• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سال پیش که کلی دلار داشتم نزدیکای عید هی می اومد پایین :دی امسال که یه دلار هم موجودی ندارم هی میره بالا :دی

ArsalanFarajpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نظرتون دلار بعد از عيد با توجه به گرون شدن بنزين بالا ميره يا پايين؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
به نظرتون دلار بعد از عيد با توجه به گرون شدن بنزين بالا ميره يا پايين؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
من فقط این رو خیلی خوب میدونم که بالا و پایین شدن دلار باعث ضربه زدن به پیکره اقتصاد میشه واین دولت جدید هر طور شده میخاد این نوسانات رو بگیره ( حتی با جمع کردن نقدینگی توسط بورس یا اوراق مشارکت با سود بیشتر و....)
اگر هم بالا بره در یک محدوده کوچک نوسان خواهد کرد مثلا دلار بشه 2300
دولت سعی میکنه نوسان دلار بیش از 50 تومن نشه
بالا و پایین رو نمیدونم اما ثابت کردن قیمت رو شک ندارم

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
من فقط این رو خیلی خوب میدونم که بالا و پایین شدن دلار باعث ضربه زدن به پیکره اقتصاد میشه واین دولت جدید هر طور شده میخاد این نوسانات رو بگیره ( حتی با جمع کردن نقدینگی توسط بورس یا اوراق مشارکت با سود بیشتر و....)
اگر هم بالا بره در یک محدوده کوچک نوسان خواهد کرد مثلا دلار بشه 2300
دولت سعی میکنه نوسان دلار بیش از 50 تومن نشه
بالا و پایین رو نمیدونم اما ثابت کردن قیمت رو شک ندارم
ثایت موندن نرخ ارز با این تورم فعلی فقط به نفع واسطه هاست که ریسک کارشون به نزدیک صفر رسیده. شاید بهترین حالت برای اقتصاد این باشه که نرخ ارز مساوی با نرخ کالا و خدمات تورم داشته باشه.یعنی تورم ارزی نداشته باشیم و نرخ کالا و خدمات نسبت به دلار ثابت باشه. اما در عمل این امکانپذیر نیست چون تورم ارز باعث تورم مضاعف کالا و خدمات میشه
طبق معمول ! :Dمن اصلا به آینده اقتصادی ایران خوشبین نیستم و ارز خارجی رو مطمئن ترین سرمایه در داخل ایران میدونم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ثایت موندن نرخ ارز با این تورم فعلی فقط به نفع واسطه هاست که ریسک کارشون به نزدیک صفر رسیده. شاید بهترین حالت برای اقتصاد این باشه که نرخ ارز مساوی با نرخ کالا و خدمات تورم داشته باشه.یعنی تورم ارزی نداشته باشیم و نرخ کالا و خدمات نسبت به دلار ثابت باشه. اما در عمل این امکانپذیر نیست چون تورم ارز باعث تورم مضاعف کالا و خدمات میشه
طبق معمول ! :Dمن اصلا به آینده اقتصادی ایران خوشبین نیستم و ارز خارجی رو مطمئن ترین سرمایه در داخل ایران میدونم
ایران که اصلا اقتصاد نداره که بخواهیم روش بحثی داشته باشیم نفت تموم بشه ایران هم تموم شده
اشتباه دولت قبلی این بود که ارز و سکه رو رها کرد و دلال هم تا جایی که میتوانست سواری گرفت و این افزایش قیمت باعث شد کالاها و اجناس دیگه هم افزایش قیمت چشم گیری داشته باشد ( رابطه مستقیم قیمت دلار و کالا ) دلیل این افزایش قیمت کالاهای مصرفی وارداتی هستند و وارد کننده مجبور هست دلار گرون تهیه کند
به هر صورت من دار و دسته رفسنجاااااااااااااااااااااااااااااااااااااانی رو خیلی باهوش تر از دولت قبل میدونم کمی زمان میبره اما کم کم عموم مردم به واقعیت پی خواهند برد ( اولین حرکت تو بورس بود فوق العاد نقدینگی قبل از عید رو جمع کردن اگر الان خیلی از سرمایه ها تو بورس نبود دلار دم عید زیر 4000 تومان بی معنی بود - چه افرادی رو دیدم و میبینم که میخواستند دلار تهیه کنند اما نقدینگی نداشتند اون فقط بخاطر بورس )
برعکس شما من اصلا ارز رو سرمایه گذاری مناسبی نمیدونم بیشتر تمایلم روی کالا هست هرچند که تا الان من به عنوان سرمایه گذاری همیشه ارز داشتم با این تفاوت که من با ارز سرمایه گذاریم کار میکردم و با سود حاصل از ارز در داخل کالا خریداری میکردم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
راستی امشب اشتون وارد ایران میشود من دلار رو فعلا نزولی میبینم
دوستانی که نوسان گیر هستند مراقب باشید

