سلام، یکم بیشتر توضیح می دی لطفاً؟ جریان چیه؟ چجور می شه وضع دلار به نظرتون؟ (اصلاً فقط این وضع دلار کار منو مختل کرده)
سلام
والا من هم مثل خیلی های دیگه نمیتونم روند دقیق روحدس بزنم یا بگم تا این مقدار بالا یا پایین میره اما با توجه به اندک تجربه ای که دارم خرید و فروش میکنم
این که گفتم زیر دلار خرید داره بر این اساس بود که تا چند روز قبل برا دلار 3150 داشتن همدیگر رو ...... میکردن
الان که دلار طی چند روز اومده زیر 3000 تومن (امروز تا 2980 معامله شد ) حتما یک اصلاح خواهد داشت
درضمن میانگین قیمت دلار الان بالای 3000 تومان هست
همین که نزدیک 3000 تومان میشه جو بازا رو نگاه کن یک عده بشدت دلار وارد بازار میکنن عده ای دیگه فقط میخرن و اجازه نزول قیمت رو نمیدن
من و امثال من نمیتونیم با کله گنده ها رو به رو بشیم پس فقط منتظر میمونیم تا بازار به جای مناسب خرید و فروش برسه
از یه طرف قیمت ابشده طلا رو نگاه کن رو گرمی 100 تومان چقدر مقاومت میکنه !!
از طرف دیگه بازار اتی سکه رو نگاه کن شده شیر یک طرفه پایین نمیاد
بورس رو داشته باش اخر سال و صندوق ها به دنبال ثبت سودهایی که قرار بوده بدست بیارن
این روزهای واقعا جو بازار اشفته هست
از طرفی اخبار روسیه و امریکا و اوکراین ، از طرف دیگه مزاکرات ایران و 5+1 و شایعاتش و . . .
امروز کلا بازار دلار قاطی بود هرات زیر سلمانیه میفروخت سلمانیه بالای تهران ، تهران میزد رو دست مشهد و . . . همه اچماز شده بودن
(خیییلی مودبانه) فقط باید سریع خرید میکردی میفروختی
امروز کسی ضرر نکرد همه به نوعی از بازار سود گرفتن چه اونی فروشنده به چه اون که خریدار بود