• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
قیمت در نزدیکی عید اصلا ثبات نخواهد داشت. ولی مطمینا بعد از عید بین 2800 تا 2900خواهد بود.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من به قیمت های 2800 و 2900 خوشبین نیستم
2800 رو که محال میدونم 2900 شاید برای مدت بسیار کوتاهی
شما بر چه اساس قیمت ارز رو این مقدار گرفته اید ؟

mohamadreza 22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نظرم اگه دولت بتونه دلار رو قیمت که یه ماه پیش بود(2950) ثابت نگه داره .هنر کرده
2800و برخی خبر های که میگن دلار باید به 2650 برسه پیشکش

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دلار 2995 +5
پایین خرید داره ;)

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
3010
بازم میگم زیر دلار برای نوسان گیری خرید داره

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دلار 3020 خریدار شدن :D
وقت خرید تمام شد حالا باید به دنبال شناسایی سود بود :general609:
سلام، یکم بیشتر توضیح می دی لطفاً؟ جریان چیه؟ چجور می شه وضع دلار به نظرتون؟ (اصلاً فقط این وضع دلار کار منو مختل کرده)

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام، یکم بیشتر توضیح می دی لطفاً؟ جریان چیه؟ چجور می شه وضع دلار به نظرتون؟ (اصلاً فقط این وضع دلار کار منو مختل کرده)
سلام
والا من هم مثل خیلی های دیگه نمیتونم روند دقیق روحدس بزنم یا بگم تا این مقدار بالا یا پایین میره اما با توجه به اندک تجربه ای که دارم خرید و فروش میکنم
این که گفتم زیر دلار خرید داره بر این اساس بود که تا چند روز قبل برا دلار 3150 داشتن همدیگر رو ...... میکردن
الان که دلار طی چند روز اومده زیر 3000 تومن (امروز تا 2980 معامله شد ) حتما یک اصلاح خواهد داشت
درضمن میانگین قیمت دلار الان بالای 3000 تومان هست
همین که نزدیک 3000 تومان میشه جو بازا رو نگاه کن یک عده بشدت دلار وارد بازار میکنن عده ای دیگه فقط میخرن و اجازه نزول قیمت رو نمیدن
من و امثال من نمیتونیم با کله گنده ها رو به رو بشیم پس فقط منتظر میمونیم تا بازار به جای مناسب خرید و فروش برسه
از یه طرف قیمت ابشده طلا رو نگاه کن رو گرمی 100 تومان چقدر مقاومت میکنه !!
از طرف دیگه بازار اتی سکه رو نگاه کن شده شیر یک طرفه پایین نمیاد
بورس رو داشته باش اخر سال و صندوق ها به دنبال ثبت سودهایی که قرار بوده بدست بیارن
این روزهای واقعا جو بازار اشفته هست
از طرفی اخبار روسیه و امریکا و اوکراین ، از طرف دیگه مزاکرات ایران و 5+1 و شایعاتش و . . .
امروز کلا بازار دلار قاطی بود هرات زیر سلمانیه میفروخت سلمانیه بالای تهران ، تهران میزد رو دست مشهد و . . . همه اچماز شده بودن :D(خیییلی مودبانه) فقط باید سریع خرید میکردی میفروختی
امروز کسی ضرر نکرد همه به نوعی از بازار سود گرفتن چه اونی فروشنده به چه اون که خریدار بود

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
نرخ ارز در بانک مرکزی هم جالبه
دیدن بازار کشیده بالا اونها هم افزایش نرخ دادن :general502::D
دلار آمريکا ۲۵,۰۲۷
پوند انگليس ۴۱,۶۳۰
درهم امارات متحده عربی ۶,۸۱۴
دلار کانادا ۲۲,۵۶۴
دلار استراليا ۲۲,۶۴۲
یورو ۳۴,۷۹۹

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
ممنون از توضیحاتتون، آره در مورد طلا و سکه اینجوری شده که گرمی روی 100 هزار بدجور مقاومت نشون می ده و همچنین سکه زیر یک میلیون هم همینطور.

mohamadreza 22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دلار 3005
این وضع اشفته برای قبل از عیده و هرچه نزدیک به عید میشیم بدتر هم میشه و کسی به قیمت دلار توجهی نمی کنه
من خودم دیروز رفتم که ایفون بخرم ولی قیمتش نصبت به هفته پیش 120تومنی رفته بود روش حالا وقت وقت بازاریاست و دارن حسابی بازار گرمی میکنن
من احتمال میدم ثبات دلار برای 5,6 عیده که تقریبا بازار کساد میشه o_Oولی هرچند قیمت دلار به بازار ربطی نداره:D

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من به قیمت های 2800 و 2900 خوشبین نیستم
2800 رو که محال میدونم 2900 شاید برای مدت بسیار کوتاهی
شما بر چه اساس قیمت ارز رو این مقدار گرفته اید ؟

ببخشید تازه دیدم این پست رو.

