• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
شما خودت تو بانک سوییس کار میکنی که این اطلاعات رو داری!!!!
کی گفته دلار های ایران بلوکه شده.

واقعاکه لیاقت مردم ایران همون یک بمب اتمه که نسل اشون رو برکنه و نسل جدید به جاشون به بار بیاد.

طرف 8 سال هر روز ارزش ایرانی بودنتون رو به حدی کم کرد که حتی وقتی می خوای بری افغانستان پول مملکتتو قبول نمی کنن اونوقت میگی اینها رفتن ریدن!!!

دلار 900 تومن رسید به 4000 تومن صداتون در نمی اومد می اومیدن توی این تاپیک فقط با خوشحالی می پریدین بالا و پایین.

حالا این رفته ریده.!!!

آخه من نمی دونم اونی که دورترین مسیری که از خونش رفته جزیره کیش بوده از ارزش ملی چی می دونه.
واقعا جای این افتک خالی که به بعضیا بگه دهاتی.

یک هیات از فرانسه میاد ایران . پژوه در ازای ضرر 4 سال گذشته یک پلت فورم جدید به ایران خودرو پیشنهاد می کنه. جنرال موتورز اسپانسر تیم ملی میشه!!!. جنرال الکتریک آمادگی ورود به ایران رو اعلام میکنه. شرکت فورد می گنه نماینده فروششو در ایران مشخص کرده. شرکت بویینگ دنبال گرفتن افک ه برای صادرات قطعات به ایران. شرکت دایملر کرایسس می گه که تولید بنز که با ایران خودرو قرار داد بسته رو از تابستان سال 93 دوباره شروع می کنه و...

ارزش ملیت کم شده!!!. برو تو صف نماینده های مجلس بشین برای استیضاح وزرا شاید بهت یک ساندید دادن بخوری نوش جونت.!!!

حیف که دلار این چند روزه حسابی مسخره بازی در آورده وگرنه من حتی به این دولت یک خرده هم نمی گرفتم. حداقل 6 ماهه که دلار ثابته ، داریم درست و حسابی کار می کنیم. لازم نیست مثل خیلی ها بریم تو کار دلالی.

خواهشا شعار نده. دولت سبد شما حتی نتونست یه سبد 50 هزار تومنی رو به درستی توزیع کنه و آبروی و عزت ملت ایران به لجن کشید! ولی دولت قبل سال پیش به هر نفر 80 هزار تومن عیدانه داد. بعد از این کار گداپروری هست و این کار دولت تجدید عزت ملت ایران!!!؟؟؟؟ همه چی هم بگیری از آب و برق و گاز هم از تدبیر جدیدشون گرون کردن و بعد یارانه رو هم میخوان قطع کن!! از چی دفاع میکنی؟

زنده باد یهار، دورد بر دکتر احمدی نژاد...

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
من منکر صعود بی دلیل نیستم
اما شما دیگه خیلی از اون طرف افتادی 2600!!!
میدونی دلار سال بعد تو بودجه چند هست ؟
حرفیه ک یکی از کارشناسان وزیر اقتصاد تو مصاحبه حدود یک ماه پیشش زده بود. و بعید میدونم دیگه اینا راست راست دروغ بگن.از طرفیم همچین غیر معقول هم نیست در صورتی که فروش نفت با برداشته شدن تحریم های فروش ، اوضاعش مثل قبل بشه.
از پتروشیمی که شخصا خبر دارم چند تا از شرکت های اروپایی که چند سال بود هیچ تماسی نداشتیم الان نماینده هاشون برای بررسی و بستن قرارداد جدید در حال گقت و گو هستن.
از طرف دیگه احتمال میدم این روال محمکم نگهداشتن قیمت دلار که زیر ۲۹۵۰ نیاد بخاطر اینه که ریزش ناگهانی دلار به ضرر همه تموم میشه.
البته منم مثل شما از چیزی مطمئن نیستم . واسه همین گفتم `احتمالا`

Sent from my V3-E using Tapatalk

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
خواهشا شعار نده. دولت سبد شما حتی نتونست یه سبد 50 هزار تومنی رو به درستی توزیع کنه و آبروی و عزت ملت ایران به لجن کشید! ولی دولت قبل سال پیش به هر نفر 80 هزار تومن عیدانه داد. بعد از این کار گداپروری هست و این کار دولت تجدید عزت ملت ایران!!!؟؟؟؟ همه چی هم بگیری از آب و برق و گاز هم از تدبیر جدیدشون گرون کردن و بعد یارانه رو هم میخوان قطع کن!! از چی دفاع میکنی؟

زنده باد یهار، دورد بر دکتر احمدی نژاد...

