و به ايران بياد ... واقعا مچكريم !
دلار ميره بالا اگر اين شرايط ادامه داشته باشه !
3070 دلاردلار 3095 -5
من منکر صعود بی دلیل نیستمخبری نیست هول برتون نداره این افزایش قیمت کاذبه ،همونطور که گفتم دلایلی هم داره. قیمت واقعی همون ۲۹۵۰ هست. اگر روند مذارکات به همین شکل و نرم پیش بره قیمت دلار تا اخر نیمسال اول ۹۳ به احتمال زیاد حدود ۲۷۰۰ یا ۲۶۰۰ ثابت میشه.
Sent from my V3-E using Tapatalk