هنوز قیمت دلار در نیومده باید منتظر باشیم

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
من چند صفحه قبل گفته بودم این افزایش بی دلیله و فقط از سکوت مسولان دولت انتقاد کردم..........دلار به احتمال زیاد فردا روی 2950 ثابت میشه

mohamadreza 22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ایران که اصلا اقتصاد نداره که بخواهیم روش بحثی داشته باشیم نفت تموم بشه ایران هم تموم شده
اشتباه دولت قبلی این بود که ارز و سکه رو رها کرد و دلال هم تا جایی که میتوانست سواری گرفت و این افزایش قیمت باعث شد کالاها و اجناس دیگه هم افزایش قیمت چشم گیری داشته باشد ( رابطه مستقیم قیمت دلار و کالا ) دلیل این افزایش قیمت کالاهای مصرفی وارداتی هستند و وارد کننده مجبور هست دلار گرون تهیه کند
به هر صورت من دار و دسته رفسنجاااااااااااااااااااااااااااااااااااااانی رو خیلی باهوش تر از دولت قبل میدونم کمی زمان میبره اما کم کم عموم مردم به واقعیت پی خواهند برد ( اولین حرکت تو بورس بود فوق العاد نقدینگی قبل از عید رو جمع کردن اگر الان خیلی از سرمایه ها تو بورس نبود دلار دم عید زیر 4000 تومان بی معنی بود - چه افرادی رو دیدم و میبینم که میخواستند دلار تهیه کنند اما نقدینگی نداشتند اون فقط بخاطر بورس )
برعکس شما من اصلا ارز رو سرمایه گذاری مناسبی نمیدونم بیشتر تمایلم روی کالا هست هرچند که تا الان من به عنوان سرمایه گذاری همیشه ارز داشتم با این تفاوت که من با ارز سرمایه گذاریم کار میکردم و با سود حاصل از ارز در داخل کالا خریداری میکردم
با عرض سلام به دوست گلم
من هم یه سوالی برام پیش اومد ..!
حالا که دولت جدید تصمیم به حذف یارانه ها شده ایا این امر برای افزایش نقدینگی دولت است که با توجه به اون ارزش پول ملی بالا رود ؟؟؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
با عرض سلام به دوست گلم
من هم یه سوالی برام پیش اومد ..!
حالا که دولت جدید تصمیم به حذف یارانه ها شده ایا این امر برای افزایش نقدینگی دولت است که با توجه به اون ارزش پول ملی بالا رود ؟؟؟
ابتدا این رو عرض کنم من هم به مانند خیلی های دیگه اطلاعات بسیار دقیقی از مسائل اقتصادی ندارم تنها مورد تجربه کار کردن در بازارهای مالی و کمی مطالعه هست
بحث یارانه ها و تاثیر اون بر جامعه بحث بسیار سنگینی هست که من قطعا علم اون رو ندارم و صرفا نظرم رو میگم
من شما به یک حدی از نقدینگی قانع هستیم اما دولت و عموما دولت ها هیچ وقت جیبشون پر نمیشه و هرچی درامد و مالیات داشته باشند بازم میگن کم داریم و . . .
از طرفی یارانه ها قسمت بسیار بزرگی از فکر و انرژی دولت رو گرفته و دولت تمام تلاشش بر اینکه یارانه کم نیاره تعداد یارانه بگیرها دقیق باشه به کسی اضافه نده به کسی کمتر نده هربار با اطلاعیه های مختلف مردم رو از دریافت یارانه منصرف کند و . . .
همین که یارانه ها واریز میشه تعداد تراکنش های بانکی رو ببینید واقعا سیستم های بانکی تو اون چند روز مختل میشن دستگاههای پوز تا چندیدن ساعت و روز پولهای رو جابجا نمیکنند
