• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
جدی که نمیگی (یه خورده حرفت منو میترسونه)o_O
کاملا جدی میگم. من در مورد سقف قیمت چند بار پیشبینی کردم که غلط هم بود:D ، اما هیچوقت در مورد کف قیمت حرفی نزده بودم. به نظر من دلار در بهترین حالت با شیب ملایمی گرون میشه. دلار آزاد زیر 3 تومن در آینده تقریبا غیر ممکنه

mohamadreza 22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بعد از عید همه چی گرون میشه الا دلار .........دوباره در کانال 2900
خود دلار بخش اعظمه همه کالا هاست... که اگه هم اونا گرون بشن دیگــــــــه واقعا تو شرایط بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدی زندگی میکنیم
و دوباره یه مرحله سطح طبقاطی ها تکون می خورن ..اونایی رو هم که تــوپ تکونشون نمیده که هیچ

mohamadreza 22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کاملا جدی میگم. من در مورد سقف قیمت چند بار پیشبینی کردم که غلط هم بود:D ، اما هیچوقت در مورد کف قیمت حرفی نزده بودم. به نظر من دلار در بهترین حالت با شیب ملایمی گرون میشه. دلار آزاد زیر 3 تومن در آینده تقریبا غیر ممکنه
ولا این طور که بوش میاد ما که از مذاکرات خیری ندیدم فقط تو مدت سفر اشتون به ایران دلار یه خورده شل کرد که من به خودم الکی امید دادم .ولی وقتی دیدم که دوباره پنجاه تومنی کشید بالا کاملا شک برم داشت که ممکنه بالا تر هم بره اما
.. باید دید که بعد عید چه طور میشه (امید به خدا )

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
ولا این طور که بوش میاد ما که از مذاکرات خیری ندیدم فقط تو مدت سفر اشتون به ایران دلار یه خورده شل کرد که من به خودم الکی امید دادم .ولی وقتی دیدم که دوباره پنجاه تومنی کشید بالا کاملا شک برم داشت که ممکنه بالا تر هم بره اما
.. باید دید که بعد عید چه طور میشه (امید به خدا )
مذاکرات و اشتون و بمب و غیره ظاهر قضیه است. افکار عمومی از اینور قضیه به اونور نگاه میکنند. یعنی فکر میکنن امریکا نگران برنامه هسته ای ایرانه ، پس ایران رو تحریم میکنه... یجور دیگه هم میشه به قضیه نگاه کرد..امریکا از نظر اقتصادی به نفعشه که ایران را تحریم کنه ، پس بهانه ای جور میکنه برای تحریم... برنامه هسته ای ، حمایت از تروریسم ، حقوق بشر ...
پس میشه بجای اینکه بشینیم و منتظر اتفاقات سیاسی باشیم تا بتونیم با استفاده از اون ، اقتصاد را پیشبینی کنیم ، بیاییم و از زاویه دید مقابل به قضیه نگاه کنیم و از روی فاکتورهای اقتصادی ، سیاست را پیشبینی کنیم o_O. فاکتورهای اقتصادی را میشه خیلی راحت مشاهده کرد. یک چراغ اندیکاتور دارن که ننه جون اون بنده خدا هم میتونه ببینه .قیمت اجناس :D. پیشرفت پروژه ها در دید همه مردمه. فقط کافیه یکبار بعنوان خریدار یا فروشنده با سازمانهای دولتی طرف بشید تا تمام نقاط ضعف و فساد را به همراه درصد کارآمدی و نقاط سفید و سیاه سیستم به عینه ببینید. شما خیلی راحت میتونی ببینی که کجای این ساختمان قابل اصلاحه و کجاش داره میریزه و باید زودتر از زیر آوارش فرار کنی

dr.alii

Registered User
لایک‌ها
199
2965

Sent from my ST26i using Tapatalk

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
والا بخدا :D. دوستانی هستن که همیشه آخر شب یا روزهای تعطیل قیمت میدن ، وقتی میپرسیم میگن این قیمت دلاله . من از دلالهای چهارراه استانبول هم خرید میکنم و موبایلشون رو دارم ، اما اونا هم دیگه ساعت 9 شب جمعه خرید و فروش نمیکنن:D. اگر خرید و فروش رسمی جریان داره که خب منم میخوام با این قیمت . اگر هم خرید و فروش بین 2 نفر توی سونای خونشونه که خب کی به کیه ! منم میزنم دلار 7 تومن . امشب 7 تومن به بابام میفروشم فردا دوباره 7 تومن میخرم:D

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
والا بخدا :D. دوستانی هستن که همیشه آخر شب یا روزهای تعطیل قیمت میدن ، وقتی میپرسیم میگن این قیمت دلاله . من از دلالهای چهارراه استانبول هم خرید میکنم و موبایلشون رو دارم ، اما اونا هم دیگه ساعت 9 شب جمعه خرید و فروش نمیکنن:D. اگر خرید و فروش رسمی جریان داره که خب منم میخوام با این قیمت . اگر هم خرید و فروش بین 2 نفر توی سونای خونشونه که خب کی به کیه ! منم میزنم دلار 7 تومن . امشب 7 تومن به بابام میفروشم فردا دوباره 7 تومن میخرم:D
حالا چرا میزنی تو ذوق ..............:D شاید فروشنده باشه
اخرین قیمت دلار 3045 بود
قیمت دلار بعد از عید : میانگین قیمت تو این چند وقته بالا رفته و نیازبه زمان بیشتری هست تا دوباره وارد کانال 2900 بشه شاید یک ماهی زمان نیاز داشته باشه و همچنین خبرهای خوب و مثبت

Last edited:

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
3010
قیمت خوب پایین اومده. اگه مذاکرات چند روز دیگه خوب پیش بره باید بیاد زیر 3000

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
قیمت در نزدیکی عید اصلا ثبات نخواهد داشت. ولی مطمینا بعد از عید بین 2800 تا 2900خواهد بود.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

بالا