شما هم اساسا تو مملکت نبودی و نیستی انگار...

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من منکر صعود بی دلیل نیستم
اما شما دیگه خیلی از اون طرف افتادی 2600!!!
میدونی دلار سال بعد تو بودجه چند هست ؟

دلار در بودجه فکر می کنم روی همون 2600 بسته شده.
ولی این کفه دلار نیست. این حداکثر قیمت مجاز برای فروش قیمت دلار توسط دولته.
در صورتیکه شرایط مناسب باشه دولت می تونه قیمت دلار رو به زیر حد مشخص شده در بودجه برسونه البته این اتفاق عملا در کشور ایران نمی افته چرا که دولت هم یک بنگاه اقتصادیه و زمانیکه می تونه سودش رو کم نمی کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

زنده باد یهار، دورد بر هاله نور ...

ریختن 80 هزار تومن عیدانه که سازماندهی احتیاج نداره یک کلید رو فشار می دی و میره تو حساب مردم. یادت رفته چطور جناب دکتر اومد چند کیلو سیب زمینی باد کرده رو پخش کنه نزدیک بود در کشور انقلاب بشه!!!

من از دولتی دفاع می کنم که عزت ایرانی رو در دنیا زنده کنه نه دولتی که گشت ارشاد تشکیل بده و تو خیابون خواهر و زن مردم رو بگیره ولی وقتی وقتش رسید مادر هوگو چاوز رو همچین بغل کرد که انگار مادر خوندشه.!!

لطفا وقتت رو بیخود تلف نکن جناب بهار رفته پیش قهار. اگر یادتون رفته من براتون یادآوری می کنم در برگشت از آخرین سفر دکتر از خارجه حتی نماینده ***** هم برای بدرقه حاضر نشد. اگر معنی این رونمی دونی من برات معنی می کنم یعنی مرگ سیاسی. ایشون به زودی به طور کامل از صحنه سیاسی ایران حذف میشن همونطوری که زندگی ما رو در 8 سال به طور کامل از صحنه روزگار حذف کردند.

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
در صورتیکه شرایط مناسب باشه دولت می تونه قیمت دلار رو به زیر حد مشخص شده در بودجه برسونه البته این اتفاق عملا در کشور ایران نمی افته چرا که دولت هم یک بنگاه اقتصادیه و زمانیکه می تونه سودش رو کم نمی کنه.

دقیقا.
البته اینم باید بدونیم که برای اینکه روال اقتصادی و درامد مردم رونق بگیره لزومی وجود نداره که دلار بشه همون ۹۰۰ تومن ( که احتمالش فوق العاده ضعیف و نزدیک ب صفره)
نرخ ارز فقط یکی از فاکتور هاست که بخاطر بی پایه و ضعیف بودن بقیه عوامل ، خیلی داره خودشو نشون میده.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
حرفیه ک یکی از کارشناسان وزیر اقتصاد تو مصاحبه حدود یک ماه پیشش زده بود. و بعید میدونم دیگه اینا راست راست دروغ بگن.از طرفیم همچین غیر معقول هم نیست در صورتی که فروش نفت با برداشته شدن تحریم های فروش ، اوضاعش مثل قبل بشه.
از پتروشیمی که شخصا خبر دارم چند تا از شرکت های اروپایی که چند سال بود هیچ تماسی نداشتیم الان نماینده هاشون برای بررسی و بستن قرارداد جدید در حال گقت و گو هستن.
از طرف دیگه احتمال میدم این روال محمکم نگهداشتن قیمت دلار که زیر ۲۹۵۰ نیاد بخاطر اینه که ریزش ناگهانی دلار به ضرر همه تموم میشه.
البته منم مثل شما از چیزی مطمئن نیستم . واسه همین گفتم `احتمالا`

