FX.HOSSEINY
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 1,972
- لایکها
- 4,430
دلار 3085دلار 3060
دلار 3085دلار 3060
یکی دو روز دیگه که از تسلیحات ضبط شده مستند بگیرند و نمایش بدند با واکنش های کشور های دیگه بازار جالب تر می شه !![]()
این قضیه تسلیحات تو مخم نمیره.
اولا پوشکها خیلی تر و تمیز بودن.
دویما همزمان با جلسه ایپک
سوما اروپا کلا در موردش حتی اظهار نظر هم نکرد.
چهارما به نظر من ایران حاظره اجازه بازرسی از جماران رو هم به اروپا بده که تحریم ها کمتر بشه اونموقع چطور میاد یه همچین ریسکی بکنه.
پنجما کارکنان کشتی رو ازاد کردن. اونم اسراییل که وقتی یه نفر رو میگیرن تا تهتوشو در نیارن جنازه یارو رو هم تحویل نمیدن.
این قضیه اسلحه خیلی بوداره.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
نه !دلار 100ت اومد پایین؟؟؟؟ !!
نه !
قیمت 3060
نسبت به کی رفته بالا ؟موضــــــوع چیـــه چرا دلار دوباره رفته بالا ........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم به همون دلار یک ماه پیش بود که چند وقتی ثابت بود بعد یهویی تا 30130 رفت و الان 3050 مونده خواستم ببینم این قیمت ها برگشتی به همون دلار 2950 قبل رو داره یا اینا بهونست و امکان داره بعد عید با برنامه ریزی های دولت از جمله (حذف رایانه هاو گرانی بنزین و تورم 20 درصدی و...) امکان وخیم تر شدن اوضاء هم وجود دارهنسبت به کی رفته بالا ؟
هفته قبل که تا 3130 رفت
یک ماه قبل 2950 بود
به بهانه عید و مسافرت کشید بالا فعلا که همین نزدیکی جا خوش کرده احتمال زیاد همین حدود برای مدتی استراحت کنه![]()
ببین کسی به صورت قطعی نمیتونه بگه قیمت بالا میره یا پایین میادمنظورم به همون دلار یک ماه پیش بود که چند وقتی ثابت بود بعد یهویی تا 30130 رفت و الان 3050 مونده خواستم ببینم این قیمت ها برگشتی به همون دلار 2950 قبل رو داره یا اینا بهونست و امکان داره بعد عید با برنامه ریزی های دولت از جمله (حذف رایانه هاو گرانی بنزین و تورم 20 درصدی و...) امکان وخیم تر شدن اوضاء هم وجود داره
به کاهش خوشبینی ها نسبت به ادامه مذاکرات و روابط با آمریکا و اروپا بعد از سفر اشتون و حواشی اش مربوط میشه.موضــــــوع چیـــه چرا دلار دوباره رفته بالا ........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدی که نمیگی (یه خورده حرفت منو میترسونه)به نظر من دلار دیگه هرگز زیر 3 تومن نمیاد. این اولین باریه که من این حرف رو میزنم![]()