کاملا جدی میگم. من در مورد سقف قیمت چند بار پیشبینی کردم که غلط هم بودجدی که نمیگی (یه خورده حرفت منو میترسونه)![]()
کاملا جدی میگم. من در مورد سقف قیمت چند بار پیشبینی کردم که غلط هم بودجدی که نمیگی (یه خورده حرفت منو میترسونه)![]()
خود دلار بخش اعظمه همه کالا هاست... که اگه هم اونا گرون بشن دیگــــــــه واقعا تو شرایط بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدی زندگی میکنیمبعد از عید همه چی گرون میشه الا دلار .........دوباره در کانال 2900
ولا این طور که بوش میاد ما که از مذاکرات خیری ندیدم فقط تو مدت سفر اشتون به ایران دلار یه خورده شل کرد که من به خودم الکی امید دادم .ولی وقتی دیدم که دوباره پنجاه تومنی کشید بالا کاملا شک برم داشت که ممکنه بالا تر هم بره اماکاملا جدی میگم. من در مورد سقف قیمت چند بار پیشبینی کردم که غلط هم بود، اما هیچوقت در مورد کف قیمت حرفی نزده بودم. به نظر من دلار در بهترین حالت با شیب ملایمی گرون میشه. دلار آزاد زیر 3 تومن در آینده تقریبا غیر ممکنه
مذاکرات و اشتون و بمب و غیره ظاهر قضیه است. افکار عمومی از اینور قضیه به اونور نگاه میکنند. یعنی فکر میکنن امریکا نگران برنامه هسته ای ایرانه ، پس ایران رو تحریم میکنه... یجور دیگه هم میشه به قضیه نگاه کرد..امریکا از نظر اقتصادی به نفعشه که ایران را تحریم کنه ، پس بهانه ای جور میکنه برای تحریم... برنامه هسته ای ، حمایت از تروریسم ، حقوق بشر ...ولا این طور که بوش میاد ما که از مذاکرات خیری ندیدم فقط تو مدت سفر اشتون به ایران دلار یه خورده شل کرد که من به خودم الکی امید دادم .ولی وقتی دیدم که دوباره پنجاه تومنی کشید بالا کاملا شک برم داشت که ممکنه بالا تر هم بره اما
.. باید دید که بعد عید چه طور میشه (امید به خدا )
از کجا باید به این قیمت بخریم ؟2965
Sent from my ST26i using Tapatalk
والا بخدا
حالا چرا میزنی تو ذوق ..............والا بخدا. دوستانی هستن که همیشه آخر شب یا روزهای تعطیل قیمت میدن ، وقتی میپرسیم میگن این قیمت دلاله . من از دلالهای چهارراه استانبول هم خرید میکنم و موبایلشون رو دارم ، اما اونا هم دیگه ساعت 9 شب جمعه خرید و فروش نمیکنن
. اگر خرید و فروش رسمی جریان داره که خب منم میخوام با این قیمت . اگر هم خرید و فروش بین 2 نفر توی سونای خونشونه که خب کی به کیه ! منم میزنم دلار 7 تومن . امشب 7 تومن به بابام میفروشم فردا دوباره 7 تومن میخرم
![]()
از کجا باید به این قیمت بخریم ؟