من حاضرم همین الان دلار رو 2700 برا سال دیگه اردیبهشت خریداری کنم - همین الان نقد پول میدم دلار بعدا تحویل میگیرم
اخه کدوم کارشناسی هست که به دلار دولت توجه نمیکنه
اون که سیف بود گفت دلار زیر 3000 تومن نیست
همین پتروشیمی ها که میگید اصلا به تزارنامه شون نگاه کردید دلار رو چند در نظر گرفتن - میانگین 3000 تومن
هستند شرکت هایی که 3200 در نظر گرفتن
بوجه کشور با دلار 2650 بسته شده
هزاران برنامه روی این عدد ریخته شده اخه چطور ممکنه زیر این قیمت خرید و فروش بشود
توقع ندارید که دلال هم 2650 معامله بکنه ؟
لطفا یکم در نقل قول کردن مطالب دقت کنید
همون طور که گفتم بودجه با دلار 2650 بسته شده
تو این مملکت حداکثر نداریم همین الان دولت نوسان خوبی از ملت گرفت
دلار 2900 رو جمع کرد 3100 انداخت به ملت همیشه در صحنه
دولت زیر 2650 دلار بفروشه !!! مثل اینکه ساعت دوازده ظهر بگی اونی که تو اسمون داره میدرخشه ماه هست

دلار 3050

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
مشکل ما دولت نیست ، بد بختی ما خود مردمن که واقعا فقر سواد و اطلاعات تخصصی دارن. تا عنوان یه مبحث رو میبینن چنان با اعتماد به نفس سخنرانی میکنن که انگار وزیر اقتصادن و راهکار دست ایناست.
دوستان یکم با دید وسیع تر حرف بزنید. مملکت داری به این سادگی که شما دربارش حرف میزنید نیست. مدیریت مهد کودک نیست که با نظر کاملا غیر علمی بنده و شما بشه بگردونیش.
مشکل من و شماییم . بدون فکر ادعا میکنیم حلال مشکلاتیم.. متاسفانه تعدادمونم به اندازه کل جمعیت کشوره.
دوست من شما اقتصاد خوندی؟ مطالعه ای تو این زمینه داشتی؟ من نگفتم گرون کردن دلار شب عید کار غیر علمی یا اشتباهیه. و هیچ نظری هم نمیدم. چون میدونم این یکی از هزاران شیوه درامدزایی دولت هست. و فقط مربوط به ایران هم نیست. نمیدونم تا کی مردم ما باید فکر کنن جیب دولت به نفت بستست...
بجای اینکه هم تا فرصتی پیدا میکنید میاید کسی رو تخریب کنید یا بگید کل مملکت دزدن و این حرفا بد نیست خودتون دستی بجنبونید. نگران اقتصاد مملکت هستید درسشو بخونید. هر کاری میدونید انجام بدید تا برسید به پست مدیریتی ای که میتونه تغییر مفید ایجاد کنه.
با حرف زدن من و شما هم اینجا هیچ اتفاقی نمیافته خیالت راحت. نه دلار ارزون میشه و نه گرون. دست من و شما نیست... بجای خارج از گود نشستن و شعار دادن، اگر واقعا راهکار کارگشای علمی داری و مملکتت انقدر برات مهمه که دیدن این وضعش خواب و خوراک و ازت گرفته، اینجا نمینشستی با کسایی که حرف زدن باهاشون هیچ تاثیری توی روند کارا نداره وقتتو تلف کنی.
یه روزو که تو خیابون با همه قشری از مردم شب کنی میبینی همه حتی اون دسته از عزیزانی که هیچ سررشه تخصصی ای ندارن (از کارگر ساده بگیر تا راننده تاکسی و بقال سر کوچه) تا برسه با ادم با تخصصش خیلی قشنگ تر از من و شما راهکار (به خیال خودشون) عملی میدن...
مشکل اینجاست که فکر می کنیم با نشون دادن اینکه هر چیزی اتفاق میافته غلطه ادم باسوادی میشیم.. مشکل اینجاست که فکر می کنیم تا هرچیزی دیدیم میتونیم نظر بدیم و کاملا زیر سوال ببریمش.

دققا مشکل اینه که همه فکر می کنن علامه دهرن و عادت دارن از رو شکم حرف بزنن بی اونکه یک دقیقه هم مطالعه و اطلاعات داشته باشن رو موضوع مورد بحث.
جالبه هیچکس هم نمی خواد قبول کنه که حرفاش ممکنه غلط باشه.