2800 تا 2900 مطمئنا قیمت رسمی دلار در سال آینده بعد از بهار خواهد بود.
هدف دولت کاهش ارزش دلار به نزدیک دلار مرجعه.
بر خلاف نظر دوستان الان دولت از فروش ارز در بازار آزاد سود زیادی نمی کنه.
دلار مرجع 2500 با هزینه حواله میشه 2680 یا همون 2700 اونوقت تو بازار آزاد قیمت 3000 تومن.
اگر دقت کنید دلال های زیادی در بازار ارز قرار دارند (بابک زنجانی یکی از واسطه های قدیمی بوده) که واسطه دریافت ارز مرجع تا فروش به مصرف کننده در بازار آزادد هستند. این واسطه ها قیمت ارز خریداری شده از دولت رو کاهش و قیمت مصرف کننده آزاد رو افزایش می دن که سود خودشون رو بیشتر کنند.
دولت شدیدا دنبال این مورده که قیمت دو ارز آزاد و رسمی رو به هم نزدیک کنه که این واسطه ها از بین برن.

در زمان جناب احمدی نژآد اختلاف دلار آزاد و رسمی به قدی بود که فروش ارز به هر صورت ممکن برای دولت سود دهی داشت (3800 تا 1226 رو در نظر بگیرید)

من معتقدم دلار در سال آینده با روندی نزولی و بسیار آرام به سمت 2800 تومن و سپس به پله 27x0 تومن حرکت می کنه و در همون میزان ثابت میشه. قیمت ارز مرجع هم با کمی افزایش روی 2650 تومن فیکس میشه و ارز به طور کامل تک نرخی میشه.

دقت کن که همچنان دولت علاقه مند به فروش ارز به قیمت بالاتره ولی شعارهای انتخابانی روحانی مانع این کار خواهد شد.
در ضمن با ورود مجلس جدید مشکل بودچه نیز حل خواهد شد.

باز هم توجه کنید که در سال آینده هدفمندی یارانه در فاز دوم به شدت منابع ارزی دولت رو تقویت خواهد کرد. (گرونی کالا برای مردم و تامین بودجه برای دولت!!!)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
نرخ ارز در بانک مرکزی هم جالبه
دیدن بازار کشیده بالا اونها هم افزایش نرخ دادن :general502::D
دلار آمريکا ۲۵,۰۲۷
پوند انگليس ۴۱,۶۳۰
درهم امارات متحده عربی ۶,۸۱۴
دلار کانادا ۲۲,۵۶۴
دلار استراليا ۲۲,۶۴۲
یورو ۳۴,۷۹۹

فکر کنم مزاح می کنید.
اگر بانک مرکزی نرخ ارز مرجع رو افزایش نده بازار به شدت به هم می خوره. قیمت رو می برن بالا که سود دلالها ثابت بمونه و زیاد نشه.
این یک سیاست قدیمیه برای کنترل دلالی.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یک نکته دیگه برای سرمایه گذاران.

به نظر من باید کمی صبر کرد.
تحولات روسیه و اقتشاشات این دوست نمای دیرینه با غرب می تونه بد جور در کوتاه مدت بر بازار ارزی کشور تاثر بزاره.
از طرفی ممکنه اروپا یکباره تصمیم به واردات گازی از ایران بگیره (که خیلی بعید به نظر می رسه ) و ارزش پولی ایران رو به شدت افزایش بده
از طرفی ممکنه روسیه در مذاکرات با 5+1 با اروپا و آمریکا دچار مشکل بشه و تلافیشو سر ایران خالی کنه و اونوقت ارزش پولی ایران از هم اکنون (در سطح مدفوع چهارپایان) به پایینتر سقوط کنه (خودمم نمی دونم پایینتر یعنی کجا وقتی ما بی ارزش ترین پول دنیا رو در حال حاضر داریم) .
دفت کنید و با چشم باز این روزهای پایانی و ابتدایی سال رو پشت سر بذارید.

بالا