همین پولهای به ظاهر اندک تحرک زیادی رو در جامعه ایجاد میکنه باز هم دولت مجبور میشه برای کنترل این فشارهای به ظاهر کوچک اما در مقیاس بزرگ و پراکنده عکس العمل هایی نشان دهد
دولت داره کاری میکنه که این تعداد کمتر و کمتر بشود تا جایی که یارانه قطع بشود
یا یارانه رو به صورت کالا در اختیار مردم قرار دهد تا حداقل بتواند کنترل بهتر و هدفمند تری داشته باشد
حالا سوال اینجا هست که چه ارتباطی بین یارانه و ارزش پول ملی هست ؟!
ابتدا اینکه تمام امور مالی و ارزش پولی کشور به دست دولت نیست در اصل بخش اصلی و ساست های کلی اون به بانک مرکزی و قسمتی از اون هم به مجلس برمیگردد
در اینجا دولت نقش اجرا کننده این اهداف و ساست ها رو داره که با توجه امکانات نظرات و پیشنهادهای خودش اون اهداف رو اجرا میکند
حالا این پولی که از حذف یارانه ها بدست میاد باید کجا خرج بشود ؟
اگر این پولها در مسیر درستی خرج نشه چه اتفاقی رخ خواهد داد ؟
وبرعکس اگر دولت بتواند مسیر درست و پیدا کند چه اتفاقی خواهد می افتد ؟
و هزاران سوال دیگه که با پاسخ دادن به انها میتوان ارزش پول ، مسیر صحیح سرمایه گذاری ، هدف های بلند مدت و کوتاه مدت دولت و بانک مرکزی و . . . بدست اورد
به صورت خلاصه : اگر پولی که از یارانه ها بدست میاد واقعا در مسیر تولید قرار بگیره میتواند ارزش پول ملی رو حفظ کند و رشد اقتصادی رفاه اجتماعی و . . . رو در بر خواهد داشت
اما اگر این پول و منابع همانند دولت قبل بخواهد مثلا به صورت بنگاه های زود بازده در اختیار عموم قرار بگیره باز هم نقدینگی زیاد دست مردم ، افزایش تورم ، عدم تولید ، نارضایتی اجتماعی ، خارج شدن کنترل اقتصادی از دست دولت ، کمبود بودجه ، افزایش قاچاق و . . . در انتظار خواهد بود
همانطور که در پست قبلی گفتم من فعلا به دار و دسته رفسنننننننننننججججججججانی امیدوارم هستم چون خیلی از دولت قبل کار کشته تر عمل میکنند حداقلش اینکه اشتباهات هشت ساله م.ا رو دیدن اون رو تکرار نمیکنند ( امیدوارم ) هرچند که سالها وقت نیاز هست تا لجن کارهای دولت قبل رو جمع کنند
به هر صورت ارزش پول ملی فقط به یارانه ها وابسته نیست و بخش اعظم اون به رونق اقتصادی ، واردات ، صادرات ، تولید کار و تعامل با جهان بیرون داره
من به مانند دوره قبل ناامید نیستم اما انچنان هم نسبت به این دولت امیدوار و توهمی فکر نمیکنم باید فرصت داد و نتیجه رو دید

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
دلار 3030 تومان بود در آخر وقت.
البته به خاطر چو احساسی سفر اشتون یه مقدار قیمت کم شد ولی اگه دولت کاری نکنه یا نخواهد کاری بکنه دوباره تا 3100 میره بعد از رفتن اشتون

saeidrezay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نظر من اصلا روی دلار و ارز سرمایه گذاری نکنین خیلی شانسی و بی حساب کتاب شده بازار
خودم ده میلیون سرمایه گذاری کردم با سه میلیون ضرر تموم شد

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

بالا