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
ریختن 80 هزار تومن عیدانه که سازماندهی احتیاج نداره یک کلید رو فشار می دی و میره تو حساب مردم. یادت رفته چطور جناب دکتر اومد چند کیلو سیب زمینی باد کرده رو پخش کنه نزدیک بود در کشور انقلاب بشه!!!

من از دولتی دفاع می کنم که عزت ایرانی رو در دنیا زنده کنه نه دولتی که گشت ارشاد تشکیل بده و تو خیابون خواهر و زن مردم رو بگیره ولی وقتی وقتش رسید مادر هوگو چاوز رو همچین بغل کرد که انگار مادر خوندشه.!!

لطفا وقتت رو بیخود تلف نکن جناب بهار رفته پیش قهار. اگر یادتون رفته من براتون یادآوری می کنم در برگشت از آخرین سفر دکتر از خارجه حتی نماینده ***** هم برای بدرقه حاضر نشد. اگر معنی این رونمی دونی من برات معنی می کنم یعنی مرگ سیاسی. ایشون به زودی به طور کامل از صحنه سیاسی ایران حذف میشن همونطوری که زندگی ما رو در 8 سال به طور کامل از صحنه روزگار حذف کردند.

اگه اینقدر احمدی نژاد منفوره پش برای چی اینقدر تو رسانه هاتون میکوبینش؟؟؟؟ نخیر آقا درسته که به خاطر تحریمهای فلج کننده این 2 سال اخیر محبوبیتش کم شده اما از بعضی ها هنوزم خیلی محبوب تره!!!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اگه اینقدر احمدی نژاد منفوره پش برای چی اینقدر تو رسانه هاتون میکوبینش؟؟؟؟ نخیر آقا درسته که به خاطر تحریمهای فلج کننده این 2 سال اخیر محبوبیتش کم شده اما از بعضی ها هنوزم خیلی محبوب تره!!!

ادم منفور سریعتر از بین میره.
بشین و از بین رفتنش رو ببین. همین روزهاست که به شهدا بپیونده.
همونطور که گفتم شما دوست عزیز مفهوم برخوردهای سیاسی رو درک نمیکنی. نمی فهمی وقتی رییس جمهور وقت ( دکتر !) از **** سه بار وقت ملاقات گرفت و بهش وقت ندادن یعنی چی.
در مورد کوبیدتش هم از شما توقع ندارم بفهمی. من و دیگران می فهمیم که زیر بار تحریم ها کمر مون تا شد. حقش کوبیدن نیست حقش دادگاهه نظامیه. جنایتی که در 8 سال در حق ایران شد با کوبیدن درست نمیشه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
ادم منفور سریعتر از بین میره.
بشین و از بین رفتنش رو ببین. همین روزهاست که به شهدا بپیونده.
همونطور که گفتم شما دوست عزیز مفهوم برخوردهای سیاسی رو درک نمیکنی. نمی فهمی وقتی رییس جمهور وقت ( دکتر !) از **** سه بار وقت ملاقات گرفت و بهش وقت ندادن یعنی چی.
در مورد کوبیدتش هم از شما توقع ندارم بفهمی. من و دیگران می فهمیم که زیر بار تحریم ها کمر مون تا شد. حقش کوبیدن نیست حقش دادگاهه نظامیه. جنایتی که در 8 سال در حق ایران شد با کوبیدن درست نمیشه.

عقده پراکنی هات رو بکن! موتوا بغیظکم!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من حاضرم همین الان دلار رو 2700 برا سال دیگه اردیبهشت خریداری کنم - همین الان نقد پول میدم دلار بعدا تحویل میگیرم
اخه کدوم کارشناسی هست که به دلار دولت توجه نمیکنه
اون که سیف بود گفت دلار زیر 3000 تومن نیست
همین پتروشیمی ها که میگید اصلا به تزارنامه شون نگاه کردید دلار رو چند در نظر گرفتن - میانگین 3000 تومن
هستند شرکت هایی که 3200 در نظر گرفتن
بوجه کشور با دلار 2650 بسته شده
هزاران برنامه روی این عدد ریخته شده اخه چطور ممکنه زیر این قیمت خرید و فروش بشود
توقع ندارید که دلال هم 2650 معامله بکنه ؟
لطفا یکم در نقل قول کردن مطالب دقت کنید

همون طور که گفتم بودجه با دلار 2650 بسته شده
تو این مملکت حداکثر نداریم همین الان دولت نوسان خوبی از ملت گرفت
دلار 2900 رو جمع کرد 3100 انداخت به ملت همیشه در صحنه
دولت زیر 2650 دلار بفروشه !!! مثل اینکه ساعت دوازده ظهر بگی اونی که تو اسمون داره میدرخشه ماه هست

دلار 3050

البته ماه حتی در ظهر هم قایله دیدنه فقط باید بدونی که در نور خورشید دیده نمیشه.
در خیلی از نقاط کره زمین بدلیل زاویه تابش ماه حتی در وسط روز هم دیده میشه!

باید صبر کرد و دید در مورد دلار 3100 هم امروز یک تحلیل بسیار جالب از یکی از اگاهان شنیدم که به نظرم شاید درست باشه.
میگن واریز قسط دوم هنوز در حساب بانک مرکزی نیومده و برنامه ریزی دولت بر اساس اون بوده برای همین کمبود ارزی پیدا کردن و در چند روز اینده جبران میشه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بعد از فاجعه هدفمندی در سال بعد سلامت میکنم!;)

نگران نباش گند هدفمندی کار دکتر بود. اینها دارن همون گند رو جمع میکنن.
به قول اون دوستان اگر اطلاعات علمی در زمینه ای نداری شاید بهتر باشه به جای گفتن ، گوش بکنی.
هدفمندی اگر با واریز پول همراه باشه جز تورم چیزی نداره ( کاری که دکتر کرد به قولی شما رو خرید اونم به قیمت 45 هزار تومن در ازای هر ساندیس خور)
اما با برنامه ریزی طولانی مدت یارانه از دست مردم خارج میشه و به جاش یارانه به بخش تولید تزریق میشه همراه با کاهش تورم و افزایش سطح صادرات قدرت خرید مردم افزایش پیدا میکنه. افزایش قدرت خرید مردم یعنی افزایش ارزش پول ملی یعنی کاهش قیمت دلار.
اینها که گفتم همش تءوری بود در عمل اگر 30 درصد این کارها انجام بشه هم وضعیت ما بهتر میشه.
اما سبد کالا که قبلا مسخره کردی شروعی برای قطع وابستگی مردم به نقدینگی. مردمی که در دوران دکتر به گرفتن پول مفت عادت کردن.

هدفمندی گند دکتره و این دولت داره سعی میکنه فقط درستش کنه.

در کل یارانه قطع بشه فقط ساندیس گرون میشه منم که سالهاست ساندیس گیرم نمیاد بخورم!

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
نگران نباش گند هدفمندی کار دکتر بود. اینها دارن همون گند رو جمع میکنن.
به قول اون دوستان اگر اطلاعات علمی در زمینه ای نداری شاید بهتر باشه به جای گفتن ، گوش بکنی.
هدفمندی اگر با واریز پول همراه باشه جز تورم چیزی نداره ( کاری که دکتر کرد به قولی شما رو خرید اونم به قیمت 45 هزار تومن در ازای هر ساندیس خور)
اما با برنامه ریزی طولانی مدت یارانه از دست مردم خارج میشه و به جاش یارانه به بخش تولید تزریق میشه همراه با کاهش تورم و افزایش سطح صادرات قدرت خرید مردم افزایش پیدا میکنه. افزایش قدرت خرید مردم یعنی افزایش ارزش پول ملی یعنی کاهش قیمت دلار.
اینها که گفتم همش تءوری بود در عمل اگر 30 درصد این کارها انجام بشه هم وضعیت ما بهتر میشه.
اما سبد کالا که قبلا مسخره کردی شروعی برای قطع وابستگی مردم به نقدینگی. مردمی که در دوران دکتر به گرفتن پول مفت عادت کردن.

هدفمندی گند دکتره و این دولت داره سعی میکنه فقط درستش کنه.

در کل یارانه قطع بشه فقط ساندیس گرون میشه منم که سالهاست ساندیس گیرم نمیاد بخورم!

اتفاقا این تویی که اطلاعات نداری! مشکل تو اینه که دو تا بحث هدفمندی و تحریم رو با هم قاطی کردی! شما که اینقدر دم میزنی که با این 45 هزار تومن نقدینگی فلان شد و بهمان شد و تورم رو از این میدونی باید بهت بگم که طبق آمار بانک مرکزی نرخ رشد نقدینگی در سال 90 یعنی سال بعد از هدفمندی 19 درصد بوده که از سالهای پیشش کمتر هم بوده! حالا اگه از نیمه دوم سال 91 که آثار هدفمندی تخلیه شده با تشدید تحریمها و تحریم نفت و بیمه ارزش پول ملی نصف شد دخلش به هدفمندی چیه؟؟؟

در ضمن توهین هم نکن! توهین نشانه ضعقت هست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اتفاقا این تویی که اطلاعات نداری! مشکل تو اینه که دو تا بحث هدفمندی و تحریم رو با هم قاطی کردی! شما که اینقدر دم میزنی که با این 45 هزار تومن نقدینگی فلان شد و بهمان شد و تورم رو از این میدونی باید بهت بگم که طبق آمار بانک مرکزی نرخ رشد نقدینگی در سال 90 یعنی سال بعد از هدفمندی 19 درصد بوده که از سالهای پیشش کمتر هم بوده! حالا اگه از نیمه دوم سال 91 که آثار هدفمندی تخلیه شده با تشدید تحریمها و تحریم نفت و بیمه ارزش پول ملی نصف شد دخلش به هدفمندی چیه؟؟؟

این امار رو بانک مرکزی دکتر داده درسته. همون بانک مرکزی که یک صفر رو گم کرده بود. همون بانک مرکزی که نرخ تورم 300 درصد سالینه رو 13 درصد سالیانه اعلام میکرد.
هدقمندی توسط دکتر فقط برای مقابله با تحریمی اتفاق افتاد که دکتر کاغذ پاره خطاب میکرد.

با نظر من برای ادامه بحث بیا تو پیغام خصوصی. بحثمون از ارز و دلار کاملا خارج شده. بیا تو پیغام خصوصی راحتتر میتونیم بحث کنیم.

• Like
Reactions: poq

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
شما خودت تو بانک سوییس کار میکنی که این اطلاعات رو داری!!!!
کی گفته دلار های ایران بلوکه شده.

واقعاکه لیاقت مردم ایران همون یک بمب اتمه که نسل اشون رو برکنه و نسل جدید به جاشون به بار بیاد.

طرف 8 سال هر روز ارزش ایرانی بودنتون رو به حدی کم کرد که حتی وقتی می خوای بری افغانستان پول مملکتتو قبول نمی کنن اونوقت میگی اینها رفتن ریدن!!!

دلار 900 تومن رسید به 4000 تومن صداتون در نمی اومد می اومیدن توی این تاپیک فقط با خوشحالی می پریدین بالا و پایین.

حالا این رفته ریده.!!!

آخه من نمی دونم اونی که دورترین مسیری که از خونش رفته جزیره کیش بوده از ارزش ملی چی می دونه.
واقعا جای این افتک خالی که به بعضیا بگه دهاتی.

یک هیات از فرانسه میاد ایران . پژوه در ازای ضرر 4 سال گذشته یک پلت فورم جدید به ایران خودرو پیشنهاد می کنه. جنرال موتورز اسپانسر تیم ملی میشه!!!. جنرال الکتریک آمادگی ورود به ایران رو اعلام میکنه. شرکت فورد می گنه نماینده فروششو در ایران مشخص کرده. شرکت بویینگ دنبال گرفتن افک ه برای صادرات قطعات به ایران. شرکت دایملر کرایسس می گه که تولید بنز که با ایران خودرو قرار داد بسته رو از تابستان سال 93 دوباره شروع می کنه و...

ارزش ملیت کم شده!!!. برو تو صف نماینده های مجلس بشین برای استیضاح وزرا شاید بهت یک ساندید دادن بخوری نوش جونت.!!!

حیف که دلار این چند روزه حسابی مسخره بازی در آورده وگرنه من حتی به این دولت یک خرده هم نمی گرفتم. حداقل 6 ماهه که دلار ثابته ، داریم درست و حسابی کار می کنیم. لازم نیست مثل خیلی ها بریم تو کار دلالی.

++ به درخواست نویسنده نقل قول حذف شد.

انصافا حرفی جز حقیقت نزدی

ممنون

• Like
Reactions: poq
بالا